Sabtu, 5 Julai 2014

Sedapnya Sofea..

Kehangatan kulit Sofea tadi begitu menggiurkan nafsuku. Sesampai di rumah, cepat2 aku dapatkan handphone dan menghantar sms padanya.

" Awak sexy la tadi..geram pulak saya tengok.."
" Yeke..awakpon ape kurangnya..makin handsome pulak saya tengok.."
" Eh takdelah..biase je.err..rase macam nak kiss awak je tadi..hehe"
" Hmm mmm..nape awak tak kiss je?"
" Erk,boleh ke?huhu kang tak balik plak saye.."
" Hehe awak..teringat masa wat kerja ngan awak dulu..tapi,awak jual mahal.."
Hehe dalam ati aku, dulu kau comel sangat, sekarang dah montok..

" Awak free tak esok, kita keluar jom.."
"Err..esok?boleh2..kita pergi karaoke nak?"
"wah..best!mesti sedap suara awak kan.."

Itulah antara kandungan sms aku malam tu. Tak sangka si Sofea ni terus ajak aku keluar. Macam umpan dah nak mengena je..

Diam tak diam,lebih kurang jam 4.00pagi juga aku melayan sms dengan Sofea. Sempat juga aku 'tembak cicak' dok membayangkan Sofea..

Pagi tu, semangat aku meluap-luap. Agak awal juga aku bangun tidur. Lebih kurang jam 10.00pagi, aku dah terpacul depan rumah Sofea. Setelah kekenyangan bersarapan bersama family Sofea, kami bergerak keluar dengan alasan untuk beraya bersama.

Berbekalkan motorsikal kriss 110, aku 'gotong' sofea pagi tu. Sofea wangi sangat pagi tu. Rasa macam nak peluk2 je. Mula-mula keluar, kami memang tak duduk dekat langsung,macam tiang lampu woo..setelah agak jauh, Sofea mula merapatkan badannya padaku. Hmmm memang mantul-mantul rasanya. Tetek dia memang 'tip-top'. Itulah 'barang' dia yang sangat aku idam-idamkan..hehe

Sebenarnya pagi tu kami pergi juga beberapa rumah kawan-kawan Sofea ni. Kawan-kawan dia sibuk bertanya siapa aku. Bangga kejap bila Sofea mengaku yang aku ni boyfriend dia. Selepas itu aku teruskan plan untuk ke pusat karaoke. Sejak keluar dari rumah terakhir, Sofea sudah mula berani memeluk erat aku.

Aku? bagai orang mengantuk disorong bantal r. Tapi,bantal ni size die mencecah C cup ooo huhu

Sampai tempat karaoke, kami menempah bilik yang agak gelap. Semua pilihan Sofea. Aku ikutkan je. Aku pulun beberapa lagu.

" Awak..hmmm mm"eh,kenapa pulak si Sofea ni. Merengek2 pulak. Geram pulak aku,rasa macam nak gomol je masa tu.
"Ye awak..napa ni..?" Aku tengok dia mula merapatkan tubuh padaku.
"hmmm mmm ba..ba..batang awak beso tak.."Erk,terkedu aku dengan pertanyaan ini. Alah,aku dah biasa sangat dengan gugurl sangap ni. Biasanya diorang memang akan tanya soalan ni.

Sebenarnya Sofea taklah bertanya direct depan-depan aku. Soalan ni dia tanya dengan sms. Aku cuma sedar, muka sofea ketika itu agak kegersangan. Lalu aku layankan je.

" Nape syg..bese je batang saya ni. Tapi tak tahulah pendapat awak..hehe nak ke? ;P"aku membalas.
"hehe awak nak bagi ke..?batang awak pernah kena isap tak.."
"Err..tak pernahlah wak, sedap tak..mehlah.." hehe ayat nak cairkan perempuan camnilah..konon tak pernah kena hisap,padahal dah ramai isap siap sedut2 lagi..
"Naklah wak..dah lama tak isap batang..sedap taw.."
" Ok..balik nanti awak isap ea.." itulah sms akhir aku yang begitu membuatkan Sofea terngiang-ngiang. Aku pulak tak sangka, Sofea akhirnya bakal aku 'gomol'. Memang pucuk dicita ulam mendatang r.

Setelah puas melalak dan 'merasa barang' si Sofea, kami plan untuk pulang. Memang inilah 'date' aku dengan Sofea yang membuat aku tak senang duduk. Mana nak senang duduk, abis 'batang' aku di'kerjakan' Sofea yang sememangnya sedang 'gila konek' tu. Dari dalam bilik hingga naik motor sampai rumah, abis batang aku diraba dan diusap Sofea. Tambah lagi teteknya yang memang besar tu ditonyoh2 kat badan aku, sepanjang jalan aku 'stim' tak hengat!

Sesampai dilaman rumahnya, kami berbual ringkas. Sofea tampak masih tak puas. Kami berkucupan.

" Awak..tadi awak janji kan..nak isap batang awak..boleh?"
" Hmm mmm ok2.."lalu aku membuka zip seluar slackku. Terpacak keras arjuna aku menanti mangsa. Tanpa menunggu lama, segera batangku dikulumi Sofea. 'barang' yang sejak dari tadi diusap2 akhirnya dapat juga dihisap. Nampaknya line sangat clear. Uhhh..sedap giler Sofea mengulum, siap sedut2 lagi yang akhirnya ahhhhh ahhhhh membuat batangku terpancut deras. Semuanya dalam mulut Sofea. Ini kali kedua awek hisap dan telan air maniku. Sedikitpun tak tersisa.

Sebelum semuanya berakhir, Sofea menarik kainnya hingga paras kelangkangnya. Kepala batangku diusap lembut di pepeknya. Ahhhh sedapnye..bisik hatiku. Banyak sangat airnya..

Muka kegersangan Sofea masih lagi berbaki. Lidahnya masih menjilat2 air maniku yang masih tersisa dibibirnya. Setelah itu, aku minta untuk pulang. Letih sangat rasanya..Sebelum pulang, Sofea sempat membisikkan sesuatu di telingaku..

"Awak..thanks..besonye btg awak...cipap saya teringin nak rasa..huhu.."Fuh!ayat ni memang betul2 membuat aku berkobar-kobar untuk pergi lebih jauh selepas ini...

# Akhirnya Sofea bakal dalam genggaman aku, APA CITERNYA?Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..hehe

Tiada ulasan: