Selasa, 17 Februari 2015

Perempuan Melayu Vs Cina

Sepanjang cikgu Khir pergi kursus, aku gelabah tak terkira. Nafsu aku selalu membuak-buak merindui tubuh ku di perlakukan seperti sundal. Hari tu aku off, jadi aku ke bandar. Aku singgah kat kedai baju, saja nak tengok-tengok. Pastu ada seorang lelaki cina datang dan dari pakaiannya aku tahu dia kerja promoter kat situ. Masa tu aku tengah tengok-tengok bikini yang biasa aku nampak orang putih pakai kat tv. Saja je nak tengok macam mana rupa sebenarnya.

“Adik mau pakai ka?” tanya lelaki promoter tu.
“Tak ada lah saja tengok-tengok” jawab aku acuh tak acuh.

 Aku tengok lelaki cina tu geram je kat aku. Matanya macam nak makan aku. Mesti dia geram gila tengok aku pakai pakaian ketat-ketat tuh. Skirt labuh khakis berwarna krim yang terbelah tinggi sampai atas lutut kat belakang dan baju t lengan panjang yang ketat betul-betul sendat membalut tubuh aku. Lebih-lebih lagi baju yang berwarna merah tu singkat, memanglah tundun tembam dan bontot tonggek aku tertayang jelas. Tudung putih pulak kemas membalut kepala ku. Aku yang memang gian kontol tu pulak, tiba-tiba je teringin nak rasa kontol cina. Aku goda dia cukup-cukup. Aku sengaja melentik-lentikkan tubuh aku time nak tengok-tengok bikini di gantungan.

 Berbagai posing yang mengghairahkan aku gayakan seolah tidak menyedari dia memerhatikan aku. Pastu aku ke kawasan rak baju sukan. Aku berdiri memilih sambil melentikkan tubuh aku. Mesti cina tu tengah stim gila tengok tubuh perempuan melayu yang dibaluti pakaian yang ketat tu. Pasti bontot aku yang tonggek menjadi perhatian.

 Lepas tu, lelaki cina promoter tu sengaja lalu kat belakang aku, aku dapat rasakan dia tembab kontol dia yang keras tu kat bontot aku. Aku buat bodoh je. Dia kemudian berdiri memerhatikan aku lagi. kemudian Sekali lagi dia tembab kontol dia sewaktu melintasi belakang aku. Time tu lah aku capai tangan aku ke belakang. Tepat kena kontolnya yang sedang baru sahaja melepasi bontot aku. Dia terdiam. Aku usap kontolnya dari luar seluar.

“Adik.. mahu lancau ka? Boleh ka?” dia berbisik kepadaku.
“Kat mana?” aku bertanya kepadanya.
“Mari ikut saya” katanya sambil membawa ku ke tingkat dua, bahagian pakaian juga tetapi tidak ramai pelanggan.

 Lepas dah pastikan line clear, kita orang masuk dalam bilik persalinan. Agak rapat juga pintu bilik tu, jadi tak ada sesiapa boleh nampak kelibat kita orang, cuma tak kedap bunyi la.

“You banyak cantik lah adik.” kata lelaki cina tu. Tangannya memegang sisi pinggul ku.
“You nak buat apa?” jawab ku sambil membiarkan dia memegang dan mengusap seluruh tubuh ku yang dibaluti pakaian yang ketat tu.
“Mau main boleh. You seksi lah. Kasi kongkek boleh?” tanya lelaki cina tu tak tahan.

 Tanpa menjawab, aku terus membuka seluar lelaki cina tu. Seluar dalam yang dipakai jelas terbonjol. Aku tanggalkan sekali seluar dalamnya. Terpacak kontol dia yang tak sunat tu keluar macam spring. Aku rocoh kontol dia. Lelaki cina tu merengek sedap. Mahunya tak, tangan perempuan melayu yang seksi ni pegang kontol dia yang stim tu.

“Adik, kasi masuk mulut. Please..” pintanya.

 Aku terus berlutut depannya. Kontol dia yang tak bersunat tu menampakkan kepala tedungnya yang kembang berkilat terkeluar dari kulit kulupnya. itulah pertama kali aku tengok kontol lelaki tak sunat dewasa real depan mata. Aku nak tahu jugak macam mana rasanya. Aku jilat, ishh.. masin rasanya.. Lepas tu aku hisap kepala tedungnya. Menggigil lelaki tu bila kepala tedungnya di lumat bibir aku. Aku hisap sampai ke pangkal. Tak lah besar sangat macam cikgu khir punya, tapi boleh lah. Aku rasa payau je kontol lelaki cina tu. berbau pulak tu. Ini sah pasal tak sunat nih. Pengotor betul lah. Aku terus rasa geli. Aku keluarkan kontol dia dari mulut aku.

“Hiii.. tak mahulah.. busuk… ” kata ku.
“Please adik.. sekejap saja. sekali saja” pinta lelaki cina itu memujuk.

 Aku sekali lagi masukkan kontol dia dalam mulut aku. Tak aku duga lelaki cina tu terus henjut mulut aku. Kepala aku yang bertudung tu di pautnya kuat dan di henjutnya mulut aku keluar masuk sesuka hatinya. Memang dah tak tahan sangat rasanya lelaki cina tu. Dia stim gila bila dapat rasa kontolnya dihisap perawan melayu yang masih bertudung nih. Akibat geli dengan kontolnya yang tak bersunat tu, aku cuba melawan. namun tenaga tangannya lebih kuat. Aku nak tak nak terpaksa ikutkan saja rentaknya. Walau pun geli, aku sure pasti taik palatnya bersebati dalam mulut aku. tu yang rasa lain macam je.

“haiyyaaa… sedap lor…. haiyaaa…. perempuan melayu banyak sedap woo… pandai main lancau… ahhhh…” lelaki cina itu merintih nikmat.

 Hayunan kontolnya di mulutku semakin kuat dan dalam. Kepala ku yang bertudung semakin dipegang erat. Akhirnya, mencurah-curah air mani lelaki cina tu di kerongkong aku.

“haaaaa… haaaaa…. adikk.. you pakai ini tudung buat i tak boleh tahan lorrr… ahhh… ” lelaki cina itu merengek perlahan, takut didengari orang di luar.

 Lepas dia dah puas melepaskan air mani dalam mulut perawan melayu bertudung ni, lelaki cina tu pun pakai balik seluar dia. Sementara aku meludah-ludah air mani dia ke lantai. Aku tahu, banyak juga yang aku tertelan. Jijik betul rasanya. Pasti aku dah termakan taik palat dia tu. Celaka betul lah. Aku bangun, membersihkan sisa lelehan air mani di dagu dan tudung ku. jelas sisa air mani yang pekat melekat membasahi tudung aku. Ahh lantaklah.. Lepas tu kita orang keluar dari situ dan aku terus blah dari pasaraya tu. Bersama mulut aku yang terasa busuknya macam nak termuntah. Sumpah, aku tak nak main dengan cina lagi lepas ni.. Kotor…

Kisah Form 5

Hi,
nama saya zila.kisah ni berlaku 2 tahun lepas.waktu tu zila form 5.zila memang ada berkawan dengan sorang boy ni.hensem sangat...hensem giler!.....nama dia zack.ramai kawan2 yang tahu cakap kami sweet couple sebab nama kami sepadan.zack n zila.....

tambah pulak zack yang jadi rebutan ramai tu dan zila pun montok2 gitu....>>> zack cakap<<<...
kami couple macam orang lain jugak.keluar makan n lepak2 kat kfc or mcD.selalunya kami keluar lepas sekolah sebab bila dah balik rumah susah sikit nak keluar sebab bibik selalu report kat papa n papa memang pasang cctv kat rumah....

satu hari tu lepas tuisyen kat sekolah kami plan nak pergi mandi kat sungai ***.pergi ramai2 berkonvoi memang best!nasib baik mama n papa ada meeting walaupun hari tu hari sabtu.sampai kat sungai tu kami semua tak sabar nak berendam.masing2 dengan couple masing2 la.....termasuk la zila n zack.bahagianya waktu tu...masing2 cari port masing2...zila n zack lepak kat bawah jambatan kat sungai tu.ada jugak geng2 yang dekat2 dengan kami....tapi kami buat hal masing2....

waktu macam ni la dapat duduk rapat2 dengan zack.bila sejuk zack peluk rapat2....berdebar sangat jantung ni sebab walaupun couple tapi kami tak pernah pegang lebih2.setakat pegang tangan tu biasa la...

waktu zack peluk tu rasa kembang kuncup cipap zila....sesekali zack urut2 belakang zila...malu jgak sebab bila baju dah basah memang tetek zila tertonjol sangat.

 zack bisik kat zila..." cantik bukit....comel!...".....zila rasa berdebar sangat.entah macamana tiba2 zack pegang tetek zila.walaupun dari luar je tapi zila terkejut jugak.zila cuba tepis tapi tangan zack dah melekat kat tetek kiri zila ni....

" geram!....geram sangat2..." zack bisik pada zila.
" gatal..." zila cakap pada zack dan zack ketawa.....tangan zack makin merayap lepas tu.bekan pegang je...zackdah mula ramas dan cium pipi zila.zila rasa seronok juga sebab tu zila biarkan je...
 zack tarik zila masuk dalam air dan kami duduk atas batu dalam air tu.rupanya zack nak masukkan tangannya dalam baju zila.

" nak rasa je....zack geram tengok zila macam ni....seksi habis!..."zack bisik kat telinga zila.zila diam je.mungkin sebab zila diam so tangan zack terus merayap.tangan zack meramas n menggentel puting tetek zila....oooohhhh.....gelinya....terkemut2 cipap zila menahan gentelan tangan zack tu....
 entah macamana tiba2 zack memeluk pinggang zila dan mengucup bibir zila.sedapnya.....asyik sangat....sambil mengucup bibir zila tangan zack terus meramas dan menggentel puting tetek zila....kerana geli dan bibir zila di hisap oleh bibir zack,zila jadi tak tentu arah....

spontan zila memeluk zack dan zack semakin kuat menghisap lidah zila.....zila rasa macam ada lendir dah keluar kat cipap zila ni....sedap sangat....lama jugak kitaorang macam tu sampai zila tolak zack sebab dah tak cukup nafas....penat tapi asyik....zack cuma senyum pada zila....

 " cukup macam ni je ye zack....zila tak berani lebih2...." zila cakap pada zack.
 " takpe...macam ni pun dah ok....sekurang2nya zila tahu kan yang zack ni lelaki sejati...."lawak zack.
 zila cuma angguk dan senyum je...

sementara menunggu geng2 kami yang lain,zila n zack terus berendam dalam air tu.sesekali zack meneruskan rabaannya kedalam baju zila.sesekali jugak zack memegang tangan zila dan letak di atas kangkangnya....zila dapat rasa 'toy' zack memang keras....

" taknak guna lagi...simpan dulu..."bisik zila.zila cuma ketawa kecil je...
 agak2 bila zack nak guna ye....hihihi...entah la...sekarang ni kami masih couple walaupun dah bekerja.walaupun jarang jumpa tapi still berhubung dan berjumpa.zack tengah keje kuat sebab nak beli kereta sbb katanya senang nak bawak zila keluar nanti....sekarang ni naik motor je....
 mungkinkah bila dah ada kereta nanti....?tak sabar zila nak tunggu....