Sabtu, 27 Disember 2014

GADIS

Honey, Cerita stim untuk kau.. Well cerita ni berlaku masa aku balik kampung member aku, kat Merlimau, Melaka. Masa tu kat rumah dia ada kenduri, akak dia kahwin. So sebab aku ni memang rapat ngan family dia so aku pun tolonglah dia jadi penanggah, tukang angkat dulang. Letih memang letihlah, tapi memandangkan ramai awek cun yang ada kat situ, make semakin berkobar-kobarlah aku nak buat kerja. Tapi dalam banyak-banyak awek ada satu minah ni aku perasan dari start dia sampai asyik je dia stare kat aku. Bila aku stare balik, dia pandang kat tempat lain. Cis, cis, buat malu-malu kucing pulak, so, aku pun continuelah kerja aku...tapi masih mengawal handsome. Dipendekkan cerita, at last kenduri pun habis. Guest pun dah banyak yang bersurai. So tinggallah keluarga-keluarga terdekat je yang menjalankan kerja-kerja pembersihan. Awek tadi pun dah tak nampak dah balik kot!!!. Mak member aku kesian kat aku, so dia suruh aku makan dulu and then naik lepak kat rumah sebelah (neighbor). So aku pun lepaklah dalam rumah tu, aku ingat aku sorang je kat dalam rumah tu, so sampai je dalam rumah tu...tak peduli dah aku pun terus bukak baju.. tinggal seluar aku je. Tapi badan aku tough cakap kau, walaupun badan kurus sikit.. kalau nak tayang kepak tu adela jugak. Badan aku panas lagi, rumah kampung biasalah beb.. so aku decide nak boleng.. mampuslah siapa nak tengok. Aku buang jeans aku, aku pun terus pergi mandi. Naik mandi, batang aku mencanak...aku biasalah kalau aku mandi tengah-tengah panas ni memang agak horny sikit. terpikir gak nak melancap. So aku pun masuklah to one of the rooms yang ader kat rumah tu. Bila aku masuk jer, terkejut aku tengok awek tadi ader kat dalam bilik tu. Aku gabrah habihlah.. sebab aku memang tak pakai towel and tangan aku tengah pegang konek yang tengah stim. Awek tu pulak aku tengok macam tertidur tadi, dia pun pakai kain je, baju kurung tah ke mana ntah. panas jugaklah tu!! benda first yang aku perasan, dia pakai bra hitam...karan habis aku. aku masih tergamam lagi, dia pulak aku tengok, tengah ushar aku atas bawah, atas bawah and bawah. Tiba-tiba dia gelak.....aku pun gelaklah sama...yelah sama dah malu and sama-sama dah tengok kemaluan masing-masing. Lama gak aku saling pandang-memandang....dalam kepala otak dah mula dah terasa isyarat-isyarat yang awek tu pass kat aku ....nak kena main ni budak ni. awek ni memang cunlah, muka cun kampung punye, ni line-line Siti Nurhaliza nie. Badan kecik molek tapi dia punya padat boleh tahanlah. Pinggang kecik , jamban padat and agak besar. Dada berisi beb.... Aku budget umur budak ni mesti dalam 18-19 je ni. Rambut pun lawa macam Siti jugak. Adelah kat seminit aku stare dia...And then.... Slow-slow aku pergi kat tepi katil tempat dia tengah baring tu. Aku duduk kat tepi katil tu.. dia pulak cepat-cepat tutup mata bila nampak aku nak duduk kat tepi dia. Aku nampak dada dia berombak, laju semacam je. Aku pun pegang pipi dia.. licin. Aku usap pipi dia, kening dia, dagu dia and bibir dia. Cute bibir dia. Dia diam je. Aku pun garpas lagi. Slow-slow aku mainkan tengkok dia and belakang telinga. Nampak macam ada response. Aku turunkan kepala aku sikit, sebab aku nak blow dalam telinga dia. Biasalah oldest trick in the book. Sekali aku tiup je, aku tengok dia mengeliatkan kepala dia. stimlah tu. Aku kept on blowing and then aku start cium dia, mula-mula kat pipi, naik ke kening and turun balik ke pipi dia and sampai ke bibir dia. Sampai je bibir aku dia, dia pulak yang macam menangkap bibir aku. Quite goodlah dia. Bibir dia macam ada flavor, a very sweet flavor yang tak boleh aku nak describe. Kissinglah aku ngan dia for a few minutes. Slow-slow bibir aku turun ke leher dia, tengkok dia and belakang telinga sambil buat slow circle dengan lidah aku. Nafas dia pun dah berat semacam. Aku turun lagi sampailah ke dada dia. Memang putih kampung dia ni. Aku pun slow-slow play around kat tetek dia yang masih bersarung lagi tu. Makin berat nafas budak ni. Aku capai kancing bra dia kat belakang, jumpa, so aku pun releasekan pin dia. Terlepaslah bra dia. Aku pun terus tarik bra dia ke bawah sebab dah tak sabar nak tengok dua spotlight kampung. Tu dia...memang power. Aku bagi rating 5 bintang beb. Aku dah banyak jumpa tetek.. ada tetek yang kecik sangat, besar sangat , saggy sangat, nipple hitam , pointing sideways...tapi hers memang the best so far. Ample size, proportional to her body , tegang and nipple dia ..cute. Geram siol. Aku bukak habis bra dia and buang-buang jauh. Aku kept on usharing. Slow-slow aku blow kat nipple dia. Terangkat badan dia. Aku blow lagi....terangkat lagi. Aku paling terror dalam bab teasing ni. Aku run finger aku along her skin, tapi antara touch skin dia ngan tak. nipple dia makin lama aku tengok, makin mula menonjolkan diri. bintik around that nipple is showing. stimlah tu. Aku tak tahan, aku pegang tetek dia, keras cakap kau.. tak muat tangan aku. slowly aku start lick the area around tetek dia, without ever touching the nipples. Slow-slow.. aku tengok mulut dia dah mula terbukak and the hissing sound dah start keluar dah sss! aku memang avoid nipple dia, saja nak bagi dia tak tahan.. tapi lama-lama aku tengok dia macam nak guidekan nipple supaya kena ngan lidah aku. Tapi aku try elak gak. At last dah tak tahan agaknya, dia tarik kepala aku and suapkan nipple dia kat mulut aku. aku pulak dapat je...terus aku. Ahhh!! Lembut suara stim dia, antara keluar ngan tak, mate dia usah cakaplah macam mata ayam.. stim je. Aku pun terus nyonyot, hisap, roll dengan lidah aku. Habis kiri, kanan tak dua-dua sekali. Dia pulak dah mula berbunyi, kuat gak ...best gak sound system dia ni. Tangan dia pun dah peluk aku.. tapi setakat kat belakang badan aku je. Aku pun capai tangan dia and suakan kat batang aku yang memang dah keras tu. Melekat terus tangan dia kat situ , siap usap lagi. Aku dah tak tahan dah ni. Pelan-pelan aku bukak zip kain dia. Aku tarik sampai bawah. Dah terbukak dah zip dia. Tak melawan pun. Heh!! Memang nak kena main budak ni. Aku pun tariklah kain dia. Tiba-tiba dia tolak aku. aku ingatkan marah. Dia pun, cepat-cepat menolak kain yang dia pakai tu, sampai habis terlondeh and cepat-cepat menanggalkan panties dia yang warna hitam. Boleh tahan jugak budak ni. Tak nak slow-slow, nak laju ye!!! Aku pun ape lagi, tu semua signal tu. Aku pegang konek aku and aku gosok-gosokkan kat bibir pantat dia tu. Semua stoke aku pakai, dari atas ke bawah, pusing-pusing skit. Air jangan cakaplah .....banjir kilat. And then aku, tenyehkan kepala takuk aku kat bijik dia. Terkena je kulit kepala takuk aku kat bijik dia...terjongket habis badan dia. Uhhhhhhh! suara tu terkeluar dari mulut dia. Aku pun startlah aktiviti mengasah kepala takuk aku kat bijik dia tu. Adelah dekat-dekat minit, aku tengok badan dia mula bergoncang-goncang, makin lama makin kuat and at last.. Nghhh! Nghhh! Uhhh! Uhhh! Suara meneran sudah keluar da!! Dia klimaks. Dia punye masa tu, alamak aku tak boleh nak ceritalah, mata dia yang separuh tertutup, mulut dia yang ternganga and dada dia yang kemerah-merahan. Aku pulak yang tak tahan....terus aku benamkan batang aku dalam nonok dia. Baru nak masuk sikit je, kepala takuk aku, minah ni dah tarik pinggang aku, kasi masuk habis. Dia punye grip punyalah kuat. Masa ni lah aku nak tunjukkan skill aku ye tak!!! Mula-mula, kena goyang-goyangkan sikit bontot, ke kiri kana and atas bawah...bagi batang aku touch every inch of her pleasure hole. Lepas tu, startlah dayung.. mula-mula aku bagi dia test teknik "masuk cepat keluar lambat" aku. Tak tahan member, baru aku biarkan lame sikit je Awang aku kat bibir pantat dia, dia dah tarik [pinggang aku, suruh masuk. Lepas tu aku.....aku menggilalah. Aku suruh dia kangkang lebar sikit, pacak lutut....bumping...laju punye. Memang laju....sesak napas minah tu aku buat. Suara dia.., dah macam orang tak de kawalan. aku pun tak ingat benda ape yang dia merepek. Lubang dia ni memang sempit lagi, tapi licin...panas lagi. Air dia memang dah banyak sangat keluar. Adelah dalam 5 minit aku enjut dia, aku rasa satu pancutan air yang panas dalam pantat dia, 1x, 2x tapi yang the 3rd time tu memang power. Melimpah keluar...terasa air tu terpancut kena kat telur aku. First time siol, aku tengok awek klimaks sampai ini macam punye. Aku punyalah stim...sampai rasa nak terpancut. aku peluk dia kuat-kuat, and bite leher dia and benamkan dalam-dalam. Mampuslah, air dah naik atas kepala, apa pedulik. Janji pancut. Memang power aku pancut masa tu. Mana taknya, minah ni tau je aku nak pancut dia pun kemutlah nonok dia. rapat gila siol dia kemut. Bang aku dah kena macam tu, dia punye pancut memang powerlah. Tapi memang best gila siol, perempuan tu buat camtu time aku nak pancut. Adelah seminit aku, high. Lepas tu senyap. Aku still peluk dia lagi. Batang pun tengah parking lagi. Tiba-tiba dia suruh aku, baring. Aku pun baringlah. Dia pulak dah tengok aku baring, terus dia naik atas aku...and enjut aku pulak. Seumur hidup aku main ngan perempuan, perempuan nilah yang paling POWER sekali. Cara dia enjut pun lain.. siap dengan dia punye kemut sekali. Batang aku yang tadi ada rasa macam nak tidur.. terus bangun, segar balik. Pick-up memang baguslah batang aku ni. Macam-macam style dia enjut aku, Ada dekat 15 min kot aku kena toron. Dia memang dah klimaks dah sekali lagi in between the ride. Last aku tak tahan, aku pegang bahu, mintak berhenti. Aku cakap aku nak doggy. Terus je dia turun dari aku. Tonggengkan bontot dia kat aku. Aku pulak rapatkan kaki dia and sumbat. Nilah kelebihan orang-orang yang mempunyai batang yang gila babi keras. Bila dia dah rapatkan kaki dia tu, lubang dia memang dah jadi sempit, tapi sebab batang aku keras. Selamba je aku redah lubang tu. Aku ingat dia macam menjeritlah bila aku buat macam tu. Aku pulak yang kena sound suruh senyap sikit. Dia memang terror mengemutlah, terangkat-terangkat kaki aku kena kemut dengan nonok dia. Gila babi jugak aku bagi dia dari belakang....sebab dah 2nd round...tu yang lama tu. Ada dekat 15 minit kot aku KUDAkan dia, aku mula terasa nak keluar. Aku pun kayuh lagi laju, laju at last aku benamkan habis batang aku...rams tetek dia. Banyak lagi air aku. Dia pulak agaknya terasa aku pancut, terus klimaks for the 4th time kot hari tu. Lepas tu, aku memang letih, peluh macam orang mandi, dia pun samalah . Katil tu dah tak macam katil, baru aku sedar, tingkap rumah terbukak.. tapi nasib baik tak de orang. Tingkap tu mengadap ke jalan menuju ke kandang lembu. Fuh! Letih gila. Dia senyum je pandang aku. Lepas tu dia bangun and cakap.. "awak tidurlah dulu, saya nak mandi". Aku yang memang dah letih, pakai tangkap angguk and tak lama lepas tu terus berlayar. Bila aku sedar hari dah petang and kenduri pun dah habis. Aku try gak cari awek tu tak jumpa dah. Aku tak try pulak tanya orang. Bukan ape segan!!!

Tiada ulasan: