Selasa, 17 Februari 2015

Kisah Form 5

Hi,
nama saya zila.kisah ni berlaku 2 tahun lepas.waktu tu zila form 5.zila memang ada berkawan dengan sorang boy ni.hensem sangat...hensem giler!.....nama dia zack.ramai kawan2 yang tahu cakap kami sweet couple sebab nama kami sepadan.zack n zila.....

tambah pulak zack yang jadi rebutan ramai tu dan zila pun montok2 gitu....>>> zack cakap<<<...
kami couple macam orang lain jugak.keluar makan n lepak2 kat kfc or mcD.selalunya kami keluar lepas sekolah sebab bila dah balik rumah susah sikit nak keluar sebab bibik selalu report kat papa n papa memang pasang cctv kat rumah....

satu hari tu lepas tuisyen kat sekolah kami plan nak pergi mandi kat sungai ***.pergi ramai2 berkonvoi memang best!nasib baik mama n papa ada meeting walaupun hari tu hari sabtu.sampai kat sungai tu kami semua tak sabar nak berendam.masing2 dengan couple masing2 la.....termasuk la zila n zack.bahagianya waktu tu...masing2 cari port masing2...zila n zack lepak kat bawah jambatan kat sungai tu.ada jugak geng2 yang dekat2 dengan kami....tapi kami buat hal masing2....

waktu macam ni la dapat duduk rapat2 dengan zack.bila sejuk zack peluk rapat2....berdebar sangat jantung ni sebab walaupun couple tapi kami tak pernah pegang lebih2.setakat pegang tangan tu biasa la...

waktu zack peluk tu rasa kembang kuncup cipap zila....sesekali zack urut2 belakang zila...malu jgak sebab bila baju dah basah memang tetek zila tertonjol sangat.

 zack bisik kat zila..." cantik bukit....comel!...".....zila rasa berdebar sangat.entah macamana tiba2 zack pegang tetek zila.walaupun dari luar je tapi zila terkejut jugak.zila cuba tepis tapi tangan zack dah melekat kat tetek kiri zila ni....

" geram!....geram sangat2..." zack bisik pada zila.
" gatal..." zila cakap pada zack dan zack ketawa.....tangan zack makin merayap lepas tu.bekan pegang je...zackdah mula ramas dan cium pipi zila.zila rasa seronok juga sebab tu zila biarkan je...
 zack tarik zila masuk dalam air dan kami duduk atas batu dalam air tu.rupanya zack nak masukkan tangannya dalam baju zila.

" nak rasa je....zack geram tengok zila macam ni....seksi habis!..."zack bisik kat telinga zila.zila diam je.mungkin sebab zila diam so tangan zack terus merayap.tangan zack meramas n menggentel puting tetek zila....oooohhhh.....gelinya....terkemut2 cipap zila menahan gentelan tangan zack tu....
 entah macamana tiba2 zack memeluk pinggang zila dan mengucup bibir zila.sedapnya.....asyik sangat....sambil mengucup bibir zila tangan zack terus meramas dan menggentel puting tetek zila....kerana geli dan bibir zila di hisap oleh bibir zack,zila jadi tak tentu arah....

spontan zila memeluk zack dan zack semakin kuat menghisap lidah zila.....zila rasa macam ada lendir dah keluar kat cipap zila ni....sedap sangat....lama jugak kitaorang macam tu sampai zila tolak zack sebab dah tak cukup nafas....penat tapi asyik....zack cuma senyum pada zila....

 " cukup macam ni je ye zack....zila tak berani lebih2...." zila cakap pada zack.
 " takpe...macam ni pun dah ok....sekurang2nya zila tahu kan yang zack ni lelaki sejati...."lawak zack.
 zila cuma angguk dan senyum je...

sementara menunggu geng2 kami yang lain,zila n zack terus berendam dalam air tu.sesekali zack meneruskan rabaannya kedalam baju zila.sesekali jugak zack memegang tangan zila dan letak di atas kangkangnya....zila dapat rasa 'toy' zack memang keras....

" taknak guna lagi...simpan dulu..."bisik zila.zila cuma ketawa kecil je...
 agak2 bila zack nak guna ye....hihihi...entah la...sekarang ni kami masih couple walaupun dah bekerja.walaupun jarang jumpa tapi still berhubung dan berjumpa.zack tengah keje kuat sebab nak beli kereta sbb katanya senang nak bawak zila keluar nanti....sekarang ni naik motor je....
 mungkinkah bila dah ada kereta nanti....?tak sabar zila nak tunggu....

Tiada ulasan: