Isnin, 6 April 2015

Jiranku Azah Part 2

Keindahan hari-hari yang kulalui bersama Azah terus kunikmati dengan sempurna. Siang mahupun malam sekiranya ada kesempatan pasti kami akan bersetubuh memuaskan permintaan batin masing-masing, memang Azah sentiasa dahagakan batang seorang lelaki. Peluang sebegini aku ambil sepenuhnya tatkala suaminya jarang-jarang balik mengunjunginya.

Hari terus berlalu, perselingkuhan dan kenikmatan yang kami nikmati terus berlangsung sehingga usia kandungan Azah memasuki 9 bulan. Perut Azah kini besar dan memboyot, begitu juga dengan buah dadanya dan bila berjalan Azah akan terkangkang-kangkang menunjukkan betapa besar dan beratnya perut Azah ketika itu.

Kini saiz teteknya XXXL, ini menjadikan aku setiap kali melihatnya akan terus bernafsu apatah lagi dalam keadaannya yang tengah sarat mengandung. Bila bersama dengannya batang aku akan sentiasa tegang sepanjang waktu dan nafsu berahi aku sentiasa membara.

Kini rumah Azah menjadi rumah keduaku, lantaran makan minum dan segala-galanya adalah di rumah Azah, rumahku sekadar rumah persinggahan sahaja. Rutin harianku seperti biasa ke pejabat, balik kerumah sendiri sekejap dan kemudian terus ke rumah Azah, begitulah perjalanan hari- Kini rumah Azah menjadi rumah keduaku, lantaran makan minum dan segala-galanya adalah di rumah Azah, rumahku sekadar rumah persinggahan sahaja. Rutin harianku seperti biasa ke pejabat, balik kerumah sendiri sekejap dan kemudian terus ke rumah Azah, begitulah perjalanan hari-hariku sejak pertama kali aku bersetubuh dengan Azah dulu.

Suatu pagi ketika aku masih lagi dibuai mimpi indah dipagi hari yang sudah lewat, lebih kurang jam 8 pagi, Azah mengejutkan aku dari tidurku. Azah mengoyang-goyangkan badanku dengan perkahan sehingga aku tersedar dari lenaku.

“Bang…! Bang… bangun le… Azah ada check-up hari ni… abang tolong hantarkan Azah ye…..” pujuk Azah padaku lembut.

Aku masih mendiamkan diri sambil menggosok mata.

“Mmmmmm.. apa dia…?” soalku lagi.

“Azah ada appointment hari ini, abang hantar Azah ye….” Rayu Azah yang masih lagi berbaring disebelah aku tanpa berbaju cuma menutup badannya dengan selimut sehingga paras dadanya. Akupun ketika itu masih lagi berbogel setelah tertidur keletihan bertempur dengan Azah 3 kali sejak malam tadi.

Sambil memusingkan badan terus memeluk Azah sambil megusap-usap belakang dan perut membuncit Azah aku membalas. “Mmmmmm ok… tapi……”

…Bang tapi apa pulak…? Sahut Azah lagi.
“Jam berapa?” soalku balik.
“11 nanti” jawab Azah ringkas.
“…bang tapi apa lagi ni….?” Tambah Azah lagi.
“tapi ni…….. “ kataku seraya itu tanganku terus merayap dan membelai cipap Azah.
“Ala abang ni….” Rengek Azah manja.

Azah terdiam dan aku terus memainkan perananku manakala batang aku terus mengeras dari keadaan yangs edia keras sejak aku bangun dari tidur tadi. Dengan tidak semena-mena tangan Azahpun mula bermain-main dengan batang aku. Mulut kami mulai berkucupan penuh berahi bagaikan suami isteri yang saling kehausan.

Selimaut yang masih menutupi sebahagian dari tubuh kami kini telah tertarik ke bahagian kaki dan menampakkan keseluruhan batang tubuh kami yang tengah dirasuk nafsu berahi bercumbuan penuh nafsu, mulut bercantum, tangan kiri ku bermain dengan tetek Azah manakala tangan kananku membelai dan sesekali menyapa kedalam lubanng cipap Azah. Tangan Azah pula sentiasa membelai dan mengocok-ngocok batang konek yang sudah tersangat keras.

Yang kedengaran Cuma suara dengusan dan rengekan berahi kami berdua. Lebih nkurang 1o minit permainan foreplay kami berlangsung sehingga Azah bangkit dan mengatur posisi duduk diatas aku memegang batangku.

Dalam keadaan dia membetulkan kedudukannya yang terkankang diatas aku dan tangannya menarik dan memandu batang konek ku kearah lubang cipapnya yang sudah basah dek air berahinya. Dapat aku lihat cipapnya kemerah-merahan yang ternganga menanti kehadiran batangku. Bila tersentuh sahaja kepada konekku pada bibir luar cipapnya, terus ditekan dengan mengejut cipapnya kebawah sehingga menenggelamkan batang konekku ke dalam lubang nikmatnya.
Nikmat sekali suasana begitu.

“Aaaahhhh sedap sayang..” kataku agak perlahan bila saja konekku habis ditelan ciapap Azah.
“Aaaahhh… uuhhhhh.. mmmmm….aaaa…” itulah keluh nikmat Azah mengiringi gerakkannya bak nenunggang kuda yang liar. Gerakkan Azah semakin cepat, matanya terpejam sambil mendengus dan merintih kenikmatan.

Setelah letih dalam kedudukan begitu, aku suruh Azah tukar posisi iaitu doggy style. Aku pula akan mengerjakan cipap Azah dari belakang, antara stail yang amat aku gemari. Bila aku tacapkan saja batang aku dalam lubang cipapa Azah, dengan cepatnya aku terus tekan, sorong dan tarik mengikut rentak yang semakin cepat.

Sesekali juga aku tekan dalam-dalam batangku dan aku biarkannya diam seketika dalam lubang cipap Azah dan terasa juga cipap Azah mengemut batangku dan kemudian aku tarik lagi. Rentak hayunan dan hunjaman aku pada lubang cipap Azah semakin cepat temponya, rasa nikmat semakin menjalar ke seluruh tunuhku menandakan yang air benih aku akan terpancut keluar. Tempo pergerakkan aku semakin cepat, Azah mengeluhpun semakin kuat dan tak menentu.

“Aaaahhhh abaaaaaannggg… Azah dah keluarrrrr…..!” jerit Azah penuh nikmat dan terus rebah.
Aku dalam detik yang sama juga melepaskan hentakkan yang agak kuat dan penamat untuk sesi tersebut.

“Aaaahhhhhhhhh seddaaaappp sayanggggg…!” jeritku juga sambil memancutkan air mani ke dalam lubang cipap Azah. Kami sampai ke kemuncak kenikmatan bersama. Aku juga terus merebahkan badan disebelah Azah, konek aku tercabut keluar dan aku biarkan sahaja. Aku cuba meraba cipap Azah dan merasa banyak air mani kami meleleh keluar dari alur cipapnya. Aku terus membelai dan menjolokkan jariku ke dalam alur cipap Azah yang penuh dengan air mani kami, Azah mendiamkan dirinya lantaran keletihan.

Pagi itu setelah bersetubuh kami tertidur lagi dan tersedar hampir pukul 10 pagi. Kamipun terus mandi bersama, Azah menggosok dan menyabun badanku dan begitulah sebaliknya. Suasana yang begitu erotik itu membangkitkan semula nafsu kejantananku dan kami bersetubuh lagi dalam bilik mandi dibawah pancuran air. Perut Azah yang memboyot bergoyang-goyang begitu juga dengan teteknya yang besar terhayun ke kiri dan kanan setiap kali hentakkan batangku pada cipapnya. Bunyi berdecap-decap mengiringi setiap gerakan kami. Kenikmatan lubang cipap Azah tidak pernah luntur malah semakin besar perut Azah semakin membara perasaan berahi dan ingin bersetubuh dengan Azah. Maka setiap kali dengan Azah sepanjang waktu itu juga batang aku akan sentiasa tegang. Lantaran itu jika ada peluang pasti aku Pagi itu setelah bersetubuh kami tertidur lagi dan tersedar hampir pukul 10 pagi. Kamipun terus mandi bersama, Azah menggosok dan menyabun badanku dan begitulah sebaliknya. Suasana yang begitu erotik itu membangkitkan semula nafsu kejantananku dan kami bersetubuh lagi dalam bilik mandi dibawah pancuran air. Perut Azah yang memboyot bergoyang-goyang begitu juga dengan teteknya yang besar terhayun ke kiri dan kanan setiap kali hentakkan batangku pada cipapnya. Bunyi berdecap-decap mengiringi setiap gerakan kami. Kenikmatan lubang cipap Azah tidak pernah luntur malah semakin besar perut Azah semakin membara perasaan berahi dan ingin bersetubuh dengan Azah. Maka setiap kali dengan Azah sepanjang waktu itu juga batang aku akan sentiasa tegang. Lantaran itu jika ada peluang pasti aku akan mengerjakan cipap Azah tak kira di mana.

Lantaran itu dalam bilik mandi seringkali menjadi medan persetubuhan kami dan kali ini lebih 15 minit kami menikmati mandi persetubuhan itu sehingga sekali lagi kami sampai ke kemuncak kenikmatan berahi serentak dan untuk kesekian kalinya aku pancutkan semua air maniku dlam cipap Azah.

Setelah selesai aku terus usap cipap Azah sambil mamiankan bibir cipapnya dan sesekali jariku tersentuh lubung jobor Azah. Sekilas di otakku berfikir nak menikmati kubang jobor Azah pula, namun aku pendamkan saja ketika itu.

Sambil berkucupan aku terus belay cipapnya dan juga sesekali aku sengaja menyentuh lubang jobor Azah. Melihat taida respon menolak dari Azah aku cuba tekankan jari telunjukku ke dalam lubang jobor Azah. Azah perasan dan terus cuba menolak tanganku seraya berkata. “Bang… jangan kat situ…..”
“Mmmmm saja je…. Boleh kan kalau abanng nak…. Sekadar nak cuba….” Pujuk aku lagi.
“Sakit nanti…. Tak nak…..” rayu Azah lagi.
“Tapi abang nak cuba je…….” Kataku lagi.
“Mmmmm cam ni je lah…. Nanti kita pergi check up dulu balik nanti ok…” jawab Azah.
“Mmm ok….. janji tau….” Kataku lagi.
“Ya lah sayang…..” jawab Azah.
“Alamakkkkk! Abang tak call office lagi le nak bagitau yang abang ambil cuti hari….aduuuiiiii…” kataku terkejut.

Kami terus menyudahi sesi erotik mandi kami dan terus mengelap badan dengan tuala yang dikongsi bersama. Selesai mandi dan berkemas untuk ke klinik sambil aku terus menghubungi pejabat memberitahu yang akuy ambil cuti kecemasan hari tersebut. Setelah siap berkemas kami pun terus bergerak menuju ke klinik, sesampai di klinik dan menunggu Azah dalma kereta sambil membaca akhbar sambil-sambil meninjau keadaan dalam klinik yang mana semuanya ibu-ibu mengandung sedang menunggu giliran untuk diperiksa. Ada yang berpakaian seksi, bertudung dan berbaju mengandung biasa. Semuanya telah menbangkitkan nafsu berahi aku bila memerhatikan mereka, terutamanya yang berbaju mengandung tanpa lengan dengan tetek yang besar sehingga nampak lurah tetek mereka. Suasana di klinik mengandung sememangnya amat menghairahkan aku dengan ramainya wanita mengandung di situ menjadikan ianya sebagai pesta ibu mengandung dan pasti aku Kami terus menyudahi sesi erotik mandi kami dan terus mengelap badan dengan tuala yang dikongsi bersama. Selesai mandi dan berkemas untuk ke klinik sambil aku terus menghubungi pejabat memberitahu yang akuy ambil cuti kecemasan hari tersebut. Setelah siap berkemas kami pun terus bergerak menuju ke klinik, sesampai di klinik dan menunggu Azah dalma kereta sambil membaca akhbar sambil-sambil meninjau keadaan dalam klinik yang mana semuanya ibu-ibu mengandung sedang menunggu giliran untuk diperiksa. Ada yang berpakaian seksi, bertudung dan berbaju mengandung biasa. Semuanya telah menbangkitkan nafsu berahi aku bila memerhatikan mereka, terutamanya yang berbaju mengandung tanpa lengan dengan tetek yang besar sehingga nampak lurah tetek mereka. Suasana di klinik mengandung sememangnya amat menghairahkan aku dengan ramainya wanita mengandung di situ menjadikan ianya sebagai pesta ibu mengandung dan pasti aku akan membayangkan yang aku menyetubuhi mereka satu persatu.

Aku terus setia menanti dalam kereta dengan enjin masih dihidupkan agar aku terus dapat menikmati udara segar dari aircond kereta. Sambil tangan aku masih lagi memegang akhbar, fikiran aku masih melayang memikirkan yang indah dan nikmat kahsnya bersama Azah tambahan lagi memerhati ibu-ibu mengandung yang lain menambahkan aku lebih kreatif menghayalkan sesuatu yang lebih mengujakan bersama mereka.

Keadaan yang agak dingin tapi selesa dalam kereta terus mengilhamkan khayalan yang lebih indah tanpa aku sedar Azah memanggil aku.

“Bang….! Bang….!” Sergah Azah lembut menyedarkan aku dari terus berkhayal.
“Abang fikir apa tu, melamun jauh nampak…?” Teringat ngan buah hati eekk.” Serkap jarang Azah.
“Alaaah awak ni ke situ pulak…. tak de lah.” Jawabku ringkas.
“Abisss abang fikir apa?” balas Azah balik.
“Emmmm abang teringatkan awaklah, apa lagi…?” sahut aku sambil tersengih.

Dalam pada itu kelihatan seorang wanita yang juga mengandung berjalan menghala kearah kami, Azah masih berdiri diluar kereta sambil membiarkan pintu kereta terbuka. Aku memerhati gerak wanita yang berjalan kearah kami. Perutnya yang besar lebih kurang besar peut Azah juga tapi teteknya lebih besar dari tetek Azah, sememangnya sungguh menghairahkan aku. Konek aku semakin keras melihat wanita itu sehingga dalam masa sesingkat itu aku sempat membayangkan betapa nikmatnya jika aku dapat kongkek wanita itu dalam hati aku.

Wanita itu terus terus menghampiri Azah, dan Azah terus memegang tangannya dan menyuruh wanita itu masuk ke dalam kereta dan duduk ditempat duduk belakang. Aku cuma diam kehairanan melihat situasi itu sambil mula memasang angan-angan agar aku dapat menikmati tubuh wanita itu.
Azahpun masuk sekali dan duduk di depan sebelah aku seraya berkata, “Bang, ni teman lama Azah… Suraya..”

Aku cuma tersenyum terus menghulur tangan untuk bersalam. Terasa lembut tangan Su bila aku gemgam masa bersalam sambil aku menguntum senyum yang penuh makna.

“Su…. My husband, Mohd Shamsul Khairul… panggil je Sham.” jelas Azah dengan yakin seolah-olah aku ni suami dia betul.

Aku cuma mampu tersenyum dan mengangguk kepala sambil menjeling pada Azah. Terus saja Azah mengenyitkan mata sambil tersenyum kepada aku. Aku balas senyuman sambil mengelengkan kepala. Dalam pada itu aku membetulkan cermin pandang belakang dalam kereta berpura-pura yang kedudukan cermin itu kurang tepat padahal aku ingin memerhati wanikta yang duduk di tempat duduk belakang kereta sambil memandu nanti.

“Ok sayang kita nak kemana?” soalku ringkas.
“Laparlah… kita makan dulu nak?” soal azah balik.
“Pass…jawabku ringkas.

Akupun mula memandu sambil-sambil itu memerhati teman Azah, Su yang duduk kat belakang melalui cermin pendang belakang. Memang wajahnya manis, cantik dan menggoda, bisik hatiku.
Setelah sampai di tempat makan, restoran yang biasa tempat aku dan Azah makan kami terus bercerita macam-macam dari yang biasa-biasa hinggalah cerita famili Su.

Kesian Su rupanya husband dia dah meninggal dunia 7 bulan yang lalu semasa bertugas di utara tanahair.

“Su maafkan saya…. I don’t mean it… say tak tahu…” kataku simpati bila mendengar cerita Su. Azah terus terdiam membisu sambil memerhati aku.
“Tak pa… dah takdir macam tu nak buat…” jawab Su ringkas.

Sehingga selesai makan dan masuk ke semula dalam kereta, kami terus bercerita dari satu topik ke topik yang lain, baik kenangan indah semasa Azah dan Su bersama dulu. Aku hanya tumpang tersenyum dan sesekali memerhati Su bila berkesempatan.

Kalau diperhatikan raut wajah dan tubuh Su memang su cantik, menggoda tubunhya memang mengiurkan, kulit licin dan lembut, buah dada besar memang bertuah kalau dapat menjamah tubuh Su. Su yang mengenakan baju mengandung tanpa lengan labuhnya paras atas lutut dan bahagian dadanya tampak jelas lurah dua gunung indahnya yang cukup besar.

Sambil mereka terus bercerita aku pula mencelah. “Su nak kemana lepas ni…?” soal aku.
Belum sempat su membuka mulut, azah terus bersuara.”Bang… Su ikut kita ke rumah, Azah ajak dia bermalam kat rumah kita malam ni.”
“Oooo begitu… kalau cam tu kita terus ke rumahlah ya…” balas aku lagi.
“Ok….” Balas Azah ringkas sambil tersenyum.

Kereta terus bergerak menuju ke rumah sambil itu Azah dan Su terus bercerita mengenai masa remaja mereka lantaran sudah belasan tahun mereka tidak berjumpa, itu menurut cerita mereka.
Sampai di rumah terus saja Azah membawa Su naik ke rumah dan menunjukkan bilik yang kosong untuk Su. Aku pula terus ke dapur untuk minum air sejuk dari peti sejuk.

“Alamak…. Zah… aku tak bawa pakaian lah” kata Su macam terkejut.
“Ala…. Saiz kita sama je… Su pakailah baju Azah dulu…” kata azah seakan merayu pada Su.
“Mmmmm thanks… Zah……. Tapi yang dalam nak pakai apa pulak…. nanti apa pulak kata husband awak….? sahut Su lagi sambil menunjukkan kawasan lembah nikmat dan teteknya.
“Alaaa Su…. Kita dah cam ni tak payah nak pakai benda tu semua… kan ni kat rumah… “ balas Azah lagi.

“Ok ke nanti….?” Persoalan Su tak sampai ke penghujung lantaran Azah terus memotong cakap Su.
“Nanti apa… Sham… ala… Su … dia tak kisah, aku memang tak pakai apa bendapun bila kat rumah….”

Su cuma terdiam dan mengalah bila mendengar penjelasan Azah.
“Ok now… go and change your cloth mmmm…. pergi mandi dulu…. nah ini towel dan baju aku.. awak pakailah.” Arah Azah dan Su bagai kerbau dicucuk hidung menurut sahaja apa yang dikata oleh Azah.

Aku buat-buat tak mendengar perbualan mereka dan buat tak tahu saja tapi dalam hati seronok bila saja azah berkata begitu. Dari dapur aku terus duduk di ruang tamu sambil memanggil Azah.
“Sayang… kejap.” Panggil aku.
Azah datang dan terus duduk disebelah aku di sofa panjang.
“Mmmmm apa dia bang?” soal Azah balik.

“So amacam teman awak tu….? Maksud abang dia duduk mana? Nak stay berapa lama kat sini?” soalku banyak. Tangan aku terus saja merayap membelai perut Azah yang membusung seketika kemudian mencari tetek Azah pula. Azah membiarkan perlakuanku dan kelihatan Azahpun nampak macam seronok bila aku ramas tetek dia. Dari tetek tangan aku mulai turun menuju lembah keramat dan nikmat Azah dan bila saja jari tanganku menghampiri lembah indahnya, azah membuka sedikit kangkangnya untuk memberi laluan pada jariku bermain di kawasan nikmatnya. Aku tak tahu samada Su memerhatikan gelagat kami atau tidak aku tak pasti.

“Mmmmm… tak tahulah bang… 2.. 3 hari kot… kesian dia kan bang…” bagitahu Azah dengan suara agak tersekat sedkit, mungkin sudah terangsang dengan gerakkan tanganku yang bermain dan mengelus-elus jariku diluar baju Azah betul-betul di kawasan cipapnya.
“Yalah… nak buat macam mana…. It’s ok… no problem, teman awak juga kan?” sampukku lagi.
Dari ekor mata aku melihat Su menuju ke bilik mandi, mungkin untuk mandi dan akupun memimpin tangan Azah menuju ke bilik tidur.

Dalam pada itu aku berbisik pada Azah. “Sayang… do you remember, you promise me something this morning?”
“Allaaaa abang ni…. Zah… gurau je tadi… abng ambil serious pula… apa ni….” rengek Azah manja..

Sambil berjalan menuju ke bilik tidur aku sempat memicit-micit bontot azah yang juga seakan-akan kembang dengan keadaanya begitu dan sesekali juga jari tanganku Cuma mencuit bontotnya.
“Isssshhhh… abang ni… nanti Su nampaklah….” Rengek azah lagi.
“Tak ada lah…. Dia kan tengah mandi tu.” Balaskulagi.

Tidak kami sedari rupanya Su memerhatikan gelagat kami sejak tadi disebalik daun pintu tanpa kai sedari. Su seakan-akan seronok sendiri melihat telaha kami dan mula memegang teteknya sendiri, maklum saja telah lama lubang cipapnya tidak merasa batang.
Bila masuk ke dalam bilik aku Cuma menolak daun pintu dengan kaki untuk menutup pintu bilik. Tetapi malangnya pintu bilik tidak tertutup sepenuh dan masuh terbuka sedikit lebih kurang 4 inci lagi terbuka.

Tanpa menyedari akan hal itu aku terus mengomol Azah. Azahpun memberi respon yang cukup menghairahkan seolah-olah dah seminggu tak dapat menikmati batangku padahal baru pagi tadi lubangnya kena jolok 2 kali oleh batangku.

Tanpa suara aku terus peluk Azah dari belakang, kedua tanganku bermain dengan kedua teteknya yang besar, meramas-ramasnya penuh geram dan kemudian tanganku mengusap dan mnegurut-urut oerutnya yang membusung untuk beberapa minit. Dari perut tanganku menjalar ke bawah mencari lembah indah yang subur di celah selangkang Azah. Mengusap seketika dari luar baju gaun di kawasan lembah indahnya menjadikan aku terus bertambah ghairah dan geram. Aku terus menarik keatas baju Azah untuk menanggalkannya. Dengan bantuan Azah sendiri bajunya begitu mudah lolos dari tubuh yang montok dan kembang itu. Kini tersembullah dua ketul daging indah yang besar didada azah tanpa balutan coli. Tubuhnya kini Cuma ditutupi seluar dalam yang menutup sedikit ruang di lembah cipapnya.

Tanpa amaran aku terus melondehkan seluar dalam Azah dan dalam waktu yang sama juga aku mulai membuka pakaianku satu persatu. Kini Azah bogel sepenuhnya dan aku kini tinggal berseluar dalam menutup sebahagian dari konekku yang telah mengembang dank eras, sebahagian lagi terkeluar dari seluar dalam yang aku pakai.

Dengan perlahan aku rebahkan Azah atas katil yang bertilam empuk dan perananku terus bermula, aku cium mulutnya beberapa ketika kemudian turun ke teteknya terus ke perutnya yang membusung besar dan seketika kemudian terus kearahg cipap Azah yang nampaknya dan mulai mengeluarkan cecair berahinya sedikit. Di situ ligahku terus melekat danb mulai menjilat dan mencium dengan berahi sekitar cipap, bibir cipap dan seterusnya lubang cipap Azah. Azah terus mengeluh dan mengeliat kesedapan. Keluh kesah dan erangan Azah kian kuat menahan nikmat cipapnya dijilat dan disedut serta dibelai oleh lidahku.

Tangan Azah terus memegang dan mengocok-ngocok batangku dengan penuh nafsu.
“Ummm… aaahhhh…. Seeeddaaapppp saaayaannngggg… aahhhh…” itulah bahasa Azah yang semakin kuat.

Suara niukmat itu menarik minat Su yang kebetulan baru sahaja selesai mandi dan lalu dihadapan bilik tempat kami melayan nafsu. Su terhenti seketika bila mendengar erangan Azah lantas merapat ke pintu bilik dan kebetulan ada ruang untuk Su mengintai kami yang telah nikmat dalam syurga ciptaan kami seketika.

Kenikmatan itu rupanya menjadi bahan tontonan Su, Su terus berdiri dekat daun pintu bilik kami yang sedikit terbuka memerhatikan kami yang terus hanyut dalam nikmat nafsu yang tak berkesudahan itu.

Su juga gelisah melihat adegan aku dan Azah. Su yang tengah berkemban dengan tuala menutup sedikit bahagian tubuhnya dari paras dada hingga atas lutut mulai gelisah. Sambil memerhati kami tangannya berpegang pada pintu bilik kami serta menolak sedikit pintu agar terbuka lebiuh besar untuk memudahkannya memerhati kami.

Ketika itu aku sedar yang Su mengintai kami, aku biarkan sahaja, biar Su juga naik berahi melihat aktiviti kami, itu kata hati aku. Dalam pada itu tengah Su gian memerhati kami aku sengaja tarik batang aku yang lebih 7 inci dari tangan Azah dan biarkan terdedah agar Su dapat tengok, sambil itu aku masih lagi menjilat dan menghisap cipap Azah.

Keluh kesah dan rengek serta erangan Azah semakin kuat membuatkan Su terus tidak keruan memerhatikan kami. Sambil-sambil itu aku juga mnemerhatikan Su dengan hujung mataku.
Setelah itu aku bangun dan menarik tubuh Azah ke tepi katil dan meletakkan Azah di posisi yang betul-betul menghala kearah pintu serta membetulkan kedudukan aku. Aku berdiri di sisi Azah di tepi katil sambil memegang dan mengocok-ngocok batangku yang merah gelap berkilat lalu menghalakannya kearah lubang cipap Azah yang dah banjir dengan air berahinya.

Aku sengaja menunjukkannya pada Su, biar Su juga naik berahi dan mengharapkan lubang cipapnya kena terjah oleh batangku juga. Itu yang ada dalam kepala aku waktu itu.
Bila kepala konekku dan merapat kearah lubang nikmat Azah, dengan sekali tekan sahaja, konek tenggelam di telan lubang cipap Azah yang penuh berair.

“Aahhhhh…. Uuuhhhhhh… sedaaapppp bannngggg….” Suara Azah merengek dalam kesedapan.
Dengan anak mata aku lihat tangan Su pun dah mula bermain dicelah kangkangnya sambil matanya mulai terpejam. Aku biarkan saja pemandanganku itu dan aku terus mengerjakan Azah. Semakin rancak tusukan batangku ke lubang cipap Azah, semakin kuat pula erangan Azah. Setelah lebih 15 minit aku kerjakan cipap Azah, Azah meraung dengan agak kuat “Ahhhhhh abbaannggggg sedapppppp…. Zah…. dahhhhhhh…..”

“Ahhhh kejap lagi sayang….” Kataku pada Azah. Aku belum lagi keluar, Azah dah pun terkapar lemas. Lubang cipapnya penuh dengan air nafsunya tetapi aku masih belum keluar lagi.
“Sayang…. Abang nak ni….?” Kataku pada Azah yang dah lesu sambil menunjukkan terus membelai lubang jobor Azah.
“Mmmmmmm……” itu jawapan Azah… dengan lemah.

Tanpa membuang masa aku korek-korekkan lubang cipap Azah yang penuh dengan air maninya sendiri terus aku sapukan jariku yang berlendir itu pada kepala dan batang konekku. Sesudah itu aku halakan batangku kearah lubang jobor Azah, Azah diam membisu sahaja waktu kepala batangku menyentuh bibir jobornya.

“Sayang apa ni…..” baru Azah bersuara lemah, tapi aku tak hiraukan.
Aku terus sedikit lendir pelicin kat bibir jobor Azah dan terus aku tekan masuk batang konek ku ke dalam lubang jobor Azah. Tak dapat masuk dan susah sekali. Azah mengeluh sakit sedikit dengan paksaan batangku itu.

Aku cuba sekali lagi bila Azah seakan-akan merelakannya dan kali ini aku cuba sedaya upaya aku dan dengan amat susah serta sempitnya lubang jobor Azah akhirnya kepala batangku masuk. Seraya itu Azah seakan-akan menjerit halus. “Aduuuhhhhh.. sakitttt bang….”
“Sakit lah bang…. Tak boleh…” kata Azah lagi keperitan.
“Sayang taka pa, sikit jer ok….. nanti ok lah tu….” Rayu aku.

“Tahan ok…. Sikit je” pintaku sambil mula memainkan kepala konek ku sedikit demi sedikit akuy tekan, sorong dan tarik keluar masuk yang akhirnya setengah dari batangku telah menjunam ke dalam lubang jobor Azah. Irama kesakitan dan keperitan yang Azah suarakan waktu itu, tiada lagi suara kenikmatan, Cuma aduh dan sakit yang meniti di bibir Azah.

Manakala disebalikm pintu Su masih lagi duduk terkangkang sambil menjolok cipapnya sendiri dengan jarinya sambil sesekali matanya mencari dan memerhati pergerakkanku mengerjakan lubang jobor Azah. Su mula mendengus kesedapan dan nikmat dengan permainan jarinya sendiri. Beberapa minit kemudiannya Su mengeluh lega lantaran nafsunya terurai seketika di depan pintu bilik Azah meskipun tidak sehebat ketika batang konek menerjanh lubang cipapnya, tetapi sekurang-kurangnya nafsu berahinya dilempiaskan sedikit.

Selesai aksi itu Su terus bergerak ke dalam bilik tempatnya disebelah bilik tempat kami bergomol penuh bernafsu. Mungkin untuk menukar pakaiannya atau menyambunbg semula permainannya, tapi yang pasti sedikit terlerai surah gejolak gelora nafsu Su di depan pintu bilik tidur Azah.
Aku pula terus berusaha dengan gigih untuk menikmati lubang jobor Azah yang masih lagi dara dan teramatlah sempit, lantaran inilah pertama kali lubang jobor Azah diguna dan diterokai oleh batangku. Lanatarn itu Azah meraungh kesakitan bila sesekali aku jolok dengan agak keras. Usaha aku lebih kurang 5 minit untuk memasukkan keseluruhan batang aku berhasil dan aku hentikan seketika bila dah terbenam habis.

Kemudian aku tarik secara perlahan dan tekan masuk juga secara perlahan masuk kembali. Tiada suar kesakitan dari mulut Azah namun kerut kesakitan masuih terlukis pada wajahnya. Aku terus mainkan secara perlahan-lahan keluar dan masuk lubang jobor Azah, sesekali aku gunakan air ludahku untuk melicinkan lagi perjalanan keluar masuk lubang jobor Azah. Menghampiri 10 minit gerakkanku mulai laju dan rasanya sedikit mudah pergerakkanku tambahan Azah pun masih berdiam diri, namun kepitan lubang jobornya tetap ketat dan kuat, ini yang membuatkan aku rasa macam nak pancut.
Aku terus percepatkan gerakkan batangku keluar masuk jobor Azah, azah cuma terdiam sambil Malayan batangku dalam jobornya. Masuk minit yang ke15 aku rasa seluruh tenagaku bersatu untuk satu klimak yang hebat lantaran kepitan lubang jobor Azah yang sempit.

“Sayang…. Abang dah nak….ni….. aahhhhh….. sedappppp…”kataku Manahan nikmat yang tak terhingga.

“Abang cabut masuk dalam cipap Azah, jangan kat dalam tu….” Rayu Azah padaku.
Aku pun mencabut dan terus memadatkan batangku ke dalam cipapnya yang sedia terbuka menanti kehadiran batangku, bila aku masukkan saja kedalam cipap Azah diikuti satu tekanan yang agak kuat aku hamburkan air maniku dalam cipap Azah. “Aaaaahhhhhhhh… seddddaaaappppnyaaaa sayang……” kataku lega dengan keluhan nikmat yang agak panjang.

Aku pun terus berbaring disebelah Azah sambil membelai perut dan cipap Azah dan seterusnya memberi satu kucupan yang mesra di bibir dan pipi Azah.

“Thanks sayang…. Best dan sedapnya cipap dan lubang belakang sayang… sempit sangat….”kataku dengan suara perlahan.

“Tapi bang… belakang Azah sakit lah… abang buat macam tu…” kata Azah lagi.
“Sorry sayang…. next time ok lah kot….” Sahut aku balik. Aku kucup sekali lagi pipi dan bibir munggil Azah.

Setelah berehat seketika sambil kami berbaring dan berpelukan aku bangkit dan menyuruh Azah mandi tapi dia tak nak seraya berkata. “Alaaa abang mandi dululah nanti Zah mandi…” alasan yang Azah bagi mungkin untuk menutup rasa sakit jobornya yang aku balun tadi. Akupun terus bergegas bangkit dan bersedia dengan tuala menuju ke bilik air.

Dalam waktu yang sama Su dah pun duduk kat sofa dan dengan tersenyum penuh makna pada aku. Aku faham dan mengerti maksud senyuman Su, mana tidaknya, adegan kami tadi telah ditonton oleh Su sehingga Su pun dapat menikmati suasana itu meski cuma dengan jari sendiri.
Masa mandi berlalu dan aku telah bersiap sedia dan mengenakan baju singlet dan berseluar pendek paras lutut.

“Sayang now your turn… gi mandilah ok…” rayu aku pada Azah agar dia mandi dan membersihkan dirinya.

“Ok sayang… pi sakit lagi lah ni….” Kata Azah sambil menunjukkan belakangnya. Aku faham maksud Azah, manakan tidak pertama kali jobor kena rodok dek batangku, pasti perit.
Azah cuba bangkit dengan agak payah dan nampak kesakitannya masih bersisa, dengan perlahan Azah bangkit. Bila berjalan saja gaya Azah lebih terkangkang sedikit dari biasa dan seolah-olah menahan sakit, namun dikerahkan juga tenaga untuk pegi mandi. Akupun bergerak dan berjalan menuju ke ruang tamu di sofa tempat Su duduk sambil membelek majalah. Azah mula bergerak kearah pintu dan keluar menuju ke bilik mandi.

“Zah awak ok ke…. Nampak lain macam je….?” Soal Su pada Azah bila melihat cara Azah bergerak agak terhad serta agak terkangkang. Su tahu apa sebenarnya terjadi dan segaja menyoalkan soalan begitu agar tidak ketara sangat. Itu sudah dapat aku bacakan dari wajah Su.
Bila Azah dah masuk bilik air dan akupun dah duduk di sofa sambil membelek akhbar yang tak ahabis aku baca tadi, aku ingin membuka mulut pada Su.

“Hai bang Sham, dahsyat… teruk Azah abang kerjakan…..” sapa Su dengan bersahaja.
“Teruk apanya…?” soal aku balik berpura-pura seolah tak tahu yang Su maksudkan.
“Ala bang kalau ya pun kena perlahankan sikit… tengok lah keadaan Azah tu…. Menunggu masa je lagi…. Nanti….” Sampuk Su lagi memberi klu pada aku meskipun aku tahu maksudnya.
“He he he…… “ ketawaku sambil tersenyum sinis konon faham apa yang Su katakan.
“Habis Su nampaklah ya… abang….. yang abang dan Azah buat….” Pancing aku pada Su.
“Habiss… pintu terbuka sedikit…. Su tertengoklah tadi sikit….” Kataku Su berterus terang dan berpura-pura seolah-olah tak sengaja. Memang Su seorang yang open minded kata hatiku.
“So…. Apa komen… “kataku pada Su cuba nak berseloroh sambil ketawa.
“Tak de apa bendanya… tapikan… abang dahsyatlah…” tambah Su lagi.
“Dahsyat apa dia… biasa je…”balas aku balik.
“Biasa apa bang… sampai Azahpun jadi macam tu berjalan….” Balas Su lagi.
“Habis Su nak abang buat macam mana….?” Soal aku balik.
Su terdiam dan mati kutu sambil senyum lalu tertunduk malu.

Su yang masih tertunduk nampak ayu dan seksi dengan baju tanpa lengannya dan pasti tidak memakai coli dan seluar dalam seperti sarana azah tadi lantaran tidak nampak alur coli dan seluar dalamnya pada kain nipis bajunya. Yang pasti belahan dada dan pangkal tetek Su yang besar telah membangkitkan lagi nafsuku. Jelas tetek Su begitu besar dan baju yang dikenakannya menyerlahkan setengah dari teteknya untuk tatapan mataku.

“Su dah berapa bulan….?” Soalku semula memecah sunyi.
“Baru tujuh bulan lebih bang….” Jawab Su ringkas.
“Mmmmm nampak dah besar… macam saiz perut Azah ya…”kataku balik pada Su.
“Mmmmm ingatkan dah 9 bulan juga…..” balasku balik.
“Su cantik ya….. manis dan seksi cam tu….” Pacing aku semula.
“Alaaa abang ni…. Biasa je… Azah pun cantik juga…”balas Su.
Aku diam saja bila Su cakap macam tu.

Seketika kemudian Azahpun keluar dari bilik mandi dengan berkemban dengan tuala dari dada sehingga paras betis menampakkan betisnya yang gebu dan menguirkan. Perutnya membusung ke hadapan, teteknya yang besar dan bertambah teganglah konek aku. Azah berjalan dengan perlahan dan terkangkang-kangkang.

Aku diam saja memerhatikan pergerakan Azah sambil sesekali memerhati
kan Su yang juga sesekali mencuri pandang pada aku. Tanpa aku sedar batang aku yang dah keras menolak seluar pendek yang aku pakai sehingga menampakkan betapa tegangnya batang aku kat dalam. Jelas di pandangan mata Su. Sesekali Su memerhatikan kearah batang aku, aku biarkan saja situasi itu. Biar Su nikmati pamandangan itu dan biar Su teringin pada batangku, itu kata hatiku.

Tiada ulasan: