Isnin, 6 April 2015

lin dan suzie

Kisah ni i dah simpan lama dah.waktu tu i baru form 3.i dengan member2 i,lin n suzie lepak kat rumah i.waktu tu hari sabtu tapi parent i kerja jugak.adik i mummy hantar kat rumah pengasuh sebab i cakap kat mummy yang i ada latihan tarian pagi tu.sebenarnya i malas nak jaga adik2 i yang 2 orang tu....leceh la jaga budak kecik ni.....

 pagi tu dalam pukul 9 , lin n suzie datang rumah i n kami lepak2 sambil tgk cd 'best' yang suzie bawak.i jarang sangat tgk cd mcm ni sebab tak tahu nak cari kat mana.selalunya suzie la yang bawak dtg rumah i sebab rumah i memang clear la.....takde sapa nak marah.....
 sapa tak stim kalau tengok cd macam tu..betul tak?i ada rasa la basah kat pepet i ni.suzie yang mmg dah advance dengan hal2 macam ni dah seluk tangan dalam seluar dia dah.lin pulak i tengok dah kepit2 pepet dia.

 " girls....kita try nak..?"tiba2 je suzie bersuara
 "giler u....nak try macamana?"i jawab
 "why not kita call charlie n the geng..."kata suzie lagi
 i tengok lin dah senyum panjang.
 "kalau ady ada i nak..."jawab lin pulak
 "i tak berani la girls...."i jawab balik
 "u tengok je dah la....gerenti u pun nak...u must shout be try dear..."jawab suzie sambil mencapai telefon bimbitnya
 "ok girls...line clear..."suara suzie sebaik je menutup hp nya.
 "10 minutes....our boys is coming....."kata suzie lagi dengan ketawa panjang....lin turut ketawa.i rasa seram sejuk tapi dalam hati ni memang tak sabar....

 10 minit berlalu.....charlie dan ady dah berada dalam rumah i.bermakna i memang tak ada partner la....i tak kisah sebab i memang tak bersedia lagi nak buat semua tu.

 rupanya charlie pun dah standby cd ' best ' tu.i tengok masing2 dah stim.suzie dah melentuk kat bahu charlie dan lin pulak malu2 kucing dengan ady.i pergi bilik air sebab i rasa pepet i ni dah mula basah.geli pun ada.....keluar dari bilik air i tengok suzie dan charlie dah tak ada.lin dan ady pulak dah tak peduli dengan cd tu lagi.lin dan ady dah asyik mansyuk berciuman.sampaikan i ada kat situ pun mereka dah tak pedulikan i.stim jugak i tengok mereka tu.berdecip2 dengan mereka berciuman.i tengok tangan ady dah masuk dalam baju lin.

 "ooohhh....ooohhh..."lin mengeluh bila ady makin rancak meramas teteknya.
 i terkejut bila tengok tiba2 ady bangun.rupanya ady menbuka baju dan seluar jeansnya dan hanya berseluar dalam.walaupun i ada kat situ tapi i tengok ady selamba je.so i think myb i tak mengganggu mereka.selepas itu ady menanggalkan pakaian lin.yang tinggal hanya coli dan seluar dalam pink pada tubuh lin.

 "eerrr...guys...mana suzie?"i cuba bertanya
 "up stair" jawab ady pendek
 i dah agak....suzie mesti masuk bilik i...
 "aah...aahhh...mmmm....uuuhhh..."kedengaran suara lin mendesah. ady tengah sedap menyonyot tetek lin.sambil tangan kanannya mengorek2 pepet lin.i tengok lin dah mengeliat tak tentu arah.oh!...i tak tahan nak tengok...

 i naik tingkat atas nak tengok apa pulak yang suzie tengh buat dengan charlie.

 oh my god!....suzie n charlie make sex on my bed!....i tengok katil i dah berselerak dengan pakaian mereka.dua2 dah berbogel.charlie dah mula naik atas badan suzie.i tengok badan suzie dah bergoyang2 kena hentak dengan konek charlie.erangan suzie jangan cakap la.....mujur bilik i ni besar n mmg orang luar tak dengar apa2 la....daddy dah buat siap2 semua bilik macam tu sebab dulu i pernah ketuk bilik parent i sebab i dengan mummy menjerit.i ingatkan mummy kena pukul dengan daddy sebab i denga mummy jerit.."aaahhhh...aaahhh...iisshh..."..mana la i tahu parent i tengah syok make love.

 maklum la...i budak lagi waktu tu.lepas tu la daddy renovate semua bilik supaya jadi kedap bunyi....
 "aaahhh...aahhh...please charls...please.....ooohhh...."i dengar erangan suzie jadi tak menentu.i cuba dekat denga mereka sebab nak tengok apa dah jadi dengan suzie.kalau i tengok teruk sangat i akan halau charlie sebab...ni kan rumah i....

 oooo...charlie tengah sedap hisap puting suzie.sambil tu konek charlie tetap menyentak masuk dalam pepet suzie.i tengok charlie hentak tu memang sdap betul.i tahu...mesti masuk padat dalam pepet suzie tu....ooohh...i rasa pepet i dah makin basah....dah kembang kuncup dah pepet i ni...

 "girl...please take a video..."tiba2 suzie tunjukkan i hp nya.i cuma anggukkan kepala lalu memcapai hp suzie.suzie betul2 keletihan tapi bila i mula shoot video automatik suzie jadi sedikit ganas.
 "aahh...aaahh...yyaaa..yyaaa...harder baby..."kata suzie kepada charlie.mendengar kata2 suzie tu charlie melajukan hentakannya.selepas itu charlie mengangkat kaki suzie ke atas dan meneruskan hentakan.mungkin kali ini rasanya berlainan sebab i tengok suzie lebih kuat mengerang.

 oooo...ooo...baby...baby....aahhh...uuuhhh...."bermacam2 bunyi keluar dari mulut suzie.selepas itu charlie mencabut koneknya dari pepet suzie.i tengok pepet suzie dah merah dan konek charlie dah penuh lendir.i terpaksa tengok sebab suzie suruh i ambik video.i tengok charlie membongkokkan badan suzie dan memasukkan koneknya dari belakang.i ingatkan masuk dalam tempat kita berak tu rupanya masuk dalam pepet suzie tapi dari arah belakang.

 "aaahhhhh....."suzie menjerit
 charlie memulakan sorong tarik dengan perlahan.suzie terus mengerang....semakin lama semakin laju...dan laju...dan laju...
 suzie terpaksa memegang kepala katil supaya dapat menahan tojahan konek charlie tu.
 "ooohhh....ooohh....aaahhh....mmmmm....babyyyy...i like babyy....i likeee..."suara suzie
 sambil menghentakkan koneknya charlie memegang kedua2 tetek suzie dan meramas2nya.suzie semakin tak tentu arah.i terpaksa berpusing2 untuk mendapatkan shoot yang cantik.i tengok muka charlie dah semakin tegang...

 "baby....i tak tahan...i..i...ooooohhhh....babyyyy...."jerit suzie lalu menjatuhkan kepalanya keatas tilam.charlie mencepatkan tojahan.bergoyang2 badan suzie.i tengok suzie hanya mengikut. erangannya dah semakin perlahan

 "aaaahhhhh....aaaahhh....aaaaaahhhhhh......"tiba2 charlie menjerit keras dan serentak dengan tu i tengok charlie mencabut koneknya dan air mani keluar dari konek charlie macam air paip.charlie melepaskan air maninya ke atas perut suzie dan suzie tersenyum penjang menerima pancutan itu.
 selepas mengelap air mani charlie tu dengan tisu yang ada sebelah katil i tu,mereka kembali berpelukan dan berciuman penuh nafsu.i terus shoot aksi mereka sehingga mereka meleraikan pelukan.

 "how girls...?"tanya suzie pada i
 "wonderful...fantastic.....good job guys!"i jawab dan disambut dengan ketawa dari mereka berdua.
 i meninggalkan mereka dalam bilik tu dan turun kebawah untuk melihat apa pula yg terjadi pada lin dan ady.i tengok mereka dah tak ada tapi terdengan bunyi air dalam bilik air di dapur.i cuba mendengar...

 "sedap la ady....lin suka.."terdengar suara lin dari dalam
 "nak lagi?"terdengar pula suara ady menjawab

 "nak...tapi bukan sekarang.nanti balik rumah mek perasan pulak lin jalan tak betul.ady punya dahsyat la...lin tak boleh rapatkan kaki dah ni..."jawab lin sambil ketawa kecil.
 "itu baru sikit...nanti ady asah bagi lagi panjang...lagi besar...lagi tajam...boleh?"suara ady
 "ala....ady ni teruk la....tapi kalau lagi panjang..lagi besar...lagi tajam...mesti lagi sedap kan...?'suara lin dengan ketawa kecil...

 "mesti la....ok macam ni....nanti kita main lagi ye.tapi kena set masa betul2 tau....biar lama sikit.dapat 2 jam ke...3 jam ke...baru best.ni tak sampai sejam....tak puas...."jawab ady
 "kalau 3 jam pengsan la lin.1 jam ni pun dah tak boleh jalan..."jawab lin
 "ala...takkan pengsan punya la...silap2 lin yang taknak bagi sosej ni keluar..."kata ady ketawa dan disertai dengan ketawa kecil lin.

 i cuma senyum jela dengar perbualan mereka tu.i naik atas dan masuk bilik.i tengok suzie dan charlie pun tengah mandi dalam bilik air dalam bilik i tu.mmm...maknanya i kena mandi kat bilik mummy la nampaknya....i ambil baju n skirts dan masuk mandi dalam bilik air bilik mummy.sambil mandi i cuba gentel puting i...fuh!...sedap rupanya.sambil bersabun tu i cuba jugak korek2 pepet i.memang penuh dengan lendir.i cuba gentel2 kelentit i...fuh!...lagi sedap rupanya....ops!i tak nak terus buat sendiri.dalam kepala i...i akan bagi pada orang yang betul2 boleh buat i jatuh cinta!

Tiada ulasan: