Sabtu, 30 Julai 2016

Perkhemahan Mak Lang

“tak boleh ke kalau saya tak join aktiviti ni cikgu? ” aku seolah-olah membantah tindakan Pengetua sekolah yang meletakkan namaku sebagai guru pengiring. Hujung minggu ni sekolah aku bakal mengadakan kem bina semangat dan motivasi untuk pengawas- pengawas sekolahku seramai 36 orang. Namaku dicalonkan sebagai guru pengiring memandangkan aktiviti yang akan diadakan adalah berbentuk fizikal dan adventure. Perkhemahan akan diadakan di kawasan Perkhemahan Mak Lang bertempat di Janda Baik. Nama yang agak famous bagi sesiapa yang sukakan aktiviti team building.

Jawatanku sebagai Guru Renjer Puteri memudahkan aku mengawal aktiviti pelajar-pelajarku memandangkan beberapa aktiviti seperti absailing, water rafting akan diadakan. Bukan aku yang kena arrange semua tu, semuanya akan di settlekan oleh staff- staff di Mak Lang yang cukup berpengalaman. Jadi aku tak perlu risau apa-apa , cuma plan yang telah dibuat bersama Rafiq terpaksa dibatalkan, atau …..mungkin diawalkan. Mana boleh dibatalkan, Rafiq dah mengidam cipap ketat kepunyaanku dan aku juga dah mengidam batang XL kepunyaan Rafiq. Setiap kali menyebut nama Rafiq, aku teringat bagaiman quick sex yang kami lakukan di toilet taman Tasik Titiwangsa tempoh hari. Setiap kali cipapku akan berair dan kalau tak dapat phonesex dengan Amir, aku akan melancap sehingga puas menggunakan bantal.

Jumaat jam 4 petang, hampir kering anak tekak ku menjerit supaya pelajar-pelajar berkumpul di depan pondok security guard sekolahku. Nama je pengawas, tapi nak berkumpul pun kena jerit macam kambing.

“Hoi! tak dengar apa Cikgu Tika cakap ke? Cepat kumpul, bas dah nak sampai sekejap lagi.” suara lantang menjerit dari arah belakangku.

“eh, Cikgu Din, nasib baik Cikgu Din ada. Saya dah mati akal dah macam mana nak kumpul budak-budak ni. Cuaca dah la panas ni” syukur lah Cikgu Din jadi cikgu pengiring untuk student lelaki.

Cikgu Din, nama penuhnya Khairuddin Mat Amin, seorang guru pengawas sekolah ku merangkap cikgu disiplin. Memang digeruni seluruh pelusuk sekolah. Macam warden penjara, ke hulu hilir dengan rotan sebesar ibu jariku. Memang cabut lari budak kalau ternampak Cikgu Din, rotannya melibas siapa sahaja tak kira lelaki perempuan. Dengan badan sasa dan wajah yang bengis, memang nampak ganas dan tegas, tapi itulah yang diperlukan untuk mendisiplinkan budak zaman sekarang .

Jam 4:30 tepat bas meninggalkan perkarangan sekolah. Kesemua 36 seat telah dipenuhi pelajar. Tinggal 4 seat kosong di belakang. 2 seat dipenuhi beg pelajar, tinggal 2 seat lagi. budak-budak ni nak pergi berkhemah tapi beg macam nak pergi haji. Nak tergelak aku. Nampaknya aku terpaksa duduk di sebelah Cikgu Din kerana memang baki tempat duduk cukup-cukup untuk kami berdua.

Tak apalah, getus hatiku, bukannya lama sangat perjalanan ke Janda Baik tu. Paling lama pun 3 jam. Aku masuk ke tempat duduk di bahagian cermin tingkap bas. Dapat juga lah aku tengok pemandangan semasa naik ke highway Karak nanti. Cikgu Din duduk di sebelah ku sambil bermain smartphonenya . Mungkin update status FB mungkin juga SMS isterinya di rumah, aku malas ambil port.

Trafik bergerak perlahan, bas sekejap berhenti sekejap bergerak, sekejap brek, sekejap tukar lorong.Aku membelek jam, patutlah, dah pukul 5:15 rupanya. Memang padanlah jalan jem sangat, semua berpusu-pusu pulang ke rumah dan mungkin ada yang ambil kesempatan hujung minggu pulang ke kampung halaman masing-masing. Ditambah pula dengan hujan renyai- renyai dan awan gelap komulonimbus, makin jem la nampaknya jalan raya ni.

Aku terjaga dari tidur apabila bus Break emergency kerana ada kereta mencelah di depan. Baru aku perasan rupanya aku terlentok di bahu Cikgu Din.

“nyenyak Cikgu Tika tidur. basah baju saya kena air liur” kata Cikgu Din.

“Ish, ye ke. Malunya….” cepat-cepat aku mengesat bahu Cikgu Din dengan tanganku.

“Hehe, tak apa la Cikgu Tika, sambung la tidur lagi. sedap juga sekali – sekala ada gadis terlentok kat bahu ni. terasa macam ada bini muda pulak” Cikgu Din berjenaka. Dia memang agak senior di sekolah. Mungkin 10 tahun lagi akan pencen.

“report kat Kak Mah baru tau” aku warning Cikgu Din sambil menumbuk Bicepsnya. Yang peliknya aku tak menarik balik tanganku. sebaliknya aku biarkan melekap di lengan Cikgu Din.

“Keras tangan Cikgu ni, selalu angkat guni beras ke?” aku menyoal cikgu Din sambil mencucuk-cucuk bicepsnya.

“Bini selalu minta dukung” balas cikgu Din..”Lagipun rajin exercise, semua otot saya keras kalau Cikgu Tika nak tau” sambungnya lagi. Berderau darahku mendengar gurauan Cikgu Din. Lain macam gurauannya, macam ada unsur lucah diselitkan. 2 tahun aku mengajar, inilah first time aku dan Cikgu Din serapat ini dan first time dia bergurau lucah.

“Untung lah Cikgu Din dapat exercise selalu. Dah berusia tapi maintain macam orang muda. Saya ni nak juga exercise hari-hari, tapi suami pula jauh di seberang laut….” aku memancing sambil kepala ku mula ku lentokkan ke bahu Cikgu Din.

“Bersenam ni tak perlu berdua, tapi kalau dapat berdua lebih seronok. Kalau Cikgu Tika bosan senam sorang-sorang, saya boleh temankan petang-petang.” Cikgu din mula menyenggol breast ku menggunakan sikunya. Dia menggerakkan perlahan-lahan sikunya seolah-olah mengikuti goyangan bas. Aku dapat memahami niat Cikgu Din. Nampaknya dia berani meraba ku menggunakan sikunya selepas mendapat respons positif dariku. Geselan di breast ku makin terasa, aku memeluk lengan Cikgu Din supaya betul-betul berada di celah breastku. Dia mula menggeselkan lengannya, tanpa perlu rasa takut kerana diselindungi tudungku.

Hari semakin gelap,jam baru menunjukkan jam 7 malam tapi seuasana gelap seakan akan jam 730 kerana awan yang sangat tebal. bas baru saja melewati tol gombak. Cikgu Din menarik tangannya. Dalam fikiranku mungkin Cikgu Din tersedar dengan kesilapan yang dia buat sebentar tadi, Aku sedikit hampa, namum kehampaanku terubat apabila Cikgu Din memeluk ku dari belakang. Tapak tangannya dilekapkan ke dada kananku. Tapak tangannya yang besar mula meramas-ramas dadaku. Seperti bas yang mendaki bukit Genting, seperti itu juga lah tangan Cikgu Din mula mendaki gunung bekembarku.

“ahhhh..sedap..” aku mengerang perlahan di telinga Cikgu Din.

Dia semakin berani menyelak baju tshirtku dan menarik bra ku ke atas. kini gunung bekembarku bebas di jamah lelaki veteran ini. Aku semakin asyik semakin nikmat apabila puting tetekku di gentel-gentel lembut penuh manja. Tanganku pula mula bertindak nakal meraba peha Cikgu Din. Mencari batang lelaki veteran di sebali Jaket KPM yang diletakkan di atas ribanya. Zip seluar nya ku tarik perlahan-lahan. Batangnya kukeluarkan dari dalam seluar slack yang dipakai Cikgu Din. Aku menggenggam batang Cikgu Din.

Keras, gemuk, padat, itulah batang Cikgu Din, panjangnya sekitar 6 inci pada agakan ku. saiz normal Malaysia. Aku mengusap-usap mula melancapkan batang Cikgu Din sambil dia semakin berani menyeluk ke dalam kainku. Seluar dalam ku yang dah lama basah di tarik ke bawah hingga ke buku lali.

Tak ku sangka-sangka dalam sekolah ku ini ada jugak guru yang kuat dan dahagakan seks. kalau aku tau dah lama aku main dengan Cikgu Din ni.

“Cikgu, tukar tempat. Biar saya duduk dalam.” Cikgu Din mengarahkanku menukar tempat.

aku yang seakan-akan tahu apa kesudahan kisah dalam bas ini cepat-cepat mengikut kehendak cikgu Din.
Aku duduk di bahagian luar, punggungku ku hadapkan ke arah Cikgu Din. Kainku ku selak menampakkan punggung montok seorang isteri.

Aku cuma dapat menahan jeritan apabila batang Cikgu Din menerobos liang senggamaku. Batanng kerasnya keluar masuk perlahan-lahan dan semakin laju mengikut kelajuan bas. Aku perhatikan studentku semuanya tertidur mungkin kebosanan kerana perjalanan yang agak lama. Di depanku ialah Syameen dan Hazwani, pengawas tingkatan Lima, kedua-duanya ketegori pelajar pintar di sekolahku ini.

Hayunan Cikgu Din semakin laju, cipapku semakin becak oleh air maziku. Aku membantu hayunan dengan menggerakkan punggungku. Semakin laju, aku menoleh mengarahkan Cikgu Din menekan sedalam yang mungkin. Dia mengangguk, batangnya ditekan, dalam, ketat, aku mengejang. Klimaksku sudah sampai akhirnya. Cipapku mengemut- ngemut batang jantan milik Cikgu Din. Aku wanita yang hina, sanggup mengangkang di hadapan kawan sepejabat demi nafsu.

Cikgu Din yang tahu aku klimaks membiarkan batangnya di dalamku . Lebih kurang seminit apabila orgasme ku telah reda, dia memulakan henjutan.

“turn saya tika, dalam tau..dah lama saya geramkan tika ni” aku terkejut mendengar pengakuan Cikgu Din. rupanya jantan ni dah lama mengidam cipapku.

Aku mengangguk lemah, menyetujui benih Cikgu Din disemai di dalam rahimku. Henjutan nya makin laju, badanku dipeluk dari belakang. Lebih kurang 15 minit menhenjut aku rasakan kelainan pada batang Cikgu Din.

“ahhhh! sedapnya sayang. saya dah pancut ni” tak payah di beritahu pun aku boleh rasa betapa suamnya air mani kepunyaan cikgu disiplin ini yang bagaikan senapang berdas-das menembak pukiku.

selepas 2minit baru lah batang cikgu Din mengecut dan terlepas dari cipapku. aku yang baru tersedar cepat-cepat menaikkan seluar dalam ku dan merapikan pakaian.

Cikgu Din memasukkan batangnya yang masih basah dek air cipapku kedalam seluarnya. selepas berkemas-kemas, dia memegang tanganku dan memberikan ciuman di pipiku dan berbisik

“tika, dua malam ini milik kita berdua”

Tiada ulasan: