Sabtu, 27 Disember 2014

AZLAN

Masa tu cuti semester break ditempat aku mengaji. Budak 2 kampus berduyun 2 balik ke
kampung halaman masing 2. Aku dan dua tiga member kamcing nak lepak kat kat sini dulu
(Lembah Pantai), lengang sikit suasana, tak seharu biru biasanya.

Aku, Kamal dan Munir memang suka bersadai jual muka kat One Utama, yakni sebuah
shopping complex yang tersergam indah di kawasan Damansara .harap2 nya dapatle
terserempak dengan juruhebah TV3 yang memang cun melecun..tapi tak pernah jumpa pun.
Manele tau aku dapat seorang .taule apa nak buat.

Oleh kerana kami ni biasanya sengket, cuma yang dapat dibuat ialah ronda2 kat situ ajela.
Biasanya ada juga awek2 budak sekolah swasta lepak kat situ tapi dia orang ni agak loaded
juga .boleh makan kat cafT yang mahal2 .tapi oleh kerana memang nisbah jantan lebih
sedikit dari betina, aku dan member2 tak segan silu nak approach kalau ada yang nampak
awek2 yang boleh dikatakan pengeras kote.

Senang aje nak tengok kalau boleh makan ke tidak .obvious kata omputeh, dema ni kalau
jalan2 tu memang suka tayang pusat macam signal yang paling jelas seluar mesti senang
terlondeh, tetek mesti senang di ramas dan memang aku dah dua tiga kali dapat merasa
minah2 semacam ni .nak harapkan virgin lagi tu no way mannnn.

Apa aku peduli, janji Kote aku bahagia dan tak dok terlentok aje kesunyian.
Hari tu memang hari bertuah buat aku bertiga kita dapat berkenalan dengan tiga awek yang
juga ronda2 kat situ .dema ni dari KDU. Memang sah anak orang loaded sebab datang pun
naik Honda Civic model baru kepunyaan salah seorang awek tu nama dia Shikin sungguh
manis nama tu, semanis tuanya. Shikin ni anak seorang ahli perniagaan yang selalu keluar
negara, jadi dia tak dikawal sangat bebas.

Aku pada mula lagi dah timing kat Shikin ni, aku tergilakan muka dia iras si As dari Feminin
tapi As tu macam agak gelap si Shikin ni cerahhhh. Bentuk badan kira orait tetek idakle
besar sangat tapi pinggang ada shape, tummy tak menonjol, umur pun baru 18 tahun, memang
tengah masak ranum .elok sangat jika dipetik.

Shikin pula cepat mesra dengan aku, si Kamal dan Munir rasi juga dengan dua awek lain
tu dah memang sepadan.

Hari tu kita cuma jalan2 aje, dah boring buat rombongan pula ke Sunway Pyramid, dema
dengan kereta kami bertiga naik motor cabuk aje. Kat sana lagi best, ada ice skating rink .aku
ni tak pandai nak main tu semua, jadi Shikinle jadi coach aku .dapat juga aku memeluk dia
dua tiga kali, buat2 nak jatuh, tapi memang nak jatuh pun!

Aku dapat nombor handphone dia, janji nak contact untuk keluar lagi minggu depan tapi kali
ni nak privacy sikit aku yang cadangkan sebab kote aku ni mendesak.

Minggu depanya aku dan Shikin keluar lagi, kali ni cuma pakai kereta dia saje memang budak
ni suka pandu laju tercabar juga ego aku..nanti dia aku ajar cukup2, biar dia ku seksa di
katil..harap2 begitule.

Perjalanan kali ini ke Genting Highlands .hari tu hari Sabtu, memang ramai orang rimas
aku, cuaca kat sana pun tak sesejuk dulu lagi, terlampau banyak pembangunan. Didalam
kereta kami bersembang tentang banyak perkara dia tanya aku tentang awek aku dan aku
pula tanya dia tentang balak dia masing2 mengaku masing takde commitment iale takkan le
kan kita pergi ni nak suka2, ni bawak cerita awek dan balak pulak. Dalam sembang2 tu aku
sempat juga pegang lengan dia yang putih gebu, tambah pula pakai baju sleveless, nampak dia
tak marah so aku beranikan diri letak tangan atas peha dia..tak marah juga .dia pakai seluar
panjang hitam aku gosokle pelan2 ..lembut dan manis dia ni kote aku pulak stim aje
memanjang, lebih pulak dia sekor ni, lawan toke.

Bila dah nampak macam rela aje maka aku pun tunggu apa lagi terus cari target la .aku
macam biasa aje menyorong tapak tangan terus ke segi tiga emas dia .terlencong juga kereta
tu kejap Shikin tersentak..bahaya dijalanraya ni .tunggula .kata dia .aku bagai nak rak
tunggu jauhnya lagi nak sampai.

Dah berlengas dan melekit agaknya lubang puki dia aku ulit dan ramas sebelum sampai
kesitu bawak kereta pun macam orang mabuk aje dah si Shikin .sekali sekali aku ramas
tetek dia sampai kebas tangan aku heh, tak ngapa sedap

Sampai aje kesana terus cari hotel Shikin ni ada credit card, dia suruh aku tunggu jauh2, dia
buat2 sewakan untuk kawan2 dapat pulak tu aku join dia kat tingkat 8 bilik nombor 8102.
Dia tanya aku kalu nak mandi dulu apa lengah2 lagi ni aku terus peluk dia dan cium kat bibir
yang masak ranum, ku lumat2kan macam orang tumbuk sambal ..nak bernafas pun susah.
Tangan aku mencengkam kedua belah tetek gadis manis ni, acara ramas meramas bermula lagi,
celah peha dia aku gesel2 kan dengan lutut aku sampai si Shikin tak dapat nak berdiri
lagi kami sama2 rebah di katil.

Aku macam tak caya sesenang ni aku nak dapat main dengan anak orang kaya yang
cantik tapi tu kemudian boleh renungkan sekarang masa untuk main brader, less talk more
action.

Aku bogelkan dia, baju dalam dan pantiesnya aku baling jauh2 kesudut katil tetek dia jenis
tudung saji .puki dia berbulu halus jarang2 badan macam ahli jimnas aku cepat2 buka
semua pakaian dan berbogel juga. Kote aku dah keras panjang 6.5 inchi, ukuran lilit 2.5
inchi..cukuple nak memuaskan nafsu serakah seorang gadis macam Shikin ni.

Aku jilat keseluruh tubuh dia .mula dari dahi sampi kehujung kaki tetek dai aku nyonyot
macam anak kucing  .lubang puki dia aku jilat dan lidah aku di tonjolkkan ke lubang tangan
Shikin meraba kote aku yang memang sangat friendly dengan semua awek. Macam tak sabau
lagi si Kote sekor ni nak tunjuk keras kepala dia .hehehehe.

Tiba2 aje Shikin ubah posisi, dia mengiring dan tanpa lengah2 lagi terus mengulum kepala
kote aku .huiiiiiyoooo .memang dia ni awek experience ..lidah dia ni macam menari nari
keseluruh kote aku, bulu nya memang aku tebas selalu sebab takut awek tak sudi tapi dengan
Shikin ni aku rasa walau sepanjang mana bulu aku pun dia tak kira punya. Aku di hisap
macam budak kehausan air botol .berlecup lecap bunyinya, tak cukup dengan tu habis telur
aku pun kena kemam macam nak panik aku di buatnya. Aku hanya dapat meraba tetek Shilin
yang terletak mesra di pangkal peha aku, ku cuba menggentel putingnya dah keras pun,
Shikin seakan menggeliat dan merengek mesra aku stim sehabis habisan nya.

Last aku dah tak tahan, aku tolak kepala dia, ku pusingkan badan sama2 mengadap, aku terus
menindih dan Shikin tanpa banyak soal membuka kakinya luas dan mencapai batang kote aku
yang menegak megah.

Terus saja kepala kote aku di masukkan kelubuknya yang aku rasa panas dan mengemut
ngemut..gembira agaknya jumpa kote yang handsome aku terus menikam ganas sampai
santak. Bulu bertemu bulu dan aku mengayak ngayak kan punggung aku supaya benaman
lebih dalam. Shikin menolong dengan membuat suatu french kiss yang macam nak tercabut
lidah aku di hisapnya sambil tu dia mengangkat punggongnya keatas .pertemuan yang
sungguh indah.

Kami memulakan sorong tarik yang macam dua haiwan ganas .cadar katil habis ditendang si
Shikin, teteknya aku ramas sampai berbekas, putingnya aku gigit kuat2 sambil tu batang kote
aku terus melanyak sepuas hati dah agak 100 kali henjut, aku rasa pancutan panas dari
dalam lubuk Shikin sambil dia mengerang hebat dengan air liur meleleh keluar, ku rasa
macam kemutan yang kuat dari pukinya yang ketat dan kakinya memaut pinggang aku serat
tangan sekali memeluk kuat.

Klimaks dia berterusan dan aku membenamkan senjata aku sekuat mungkin berkali kali,
bunyi hempapan jelas aku dengan bersama bunyi lecak ..bagai nak koyak ku kerjakan puki
miang dia tu aku pun menikam sedalam mungkin dan memancutkan air mani yang panas
dalam2 di lubang Shikin ..telinganya aku gigit.

Kami bersetubuh empat kali dimalam tu, bermacam macam stail, sampai main atas kerusi pun
ada.

Itu cerita lama sekarang ni aku dah pun bekerja di Kuantan, kalau ada sesiapa yg berminat nak tahu
cerita aku mail je aku Azlanm69 alias yahoo tu . Kita boleh bertukar cerita, 

Tiada ulasan: