Isnin, 6 April 2015

Skodeng

have a nice day guys !....

aku ni budak nakal.kat kampung aku ada kawan baik,mie kundang dan man cengeng.hahaha...korang jangan gelak dgn nama kawan2 aku tu....aku orang panggil panjang.sebab apa panjang...?sebab aku ni tinggi dari kawan2 yang sebaya dengan aku.kalau kat sekolah mmg aku je la yang jadi mangsa panjat memanjat ni.panjat orang je aku tak pernah lagi...hahaha...

umur kami sekarang 16 tahun.walaupun nakal tapi kami tak pernah buat perkara yang melanggar undang2.cuma sesekali je la....buat salah jugak...mengintai anak dara orang mandi....

benda yang aku nak cerita ni terjadi 2 minggu lepas kat satu tempat perkelahan kat kampung aku ni.aku n kawan2 aku ni biasa la....selalu keluar masuk hutan melastik burung.kadang2 tu terjumpa pokok2 buah orang asli punya kami belasah je...janji kenyang sudah....

pagi sabtu tu mcm biasa kami pergi kat kawasan perkelahan tu.motif...?cakap kat mak nak pergi pancing ikan tapi sebenarnya nak cari mangsa2 intipan.kalau hari minggu ni...mmg banyak la couple2 yang berendek kat air terjun tu.

kami sampai agak awal.dalam pukul 8.30 mcm tu.mmg xde orang lagi.puas jugak kami pusing kawasan tu tapi x ada mangsa la pulak.mmg hampa....nak sedapkan mata dan puaskan hati..kami sepakat nak mandi je kat situ.paling kurang pun dapat tengok tetek anak2 dara yang terjojol sebab kebasahan pun jadi la.....

malam tu man cengeng ajak kami ke situ lagi sbb dia ada dengar orang kampung cakap yang kadang2 ada gak couple datang berendek kat situ waktu malam.dalam pukul 8 mcm tu kali pergi dan duduk kat belakang gerai2 yang ada kat situ.mmg port baik punya....

mmg betul cakap man,tak sampai 15 minit kami kat situ datang sebiji kereta.nampak je lampu kereta masuk kawasan tu kami terus matikan lampu picit dan menyorok kat belakang stall burger tu.dari jauh macam kereta waja...warna hitam...

man nak terus terpa je tapi aku kata nanti dulu.

" xde maknanya depa nak main terus...tunggu la 10 minit lagi..." kataku
bila aku rasa line dah clear kami merangkak slow2 menghampiri kereta tu.

sah!mmg couple tu tengah sangap.punya la syok comolot smp kami bertiga dok mengendap dari cermin tingkap belakang pun x sedar.syok giler aku tengok couple tu bergomol mulut sampai awek tu kusut masai rambut dia.mujur rambut pendek.dalam gelap2 tu mmg nampak clear la..rakus sungguh jantan tu.mungkin buat projek dalam kereta tak la selesa mcm kat dlm bilik.jadi couple tu buka yang penting je...

baju awek tu tu dia selak dan nampak la tetek awek tu yang masih berbalut dengan coli warna merah.terangsang kot kami yang tengok ni...tak tunggu la balak tu terus bukak kancing coli awek dia dan tersembol la tetek yang mengancam giler tu.perghh.....cantik siot!....yang awek tu pulak memang mengerang habis la sbb kelentit dia dah kena picit dengan balak tu.tambah pulak puting yang mantap tu kena jilat...huh!...mengerang beb....

"aaahh...aahh...mmm.....aaahhh..."mmg clear dengar suara awek tu

"jiiimm....ooohhh....aaaahhh...mmm...."...dengar awek tu panggil balak dia.oooo....balak tu chinese rupanya.tapi yang awek tu aku rasa mmg melayu kot.

"mmmm....jjiimm....aaaahhh...."mengerang awek tu bila kena uli denga balak dia.mmm...batang aku mmg dah naik...

"aaahhh.....yes...yes....jiimm...fuck me baby...."rengek awek tu.entah apa yang balak dia bisik kat telinga awek tu.aku tak dengar sbb suara awek tu menerang kuat sangat.

"aaahhh....yaaa....mmmm...oooohhh...."awek tu mengerang bila balak dia dah start tekan batang dia dalam lubang.

"ooohhh....yaaa...mmm..oh! my goooddd....mmmm"rengek awek tu lagi
sedap giler aku tengok awek tu kena henjut.dari slow sampai la bergoyang kereta tu.
"ooohhh...aaaahhh....jjiimmmm....yeess...yesss....mmmm....."mcm2 bunyi aku dengar.mmg keje keras balak dia malam ni sebab aku dapat dengar nafas abalak dia tu mmg kuat.

sambil henjut sambil tangan balak tu tak henti2 meramas tetek awek tu.sesekali dia hisap puting tetek tu dan waktu tu mmg mengerang habis la awek tu.best giler siot!!!!...aku yang tengok ni pun mcm nak terpancut je rasanya.

"oh!mya god...oh!my god...mmmm...yaaa...yaaa...mmm...mmmhhh...come on jiimm..."suara awek tu.
lebih kurang 20 minit jugak kot aku rasa free show tu.aku rasa leper awek tu kena henjut dengan balak dia.bukan slow..kuat tu...mmg kuat ooo balak dia dok hentak2 batang tu.aku rasa kalau la batang tu dok tumbuk cili kat dalam lubang tu,dah jadi sambal belacan dah...kah3...

"jjiimmm...ooohh....harder...hardeerr,,,oh!my goooddd...mmmm...yaaaa....yaaaa...ooooohhhhh......"awek tu mengerang panjang dan serentak dengan tu aku tengok balak tu tekan dalam2 batang dia.sampaikan aku tengok terangkat kaki awek tu keatas sebab lubang dia terperosok kebawah batang balak tu.

"oh!my goooddd...sweetheart...i love u...very good...thanks darling..."baru aku dengar suara balak tu.dalam keadaan menindih awek tu couple tu terus berkucupan.
"baby...i puas sangat....i tak dapat macam ni dengar husband i.he's soo boring....not like u...."suara awek tu.laaa....rupanya bini orang.....
"kalau u pregnant...?"tanya balak tu
"ini anak kita..."jawab awek tu
"okey...kita jaga baby ni sama2 darling...kita tak boleh kawin tapi kita boleh ada anak....i love u so much darling...."kata balak tu.

perlaha2 aku tengok balak tu cabut batang dia dari dalam lubang awek tu.fuh!panjang siot....aku raba batang aku....xpe...aku baru 16 tahun.kalau dah bertambah umur aku nanti tentu makin tambah panjang batang aku ni....

sementara couple tu mengemaskan diri,kami merangkak perlahan2 mengundur kebelakang.tak lama lepas tu aku dengar enjin kereta dihidupkan dan meluncur pergi...

"best siot....aku nak tegang kot..."kata mie kundang waktu kami berjalan balik kerumah.
"ko baru nak tegang...aku nak terpancut kot..."jawab man cengeng......
"hahahaaaa...kami ketawa serentak sambil bersembang tentang free show tadi...

miss love

Tiada ulasan: