Isnin, 26 Ogos 2013

Rancangan Suamiku

"Yang...... Ape perasaan u if i let u have sex with others..?Yang... suka tak dijamah lelaki lain selain i  depan I ?" pertanyaan suamiku Lan yang sedang ghairah menggomol dadaku kepadaku dan aku tersentak mendengar soalanya itu. " Bang ....Bang dah gila nak tengok isteri sendiri dijamah lelaki lain depan mata abang?" "Abang ini tak betul ke ? Sadis ?" tanya aku bagai tamparan pada mukanya. iiissshhhh........ pertanyaan itu mematikan mood aku pada malam itu.Lalu aku bangun dari katil membetulkan baju tidurku.

"Bukan gitu yang abang tanya je ....abang hanya nak fun ....I just want us to be more open to create
 fun in life thats all ...of course I am not a sadist" "I am not asking you to have sex with someone without you want" Its all about fun only ..."Yang .....oh yang ....abang tanya je tapi kalau yang tak suka takpe lah kita tutup saje citer je ...ok?"

"Mmmmmmh" Aku mengangguk kepala padanya lalu kami terus masuk tidur tetapi soalan yang ditanya itu masih segar dan aku runsing memikirkanya. Pagi esok Lan seperti biasa ke office aku ke pasar untuk membeli sayur dan lauk untuk masak. Semasa aku di pasar aku rasa seperti setiap gerak geri aku ni diperhatikan aku rasa tak sedap hati lalu aku segera membeli segala keperluan aku dan bergegas ke rumah.

Sambil aku memasak aku menerima telefon dari Lan yang di kena pergi London  berkenaan business lalu di menyuruh aku menyediakan suitcase dia dan keperluan yang  lain untuk berlepas. Aku mula menyediakan suitcase serta pakaian keperluannya untuk berlepas malam nanti kerana orang gaji telah cuti sakit. Jam pukul 10 aku dengar bunyi kereta Lan memasuki laman rumah lalu aku segera buka pintu aku nampak Lan terburu buru dan dia terus ke bilik air untuk mandi dan bersiap.

Sambil menunggu Lan bersiap aku sedang menonton tv tiba tiba aku dengar bunyi pintu belakang rumah dibuka sebelum sempat aku bangun darii sofa aku dapati di kelilingioleh 2 lelaki bertubuh tegap menutupi mukanya dengan stokin wanita denganmengacukan pistol kedua dua menyuruh aku supaya senyap jika tidak aku akan di bunuh oleh mereka lalu tanpa membuang masa tanya pada aku " Dimana kamu simpan barang  emas serta wang?" Pada masa yang sama Lan keluar dari bilik air selepas mandi dan terkejut melihat situasi. "Tolong jangan bunuh kami ...kami rela ikut cakap awak" Kata Lan

"Awak ini siapa?" tanya salah seorang daripada perompak itu kepada Lan dengan suara yang serak itu. " Saya...saya ini suami dia...kamu tanya lah apa yang kamu mahu aku boleh bagi tapi tolong apa apakan kami" rayu Lan. Kemudian perompak itu mengarah kami ke kamar tidur dan mengikat Lan pada kerusi yang bertentangan dengan  katil.Perompak yang seorang lagi menyelongkar almari dan kebas semua wang  di dalamnya.

Kini aku ditinggalkan dengan hanya ditutupi oleh seluar dalam aku sahaja dan sekujur tubuhku yang selama ini aku melindungi untuk suamiku itu dinikmati oleh mata yang liar lagi penuh nafsu. Aku dapat lihat setiap pelusuk tubuhku itu di "" oleh mata perompak itu.Kemudian tibalah saat saat yang aku geruni perompak itu menyuruh aku  menanggalkan seluar dalam aku dan baring di atas kamar. Aku menangis dan merayu padanya jangan lakukan perbuatan ini tetapi rayuan aku tidak dihiraukan malah mereka mula gertak aku dengan suara kasar mereka.Lan telah hilang harapan dan aku sebelum ini tidak pernah berbogel dihadapan mana-mana lelaki kecuali Lan akan membogelkan tubuhku untuk dijamah .

Aku dengan perasaan takut menanggalkan seluar dalam aku maka terserlahlah kewanitaan yang ku lindungi dan yang dinikmati oleh Lan.Bulu yang halus tumbuh disekitar pangkal peha dan di "liang madu" aku itu nikmati dengan penuh keghairahan olehperompak itu lalu aku di perintah untuk baring diatas kamar. Aku berkata:"Maafkan aku abang" "Jangan cakap yang bukan bukan" kata perompak itu. Sejurus aku merebahkan tubuhku di atas katil kedua dua perompak itu mula menikmati kecantikan tubuhku yang putih serta kulitku yang masih muda dan halus.Seluruh pelusuk tubuhku diterokai oleh mata mereka bagaikan pemburu yang mengejar buruanya.

"Tolong lepaskan kami .....kamu ambil lah apa yang kamu nak tapi tolong lepaskan kami!" rayu aku padanya mereka sambil menangis. " Kami nak menikmati tubuh kau yang cantik ini!" itulah jawapan yang aku terima daripada perompak itu. Kedua dua mereka mula melucutkan pakaian mereka dan kini mereka dalam keadaan bogel dihadapan aku dan aku lihat "senjata " mereka jauh lebih besar dan tegap berbanding Lan punya, aku mula resah dan takut kerana aku yakin ia terlalu besar bagi aku.
 Seorang daripada perompak itu mula mencium mulut aku sambil jari jemarinya "menguli" buah ku. Putingku digeser dengan halus olehnya manakala yang seorang lagi mula "bermain " dengan hutan belukar aku di pangkal peha yang lembut serta gebu itu. "

Ahhhh....jangan di situ .....tolong jangan ...........ina ....in.......hhmmmmmmmm"
rintih aku kesakitan disebabkan oleh permainan di biji nafsu aku.Rintihan aku tidak bermakna lagi pada kedua dua "binatang nafsu" itu mereka mula menjadi aggresif.

Permainan di atas "buah" ku menjadi semakin ligat puting aku tarik serta digigit dengan rakus kedua dua 'gunung' ku itu diterokai habis habisan. Setiap inci buah ku di hisap dengan teliti dan puting ku digomol dengan rakus. Kecantikan dan kehalusan buah ku di "nikmati" oleh jilatan lidah "binatang nafsu" itu tanpa belas kasihan. Buah ku menjadi"makanan" baginya bagaikan bayi yang kelaparan seluruh "zatnya" di hisap. "Ohhh jangan....tolong perlahan ......janganlaju ...... laj.......ina.....in.......innnnnaaaaarrgghh.....sa............sakit....... tolonglah......jangan......ahhhh.....arrggghhhhhhmmm.....hhhhmmmmmmmmm........mmmmm.aaaaaaaarrrggggh
 hhhh.....oooooouuuuuuuucccccchhhhhhh.....jjaaang.. ....jjjannggaann tindih
 dddissiiittuu aarggggggghhhhhh oooohohhhhbaaannnngggg
 maaafffkkannn.........innnnaaa" rintih aku kesakitan bertambah kenikmmatan dan tibatiba rasa sakit ku menjadi rasa nikmat ....fikiran ku celaru .....adakah ini suatu yang aku  menikmati? Aku menikmati tubuhku di"" oleh dua insan yang bernafsu. Sekujur tubuhku  menjadi "medan permainan" nafsu untuk mereka.Aku diperlakukan seperti mana merekasuka dan aku menikmati permainan mereka. Kini aku merelakan tubuhku diperlakukansedemikian oleh mereka. Aku mula menikmati setiap saat perlakuan mereka. Perompakyang seorang lagi mula meneroka "terowong madu" aku.

 Ahhhh....jangan di situ .....tolong jangan ...........ina ....in.......hhmmmmmmmm"
 rintih aku kesakitan disebabkan oleh permainan di biji nafsu aku.Rintihan aku tidakbermakna lagi pada kedua dua "binatang nafsu" itu mereka mula menjadi aggresif.

 Permainan di atas "buah" ku menjadi semakin ligat puting aku tarik serta digigit denganrakus kedua dua 'gunung' ku itu diterokai habis habisan. Setiap inci buah ku di hisap dengan teliti dan puting ku digomol dengan rakus. Kecantikan dan kehalusan buah ku di"nikmati" oleh jilatan lidah "binatang nafsu" itu tanpa belas kasihan. Buah ku menjadi"makanan" baginya bagaikan bayi yang kelaparan seluruh "zatnya" di hisap. "Ohhh jangan....tolong perlahan ......jangan laju ......

laju.......ina.....in.......innnnnaaaaarrgghh.....sa.......sakit....... tolonglah......jangan......ahhhh.....arrggghhhhhhmmm.....hhhhmmmmmmmmm........mmmmm.aaaaaaaarrrggggh
 hhhh.....oooooouuuuuuuucccccchhhhhhh.....jjaaang.. ....jjjannggaann tindih
 dddissiiittuu aarggggggghhhhhh oooohohhhhbaaannnngggg

 maaafffkkannn.........innnnaaa" rintih aku kesakitan bertambah kenikmmatan dan tibatiba rasa sakit ku menjadi rasa nikmat ....fikiran ku celaru .....adakah ini suatu yang akumenikmati? Aku menikmati tubuhku diulit oleh dua insan yang sedang bernafsu. Sekujur tubuhku menjadi "medan permainan" nafsu untuk mereka.Aku diperlakukan seperti mana mereka suka dan aku menikmati permainan mereka.Kini aku merelakan tubuhku diperlakukan sedemikian oleh mereka. Aku mula menikmati setiap saat perlakuan mereka. Perompak yang seorang lagi mula meneroka "terowong madu" aku.
 ........aahhhshshrrraarrgghhhh....tolong jangan tindih situ........" rintihan akumejadikan nafsu mereka meningkat maka permainan mereka mula menjadi rakus. Aku biarkan saja tubuhku menjadi milik mereka. Aku relakan mereka "meneroka terowong madu" aku. Kini aku rintih kesedapan bercampur keasyikan yang teramat sekali kerana"terowongku" diterokai oleh lidahnya yang dibasahi "madu" ku. Lidahnya dijelir kedalamterowongku sehingga aku menjadi "basah kuyup" dengan air mazi. Seluruh pintu cipapku dijilat jilat dengan rapi.Kelentit aku di geser dengan halus oleh jari jemarinya menyebabkan "cairan" aku meleleh tanpa henti.Seluruh tubuhku meronta akibat gelojak nafsu. Setiap pelusuk tubuhku itu di ramas dengan buas oleh "binatang" itu.Tubuhku dijalari oleh 20 jari jemari yang berkulit tebal dan kasar.Setiap sentuhan jari itu membuatkan aku semakin bernafsu.

Aku hilang kawalan dan mula meronta dan meminta agar dijamah oleh "binatang nafsu"
 itu. "Tolong jamah ina bang ....tolong ina nak ...ina nak sekarang ....ina dah tak tahan lagi tolong jangan tunggu lagi .... enjut ina sekarang ....penuhi segala nafsu mu dengan ina sepuas puasnya.... enjut cipap ina bang ....enjut ina sekarang" pinta aku padanya.Tiba tiba aku dapat rasakan terowong ku ditusuk dengan "peneroka" yang"gagah" 9" itu sehingga menyentuh "batu permata" aku.Pintu rahim aku dirabakkan oleh size peneroka yang amat besar itu. Aku kepedihan diriku rasa seperti anak dara yang baru dipecah dara!!!Aku tidak tahan kepedihan yang di alami oleh liang syhawat aku.

Aku rintih dan meronta kesakitan tetapi aku ditebuk bertubi tubi tanpa belas kasihan  oleh "binatang" yang buas itu."Arrgghhhh....hhhmmmmmmm......aaaadduuuuuuuuhh  hh......... jannnngan berhenti...........laju....laju.....lllaaagggiiii" aku meronta

 Keasyikan yang tak terkata... buah pelirnya di " dayung " bertubi tubi sehingga aku  mengerang kesakitan campur keseronokan aku mula menikmati "madu" yang selama ini tersembunyi di dalam diriku. Aku biarkan tubuhku yang masih muda dan ayu itu dinoda dengan ganas tanpa henti......aku puas dengan perlakuan sedemikian.....tidak ku sangka tubuhku inginkan "keganasan" ini. Tidak terkata kenikmatannya.... aku menyerahkan sekujur tubuhku dan kenikmatan syawatnya di tangan binatang buas itu. Aku "diteroka" kepuncak keasyikan.... aku rasakan diriku dienjut tak terhenti henti dan seluruh tubuhku itu yang terpampang tanpa seurat benang di "makan" oleh 2 binatang buas" yang penuh dengan nafsu dan mereka telah jumpa "madu" yang tersembunyi di dalam diriku.Kini aku dapat rasakan hayunannya semakin laju aku dapat rasakan liang ku dirabak tanpa henti batangnya mengembang lagi " arrrhhhhggggg" ku dapat rasakan kehangatan benih yang disemai kedalam rahim ku itu.

 Setelah aku "liang nikmat" aku "dikerjakan" selama 2 jam aku kepenatan dan seluruh  dada dan mukaku disemburi "benih nafsu" "binatang buas " itu. Setelah puas aku dihenjut mereka mengugut akan kembali jika kami report pada maka aku memang tak boleh nak report pada kerana aku relakan kerakusan ini di lakukan terhadap aku maka aku menikmatinya.Setelah beberapa hari peristiwa itu belaku aku terdengar perbualan telefon Lan yang berkata : "Aku memang puas dengan "persembahan" kamu berdua hariitu jadi kamu jangan risau bila perlu lagi aku akan telefon kamu ok seperti yang telah  dijanjikan aku akan bank-in wang itu dalam akaun kamu.". Rupa rupanya kerakusan yang berlaku terhadap aku itu adalah perbuatan suami aku sendiri yang ingin menikmati isterinya digomol oleh lelaki lain.

 Aku pendamkan semua ini demi cintaku padanya. Akanku tunggu perancangan suamiku yang seterusnya. Yang pasti kali ini aku tidak akan membiarkan tetapi akan menikmatinya sepuas hatiku tanpa ragu-ragu lagi.

Tiada ulasan: