Sabtu, 30 Julai 2016

ROSE PEMUAS NAFSU KU

Aku dah baca bloq ni lama ,asik bace pengalaman org je,teringin jugak rasenye nk share pengalan sendiri…pengalaman aku boleh dikatakan banyak jugak la,tapi hari ini aku nak share pengalaman aku melakukan hubungan seks seorang yang berstatus isteri orang tapi macam tak ada suami (gantung tak bertali) untuk dijadiakan cerita si Rose nie suaminya adalah kawan aku jugak…perkara ini terjadi pada tahun 2010

Hal ini terjadi masa aku ada pameran di ipoh, selama 4hari , kebetulan bertugas bersama Rose,aku
memang dah tau masalah rose dengan suami die sabab suami die selalu cenang cerita mereka pada
kawan2,suami rose juga adalah kawan aku berkerja sama jabatan dengan aku,rose pula berkerja di di
putrajaya,nak dijadikan cerita pada malam selepas habis pameran aku cuba hubungi rose,aku pun ada
no. Rose aku pun sekadar cuba nasib untuk SMS die,zaman tu whatapps tak ada lagi.die bagi respon yang agak baik, borak lebih kurang entah macam mana terbukak pulak cerita bab seks,die pun layan,aku cakap la Rose tak ada masalah laki ada bila nak mintak je mesti dapat,die pun cakap dah lama tak dapat sebab laki die tak sentuh die dah,sejak kawin tak sampai pun 10x suami sentuh Rose,dalam fikiran aku puncuk dicita ulam mendatang….aku pun sekadar bergurau kalau nak saya boleh bagi..die cakap taknak la…sesi SMS berlansung macam biasa sampai la hari terakhir pameran iaitu hari ahad,

Ahad malamnya aku ada SMS Rose ajak tengok wayang cerita karton keesokan harinya, die pun kata boleh la sabab die pn xda buat apa-apa hari isnin tu,aku pun sampai la kt rumah die macam yang di janjikan, semua berjalan macam biasa,tak ada apa2 yang menarik pun,bila masuk wayang sejuk,die nie pulak tak boleh tahan sejuk,aku pun apa lagi offer la untuk pelok die, die cakap okey boleh tp janji pelok je tak nak buat apa2, aku pun pelok la macam biasa,sesekali aku saja cuit dada die,lembut nye dada bini orang nie…dari cuit sikit2 aku beranikan diri ramas dada die,die diam je, tanda merelakan,aku pun apa lagi tuan badan dah okey aku pun selok la dada die, puas aku ramas dada dia, bila keluar wayang 2-2 buat macam tak ada apa2 yang berlaku, dan terus balik..

Bila masuk kereta je aku tanye die jangan marah tau sabab saya ramas dada Rose,die jawab tak apala lagipun Rose lama dah x kne ramas sambil ketawa kecil..bila sampai je kt paking rumah die,aku cakap nak ikut naik sekali boleh x,die cakap ish mana boleh nanti jiran tengok,lagi pun kita baru keluar sekali,dalam hati aku memang boleh makan die ni..dari masa aku hantar sampai la ke malam aku layan SMS jr dengan die…dan die dh mula pangil aku B,dan bahasakan diri die sayang…

Dalam pukul 1am ak saje cakap kat die kalau la dapat gigit dada Rose malam2 ni sedap,die ckp pulak pada aku, kalau nak datang la rumah, aku tanye lagi sekali betul ke boleh datang,die cakap betul bukan main2, aku pun apa lagi sepantas kilat aku sampai rumah die,jarak rumah aku dengan rumah die dalam 35minit je..bila aku sampai je aku call die,die cakap naik tingkat 12, cari no.rumah,bila sampai je die terus bukak pintu,ak masuk,dalam hati takut jugak sabab bini orang,kalau kne tangkap mati kene bunuh sia2 je.. masuk je rumah die,die dah siapkan buat air,die pun wangi semancam je, stim pulak aku dengan bau die,die duduk betul2 sebelah aku, aku tengok die dari atas sampai bawah,die pakai baju tido setin yg lembut,die pakai bra lagi tapi boleh nampak jelas lurah dada dia,dada dia tak la besar saiz 32B,sambil minum aku usap2 pehe die yg putih mulus tu,dari peha ke pinggang aku usap,elok sampai di dada die bisik pada aku,jom kita masuk bilik,die pimpin tangan aku menuju ke bilik die,die tutup pintu,ak terus memelok dia dari posisi belakang,ini antara posisi kegemaran aku bila memelok perempuan,aku terus usap rambut die,sambil cium leher dia, dia kegelian terus memusingkan badannya kepada aku,kami saling berpelukan..

Sambil berpelukan die usap belakang badan aku,aku meramas pungungnya, terangkat die sedikit kerana die rendah.dengan pelahan aku menjatuhkan tali baju tidor die,sekarang dia hanya ada bra dan pantis sahaja,aku usap dadanya dari luar die mengeluh sedikit,tangan aku yang sebelah lagi aku mencapai pussynya,lagi die mengeloh kecil, aku bukakan bra dia,tersergam indah puting dada dia,aku teurs isap putting dia sambil bediri, ak merebahkan die kekatil ak terus mengomol pting dada dia,dari dada ak turun ke perut die aku kucup perutnya terus ke pussy die,aku lurutkan seluar dalamnya, bau wangi cipapnya menusuk hidung aku, cipap die bersih tak da bulu,pandai jaga kebersihan dia ni,ak terus jilat cipap die, ni benda yang aku paling suka,ak jilat cipap dia sambil meramas dada, masa aku jilat mengeliat2 die,aku Tanya die sedap ke,die cakap sedap sangat bila kena jilat sebab die tak penah kene jilat,aku pun apa lagi keluarkan la ape skill yang aku ada untuk pastikan die klimax masa aku jilat,dalam 10minit aku jilat dia meronta2 macam orang hilang akal,habis rambut aku di tariknya aku tau die dah nak sampai aku terus jilatan aku sampai muka aku basah dengan air nikmat die,badan die lembik tidak berdaya kerana die telah sampai nikmat yang pertama,

Sekarang gilirah die pulak membuka pakian aku sehinga aku bogel sepenuhnya,terpaculah kelakian aku di depan mata dia,dia mengusap2 batang aku dengan jari dia yang lembut itu,aku minta dia kolom batang aku,tapi die cakap die tak reti,sebab die xpnh hisap batang ,al maklum la jarang kne usik,aku cakap kat dia, meh aku ajarkan,sakit batang aku masa die hisap dan diesabab die tak reti nak hidap batang,sesi hisap berlaku sekejap je..ak sempat menoleh ke a rah jam jam baru pukul 2am,

Aku terus membaringkan die aku gesel2 batang aku pada cipap die,die terus mengerang dan terus cakap cepatla B sayang dah tak tahan sangat ni…mula aku menekankan batang aku kedalam lubang cipap die, ketat lagi cipap die, agak sukar untuk aku memulakukan tusukan pertama,bila sudah masuk dia terus memeluk aku,dia bisik pada aku sedap B,sayang dh lama tak rasa macam ni,aku teruskan adegan sorong tarik,mula2 perlahan makin lama makin laju,die makin hilang arah aku terus henjut semahu aku,habis belakang aku die cakar,aku pelahankan tusukan aku,tanda mengeluarkan batang aku dari cipapnya aku terus mengiringkan die posisi kakinya ketepi,badannya menghadap aku,posisi ini cipap akan rasa lebih sempit,aku terus bagi henjutan padu untuk posisi ini,die apa lagi terjerit2 sedap syg,sedap sayang,laju lagi,aku bila dengar rintihan itu ak lagi bersemangat ak teruskan lagi,aku henjut lagi bila ak tengok mata dia,hilang dah mata hitam die,tu tanda die nak sampai puncak yg ke2,dia keras lagi sekali, cairan hangat mencurah dari cipapnya,batang aku macam kne sedut dengan vacuum,sedap sangat rasanya,aku pun dah tak tahan dengan sedutan cipat die,aku pu n lepaskan mani aku dalam cipap die,nikmat sgt rasanya,aku keluarkan dulu batang aku dari cipapnya ,aku terus baring di sebelah dia dan tanya sedap tak,lepas nie boleh dapat lagi tak,die sambil senyum kalau mcam ni hari2 pun nak,sambil peluk erat badan aku,

Untuk pusingan kedua,Aku minta die duduk diatas,aku minta die pula mengemudi diatas, dia mencangkong diatas batang ak,bila masuk je cipap die terus die mengelek,gelek die makin lama  makin laju,makin sedap aku rasa,dadanya yang montok tu makin laju bergoyang,aku minta dia tunduk sikit supaya mudah aku utuk isap dadanya sema die bergelek…makin sedap aku rasa, ak tengok pada jam dah menunjukan hamper pukul 3am..aku pinta dia berhenti untuk menukar posisi kerana rasa geli di kepala aku sudah semakin kuat,aku berhenti sekejap untuk elakan pancut..

Aku minta die menongeng utuk aku lakukan gaya dogy,aku minta pada die untuk aku main ikut pintu belakang,pada mulanya die tak bagi sebab takut sakit,lagi pun suami die tak pernah main pintu belakang,dogy memang sudah menjadi kebiasan bagi aku,kalau nak pancut biar dogy sebab boleh aku hentak kuat2 sepenuh hati aku, aku terus sorongkan batang aku kedalam bontot die,mula2 die kata sakit,selepas dipujuk akhirnya ak Berjaya masukan aku mula sorong den pelahan supaya die rasa nikmat,aku mula melajukan gerakan,kesakitan die dah hilang,muka kedengaran rintihan sedapnya B, aku mula sorong tarik makin laju,dalam masa aku terus meramas pungung die,aku dah tak tahan lagi untuk mehanan mani aku yang berlumba2 untuk meledak bontot Rose, makin lama makin kuat terjahan aku…ak kata pada rose aku dah nak smpai kimak yg ke-3 untuk malam pertama kami,die cakap kita klimax sama2 la,makin ak henjut makin kuat kemutan bontot die,akhirnya aku tidak mampu bertahan lagi,aku terus melepaskan benih ku kedalam bontot rose,die pn klimax pada masa yang sama,puas sunguh aku rasa…ak rendamkan batabg aku dalam bontot die sehingga semua maniku habis keluar,ak terdanpar sebelah rose,dia terus bebaring sebelah sambil memeluk aku,die bertaka aku adalah lelaki kedua yang pernah menyetubuhi dia,tetapi lekaki pertama yang memberi die kenikmatan seks..aku melihat jam,akhirnya permainan aku berakhir jam 4.00am.. aku tertiduk dirumahnya,dia kejutkan aku pada pukul 5.00 untuk aku pulang…

Hubungan aku dengan rose berlanjutan sehingga 3tahun, macam-macam cerita seks aku dengan dia, jika ada masa aku kongsikan lagi…..

Tiada ulasan: