Ahad, 30 Disember 2012

BERSETUBUH

Pengalaman pertama aku bersetubuh pada umur 16 tahun.
Pada umur tersebut aku selalu stim dan seluar dalam aku selalu basah kerana syok terbayang pelir lelaki macam cendawan.Aku selalu baca buku sex iaitu dipinjam dari kawan dan dibeli.Selain dari itu, aku nonton blue film bila ayah dan ibu tiada dirumah-urusan perniagaan.Bila dah ketagih aku guna jari bagi memuaskan nafsuku,tapi tak sedap.

Aku selalu juga tengok ibubapa ku setubuh kerana mereka selalu buat diruang tamu dalam keadaan bogel. Bila selalu lihat mereka buat,keinginan untuk mencuba melonjak-lonjak.

Suatu hari,kedua ibubapa ku ke luar negeri selama dua minggu Tinggallah aku seorang diri dirumah.Hanya pada waktu siang tukang kebun membersihkan kawasan rumah.Pada waktu malam
aku ditemani oleh anak jiran yang sekelas denganku.

Pada suatu pagi sabtu, aku jagi amat ketagih pelir kerana pada malam itu aku bersama rakan ku nonton blue film. Bila rakan ku pulang kerumahnya,ketagihanku memuncak. Kebetulan tukang kebun yang berumur 40-an pun datang. Aku mendapat akal.Aku memakai tuala sahaja.Seluar dalam dan bra telah ku tanggalkan.Aku menjerit sambil baring diruang tamu.Bila kedengaran jeritan ku,tukang kebun pun meluru dan bertanay.Aku mengatakan aku sakit perut dan menyuruhnya mengurut perutku dengan minyak.Aku tanggalkan tuala menyebabkan dia terkejut.Tapi cepat-cepat aku pegang tangannya dansuruh diurut.Kemudian aku bawakan tangannya ke pantatku dan sebelah lagi ke buah dadaku.Bila dia dah stim ,aku buka seluarnya dan main pelirnya yang tegang tu..
Dia meramas-ramas buah dadaku dan menjolok-jolok pantatku. Pantatku basah habis.Bila dahtak tahan, aku suruh dia masuk pelirnya dalam lubang pantatku.Mula-mula rasa sakit,tapi lama-lama rasasedap.Aku suruh dia melajukan jolokan bagi menambahkan kesedapan.Bila dia dan aku sampai kemuncak dia menarik pelirnya dan memuntahkan maninya diatasperutku.. takut mengandung.Itulah pertama kali aku merasai kesedapan nikmat sex.Bila ada kelapangan,kami sering lalukannya.... dah jadi gian.Sekarang ini kami jadi suami isteri kerana dia baru kematian isteri setahunyang lalu.Aku megahwininya kerana kami dah telanjur dan kesedapan dalam permainan sex yang dilakukannya. ok.... selesai dan jumpa lagi.

Tiada ulasan: