Sabtu, 27 September 2014

Fasha Dan Amy

Nama aku syam. Aku kerja di company swasta dan aku tinggal dekat sebuah appartment tidak jauh dari ibu kota. Aku kerja office hour. Aku duduk sorg...

jiran aku la ada seorang perempuan. Nama dia Fasha. Aku x berapa kenal dengan dia sebab aku jarang jumpa dia. selalu aku balik kerja terus aku lepak rumah. maklum la x ada awek. Tapi aku selalu ternampak dia time nak pergi kerja. Bertudung ayu, body solid giler. sedap mata memandang.

Nak dijadikan cerita, ada satu pagi Sabtu ni tiba2 ada orang ketuk pintu rumah aku. Time tu aku sorang2 kat rumah. yang lain kerja aku je x kerja sebab aku kerja office hour kan. Aku pun bukak la pintu rumah. Fasha ada kat depan pintu, pakai singlet n seluar pendek, x bertudung. mana aku nak kenal kan. Dia duk ketakutan macam
nampak hantu. Then aku tanya la dia.

"kenapa ni? ada apa?"
 "kat rumah I ada ular... tolong2, I takut la." Fasha kata dalam ketakutan.
 "Ular? betul ke U ni?" aku tanya dia.
 "Tah la. I takut nak tengok. U tolong la tengok."

Aku pon pergi la tanpa pakai baju. aku x perasan aku just pakai boxer je time tu. Dia terus tarik tangan aku dan tunjuk aku tempat mana ular yang dia nampak tu. Aku pon antara berani tak berani je sebenarnya. Then aku tengok kat celah2 langsir dia tu. bukan ular pon. just tali biasa tapi memang nampak macam ular.

"nah! ular U. haha" aku bagi tali tadi kat dia.
 "ish U ni, I ingat ular tadi taw. nampak macam ular je" Fasha balas.
 "hahaha. mana ada ular la U, just tali je ni." aku cakap.
 "neway, thanx sangat2, I takut dah tadi. gila pe ada ular kat sini. hehe." fasha kata sambil ngadap laptop dia.
 "lawa rumah. sorang je ke?" aku tanya.
 "Aah, sorang jela sekarang. duk online jela kerja I time cuti ni. bosan." ujar Fasha.
 "FB jela eh? Add la I, leh kita borak2 kalo bosan" aku pancing.
 "boleh je, ape U nya nama? meh I add." minta Fasha.
Aku pon bagi la FB aku. dia add. Then aku tanya.
"Ada lagi ular x?hehe" Dia pukul aku. dan cakap
"kalo ada ular pon ular U jela. haha"
"Ular I apa pulak. I mana ada ular. OK la kalo takde apa2. I balik dulu k. X manis orang nampak nanti." aku cakap sambil senyum.
"OK la U. thanx banyak2. Kalo I nampak ular lagi I panggil U k.hahaha" dia gelak.

Aku pon belalu dari rumah dia. dan dengan pantas aku online. aku approve dia. dan aku poke dia. then dia poke aku balik. lepas tu, aku PM la dia.

"Hai orang sebelah.:)"
"Hai" jawab dia ringkas.
"Ada ular lagi x? hehe" aku tnya.
"tak adaaaa." dia sindir aku.

selepas borak2 kosong. aku tanya la dia.

"Tak bosan ke sorang2 kat rumah tu? I tengok TV astro ada tapi U x tengok pon. Online je."
"Astro boring la. ulang2 je movie. I layan movie kat laptop je ni. ni pon da bosan. takde cerita best" Fasha cakap.
"cerita ape U tengok?" aku tanya.
"Twilight saga. bosan. U ada cerita best x? I nak." jawab Fasha.
"I ada banyak movie. macam2 ada. hehe" jawab aku.
"meh la I tengok. biar I pilih." kata Fasha
"Then U nak ambik? tengok sorang2 lagi? mana best tengok sorang2.:)" aku pancing dia.
"Mai la tengok skali jom. kita tengok kat TV I. guna USB." ajak Fasha.
"OK, I datang eh. kejap lagi I sampai."

Aku pon datang rumah dia pakai seluar pendek and tshirt je dan bawak hard disk aku jugak yang banyak movie. sampai je kat rumah dia terus je mintak Hard disk tu. macam tau2 je. aku pon bagi la kat dia. Dia bukak. Aku terus tunjuk2 kat mana movie tu. sebab dalam hardisk tu banyak sangat benda. then dia pilih punya pilih then dia pilih "Scary Movie 3" pastu aku cakap

"Ni? ni cerita bodoh2 kot."
"Bodoh2 la I suka. hehe."
Aku pon OK jela. Dia pon pasang kat TV besar dia tu guna pendrive. Aku cakap kat dia.
"xpe ke berdua? takde orang marah ke?"
"siapa yang nak marah? kita dua je sini" kata Fasha.
"Betul jugak, takde snek apa2 ke nak dimakan sambil tengok movie? hehe" kata aku.
"takde la yang. U pergi la beli kat bawah. Beli apa2 yang patut. I tunggu. boleh?" dia suruh aku.

Aku pon pergi la beli keropok2 kat kedai bawah appartment ni. 15 minit macam tu aku balik. aku tengok dia dah tunggu aku. siap bantal kat sofa dia, langsir tutup rapat. nampak gelap sikit.

"kenapa gelap2 ni?" aku tanya.
"Gelap2 la best. baru macam kat wayang. hehe" gelak Fasha.

Aku pon duduk la sebelah dia. Dia pon start play movie tu. Dah start lama tu dia macam lain sikit. maklum la cerita ni kan banyak lucah sikit.aku tanya la dia ok x.
dia kata ok. aku diam jela tengok movie tu balik.

 Then tiba2 dia pegang tangan aku. aku tanya kenapa. dia kata saja je nak pegang tangan. I biasa pegang tangan orang time tengok movie. Aku pon selamba jela. lama2 dia
makin rapat plak. dah stim agaknya dak ni. sampai tang2 lucah sikit aku tanya dia.

"takpe ke tengok cerita macam ni?"
"I suka. I suka cerita macam ni. kenapa? U x suka ke?" Fasha tanya.
"takde lah. I ok je.U je I risau U x suka. kita leh tukar." aku cakap.
"tak la. I suka. tapi.. "
"Tapi ape?"
"I lagi suka tengok cerita kat folder udang tu..." Fasha kata.
"udang??" tanya aku buat2 tak tahu.
"Aah. macam best. hehe" Fasha gelak kecil.
"Udang mana? kat hard disk I tu ke? bila U tengok?" aku tanya kerisauan kantoi cerita blue aku dalam hard disk tu.
"tadi. masa U pergi beli snek."jawab dia selamba je.

Dalam hati aku cakap dia da selongkar movie aku rupanya. tiba2 setan besuara. mula la plan aku.

"U nak tengok ke?dengan I?" tanya aku pancing dia
"boleh je kalo U x kesah." jawab Fasha.

Aku pon apa lagi terus ke laptop bukak je memang dia da bukak da folder udang ni. Udang tu adalah koleksi blue2 yang aku kumpul. aku Tanya

"U nak yang mana?"
"Mana2 la yang best. I pegi toilet jap. U pilih la."Fasha cakap sambil menuju ke toilet.

Aku pilih la mana best. x kesah mana2 blue semua best. aku copy dalam pendrive then pasang. standby tunggu Fasha sampai je.

"dah?" dia datang. seluar da tukar aku tengok. pakai mini skirt. aku pon stim tengok dia.
"dah. aii, kenapa tukar seluar?"
"basah kena air la U" jawab dia ringkas.

Padahal dah melancap tadi agak nya. atau pon nak mudah kan wat projek pasni. Aku pon pasang la cerita udang tadi tu.cerita mat salleh. Ada perempuan dok melancap sorang2 then datang la dua laki mat salleh bawak kote yang dah memang stim dan panjang. Aku tengok Fasha dah macam x betul. Stim la tu. aku tanya.

"U ok x tengok cerita ni Fasha?"
"Best. lama x tengok. buat I basah je.hehehe." jawab dia menggedik.
"basah? macam mana tu? saja aku tanya.
"ala U ni, macam xtahu." jawab Fasha

Setelah 15 minit tengok cerita blue tu aku tengok si Fasha ni makin kuat nafas dia. Sampai laki dalam cerita tu dah pancut kat mulut perempuan tu sebab perempuan tu tengah blowjob dia then Fasha besuara.

"sedap ke air mani tu?"
"sedap. U x penah rasa ke? Nak rasa x?" aku selamba.
"Nak!" semangat dia jawab.

Mula la aku mengatur langkah. aku cakap kat dia kita ikut macam dalam cerita tu. Mula2 perempuan tu strips baju2 dia semua. Fasha dengan pantas berdiri. then dia bukak baju dia satu per satu. Then mengusap lurah gunung dia yang dah memang stim dari tadi. kemudian dia bukak mini skirt dia. aku cakap jangan. Let me.

Aku pon terus bangun tarik dia dekat aku. then aku french kiss dengan dia. sambil aku kulum2 lidah dia. tangan aku merayap kat badan dia. tetek dia aku ramas baik2.

kemudian aku nyonyot dia punya puting kiri dan kanan sambil tangan aku ke arah cipap dia yang dah banjir kebasahan. rupanya si Fasha ni x pakai panties dari tadi.

patut la basah je sofa.aku dah x sabar nak menjilat cipap dia macam dalam cerita blue tu tadi. Aku angkat Fasha. Aku baringkan dia kat atas sofa tu sambil aku bukak mini skirt dia tu. maka terserlah lah gua seri yang bakal aku teroka pada petang ini. sejemput bulu diatas nya.

Aku tengok Fasha memang dah stim abis dah. belum kena jilat lagi. Aku pon pantas cari biji kelentit dia. aku jilat bagi dia layan habis. mata dia dah kuyu semacam.macam orang tengah high. dia besuara.

"aaaaaarrrgggghhh... seeedaaap... hisap lagi U...hissaaapp..."

Aku pon sedar aku dah menjalankan kerja dengan baik. dia memang dah klimaks berapa kali. baru kena jilat. kemudian aku suruh dia bangun. aku pulak duduk. kemudian dia naik atas aku. dia cium aku ganas. dia kulum2 lidah aku sepuasnya. then dia bukak baju aku. kemudian dia melutut. dengan perlahan dia bukak seluar aku. macam dalam cerita blue tadi. dia usap2 kote aku yang belum sepenuhnya bangun. dengan perlahan dia bukak boxer aku. kemudian terus mengusap2. dia tanya.

"kenapa x naik lagi? x stim ke tengok I?"
"cuba U cium sikit, mesti bangun nanti." aku jawab.

Fasha kemudian mengikut arahan aku macam orang x sedar diri. Dia kemudian pegang batang aku dengan cermat kemudian di ciumnya. batang aku mula menegang. dia terkejut.
besar katanya. aku cakap

"biasa je. x macam kat cerita blue tu."
"cerita tu mat salleh dorang pakai ubat. U nya natural besar. I suka besar dan panjang. hehe. boleh I rasa?" Fasha cakap.

Aku x cakap apa2 just hulur kote aku kat dia je. dia pon melakukan blowjob. memang terbaik. disedut2 macam profesional. tapi x pernah buat katanya. dia banyak belajar dari movie2 jela.

Kemudian aku angkat dia aku buat skill 69. Dia blowjob aku, aku jilat pantat dia. setelah 10minit posisi 69. Aku bangun. Aku letak dia atas sofa. Dia tanpa disuruh mengangkangkan kaki nya dan bersedia menerima tujahan dari aku.

Aku pon perlahan2 gosok2kan batang aku kat bibir cipap dia. dia kegelian dan x tahan.

"cepaaat laa sayang masukkan. I x tahan dah ni"

Aku masukkan batang aku perlahan2 ke arah gua seri dia. Terangkat dia kena. aku pon perlahan2 hayun, sorong tarik. dia dah klimaks buat kali ke 4 aku rasa time aku sorong tarik.

kemudian dia kata tukar posisi. dia nak kat atas la. macam dalam cerita blue tu dia kata. aku pon duduk kat sofa. dia melutut lagi. mengulum2 kote aku tu. then dia berdiri dan panjat atas aku dan perlahan2 masukkan batang aku kat cipap dia tu. lalu dia mula menghayun2 cipap dia. sedap gila rasa dia. macam sedang di goncang2 batang aku ni. dia pon klimaks sekali lagi. air dia mencurah2.

Dia penat menghayun. tetapi aku x puas lagi. aku paut bontot dia aku tujah laju2 cipap dia. dia merengek minta nyawa. semput dia aku kerjakan.

"are U OK sayang?" aku tanya.
"I sedaaap giler ni.. lagi2...." dia minta.

kemudian aku suruh dia menonggeng pulak. aku cakap dia aku nak try bontot dia. dia mengangguk setuju.aku pon perlahan2 masukkan batang aku kat bontot dia yang besar tu. x penah seumur hidup aku rasa bontot pompuan. Terasa sangat padat dan ketat. maklum la dara lagi bontot ni. dia merengek kesakitan tapi kesedapan. Aku menekan lagi sedalam mungkin kat bontot dia. bila bontot dia dah sedia menerima batang aku. Aku pon menhayun2 perlahan2 kemudian tambah laju dan laju.

Fasha kesedapan. sambil aku balun bontot dia aku mainkan cipap dia yang dah basah gila2 punya. 10 minit aku balun bontot dia aku tukar posisi. dia kat atas pulak. tapi still kat lubang bontot dia yang dara lagi tu.

Sedang kami tengah layan melayan nafsu. tak perasan adik si Fasha ni, Amy balik dari tusyen. Amy ni form 5. nak SPM tu yang tusyen. Dia bersuara.

"ehemm2." batuk2 dia buat.kami terus behenti
"takpe2. teruskan. adik nak tengok."

Kami pon tersenyum sambil meneruskan aksi2. Aku tengok adik dia dah menyusap2 cipap dia. dah stim la tu tengok aku kerjakan kakak dia ni. aku pon hulur tangan kat dia.

dia macam malu2 tapi nak. tapi kakak dia tepis tangan aku.

"dia dara lagi. jangan." kata Fasha
"Yeke. untung la I dapat dara. hehe" aku jawab
" x boleh. jangan. I kan ada."

Aku pon tarik balik tangan aku. meneruskan aksi aku lagi. tetap melekat dengan bontot dia. aku hayun2 laju. dia merengek kuat. Amy pon da basah aku tengok kain dia.

tengah leka aku balun bontot kakak dia tiba2 si Amy ni dah ada dekat dengan kita orang.

" Saya nak rasa leh? nak kulum batang abang." tanya manja Amy.

Aku tengok Fasha. dia mengangguk je. Aku pon hulur la batang aku kat Amy. Malu2 dia nak pegang. aku hulur lagi. terus dia pegang dan dia kulum. macam dah biasa je.

untung aku dapat dua beradik. Amy pon macam orang x betul. dah stim sangat la tu. sambil Amy blowjob aku. aku jilat cipap kakak dia.

"I main bontot dia je boleh? x hilang dara." rayu aku kat Fasha.
"ikut U la."

Line clear. aku suruh la Amy menonggeng dengan pantas. aku jilat2 cipap dara dia tu. dah banjir habis dah aku rasa. sayang aku x dapat cipap ni. dara kot. balun bontot pon jadi la.

"tahan sikit eh. lebih kurang je main depan belakang ni dik." pujuk aku.

Amy pon mengangguk. Aku masukkan la batang aku ni kat bontot Amy perlahan2. terbaik weh. padat solid ketat. semua ada. untung aku. makin dalam aku masukkan makin bising mulut dia. aku kulum lidah dia. dia xleh bersuara dah. aku pon pantas masukkan batang aku sedalam2 mungkin. aku hayun2 perlahan2. dara la katakan. kakak dia kerisauan dah. aku cakap.

"dont worry. macam U jugak tadi. mula2 sakit. kjap lagi sedap."

Aku melanyak bontot si Amy ni habis2an. Then aku rasa nak terpancut. aku halakan kote aku kat muka kakak dia dan terpancut la berdas2 air yang aku tahan selama ni.

"I x puas lagi laa. U dah pancut..." nada Fasha manja.
"Xpe, lepas ni 2nd round lak. I kuat lagi. tapi bagi I rehat dulu." aku pujuk.

Amy pon tiba2 datang kat muka kakak dia tadi yang penuh dengan air mani aku tadi, Amy jilat habis air aku. sedap katanya. Stim aku tengok muka Amy tu. Muka budak sekolah yang dewasa. pakai tudung, tapi mulut penuh air mani. Then Amy datang kat aku. Dia belai2 kote aku. batang kote aku yang layu tadi tiba2 menegang cergas. Fasha pon terus datang. dikulum2 batang aku oleh adik beradik yang macam kena rasuk ni.

batang aku dah tegang sepenuhnya. kemudian si adik, Amy panjat atas batang aku. menghulurkan cipap nya.
"Eh! kata dara? nak pecah dara kat abang ke?"

Dia senyum je. aku pon layan jela. rezeki jangan ditolak. perlahan2 dia masukkan batang aku kat cipap dia. kesakitan dia. kakak dia cium dia kulum lidah dia. Amy akhir pecahkan dara dia kat aku. dia yang kesedapan terus menhanyak2kan cipap dia kat batang aku. kakak dia pulak datang kat mulut aku. suruh aku jilat. kemudian Amy

keletihan. maybe sebab dah banyak kali klimaks. Fasha pulak amik tugas menghayak batang aku. Fasha terus masukkan bontot dia tanpa disuruh, bagus betul dak Fasha ni.

bontot yang besar lagi padat. Amy pulak dok gentel2 cipap dia. nak lagi la tu. aku pon tarik si Amy. aku main dia punya kelentit sampai dia klimaks lagi.

Dalam 10 minit macam tu aku tukar posisi. Fasha dengan Amy kat bawah menonggeng. Aku pulak dok main kat bontot dorang. memang terbaik. padat gebu lagi ketat. Time aku dok balun bontot Fasha, si Amy merengek nak. time kat Amy, Fasha lak yang nak. aku main dorang nya bontot berkali2 sampai aku nak terpancut. Dorang kata kalau nak pancut pancut dalam mulut. Aku pon cabut la kote aku terus aku suruh dorang blowjob sampai terpancut. Dekat 3 minit blowjob aku pon pancut la kat mulut si Fasha. Berdas2 banyak nya.

Amy merengek nak jugak. aku cakap kat Fasha suruh dia bagi Amy air mani tu. Dorang pon main pass2 air mani aku tu. Dari mulut Fasha ke Amy. Kemudian Amy ke Fasha balik. sampai la kering air tu macam dalam cerita blue tu. Aku yang letih tengok je dorang tu buat kerja dorang.

"Puas x?" bisik aku kat Fasha.
"Puas sangat U. best." jawab Fasha
"Best betul bang." nyampuk si Amy sambil lap air mani kat tudung dia. comel tul muka dia
"Lain kali buat lagi nak?" pancing aku kat adik beradik tu.
"Boleh je. Nak buat malam ni pon boleh jugak.hehe" jawab Amy.
"Aah,malam ni nak lagi boleh?" tanya Fasha.
"Boleh je. Anytime. hehe" Aku jawab sambil senyum

Kemudian aku cium adik beradik tu sebelum kami bertiga tertidur sambil berpelukan. Dalam jam 7.30 macam tu aku terjaga sebab si Amy dok main dengan kote aku. Macam kena rasuk dia ni. Then aku bangun dok layan dia. tak lama kemudian Fasha pon join kita orang. Mula la lagi aksi kami bertiga. sampai ke tengah malam aku dok layan adik beradik tu. macam2 posisi aku buat. pengalaman terbaik dalam hidup aku. selepas hari tu tiap2 hujung minggu kita orang berparty bertiga. seronok aku dapat adik beradik macam dorang.

Tiada ulasan: