Rabu, 8 April 2015

Suraya Part 3

“apa nama nak bagi anak kita ni bang?” tanya Rosnani kepada suaminya. Izhar bangun, dan terus ke sebelah isterinya itu yg berlunju di atas katil dalam wad sambil menyusukan bayi yg baru jer 3 hari lahir tu. “Izwan” ringkas jawaban yg diterima Kelahiran Izwan memang disambut riang oleh kedua-dua belah keluarga Izhar dan Rosnani, cucu paling bungsu, memanglah datuk dan nenek, pakcik dan makcik manjakan. Sejak dari kecil Izwan memang bayi yg comel. Dan satu perkara yg amat ketara adalah kemaluan Izwan yg agak besar, tak padan dgn saiznya yg masih bayi tu. tak tahulah dari mana keturunan Izhar atau Rosnani yg telah turun ker Izwan, tapi Rosnani syak adalah dari sebelah dia sebab moyang dia dulu ada juga keturunan Arab, yg terkenal dgn pedang yg memang panjang-panjang. Rosnani pun kekadang segan jugak nak tukar lampin Izwan kalau orang keliling ramai. Memang oversize punai si Izwan ni. Bila Izwan membesar, dia disunatkan masa umur 6 tahun lagi. Tok Mudim masa tu pun geleng kepala nengok saiz si Izwan, Tak pernah dia nengok sebesar tu pada budak sekecik tu. Tok Mudim senyum sumbing berseloroh, untunglah bini ko esok ni! Izwan mana paham apa masa tu, cuma org tua-tua yg gelak besar dgn jenaka tu.

 Bila Izwan meningkat remaja, darah muda dia bergejolak lebih awal dari budak-budak lain sebaya dgn dia. Masa dia 8 tahun, masa budak-budak lain main tembak-tembak, Izwan dah pandai pegi mengendap pompuan mandi. Yg jadi mangsa, makcik-makcik dan sepupu-sepupu dia jugak. Start 10 tahun Izwan dah pandai masturbate. Masa tu saja senjata Izwan dah hampir 6 inci panjang bila keras. Izwan pun membesar dgn cepat, masuk tingkatan 1, dia paling besar, paling tinggi berbanding dgn rakan-rakan lain dan nafsu dia pun semakin lah menjadi-jadi. Budak pompuan yg pertama menjadi mangsa Izwan adalah sepupu dia sendiri dari sekolah yg sama. Sepupu yg lebih tua dari dia, masa tu Izwan 13 tahun dan sepupu dia tu dah 16 tahun. Tengah gatal. Dia acah acah Izwan, ingat Izwan budak lagi tak tahu apa dan alangkah terpegun bila dia nengok batang Izwan yg dah lebih 6 inci ketika tu. Kat belakang reban, yg tersorok jauh sikit di belakang kebun adalah tempat pertama Izwan hilang teruna. Masa tu lah  first time tangan perempuan melancapkan batang Izwan. Kejap lah juga first time tu, tapi sebab darah masih muda, kuat lagi, tak sampai 3 minit kena belai, tegang semula. Merengot-rengot muka sepupu Izwan tu bila Izwan menjolok sepupunya, punya payah nak masuk lobang dara tu sampai kedua-duanya give up.

 Dua hari lepas tu baru Izwan berjaya memecahkan dara sepupunya. Izwan dapat satu tektik baru, menjolok dulu lobang sepupunya tu dgn jari dia. Aduhai, menjeri-jeritlah dara sunti tu kena dgn jari Izwan yg sampai pada satu tahap mengorek dgn 3 jari sekali lobang sempit tu. Dah agak basah lencun, agak longgar sikit pada pandangan Izwan baru la Izwan tujah dgn batang oversize dia tu. Payah jugak nak masuk. Herot berot sepupunya menahan senak, menahan sakit. 1 jam terus menerus Izwan menjolok dan menjolok dan menjolok lobang yg licin tu. Sepupunya bagai nak pengsan dengan keenakan, merapu-rapu tanpa henti-henti. Dan hari itu adalah hari terakhir Izwan self-service. Dekat 2 tahun dia membaham sepupunya, yg kemudian pindah ke kota. Dan masa Izwan naik Form 4, pedang saktinya dah mencecah 7 inci, tinggi Izwan pula dah 6 kaki 1 inci. Memang sasa. Tambah dgn hensem Izwan, memang ramai la rakan-rakan sekolah yg menjadi bahan Izwan. 

 Sepupunya pula, sebelum meninggalkan kampung tu, sempat bercerita kegagahan dan betapa besarnya batang Izwan pada  seorang kawannya. Dan kawannya itu lah menjadi ganti tempat perlepasan nafsu Izwan, kemudian kawan seorang lagi, dan seorang lagi dan seorang lagi hingga 7 orang semuanya. Ketujuh-tujuh tu memang kawan rapat, pandai simpan rahsia dan pasti tak mahu jugak kongsi dgn ramai sangat bahan kekar yg dorang temui. Kedekut beb pompuan ni. Namun kecoh jugak kampung tu pada satu hari bila seorang budak pompuan sudah charge Izwan dia. Hampir nak berparang jugak lah orang-orang kat situ. Izwan pun pelik dgn budak tu, masa kena henyak, masa kena ayak, kemain meraung sedap, sedap sampai menyembah-yembah Izwan mintak lagi dan lagi. Tapi bila terjebak ngan mak bapak, kena sergah sikit sebab lambat balik rumah, terus bukak cerita A-Z. Disebabkan takde bukti, Izwan selamat, tapi Rosnani bijak, terus dia antar Izwan ke rumah kakaknya di kota besar KL, menyambung belajar untuk abiskan SPM.

 KL. Hmmm, kota yg memang menanti-nantikan kedatangan orang yg macam Izwan. Good looks and good assets. Budak-budak KL lagi la gila kat Izwan, datang menyerah, tapi Izwan dah serik dgn budak sekolah, tak nak dah kes kat kampung berulang lagi. Makciknya pulak jadi mangsa. Memang izwan dah stim bila first time nengok auntie Rohana dia ni. Mengancam gila, ialah, dah jadi orang KL, kena la melaram beb. Izwan nekad satu hari tu, setalah dekat setahun lebih tinggan ngan aunti Hana, emasa dalam kereta ngan aunti Hana, Izwan terus jer keluarkan pedang hikmatnya yg ketika tu dah sampai tahap pembesaran maksimum, hampir 8 inci. Dari permerhatian Izwan setelah sekian lama dia duduk ngan keluarga aunti Hana, Izwan dah dapat baca, aunti Hana bukan lurus sangat. Banyak kali aunti Hana kantoi dgn Izwan tengah borak ngan jantan lain dalam telepon kat rumah bila uncle Johar takde. Izwan buat bodo jer, tapi memerhati. Sebab tu lah hari tu Izwan mengambil langkah drastic, its now or never, terus terpacak senjata 8 inci depan mata aunti Hana. Panjang, padat, kekar dan bila auntie melilitkan jarinya, tak muat, hampir sama lilitan dgn pergelangan tangan aunti Hana. UUUhhhhhhhhh. .mendesah kecil aunti Hana masa tu. Izwan senyum gembira, percaturan dia berhasil. Jadi laki bini Izwan dan aunti Hana bila uncle Johar takde. Aunti Hana yg banyak mengajar Izwan, banyak memberi pengalaman dan banyak juga memberi lobang-lobang yg dahaga hentakkan padat senjata 8 inci. Susah aunti Hana nak sorok penemuan khazanah sensasi kepunyaan Izwan yg memang jarang dijumpai. 

 Paling-paling hebat yg ada pun 7 inci. Kawan-kawan rapat aunti Hana bertanya tak henti-henti melihat air muka aunti Hana yg sentiasa ceria, sentiasa kepuasan dan akhirnya, baik yg janda atau yg masih bersuami turut diservice oleh batang Izwan yg tak tahu puas tu. Dorang pun kemudian mempamirkan seri yg sama di muka masing-masing apabila lobang masing masing menjerih, meregang untuk memuatkan tongkat sakti Izwan. SPM tah ke mana, apa tah ke mana. Izwan terus menerus memenuhkan liang-liang sempit yg berlendir, yg banjir dgn tumpahan air syahwat wanita-wanita tertentu di kota KL. Sendat, padat, ketat. 8 inci beb, panjang tebal, kekar, pompuan mana tak menjilat lidah bila terpacak batang sebesar tu depan mata. Yg bertudung pun boleh cair, inikan yg ligat, yg sofistikated dan yg memang banyak seleweng ngan laki sendiri. Ramai yg obsess dgn Izwan, well actually, bukan dgn Izwan tapi dgn senjata milik Izwan tu. Kehenseman Izwan menjadi mukadimah berkesan dalam merobohkan sifat malu-malu tapi mahu mereka dan bila sejata 8 inci tu keluar, nafsu pun mengambilalih kesedaran mereka dan mereka menyembah, mengangkang dan menonggeng dgn penuh taat setia pada pembawa kesedapan itu. Wanita, pada Izwan, adalah bahan permainannya. 

 Pengalamannya mengalahkan ramai lelaki-lelaki lain yg lebih tua. Sekilas pandangan Izwan dah boleh tau, pompuan tu dah kawin atau belom dan memang kegemarannya adalah pompuan yg telah kawin. Mungkin dari faktor keselamatan tak pun dari pengalaman dgn aunti Hana dan rakan-rakan. Kesimpulannya, Izwan mendapati lebih selamat balun org dah kawin dari anak dara. Org dah kawin pandai simpan rahsia manakala anak dara, fuhh, bahaya, cepat tangkap cintan dan cepat gelabah kalau kantoi. Izwan tak balik kampung lepas SPM tu, SPM pun kantoi, layak keje despatch jer Izwan, tapi disebabkan kehensemannya, mulut manis, rajin, Izwan mewah. Mewah dgn duit betina-betina dahaga. Izwan pindah dari rumah aunti Hana bila Uncle Johar macam dah syak sesuatu. Tapi service pada aunti Hana dan juga rakan-rakan seperghairahan aunti Hana tetap berjalan. Izwan sewa bilik jer kat KL, area Cheras dekat ngan komuter, senang nak gi keje kat KLCC. Keje tu pun salah sorang aunti jugak yg bagi tau, keje kerani setor kat ofis laki dia jugak. Duit tak pernah kering dari poket Izwan walau keje kuli jer, tapi kalau bergaya, kalah Managing Director. 

 Jam menunjukkan pukul 6.30 petang. Opis dah tak ramai orang, ramai dah balik. Suraya terhegeh-hegeh menyiapkan contractor’s claim report, tinggal skit jer lagi, lepas tu buleh submit ke Finance Dept. Pagi esok dorang boleh process dan lepas tu mungkin cheq akan keluar dalam 2 hari. Suraya tak mo tangguh, kesian kat kontraktor, nak roll duit, jadi dia siapkan malam tu jugak. As usual, hari ni dia kena balik sendiri lagi. Rosman tak dapat jemput, ada dinner katanya. Lantaklah ko! hati Suraya lantang bersuara. Pukul 7 mlm Suraya call budak Finance, tengok siapa ada, dan memang ada 2 atau 3 orang lagi, Suraya mempercepatkan kerja, dah tinggal final justification, dalam 1 atau 2 perenggan. Klik klak klik klak Suraya mematuk keyboard. Laju jer kali ni.Suraya menghabiskan perkataan yg terakhir, siap jugak report dia tu. Penat melanda Suraya. Letih jugak memerah otak ni dan bila dikenang nanti kena balik naik teksi, bertambah penat lah otak Suraya. Mencebek Suraya, marah sungguh dgn Rosman. Menyusahkan dia jer, nak kena singgah rumah mak dulu, ambik Alia, nanti sampai rumah bukan boleh relek, sure nak mengemaslah itulah, inilah. 

 Tensyen Suraya mengenangkan. Nasib baiklah keje dah siap. Suraya antar ker printer. Siap print, Suraya attachkan kepada approval yg telah siap ditandatangan oleh Project Head. Suraya berkejar ke belakang ofis, Opis dah kosong, Suraya tingga sorang jer dah, dia pun tak perasan bila staff-staff lain belah. Suraya terus swipe access card utk bukak pintu belakang tu, menuju ke tangga. Naik tangga lagi best. Itulah yg selalunya justifikasi Suraya bila ada dokument nak antar ker Finance Dept. yg terletak satu tingkat di atas ofis Suraya. Tangga tu pun jarang digunakan orang, sebab terpencil dan jauh, tak berbaloi, ikut lift lagi dekat. Tapi Suraya selalu pakai tangga tu, nak exercise. Bederau darah Suraya bila terlihat kelibat seseorang dalam stairwell yg samar-samar tu. Jelas bentuk orang tengah duduk relek atas tangga isap rokok. Berkepul-kepul asap. Suraya mengambil keputusan utk masuk semula, takut benda yg tak diingini terjadi. Baru jer Suraya swipe card dia utk bukak pintu balik, namanya di tegur. Terkejut Suraya. 

“lambat balik Su?”  “is that u, Izwan?” Suraya meneka, denyut jantungnya kembali reda. “yes, its me, why? did I scared u?” “laaa, apa u buat kat sini sensorang, I ingat siapa tadi, takut jugak I” “saja, waiting for u” tenang jawab Izwan, sambil menogok Coke yg dipegangnya. Suraya terkedu, camna Izwan tahu dia akan lalu situ? Camna Izwan tahu ofis dia kat mana, takat ni, Suraya tak pernah bagi tahu pun level mana dia kerja. Pasti Izwan dan menyiasat, dah perhatikan gerak-gerinya. Padanlah, Izwan pun dah tahu email address dia dan tak susahlah nak tau level berapa ofis Suraya tu. Tapi heran jugak, camna Izwan tahu dia pakai tangga belakang ni. Suraya cuak bercampur gelisah. “come, sit with me” Izwan mempelawa “I nak cepat la Iz, ni nak antar dokumen” “I said sit with me!” suara Izwan separuh memerintah Suraya tak terkata, dia turut jer, naik tangga separuh perjalan ke atas sebelum tangga tu membengkok pusing naik keatas. Berketul-ketul muscle di lengan Izwan yg memakai t-shirt ketat tu, tersembul dada bidang Izwan. Suraya melihat Izwan tak berkelip, bau jantan Izwan dari peluh yg keluar memabukkan Suraya. Izwan mungkin baru pulang dari jogging agaknya, beg sukan Izwan terletak kemas atas tangga.

“time for u to have a drink” kata Izwan bila Suraya melabuhkan punggung dia di sebelah Izwan. Suraya bingung dgn kata-kata Izwan tu. Minum apa? Nak share ker Coke dalam botol kecik yg Izwan pegang tu. Bagus jugak la, Suraya pun memang dahaga, asyik buat keje dari tadi. Boleh gak basahkan tekak sambil relek ngan Izwan kat tangga ni. Suraya mencapai Coke di tangan kiri Izwan. Izwan tepis tangan Suraya. “a’ aaa aaa! u have to use the straw” kata Izwan. Suraya lopong, masih tak paham, mana ada straw?? Izwan bangun lalu melondehkan trackbottom yg dipakainya. Terpegun Suraya. Mak datuk! Tercengang Suraya melihat batang Izwan yg separuh tegang tu, melondeh panjang, lagi panjang dari kepunyaan Rosman, walau dalam keadaan belom mencacak sepenuhnya. Terpukau Suraya. Tak pernah dia melihat sebesar ni secara live, depan mata. Oh my gosshhh!!! “drink” perintah Izwan sambil menyiram tunggaknya tu dgn air Coke. Sedikit demi sedikit mengalir turun belalainya. Yg masih separuh bangun, tapi cam tu pun tetap kekar. Suraya masih terpegun. Masih terkejut. Sepatutnya seseorang wanita akan malu dan melarikan muka dalam keadaan tertentu, tapi nyata, dah tak ada perasaan malu tu pada Suraya. Dia merenung batang Izwan tu. 

 Tak pernah terlintas pada pemikirannya untuk menggunakan perkataan ‘lazat’ bagi menggambarkan alat kelamin lelaki, tapi memang itulah perkataan yg muncul dalam benaknya รข€“ lazat. Izwan tahu impact size kelakiannya pada Suraya amat hebat. Izwan menuangkan lagi Coke dan menghalakan kekerasannya dekat ke muka Suraya. Suraya pasrah, apa lagi nak dikatakan, tak dapat lagi dia berfikir. Betul-betul di depan mata Suraya tesergam pucuk gagah yg makin lama makin membesar. Makin menegang dan makin mencodak dirasakan depan mata Suraya. “I know u want it Su, its yours” Izwan merangsang Suraya perlahan  “take it” Suraya akur perintah tuannya.Tangan Suraya cuba memegang kelazatan depan mata dia tu yg basah berkilat dgn air Coke, tangan Izwan cepat menepis. Izwan melarang Suraya menggunakan tangannya. Izwan mau hanya bibir dan lidah Suraya sahaja yg bertugas. Perlahan Suraya mendambakan bibirnya yg mekar tu, bibir yg kecik molek tu yg masih merah bersalut liptick. Suraya mencium lembut hujung kepala sang senggama sakti milik Izwan. Menggulum kecil bibir Suraya bila Izwan menolak masuk mahkota bulat bermata satu miliknya kedalam mulut Suraya. Izwan berhenti. Hanya topi jerman saja dalam kuluman Suraya.
 Lidah Suraya lincah menjilat hujung kepala yg di dalam mulutnya. Izwan mengundur keluar sementara dan menjolok masuk kekerasannya dalam mulut Suraya. Meregang otot-otot bibir dan pipi Suraya menerima batang yg besar tu. “mmmllpphhhhh” tekak Suraya mendesah. Hampir tercekik. Penuh mulutnya. Izwan menuang lagi Coke, terus dihisap oleh bibir Suraya, titis-titis Coke dibawah batang izwan dijilat lahap oleh Suraya. Tak pernah Suraya minum Coke macam ni dan tak pernah Coke rasa sesedap ni. Lahap Suraya menelan, menggulum Izwan, deras dan berdecik-decik. Mulutnya yg kecil tu hampir tak dapat menampung besarnya batang Izwan tapi Suraya paksa juga otot-ototnya meregang seluasnya. Kuat Suraya menghisap, menyedut, menghirup. Dan Izwan senyum. Izwan tak penah lagi jumpa pompuan yg tak pandai hisap batang. Lebih-lebih lagi yg dah kawin. Bagi Izwan, “they are born to do it” 

Sedap Suraya mengulum, manis-manis air Coke yg menyalut batang Izwan tu menambah kenikmatan. Bercampur air tu dgn airliurnya sendiri, dgn air mazi Izwan yg terbit, kesemua campuran cecair tu disedut, dijilat dan ditelan oleh Suraya. Izwan terus menyiram batangnya yg hilang timbul ditelan bibir ranum Suraya tanpa mempedulikan titisan titisan yg membasahi seluarnya yg belengkar dikaki dan juga baju Suraya. Suraya pun dah tak pedulikan apa-apa, dah mabuk, dah asyik mengulum dan mengulum tanpa henti. Dan untuk merehatkan rahangnya yg penat, Suraya dgn mahir mengimbang batang Izwan diatas dahi dan hidungnya sambil lidahnya mengerjakan pula kedua-dua testis Izwan. Memang pakar Suraya merayapkan lidahnya dibawah tu, setiap sudut diteroka, setiap lapis kulit diselongkar oleh lidah nakal tu. Bibir Suraya juga menggulum pundi-pundi lembut tu, menghisap lembut. Ahhhhhhh..nikmat!tak pernah Suraya begini rakus, begini taksub dan obsess pada sekepulan daging dan otot-otot yg mengembang besar dipenuhi darah, berurat-urat. Suraya kembali menelan batang tu dalam mulutnya setelah puas lidahnya mengembara di sudut bawah, kembali Suraya meneruskan hisapan demi hirupan demi sedutan. 

 Habis setengah botol air Coke ditelan Suraya. Pandai hamba nafsu Izwan yg satu ni dan sebentar lagi, akan dihadiahkan dgn sejenis air lagi yg tidak kurang lazatnya. Izwan tahu Suraya dah lenguh, dah penat. Hampir 20 minit batang Izwan dah berendam dalam airliur Suraya, masa untuk mempercepatkan permainan. Izwan memegang kepala Suraya di sisi, kuat pengangan Izwan dan tak bergerak kepala Suraya. Suraya terkejut dan agak cemas, tapi tak dapat berbuat apa apa. Izwan bermula dgn perlahan, mengeluarkan keseluruhan cokmarnya dan menjerumuskan semula dalam mulut Suraya melalui bibir Suraya, Suraya dapat mengagak corak permainan, Suraya berdiam diri, dan bibirnya menanti bolosan tusukan batang Izwan. Tersedak kecil apabila Izwan sampai ke anak tekaknya. Suraya menahan dari nak muntah, Izwan terus dgn ritma takpa henti, mengepit kepala Suraya. Laju dan laju dan Suraya kian kelemasan. Izwan terus menghujam mulut Suraya tanpa belas. Suraya dapat merasakan Izwan akan pancut. 

 Gementar dirinya mengenangkan air pekat Izwan, geli geleman Suraya, tapi tak dapat buat apa. Kuat Suraya cuba melepaskan diri, menolak dirinya kebelakang, tapi cengkaman Izwan di kepalanya lagi kuat. Das pertama Izwan terpancut jauh di dalam mulut Suraya. Memang likat memang pekat air mani Izwan. Suraya tak rasa apa apa masa tu sebab terus jer masuk ke tekak. Tiga das selanjutnya memang bergelumang dgn lidah, memenuhi mulut Suraya dan meleleh keluar dari sisi bibir Suraya bila Izwan bergerak sorong tarik. Uweerrgggghhh! loya tekak Suraya dgn rasa payau pahit masin dan entah apa rasa lagi tah dalam mulutnya tu. Suraya tak dapat meludahkan air tu keluar, mulutnya masih padat dgn pedang Izwan yg masih memuntahkan lendir nikmat. Suraya hanya dapat telan jer dan pada das-das berikutnya, Suraya dah serasi dgn rasa tu, Suraya pulak menghisap kuat, memerah air tu keluar. Izwan puas, Suraya dah dapat dia latih menjadi “swallower” dalam satu sessi sahaja. Izwan lepaskan pegangan pada kepala Suraya dan Suraya sendiri menghirup saki baki air putih yg keluar, Suraya sendiri yg menjilat bekas bekas air mani Izwan yg bertempel di tepi-tepi batang Izwan yg mula longlai tapi masih memenuhi mulut Suraya. Izwan duduk semula setelah menyarung kembali trackbottomnya. Dengan selamba Izwan merangkul leher Suraya dan bibir mereka bertemu. Lidah Izwan menjangkau masuk ke dalam mulut Suraya. Dalam dan liar mereka berkulum lidah. Hampir pukul 8mlm baru Suraya muncul di Finance Dept. Dgn wajah yg agak kusut dan kucar kacir, namun senyuman sinis kepuasan terukir di wajah itu. 

 Internet ni membawa arus perubahan yg ketara pada masyarakat sekeliling. Sekarang ni orang di sudut paling jauh atas planet ni pun hanya se-click tetikus aja. Kemajuan teknologi memang dialu-alukan oleh kerajaan. Memang sekarang ni, hampir setiap rumah, terutama di bandar-bandar besar, mesti ada komputer. Takda telefon sekarang ni pun dah tak kisah, org banyak pakai handphone, tapi bagi kebanyakkan orang, kalu takde pc, alahai, mati kutu. Especially mereka-mereka yg kaki chatting dan kaki surfing. Tak kira la, chatting biasa ker, chatting sex ker atau laman web halal, makruh dan , bagi sesetengah orang, mereka dah ketagih internet, yg kekadang lebih parah dari ketagih dadah. Tapi sesetengah tu, cuma hobi jer, menghabiskan masa yg terluang, tu jer, tak lebih dari tu. Rosman termasuk dalam golongan atas pagar, tak lah kemaruk internet sangat tapi, seronok gak bila melayar website-website berbentuk forum dan message board. Hasrat Rosman bukan untuk membaca cerita erotika atau laman-laman lucah, tapi untuk mencari group yg senasib dengannya. Suami-suami yg menderita disebabkan layanan dingin dari isteri masing-masing. Rosman semakin kerap buat search untuk “cheating wives” atau  “lonely hearts” berdasarkan perasaan dalam hatinya yg Suraya belot dan curang kepadanya. Nak jugak dia luahkan perasaan pada message board tentang perkara tu, mana tau ada dapat idea atau nasihat dari org lain yg pernah alami perkara camtu.

 Tapi kebanyakkan site yg dia jumpa adalah site lucah, gambar bogel lah, cerita sex la, kisah benar la, kisah first time la dan bermacam-macam lagi. Ada jugak site gigolo utk isteri-isteri yg curang, berlambak-lambak dan pelbagai rupa. Mula-mula Rosman ignore jer site-site macam tu, kekadang ada juga dia baca posting dari suami yg senasib dengannya. Tapi lama-lama, Rosman lain macam jer perasaan dia, bila dia mula membaca posting-posting tu, terpengaruh pulak dia dgn pemikiran barat tu, yg bukannya marah atau keciwa bila isteri dorang belot, malah ada yg menggalakkan, mencari dan membiarkan isteri-isteri mereka main kayu tiga. Ada juga yg menjadi penonton aksi-aksi isteri mereka di atas ranjang bersama lelaki lain. Rosman confuse, bingung. Rosman jugak turn on dan stim bila membaca. Terpacak jugak kelakian Rosman dalam seluar. Secara tak langsung, bila Rosman terbayang yg Suraya bergumpal dgn jantan lain atas ranjang, Rosman jadi excited dan bernafsu sekali. Ligat nafas Rosman, berdegup-degup jantung Rosman membayang wajah Suraya, mata Suraya kuyu, keasyikkan menerima hentakkan dari lelaki lain. Tegak jugak tongkat Rosman. Dan Rosman bertambah keliru. Kenapa dia tak marah, tak cemburu, mana perasaan tu? Kenapa dia naik berahi dgn imajinasi tu? What the fuck is happening to me? 

 Rosman ada terbaca di satu site, yg mengatakan “its every husband’s fantasy to watch his wife being fucked by another man”. Terngiang-ngiang statement tu dalam kepala Rosman. Betul ker? Rosman mula sangsi. Kalau tak betul, kenapa dirinya menjadi amat berahi bila berimajinasi sebegitu? Aku dah gila ker ni? Imajinasi Rosman makin menjadi-jadi bila dia keluar memalam bawak client clubbing atau ke karaoke. Ramai jugak dia kenal pompuan-pompuan kat club, disco atau bar dan lounge, dan ramai gak isteri orang. Dia tengok dorang tu relek jer kepit jantan sana-sini dan yg paling menambah confuse kat si Rosman, kekadang, suami dorang ada kat situ, laki dorang sendiri bawak ke situ. Tak kisah sikit pun si isteri kena kepit dan mengepit. Dan yg lagi best, ada jugak suami yg hantar ke club atau disco, kemudian suami tu balik rumah jaga anak, si isteri duk terkinja-kinja, minum tonggang langgang dan kena kepit dan mengepit jantan lain. Balik belum tentu ke rumah sendiri, mungkin ke rumah jantan yg bertuah malam tu atau ke hotel, makan kenduri daging empuk milik orang lain. Aduhai! Fikiran Rosman makin dipengaruhi. Rosman makin merasakan perasaan berahinya apabila mengenang Suraya bersama lelaki lain tak salah, normal lah tu, malah menyeronokkan. 

 Rosman makin kerap mencari-cari posting kisah-kisah suami yg mendapat keseronokkan melihat isteri di ranjang bersama lelaki lain. Banyak, berlambak-lambak, kekadang satu search ada lebih 100,000 matches. Satu persatu Rosman selidik dan terokai. Dan sampai pada satu tahap, apabila cerita yg dibaca memang amat merangsang, Rosman melancap sensorang dalam bilik dia kat opis tu. Lega teramat Rosman bila air gatal dia memancut, tapi selang 5 saat, kekesalan muncul, itupun kejap jer. Esoknya Rosman kembali meluncur internet mencari topik kegemarannya lagi. Di rumah, Suraya masih dingin terhadapnya. Kekadang bila dia tidur sebelah Suraya, Rosman akan memerhatikan Suraya tidur. Apa agaknya yg dimimpikan Suraya. Apa agaknya yg bermain di benak Suraya. Betul ke Suraya dah ada jantan lain. Apa yg telah dibuat oleh Suraya dgn jantan tu. Ohhhhhhhhh, serta merta kelakian Rosman terpacak bila dia membayang Suraya tengah lahap menelan batang kekar lelaki lain, mengulum batang tu dgn mulutnya yg kecik molek tu. Rosman terus terpancut dgn berimajinasi saja, tak tahan dgn rangsangan yg begitu hebat mengenangkan Suraya tenggelam di celah kelangkang lelaki lain. 

 Salah satu cerita yg amat erotik bagi Rosman adalah mengenai seorang suami yg membawa isterinya menonton wayang, dan di dalam panggung tu si isteri duduk bersebelahan seorang jejaka. Apabila wayang bermula, si isteri duk complain pasal lelaki sebelahnya tu tengah mengurut barangnya sendiri dan pada satu tahap mengeluarkan barangnya tanpa segan-silu. Si suami tidak mengendahkan rungutan isterinya dan menyuruh isterinya ignore saja perbuatan lelaki tu. Lama kelamaan walau seberapa daya cuba si isteri nak ignore jer tapi tak dapat ignore sebab memang perkasa kekerasan di tangan lelaki di sebelahnya, Sedikit sebanyak terbit jugak rasa berahi si isteri. Basah jugak celah kelangkang si isteri. Si suami pula tetiba mengatakan dia nak ke tandas, buang air besar dan bila keluar saja si suami, si isteri makin resah. Lelaki di sebelahnya makin berani melagakan betisnya dgn betis si isteri. Si isteri makin terangsang dan apabila lelaki tu menarik tangan si isteri tu dan menggengamkan tangan tu pada batang yg keras dan terpacak tu, si isteri tiada halangan dan dengan automatic mengocok batang tu. Tanpa pengetahuan si isteri, si suami tadi bukannya pergi ke tandas, tapi keluar dan masuk balik serta duduk di barisan belakang berhampiran si isterinya dan lelaki tadi. Semuanya telah dirancang oleh si suami. Dari tempat strategik itulah dia melihat dgn penuh berahi kelakuan isterinya melancapkan lelaki yg tak dikenali. Walau isterinya memandang terus ke screen tanpa bergerak, tapi nampak jelas pergerakkan lengan isterinya turun naik turun naik memberi handjob pada lelaki tu. 

 Tak terkira berapa kali dah Rosman masturbate bila membaca cerita tu, walau berulang kali, tetap menaikkan nafsunya. Memang merangsangkan pada Rosman kalau dia boleh tengok dgn mata kepalanya sendiri Suraya mengocok dan memberi handjob pada lelaki lain. Cerita sensasi itulah yg membuahkan idea bernas dalam benak Rosman. Memang kuat pengaruh internet ni. Tak dapat disangkal lagi. Rosman memang nekad dah, kalu Suraya begitu dingin padanya, mungkin dgn orang lain Suraya tak dingin. Kalu dia tak dapat nak syok ngan Suraya, dapat nengok Suraya beraksi dgn orang lain pun dah syok abis baginya. Kepala Rosman bergolak dgn idea-idea macammana nak memerangkap Suraya supaya matlamatnya menjadi penonton aksi ghairah Suraya berjaya. Terus saja Rosman teringat akan tiket wayang yg ditemui dalam purse Suraya. Walaupun dia gaduh besar esoknya dgn Suraya, dia dah mendapat penunjuk dan dari penunjuk tu lah, usaha dia mengintip Suraya dan mengekori gerak Suraya menonton wayang tiap hari Jumaat amat sukses sekali. 
 Bahagian yg senang dah di atasi, the hard part, carik the right guy utk menggoda Suraya. Nak carik tu dah la susah, nak convince the guy tu lagi payah. Kena buat slow and steady dan buat dia paham betul-betul. Dekat 3 atau 4 orang Rosman dah approach, sorang pun tak leh pakai, takde daya penarik, susah berhubung dgn internet, tak kenal sapa di hujung sana. Mintak gambar memang dapat, gambar hensem, macho, tapi bila jumpa, muka macam lanun, gemok, boroi. Hampeh! bapok pun tak sudi agaknya, lagikan Suraya. Izwan was a rare find. Handsome, macho dan menggoda. Memang the perfect candidate. Cara tak sengaja jugak Rosman jumpa si Izwan, beberapa kali di club kat PJ Hilton dan setiap kali dgn pompuan yg berlainan dan yg memang Rosman tahu bini orang. Malah ada yg Rosman sendiri kenal suami mereka. Satu group dorang tu, Izwan conquer semua, main pass-pass, datang dgn lain, balik kekadang dgn yg lain. Kekadang hilang sejam-dua naik bilik kat atas. Itupun Rosman dah perhatikan, ekori mereka naik lift dan hilang dalam ratusan bilik-bilik kedap bunyi di atas tu. 

 Setelah Rosman perhatikan Izwan, Rosman mengambil langkah drastik utk approach Izwan. Rosman belanja dia minum kat club tu. Mula-mula Izwan pandang semacam jer kat Rosman. Caya tak caya jer, tapi lelama, setelah Rosman bagi tau strategy dan objektif sebenar operasi yg direncanakan, Izwan pun kata ok, itupun kerana opis dia dan Suraya setempat. Buaya mana ada menolak bangkai. Rosman banyak memberi maklumat pada Izwan tentang kegemaran, kesukaan dan kelemahan Suraya, yg rata-rata pada Izwan, tak perlu. Izwan yakin tanpa bantuan maklumat tu pun Suraya boleh dia takluk. Tapi Izwan tak la kata camtu kat Rosman. Tak terkata kegembiraan pada Rosman bila jerat dah mengena, feedback dari Izwan amat memberangsangkan. Tahap pertama tercapai bila mula-mula Suraya melapah jari-jari Izwan dan kemudian apabila Suraya sendiri mengemudi tangan Izwan untuk mencapai orgasma. Tahap kedua memuncak-muncak di dalam diri Rosman, berahi Rosman meledak dgn kepuasan melihat Izwan melahap celah kelangkang Suraya. Dekat sungguh Rosman dgn kedua tubuh yg bertindih tu. Melimpah nafsu Rosman bila kedengaran suara gersang Suraya mengerang-ngerang kena jilat dgn Izwan. Adduuuhhhhh!nikmatnya. Kat situ jugak Rosman memuaskan dirinya sendiri. 

 Video rakaman Suraya mengulum senjata perkasa Izwan tersimpan dgn baik oleh Rosman bak harta pusaka nenek moyang. Tiap kali terbayang Suraya menghirup air Coke yg meleleh di atas batang balak Izwan, serta merta Rosman merasa ketegangan. Video tu di tonton berulang kali, mungkin dah beratus-ratus kali sejak diserahkan oleh Izwan. Idea Rosman jugak menyorokkan kamera tu dalam beg Izwan yg diletakkan secara strategik di atas tangga dan merakamkan aksi-aksi berahi tu. Aksi Suraya menelan air mani Izwan. Depan TV tu jugak Rosman bertarung dgn diri sendiri, lima lawan satu. Makin lama Rosman makin ketagih, makin tak puas, makin obses untuk memenuhi nafsunya melihat Suraya beraksi lucah. Tahap ke empat kini menjelang. Saat dinantikan oleh Rosman yg telah gila diperhambakan nafsu songsangnya itu. Tiba masanya untuk menyaksikan aksi terhebat dari yg paling hebat. Saat untuk menyaksikan penyerahan Suraya pada tuan punyanya yg mutlak. Suraya bukan milik Rosman lagi. Suraya milik Izwan, Suraya hamba Izwan. 

 Berdebar dada Rosman menanti saat itu. Sudah dapat dibayangkan bagaimana nikmat yg akan di alami oleh Suraya bila pedang perdana 8 inci Izwan akan membolosi liang sempit Suraya tu. Tempat strategik Rosman dalam closet bilik hotel tu memang idea yg bernas, memang memberikan dia pandangan sepenuhnya katil di depan closet tu. Tak ada sudut yg Rosman tak nampak. Rosman bersedia, seluarnya dah siap di londehkan. Menyorak gembira Rosman petang tu bila Izwan menyatakan Suraya sudi ke hotel tu dengannya, setelah Rosman dgn sengaja mengatakan pada Suraya yg dia perlu outstation petang tu juga dan akan balik keesokan hari. Suraya amat marah, seperti yg di duga. Pasti Suraya mendambakan Izwan, juga seperti yg di rancang. Sedikit jer lagi, menanti kedatang Suraya, menanti raungan dan teriakkan Suraya, menanti kerutan nikmat dari muka Suraya. Pintu bilik terbuka, Izwan masuk dahulu, Suraya melangkah masuk dan sekali rangkul Izwan mengangkat Suraya ke dalam sambil pintu tertutup dgn sendiri. Tawa kecil Suraya amat manja. Renggekan Suraya amat menghairahkan. Rosman diam memerhati. Aksi bermula, di mana dan bila ianya berakhir, tiada siapa yg tahu.

Tiada ulasan: