Sabtu, 30 Julai 2016

aku, aleeya, adam, dan kak long

Hari tu hari rabu, mummy ngan daddy dah pegi rumah pak lang. ada kenduri ujung mnggu tu. Nex week baru balik. Aku memang dah plan dari minggu lepas lagi since daddy bagi tau pasal program dorg malam tu. 5 minit lepas dorang dah kuar je, aku terus start kereta then pick up aleeya (awek aku) yg dh ready tunggu kat luar wangsa walk. Aku pon bawak ar die balik umah. Malam ni aku akan puaskan nafsu aku ni dgn gadis yg paling aku sayang, aleeya.

Aleh2 je, aku smpi umah, kantoi lak ngan kak long aku. Die kate die balik lewat sbb gi i-city ngan bf Singapore die tu.

“eh, kak long watpe kat umah ni? Kate gi Shah Alam?” kak long jwb :“i-city jam..ade konsert..malas ar..haa.. tu yang nyorok2 belakang awak tu spe? Aku jwb r “ni aleeya kak, akim nye girlfren”
Aku dah cuak ar, confirm kak long aku mengamuk sbb bawak balik pompuan kat umah. Die siap kate mentang2 ar mummy ngan daddy xde, aku nak buat hal lak. Tau2 je, time tu gak ar balak die adam baru turun dari tangga ngan towel je. Dengan x sedar aku ngan aleeya kat situ die pon buat fucking taunt sambil cakap, “baby, I’m ready”

Aku pon ape lagi, “haa..ni pehal lak..?? owh kak long nak project xpe lak? Akim baru bawak awek dtg umah je tau!” kak long aku pon jawab, “alah, awak pon cam lah bawak aleeya dtg semata-mata nak layan movie same2 je kan? Mesti nak ‘on’ gak kan?” tetibe kak long panggil aku sbb die nak ckp privately. Kitorg gi ar kat sudut umah dah tu kak long cakap die nak deal. Kitorg buat ar ape yg kitorg nak tp due2 mesti tutup mulut. Aku pon on je. Giler pe xsetuju, seminggu dah plan baeek punye.
Lpas dah setuju je, kak long xde tggu lagi, die tros tarik bf die. “akak chop Jacuzzi bilik daddy!” kak long jerit smbil nek tangga..pergh, jahanam plan, aku dah plan nak fuck aleeya kat situ dah. At the end, aku dpt idea, “kak long! Akim pinjam bilik!” kak long aq jwb “ okay, tp atas katil jgn!”.. takdenye aq nak wat atas katil die..aku plan nak wat kat balkoni bilik die.. time daddy nak buat umah ni, kak long awal2 dah mintak nak balkoni mengadap hutan and luas. Skrg aku akan manfaat kan tempat tu..

Since malam panjang, aku xde ar rushing sgt. Aku bwk aleeya kat situ, the kitorg kiss ar dlu.. pergh.. bibir kecik die tu mmg layan btol. Lidah kitorg dah menjilat sesame sendiri. Dari bibir, aku pelan2 bawak ke bawah. Lalu kat leher, emm wangi. Aku turun lagi then aku stop. Aku pon duduk kat Cleopatra seater kat balkoni tu. Aku xperlu ckp ape2, aleeya dah paham ape yg aku nak. Die pon tanggalkan baju die pelan2. Abis tanggal dah blouse die, kelihatan lah tetek die yg sihat tu yg hanya berlapikkan bra warne merah + hitam tu…aleeya pernah mention die suke amik bra one size smaller dari tetek die sbb die nak Nampak padat. Hmm..memang Nampak sendat ar, bertambah selera aku nengok nye.Then, skirt die pon ditanggalkan..sumenye dilakukan dgn gerak pelahan ditambah ngan lengok2 kecik die. Lpas tu die pon mula tanggalkan undies die dan dicampak manja pade aku.aku amik peluang utk hidu panties die. Wangi sgt. Skrg terserlah lah satu tubuh yg indah dihadapn ku. Aleeya rapat kat aku, aku mula menghisap putingnye. Ade mase aku gigit2 manje putting die. Aleeya makin lame makin kejang. Die dah makin stim. Walaupon adik aku dah mencanak naik dari tadi mintak dikolom, tp aku dah set, aku nak jilat abis satu badan aleeya baru aku lepaskan adik aku ni utk menyelam dlm pantat aleeya. Satu badan abis aku jilat. Paling sedap kat pantat die ar. Licin! Aku pesan awal2 kat die suruh shave.aku xsuke bulu. Tiba2 aleeya merengek manje, “syg, nak lollipop!” aku makin stim. Tanpa membuang masa, aq pon bukan pakaian aku. Time tu, dua badan telanjang bulat berpelukan. Jgn kata sehelai benang, sehelai bulu pon xde kat masing2 punya kemaluan. Aku pon shave abis gak. Aleeya, mula mengolom, pergh.. terbaek ar..aku genggam abis2san sofa tu menahan stim. Before moving on, kitorg try 69. Pantat die memng layan. Wangi, licin. Air mazi jgn cakap ar.. mencurah2 kat muke aku. Aleeya lak mmg expert mengolom ni.. since aku kat bawah ade mase die sapu kan coklat ice cream yg die bwk awal kat konek aku (itu pon aku mintak..hehe)..uiiii…. makin layan ar.. Dah abis tu, it’s fucking time!! Aku mmg start ngan doggie, sambil aleeya pegang besi balkoni, aku pon start masuk pelan2 pantat aleeya.. aku sebenarnye dah bpe kali fuck die, tp tah knp, rezeki, pantat die sentiasa rase ketat. Mula2 pelan je aku bagi, pas tu aku naik kan speed.. aku usha dari tepi bergoyang goyang tetek aleeya dibuatnye. Tapi plan aku nak dayung lame xjadi. Malam tu aku pancut awal. Aku pancut kat dalam mulut die. Time pancut tu, ergh, rase nak meletop konek sbb sambil pancut, mulut aleeya dok mengolom. Pergh walaupon sekejap, nseb bek aleeya puas. tah knp malam tu kantoi lak adik aku ni. Kejap je dah pancut. Tp pas tu x abis agi. Tetibe kak long sergah dari belakang time aku tgh baring ngan aleeya smbil layan angin malam. “akim, jom tkar partner!”.. terkejot gak aku dgr kak long aku ckp mcm tu. Xsangke lak die mau men nagn adek die sendiri..mendengar kate2 kakak aku tu smbil menatap die yg bogel tu, adik aku mencanak naik… kak belakang die adam tgh layan badan kakak aku. Die pon xde pakai ape2..kakak aku ajak wat group sex. Aku on je, kakak pon kakak ar, janji nafsu puas. Kakak aku ngan pantas tros mengolom batang aku. Aleeya pon same kat adam. Sambil2 tu sempat gak aku ngan adam high five meraikan party terbaek of all time..haha..Ade time, kak long ngan aleeya buat cam kongsi batang.sekejap kak long suap kan konek aku kat aleeya dah tu aleeya suap konek adam kat kak long. Ade one time tu, due2 konek masuk satu mulut.ape lagi..belaga ar konek aku ngan adam. Lpas selesai tu aku nak fuck kakak aku ni dah, tp adam lak nak menjilat awek aku lagi, so, kitorg pon mula wat mcm train. Aku baringkan kakak aku and then aku pun start cucuk batang aku kat pantat die. Aku rase, kakak aku lagi selalu have sex ni sbb pantat die xde r ketat sgt. Sng masuk. Sambil tu kakak turut mengolom konek adam.adam lak tgh layan menjilat aleeya. Ade gak masenye kitorg amek awek masing2 balik.. dekat sejam berpesta, aku dah ready nak pancut. Adam lak dtg plan nak lumur kak long ngan aleeya ngan air mani kitorg. Kitorng pon baringkan awek masing sebelah2 dan aku ngan adam mulakan race melancap kitorg. Race berakhir seri sbb due2 pancut serentak. Sbb lame sgt tahan, air mani kitorg pancut laju. Kitorg pancutkan ke serata badan kak long and aleeya. Abis lencun badan dorg ngan peluh dan air mani. Before kitorg mandi, kak long ngan aleeya masing2 menjilat badan sesame sendiri utk mebersihkan air mani kat badan dorg. Time tu mmg bercampor ar air mani adam ngan aku.. akhir sekali kitorg ber4 mandi kat Jacuzzi bilik daddy same2. Project kami tu berjalan setiap malam sepanjang daddy ngan mummy xde..tp kadang2 siang pon on gak.

Tiada ulasan: