Rabu, 8 April 2015

Suraya Part 2

Berkelip-kelip icon sampul surat di pc Suraya. Suraya yg baru tiba ditempatnya setelah pergi ke tandas, pantas membuka emailnya. Tersenyum lebar Suraya. Email dari Izwan. Dari mana Izwan dapat addressnya pun amat memusykilkan Suraya. Tere mamat ni! terharu Suraya seketika. Gembira jugak ada orang yg bersusah payah untuknya, berusaha menggembirakannya. Simple saja email dari Izwan, “thinking of u” tertera bersama gambar sekuntum bunga ros. Tapi impact dia, fuhhhh, cair jugak Suraya ketika tu. Suraya rasa terawang awang, kebas rasa pipi Suraya blushing, tersipu sipu bagai anak dara yg mengintai di balik tabir melihat orang datang merisik. Suraya tahu dia bermain api. Permainan yg amat bahaya. Menang jadi bara, kalah jadi abu. Permainan yg tiada pemenangnya. Tapi, dahaga Suraya masih belum lega, haus Suraya masih belum surut, selera Suraya masih terbuka. Mengeluh panjang Suraya. Dan yg pasti, Rosman masih menjauhkan diri darinya. Ah! Go to hell la with him, treat me like garbage, I treat him like he don’t exist la! bentak hati Suraya

 Satu lagi email tiba masa Suraya mengelamun tu. Dari Wati. Seperti biasa, gambar porno, gambar tak senonoh. Suraya gelak jer. Memang kekadang tu Suraya bukak la email dari Wati tapi selalunya, dia delete jer. Tapi kali ni, Suraya bukak email tu. Dan seperti diduga memang la gambar orang telanjang, gambar orang berpelukan. Suraya merenung gambar-gambar tu yg selalunya tak memberi kesan apa-apa padanya. Buat dia malu adalah tapi kali ni, lain pulak perasaan yg timbul. Laju pulak jantung Suraya. Terbit keresahan pada Suraya, kerut pada muka gadis sedang menahan sedap dihenjut oleh senjata-senjata kekar, besar dan keras di dalam gambar macam dirasai olehnya. Bagai terdengar desah gadis tu walau yg didengar adalah gema dari memori desahannya sendiri ketika bermasturbasi sambil teringatkan sentuhan Izwan. Mouse di tangan Suraya tak bergerak walau otaknya berteriak supaya Suraya menutup gambar tu. Tepat tenungan Suraya pada batang keras dalam gambar tu. Tak berkelip mata Suraya. Jelas terbayang, adakah punya Izwan sebesar itu, sekeras begitu. Suraya tak dapat lari dari keinginnya untuk mengetahui, untuk merasa sendiri benda itu dalam tangannya. Jauh disudut naluri Suraya, perasaan ingin tahu itu sentiasa ketara, sentiasa mencucuk kewarasannya, menggoda nafsunya. Perasaan yg sukar dihilangkan seperti tulang yg tersangkut di tekak, jelas dirasa, tapi tak daya untuk membuangnya. Argh!

 Seperti biasa pada hari Jumaat minggu tu, Suraya mendapati dirinya kembali beratur mengambil tiket. Kembali ke tempat duduk melabuhkan punggungnya di kusyen yg empuk itu. Menanti, terus menanti kehadiran stranger yg mengikat dirinya dgn keberahian. Dalam kesamaran panggung, Suraya hilang terus pertimbangannya kali ini, walau hatinya terus memberontak, akalnya terus memberi amaran yg tidak diendahkan oleh tubuh Suraya. Duduk sahaja Izwan disebelahnya, Suraya bertindak berani. Tangan Izwan terus dicapai, terus dibawa ke bibirnya. Izwan pantas menterjemah signal yg diberi. Tangan kanannya dialih merangkul leher Suraya dan sikunya berlipat untuk memberi access penuh tangannya kepada Suraya. Bibir ranum itu lembut menghadiahkan ciuman, halus membelai tangan Izwan yg sasa itu. Bibir Suraya mula mengulum hujung jari Izwan. Perlahan jari tengah Izwan masuk, disepit kelembutan sepasang bibir, mencecah kebasahan hujung lidah Suraya. Jejari Izwan terus dilapah, dijilat, dihisap oleh Suraya. Izwan tetap tenang. Izwan senyum. Suraya terus rakus menggulum jari Izwan, jari telunjuk Izwan hilang dalam mulut Suraya, Jari tengah Izwan pula hilang, dikulum oleh bibir Suraya yg ranum.

 Lidah Suraya menjilat setiap pelusuk, setiap lekuk, setiap ruas jari jari Izwan. Penuh mulut Suraya, tapi Suraya dah tak peduli. Jari jari tu amat manis, amat sedap baginya. Ahhhhh, lazat, lazatttttttt!! Suraya menggulum jari Izwan sepuas hati. Izwan hanya senyum melihat tangan kanannya menjadi makanan Suraya. Izwan belum mahu bertindak lagi. Relek dulu. Banyak masa lagi. Izwan ingin mengetahui sejauh mana Suraya mampu dan berani bertindak. Izwan menikmati sedutan, jilatan dan kuluman Suraya pada jarinya. Nikmat! Kedua-dua tangan Suraya memegang tangan kanan Izwan, mulut Suraya liar, lidah Suraya tak henti henti beraksi, bibir Suraya tak berhenti mengulum. Basah tangan Izwan dgn airliur Suraya. Suraya menghisap dan terus menghisap kedua jari Izwan dalam mulutnya. Jejari Izwan membalas jilatan lidah Suraya. Perlahan jari-jari itu menguis, memutar-mutar dalam mulut Suraya, bergiat aktif merangsang lidah Suraya.

 Lembut sahaja sentuhan tangan kiri Izwan di peha Suraya makin yg tenggelam dalam kenikmatan menghisap jejari Izwan. Rasa tak rasa ajer dek Suraya. Izwan bermula dengan tenang, melihat gelagat Suraya yg tenggelam dalam kerakusan nafsu. Izwan menyelak skirt yg dipakai Suraya. Bertemu kulit peha Suraya yg lembut. Tapak tangan Izwan melurut peha itu. Suraya mendengus, sensasi baru di pehanya, rangsangan berterusan dirasai, mencetuskan kegelian dan menambah keberahian dalam dirinya. “what am I doing????” otak Suraya mempertikai tindak tanduknya. “ohhhhh..awwwahhhh” balasan jitu dari nafsu Suraya memberikan kata veto terhadap pemikiran rasionalnya bila saja tangan Izwan sampai ke belahan kelangkangnya. Izwan membelai ketembaman Suraya yg berlapik panties satin nipis tu. Izwan menanti tanda-tanda Suraya untuk menghalang perbuatannya itu. Izwan mara lagi, dgn hati-hati, menekan lembut dgn ibujarinya ke kawasan lembab kelangkang Suraya. Tiada halangan terbit dari Suraya. Suraya hanya mendesah, mulutnya berhenti dari mengulum jari Izwan, sentuhan Izwan menjadi fokus sekarang, nikmat mengalir keseluruh tubuhnya.

 Jejari Izwan menggamit lidah Suraya, “don’t stop sucking my fingers!” kerah Izwan dgn agak kasar dan bernada serious. Bukan permintaan tapi arahan! Kecut hati Suraya mendengarnya, kenapa tetiba Izwan bertindak begitu, ingin saja dia menghentikan kesemuanya, tapi jari Izwan di celah pehanya bertindak lebih cepat, ibujari Izwan berpusar di biji gelora Suraya, walau diluar panties, walau berlapik kain satin itu, tapi nikmat yg diberi tak terperi, pertahanan Suraya lenyap, Suraya terus dibuai nikmat dan jejari Izwan terus dihisap dan dikulum seperti mana yg diperintahkan. “Open your legs!” lagi kerahan Izwan. Suraya menjadi pak turut, Suraya ingin merasa belaian lagi. Ingin merasa jejari kasar Izwan didalam tubuhnya. Ingin merasa jejari Izwan meluncur masuk di celah kelangkangnya yg kini basah, menunggu dan menunggu perlepasan nafsu. Tapi Izwan tidak memenuhi tuntutan nafsu Suraya itu. Izwan ingin terus mematahkan pertahanan Suraya. Izwan tahu, Suraya perlu ditawan dan dipenjarakan dalam pasungan gelora. Suraya perlu dijadikan hamba dan nafsu Suraya dijadikan tambatan dan rantai yg akan menjerut Suraya dalam genggamannya.

 Kaki Suraya terbuka, kelangkang Suraya dicekup kemas oleh tangan Izwan. Tundun tembam Suraya diurut, diperlakukan sewenangnya oleh Izwan. Perlahan jejari Izwan menjamah kewanitaan Surayan. Menari-nari jejari Izwan, mendorong nafsu Suraya, mengguis, menekan, mengutil biji gelora, mutiara nafsu Suraya. Ke atas, ke bawah, ke atas, ke bawah Izwan memandu jarinya, sesekali menekan kuat belahan yg sudah amat lembab itu. Suraya hanya mampu mendesah, mulutnya masih penuh dgn dua jari Izwan yg terus bermain dgn lidah Suraya. Suraya inginkan perlepasan dari belenggu nafsunya yg memuncak. Suraya ingin sampai. Ombak kenikmatan yg melanda dirinya datang bertalu-talu setiap kali mutiara nikmatnya dirangsang oleh jejari Izwan. Suraya tiada tertahan lagi. Sudah terlalu dekat tapi terasa amat jauh lagi. Izwan masih enggan melepaskan Suraya dari ikatan nikmat. Izwan masih enggan mempercepatkan pergerakkan tangannya. Suraya terus memegang tangan Izwan dengan niat mendorong tangan Izwan supaya terus laju dan laju merangsang supaya segera dirinya merasa cetusan kenikmatan yg diraih oleh nalurinya. Tangan Izwan tidak bergerak sedikitpun walau Suraya rasa bahawa dia telah menggunakan segala kudrat yg ada untuk menggerakkan tangan itu. Yg bergerak hanyalah ibujari Izwan yg masih mempermainkan nafsu Suraya dgn geselan dan rangsangan pada celah kelangkangnya, lembut, nikmat, sedap permainan jari itu.

“u want it, Su?” bisik Izwan ke telinga Suraya, sambil lidah Izwan menyentuh, menjilat telinga Suraya, menggeliat Suraya terkena sentuhan lidah itu. Izwan tahu Suraya inginkan orgasma, perlukan orgasma, Suraya teramat sangat merasakan badai nikmat itu diseluruh tubuhnya. “Yes! Yes please Izwan” terpacul dari mulut Suraya, melepaskan seketika hisapannya pada dua jari Izwan. “work for it!” Izwan memerintah Suraya hanya akur. Jeritan nafsunya menjadi panduan di kala ini. Di kala tubuhnya dilanda keasyikkan dan nikmat dari jari seorang jejaka yg telah memperhambakan nafsunya, memperhambakan dirinya, memperhambakan maruahnya sebagai seorang wanita, namun gelora nikmat mempunyai pengaruh yg kuat terhadap seseorang, especially, seorang wanita yg tinggi nafsu dan nafsu itu pula telah lama diabaikan. Suraya sendiri yg merangkul kemas tangan Izwan. Suraya yg memimpin jejari Izwan masuk kedalam panties nya. Suraya sendiri yg menundingkan jari Izwan tepat ke bijinya. Suraya sendiri yg menggerakkan jari Izwan merangsang clitorisnya. Izwan hanya berdiam diri. Tangannya dibawah kawalan Suraya yg terus menyorong dan menarik tangan sasa Izwan. Jejari Izwan menurut sahaja kemana arah yg dikemudi oleh Suraya, di mana bahagian rekahan basah yg Suraya mahu dirangsangkan. Suraya menunding jari tengah Izwan yg panjang itu, tepat bersentuhan lubang nikmatnya. Perlahan Suraya menekan jari itu masuk, menguak sisi rekahan basahnya, lembut cengkaman faraj Suraya membalut jari Izwan itu.

“ooooohhhhhhhhh” desahan panjang Suraya apabila jari itu masuk kedalam tubuhnya. Apa yg dia inginkan akan hampir tercapai. Jejari Izwan memenuhi dirinya. Sensasi hebat menyerang tubuhnya. Hampir amat hampir Suraya apabila dia menggerakkan jejari Izwan keluar masuk lubang sempitnya itu. Bendalir syahwat Suraya menambah kenikmatan melicinkan pergerakkan jari yg sasa itu. Laju dan laju. Tinggi dan tinggi di awang Suraya merasakan dirinya. Ledakkan kepuasan yg dinantikan tiba dan Suraya tidak dapat membendung sensasi dalam tubuhnya apabila Izwan memasukkan satu lagi jarinya dalam rongga sempit itu sambil ibujari Izwan menekan keras mutiara nikmat Suraya. Suraya melimpah, Suraya bergegar, Suraya menjerit melalui tubuhnya yg kejang. Ledakkan nafsu bertalu talu melanda Suraya tiada henti, desakan hebat jejari Izwan berterusan sepanjang Suraya menikmati cetusan orgasmanya. Geli, ngilu, nikmat, sedap bersilih ganti dalam diri Suraya. Hebatnya perasaan yg telah lama tak berkunjung tu. Ciuman mesra melekap di pipi Suraya apabila dia reda. “same time next week” pendek arahan Izwan dan Izwan pergi berlalu. Tinggal Suraya seorang, terpingga-pingga, penuh keliru, penuh kekesalan. Berkecamuk hati Suraya. Tekad hatinya untuk tidak menghadirkan diri minggu depan. “this wud the the last time” bisik hati kecilnya sambil Suraya memperkemaskan diri untuk keluar dari panggung. Sisa-sisa kepuasan dikelangkangnya masih dapat dirasai.

“do u know what day it is today??!!!” teriak Suraya “I know, I know, tak pernah I lupa, I promise I will make it up to u” Rosman cuba menenangkan keadaan, “look, I kat ofis ni yang, malu orang dengar bertengkar macam ni dalam telefon, nanti I balik kita talk ok?” “haa! bagusla tu, pentingkan lah sangat orang kat ofis u tu, pentingkan sangatlah kawan kawan u tu, malam ni anniversary kita tau, do u know what it mean? do u even care?” “of coz la I care, I know, but I nak buat macam mana, tadi last minit my boss suruh I kejar client ni sebab esok pagi benda tu dah nak ker overseas, tak kan I nak decline, its my job, u nak ker I kena buang keje?” “u buat lah apa yg u suka, its up to u, I don’t care anymore, u can go to hell!!!” “will cool down, I bukannya pegi berseronok!” Pang!!! Tak sempat Rosman habiskan ayat, Suraya dah hempas telefon. Arrgghhh!!! Tensyen Rosman tahap maximum. Tapi nak buat macam mana, client kena lah jaga, takkan nak biarkan macam tu jer. Rosman betul-betul bengang, menyumpah seranah dalam hati kat boss dia dan juga rakan sekerjanya yg macam tak ada hari lain nak cuti emergency.

 Pukul 2.30 pagi tu baru Rosman balik. Suraya dah tido, Rosman kejutkan. Hasrat Rosman to salvage the nite somehow. Rosman bawakkan sejambak bunga yg sempat dia beli. Suraya bangun dgn mata terkebil-kebil. Marah belum lagi reda tapi gembira jugak bunga dari Rosman. Suraya bangun jugaklah, amik vase dan letak bunga tu kat almari di ruang tamu. Rosman sementara tu pegi mandi. Suraya kembali ke katil. Melelapkan mata dan baru jer nak lena, Rosman dah memeluknya. Acuh tak acuh je Suraya melayan Rosman. Dengan rakus Rosman cuba mencium Suraya tapi Suraya melarikan bibirnya, Rosman cuba memegang breast Suraya tapi ditepis oleh Suraya. Rosman cuba menyeluk celah peha Suraya tapi Suraya tak bagi ruang. Suraya rasa nitienya disingkap oleh Rosman. Gelojoh betul laki dia ni. Tak reti ker orang tak nak, ngantuk, penat, esok nak bangun pagi. Rosman dah bercelapak di celah kelangkang Suraya. Suraya ambil bantal sorok muka dia. Perlahan jer Rosman memulakan irama, menggesel-gesel kelakiannya yg sekian lama dah tak masuk ke sarung sempit Suraya. Terbit jugak air syahwat Suraya bila stimulasi Rosman mengenari mutiara nafsunya yg membengkak tu. Tapi Suraya dah menunjukkan reaksi apa-apa. Diam, membatu dan menyorokkan mukanya dibawah bantal. Rosman sedih jugak, tapi nafsu dia pun kena jugak dilayan, diteruskan jugak menyorong kekerasannya ke dalam Suraya. Satu, dua, tiga sorong, Rosman dah menggelepar. Rosman dah pancut. Geli sangat tak terhingga.

 Terlalu lama tak dapat, nafsu Rosman tak boleh tahan kegelian dan kengiluan tu. Blom start Rosman dah tewan. Suraya bangun dgn muka bengis, terus ke bilik air dan terus masuk kebilik Alia dan tidor kat dalam bilik tu. Kecewa Rosman tak terkata. Rosman peluk bantal jer malam tu, keseorangan, kesejukkan. Tido Suraya dalam keadaan resah, bagai sendawa yg tidak keluar, bagai habuk di dalam mata yg tak dapat dibersihkan. Menjerit otot-otot dan sendi Suraya meminta kegeliatan pelepas nafsu yg tiada kunjung tiba. Dan Suraya kembali beratur membeli tiket. Mengambil tempat yg sama, makan popcorn, menghirup Coke. Debaran terasa. Sangsi pada dirinya sendiri. Mengapa dia kat situ?

Mengapa tak mampu dia melawan nafsu? Mengapa menyerah maruah dgn mudah? Persoalan rasional tak putus putus berkunjung. Namun ketagihannya jiwanya kepada keenakkan, kesedapan pelepasan nafsu berjaya memadamkan kesemua pandangan rasional di dalamnya.

 Tubuh suraya tetap berlabuh di atas kerusi empuk itu. Mengapa Izwan memilih dia? Apa specialnya dirinya? Suraya cuba mencari jawapan. Tapi soalan itu pula membuat dirinya rasa special, rasa istimewa, rasa dihargai. Suraya dapat merasakan kehadiran Izwan sebelum Izwan muncul. Lampu tertutup, Suraya menoleh, dan bayangan susuk tubuh Izwan yg tinggi lampai itu jelas kelihatan. My tall, dark and handsome stranger bisik hati Suraya. Suraya menanti. Tiada sapaan, tiada mukadimah, tiada pembuka kata. Izwan duduk di sisi Suraya dan terus merangkul leher Suraya. Kucupan di bibir Suraya bertalu-talu dilepaskan. Bibir Izwan menghisap keras bibir Suraya, lidah Izwan menjalar masuk ker dalam mulut Suraya. “Suck my tongue” perintah Izwan dan Suraya menghisap lidah Izwan semahunya. Suraya terkejut dgn serangan pantas dan tepat dari Izwan. Tak sangka Izwan yg begitu cool dan teratur minggu lepas, begitu rakus kali ini.

 Tak sempat Suraya bernafas, tak sempat Suraya berfikir. Nafsu mengambilalih kesedaran Suraya, serangan Izwan terus mematahkan apa jua bentuk pertahanan atau halangan dari Suraya, semuanya seperti yg dirancang oleh Izwan. Lemas Suraya, asyik Suraya menyerap kesedapan yg dibawa oleh mulut Izwan. Disebabkan tempat duduk mereka dihadapan sekali, maka terdapat ruang untuk Izwan melutut dicelah kelangkang Suraya, menindih Suraya yg kecil tu dgn badannya yg sasa, Suraya tenggelam, secara fisikal dan rohani. Izwan pantas bergerak membuka butang kemeja yg dipakai oleh Suraya. Izwan menyingkap bra Suraya ke atas. Breast Suraya bebas dari kurungan. Jejari Izwan kasar meramas kedua-dua payu dara itu, kiri kanan dipicit, diperah, diramas, puting Suraya diulit, diputar, dicubit. Tangan Izwan yg sasa mencengkam, menggenggam breast Suraya. Suraya menggelepar.

 Izwan menyuapkan jarinya ke dalam mulut Suraya dan mulutnya terus pula menyerang puting Suraya yg sudah keras dengan rangsangan yg diberi. Izwan menggigit lembut, menggigit keras, menghisap, menyonyot, menggulum puting Suraya, pantas, deras, rakus tiada henti. Suraya menjilat, menghisap jejari Izwan dalam mulutnya serakus perlakuan Izwan.

 Tak pernah Suraya diserang begini kasar, begini rakus dan nikmat yg dirasai amat hebat, tiada henti, puting Suraya menerima stimulasi termaksimum oleh permainan mulut, lidah, gigi dan jejari Izwan, kedua-dua breastnya diberi perhatian saksama oleh Izwan. Sakit puting Suraya digigit, diganti kesedapan hisapan kuat, kemudian sakit semula dicubit dan diulit, kemudian sedap pula dijilat dan dinyonyot. “Aahhhhhhhhh!errssssshhhhhhh” Suraya kesedapan, kesakitan, keenakkan, keperitan, kenikmatan dan tubuh Suraya tidak dapat membezakan antara keduanya. “uuullhhhh uullppss nnggghhhh” saja yg muncul dari mulut Suraya akibat dipenuhi dgn dua jari Izwan, kekadang tiga jari Izwan tersumbat dalam mulut Suraya yg kecil itu.Sakit itu sedap dan sedap itu sakit. Mana satu? Suraya keliru, tak pernah dia dikelirukan begini. Tak pernah dia dicumbui begini. Izwan terus menggomol payu dara Suraya dengan mulutnya, dgn tangan kirinya sementara tangan kanannya memenuhi mulut Suraya. Don’t stop sucking my fingers! kerah Izwan pada hamba abdinya dan Suraya patuh, sebagaimana seorang hamba patuh pada tuannya. Suraya terus menghisap jejari itu sambil menikmati penerokaan Izwan di atas tubuhnya. “lift your ass” perintah Izwan sambil cuba membuka zip seluar Suraya disisi punggungnya “tak mau Iz, orang nampak” Suraya cuba membantah “don’t worry, orang tak perasan, tak nampak kita kat bawah ni” Izwan mententeramkan Suraya dan memang dia sempat menjengok kebelakang, tiada sesiapa pun kecuali dua couple di sudut hujung yg gelap di kiri kanan panggung. Masing-masing memburu nikmat juga.

 Izwan melurutkan seluar tu kebawah bersama panties Suraya sekali. Bergulung seluar tu turun ke tumit, melepasi kaki Suraya, bergelung di buku lali kaki kiri Suraya. Izwan menyembamkan mukanya di celah kelangkang Suraya. Cekap, pantas dan berdedikasi lidah Izwan meneroka cipap tembam Suraya. Tiada sudut, lurah dan rekahan yg tidak dijilat, ujung lidah Izwan memang hebat bertindak, berlari-lari deras, kemudian menjilat perlahan belahan Suraya yg telah basah, bergaul airliur Izwan bersama air syahwat Suraya, menambah kelicinan, menambah kelazatan. Izwan memang tere dalam oral sex ni. Diakui sendiri oleh benak Suraya, disahkan sendiri oleh cetusan-cetusan nikmat yg menjalar keseluruh tubuhnya. Tak bergerak Suraya atas kerusi tu, Izwan begitu besar berbanding dirinya yg kecil molek, siku Izwan diperut Suraya sementara tangan Izwan menekan Suraya dan jejarinya bermain-main di puting Suraya, tiada henti meramas, mencengkam keras, memintal lembut, mencubit puting-puting yg bengkak itu. Yg bergerak hanya pinggul Suraya beralun mengikut irama jilatan Izwan. Suraya diperangkap dalam rangkulan, dalam himpitan nikmat. Tangan Suraya hanya mampu membelai rambut Izwan. Kini, Izwan memulakan tahap kedua memperhambakan Suraya. Izwan dapat merasakan Suraya akan tiba mencapai orgasmanya, sudah hampir sangat, geliat tubuh Suraya makin hebat, makin kuat rontaan Suraya dan Izwan berhenti dari terus memberikan stimulasi kepada Suraya. Mulutnya dilarikan dan Izwan mendongak memerhatikan Suraya, tangan Suraya mencengkam kepala Izwan kuat untuk menolak Izwan kembali memberi nikmat pada celah kelangkangnya, tapi Izwan lagi kuat menahan, tak bergerak. “pleaseeee Izwan..” rayu Suraya

 Izwan tetap tak bergerak, hanya tangannya sahaja yg masih meramas buah dada Suraya, Izwan menanti surutnya keberahian Suraya, menanti kendurnya saraf-saraf yg hampir meledak. Izwan tidak mengizinkan Suraya mencapai orgasma lagi, tidak, belum lagi, panjang lagi penyeksaan yg akan diberikan, sehingga Suraya benar-benar tidak tahan dan mengaku bahawa Izwan adalah tuanpunya tubuh dan nafsu Suraya. Izwan masih berdiam diri, hanya tangannya meramas-ramas dan mempermainkan breast Suraya, puting Suraya yg masih tegang tu. Tubuh Suraya dilanda kekesalan yg amat sangat akibat tidak kesampaian letupan nikmat yg amat dinanti, yg amat dekat. Kendur semula urat saraf yg bersedia untuk bergejolak dgn kenikmatan. Lama Izwan berhenti dari melakukan apa-apa, walau tak sampai setengah minit, tapi dirasakan bagai setengah tahun oleh Suraya. Dan Izwan kembali semula beraksi, lebih hebat, lebih rakus. Bersaingan kini jari Izwan yg kekar dengan lidah Izwan di dalam genggaman lubang sempit Suraya. Senak Suraya sebentar sebelum nikmat melanda kembali. Dua jari Izwan menusuk dalam tubuh Suraya. “ahhhh..errghhh” erangan lembut Suraya merasakan saraf-saraf yg kembali tegang, kembali dirangsang, hampir sekali, dekat sangat Suraya ke lurah kenikmatan yg tiada dasarnya. Suraya ingin terbang, ingin terjerumus dalam kenikmatan itu, “pleaaaaseeeeeee izwan, pleaaaaseeeeeee..errggggaaaahhhhhh..ohh..ohhhhhhh gaaaaaaaahhhdddd”
laju jejari kekar tu menusuk, mengorek lubang berair tu, tiada belas kasihan “ohhhhhh gaaahhhhssssss arrrhhhhhhhh”

dan Izwan berhenti sekali lagi tepat ketika rembesan orgasma sudah mula memancar di dalam tubuh Suraya dan setiap saraf Suraya menjerit hampa, mencari-cari rangsangan yg amat diperlukan utk memulakan sensasi kekejangan pelepas nafsu, terpadam perasaan tu, kendur kembali saraf, terkumpul nafsu Suraya tersekat, tiada jalan keluar, terasa bagai lilitan bersimpul mati diperut Suraya, simpulan yg perlu diuraikan, dibebaskan, ikatan yg perlu dilepaskan at all cost. “ohhh Izwan, please, releasa me, I tak tahan u buat macam ni, pleaseeeee” rayu Suraya meminta simpati “I’ll do anything for u, just let me cum, I beg u” The magic words yg Izwan nantikan “anything?” Izwan minta kepastian “yes, yesssss anything yg u nak” rengek Suraya dgn tidak sabar-sabar lagi “ummmm..” Izwan tersenyum, “is that a promise?” Izwan menebar jala “yes, anything” jawab nafsu Suraya menjebak dirinya

 Bermula lembut tiupan Izwan ke arah rekahan berair tu, ngilu terasa Suraya sampai ke gigi. Dan nyonyotan keras tepat di biji nikmat Suraya menyusul, keras hisapan Izwan, kuat Izwan menyedut, menghisap biji tu sambil hujung lidahnya berlagakan dgn laju ketulan daging kecil yg bertindak sebagai sumbu yg bersambung kepada letupan nikmat yg akan membakar segenap otot-otat dalam tubuh Suraya yg memang menanti, menunggu dan mendambakan perlepasan nafsu yg telah dua kali tertangguh. Sumbu bertambah pendek, api sudah kian hampir, kian melarat, kian membakar. Kekejangan Suraya bermula dari ketulan nikmat yg kecil itu dan perlepasan orgasma Suraya kali ini adalah yg paling hebat yg Suraya pernah rasai. Izwan berterusan menyedut tundun tembam Suraya ketika Suraya dilanda ombak dan ledakkan nikmat yg kuat. Merintih segala otot yg ada, mendidih darah Suraya, menggelegak dan menggelitik tubuh Suraya menyerap setiap titik kesedapan.
 Dan kesedapan itu berterusan dan hisapan Izwan bertambah laju, tidak sedikitpun hilang ritma walau Suraya menggeliat, mengejang hebat, laju dan laju Izwan menghisap faraj Suraya dan Suraya orgasma kedua kali sebelum reda orgasma yg pertama, berlanjutan, bersambungan, teramat kuat rembesan shahwat Suraya, bertalu-talu ombak nikmat melapah tubuh Suraya dan hisapan Izwan tidak juga diperlahankan, terkapai-kapai Suraya, hilang nafas, hilang punca dan tubuh Suraya longlai, lemah namun Izwan belum putus asa, menyemarakkan semula api shawat jauh di dalam tubuh Suraya, menjolok hebat jejarinya dalam lubang Suraya yg teramat becak dipenuhi air berahi Suraya, menghisap terus, menjilat terus biji Suraya yg amat membonjol tegang dari stimulasi yg tiada henti. “awwwhhhh!” teriak Suraya bila merasakan rempuhan ombak orgasmanya yg datang lagi, berdetap-detap otot-otot Suraya, menikmati rempuhan demi rempuhan demi rempuhan yg datang melanda, menguraikan simpulan nafsu, melepaskan ikatan kenikmatan seperti terurainya benang yg bersimpul mati. Kelegaan yg amat sangat dirasai Suraya. Aman sehening pagi yg berkabus menyelubungi pemikiran Suraya. Suraya puas. Puas sepuas-puasnya.

“hebat kau Izwan” bisik hati kecil Suraya, hanya senyuman terukir dibibir Suraya, otaknya blank, short circuit dek limpahan kenikmatan yg mengambilalih fungsi-fungsi tubuh Suraya, tiada perasaan lain selain sisa-sisa kesedapan yg terngiang-ngiang di celah kelangkang. Tak pernah Suraya mengalami multiple orgasm dalam hidupnya melalui oral sex malah penetration sex dgn Rosman pun tak pernah membawa ledakkan orgasma tiga serangkai yg bertalu-talu yg baru saja dialami. “will u keep your promise?” tanya Izwan ketika Suraya memperkemaskan dirinya. Suraya keliru, dia sendiri tak ingat apa yg telah dijanjikan. “depends Izwan, depend on apa yg u mintak, u pasti tau I ni isteri orang, banyak batas” Suraya cuba mengurangkan risiko kepadanya “I tau, dari first time I nampak u dah I tau, don’t worry, I won’t ask for much” berderau darah Suraya  mendengar ungkapan tu “same time next week, don’t forget!” perintah Izwan yg terus bangun dan keluar dari panggung.

Tiada ulasan: