Ahad, 6 April 2014

Pecah Dara Farah Budak UITM Part 1

I pernah ada awek bernama Farah Zulaikha, kami dah kira break off dalam 6 bulan lepas. I dah kenal Farah ni dari satu tahun lepas masa tu I dok tengah study lagi kat sebuah universiti di Perak ni.

Kita orang biasela kan, dok merendek sana sini sebab I pakai motor so tak susah sangatle kita orang keluar jalan-jalan. Farah ni favourite dia kalu naik motor tu suke peluk kuat-kuat alasan takut jatuh, memang I galakkan sebab masa tu le rasa kehangatan badan seorang dara di tambah lagi pule dua bonjol mencocok kat tengah belakang, buat shock absorber. Biasenye I sengaja kalu nak brek tu lebihkan sikit, empuk!

Tetek dan puting Farah ni dah banyak kali le kiranya I dah uli dan hisap cuma yang target utama aje takleh tengok lagi cuma dok korek-korek tu biasele. Sebabnya memang Farah takut, dia ni kira virgin le, I korekpun tak dalam sebab memang boleh rasa selaput dara dia tu, jadi takndakle "waste" dengan jari, kalau boleh biarle konek I yang merasmikanye.Tambah bile ronda malam, tangan Farahni suke juga merayap kecelah peha I, konekpun stim gile la. Ade sekali tu nasib baik tak jatuh motor sebab I khayal! Yang ringan-ringan tu kita orang dah biase buat, dalam panggung ke kat rumah sewa bujang I pun ade sebab kita orang lepak, kena la cari time masa member lain kat U.

Suatu hari Farah ade ikut I balik kampung kat Kedah, rasanya hari Sabtu. I balikpun sebab nak mintak sen sikit dengan boss. Kita orang tak ikut highway sebab motor ni tak boleh dikira sihat sangat jadi kalu rosak takle susah nak cari kedai baiki. Rupa-rupanya hujan lebat. Tak sempat nak landing lagi kat mana-mana dah basah. Nasib baik dah dekat jadi I teruskan le, pelukkan Farah makin kuat sebab dia sejuk, I tak pakai jaket cuma biase aje.

Sampai aje kat rumah famili, orang takde. Heran juga sebab sebelum turun dari Perak I dah call dah dia orang, tapi takdele cakap yang nak bawak awek sekali. Nasib baik I memang ade kunci, jadi parking moto baik-baik kita orang pun masukle. Rumah jiran sebelah tu cina dan dia orangni bisnes, takde kat rumah.

I masuk aje nampak ada surat tampal kat atas TV, rupenye kawan baik abah kat Rawang, meninggal, jadi dia orang kesanale, mungkin ikut highway sebab takbertembungpun kat jalan tadi. Agaknya dah dalam 30 minit dia orang bertolak sebelum I sampai, TV pun panas lagi.

Farah dah agak menggeletar dah sejuk jadi I cepat-cepat suruh dia salin baju, dia mase tu pakai blouse labuh dan seluar jeans. Dia nak mandi dulu sebab takut demam kena hujan jadi I bagile towel yang I ambik dari bilik I sendiri.

I pun suruhle dia pakai bilik air kat master bedroom abah dan mak sebab lebih selesa sikit. I sendiri pun dah nak bukak baju. Memang dari motor tadi lagi I ni dah dok stim aje, lebih-lebih lagi tengok si Farah ni basah pulak, I kata biarle I yang bukak baju dia, saje aje nak tengok busut kesayangan, Farah tak menolak, kami saling buka membuka baju masing-masing. Berderau darah I tengok tetek Farah yang cuma dilindungi coli 1/2 cup agak-agak B cup?I tau benda ni sebab ade adek perempuan.

Kita orang tak cakap banyak lagi terus bercium, bertaut, I gomol bibir Farah dan dia balas. Tangan I cari cangkuk coli dia kat depan, memang senang, pakai dua jari aje, dah terlondeh! Dua tetek Farahtu I sambut mesra, putingnya I gentel dan uli sampai keras, I tarik-tarik sikit.

Dah rasa macam nak jatuh I tarik Farah rebah atas katil mak dan abah, katil besar, memang syok.
I dah tak tahan, zip jeans dia I tarik kebawah dan dia tak melawan langsung malah membantu dengan mengangkat ponggongnya sikit. Beres! Seluar pantiesdia warna putih, darale tu, dan kecil. I dah stim gila terus I rentap, koyak. Farah tersentak juge tapi I cepat-cepat tolak tangan dia yang cuba nak tutup cipap dia tu. Memang cantik segitiga Farah ni, bulu tak panjang macam kepala askar komando aje, rapat, I nampak belahan bibir cipapnya tapi macam takde ruang belahan, memang kemas cipap anak dara 18 tahun ni.

I tak lengah masa lagi terus nyonyot putting dia dan sebelah tangan cari biji si Farah, jumpa! Dah agak keras dan lopak dia dah berair. Farah I tengok dok meramas cadar katil bila I romen dia cukup-cukup. Sebelah tangan lagi dok sibuk mengurut belakang I.

Ntah masa bila I bukak seluar sendiri dengan spender I tak ingat cuma kita orang dah telanjang bulat masa tu, best punya. Konek I dah keras habis, air mazi pun dah keluar. Adengan berat dah nak mula, I dah nekad nak merasa cipap dara, sebelum ni dah experience dah tapi dengan awek yang dah season.

I cepat-cepat cium dan kulum lidah Farah sambil tu I bukakan kelangkannya luas, tangan dia dok asyik nak mengurut belakang I aje. I bangun melutut dan ambil bantal sebiji, I angkat pinggang si dara ni dan letakkan bantal tu kat bawah ponggong dia. I nampak jelas cipap dia menonjol naik, merekah sikit. Mata Farah nampak kuyu habis nafasdia kencang deras bila I pegang konek I dan mula mengacukan kat rekahan bibir cipap yang menati. I hisap lagi lidah dia, ada reaksi ganas dari Farah, perempuan ni kalau ajak main sup lidah memang ganas.

Saat-saat yang ditunggu dahpun tiba, junaman tikaman pertama I kedalam lubang cipap Farah ditahan oleh selaput daranya yang I rasa agak kental. TanganFarah tiba-tiba aje cuba menolak dada I yang beralun, "sakitttt bang?I tak ndak?." Rengek Farah.

Konek I yang memang tak mengenal belas kesian Irodokkan lagi, memang sasaran dah tepat tapi selaputni kira degil juga melawan! "Aduiiii makkkkk?..sakitleeee?ishhhhhh" jerit Farah bila I rasakan konek I akhirnya berjaya menembusi benteng pertahanan seorang dara?terus dengan gagah menceroboh masuk kedalam lubang yang amat sempit, susah jugarasanya.

Akhirnya rapat juga konek I kedalam lubang cipap bekas dara ni, bulu kami bertaut mesra. I rasakan telur I tersadai atas kedua belahan pehaFarah. I pun mule le kerja sorong tarik, I tengok lelihan airmata berderai di sudut mata Farah. Kesian juga awek aku ni, tapi konek jahanam ni terus juga dengan kerja nya sorong dan tarik. Terasa sangat sempitnya lubang anak dara 18 tahun ni.

Tanpa disangka sangka Farah memegang belakang tengok I dan mengucup bibir I dengan lemah dan juga dahi I, kepala dia rebah kembali bila I memulakan rentak ayunan yang agak deras, tangan dia mencengkam lengan I di kedua belah sambil kepala dia melentuk liuk, muka Farah merah padam menahan nikmat, peluh membasahi kami berdua.

Rengekkan dan dengusan Farah membuat I tak tertahan dari pancutan, tapi I cuba juga, henjutan I semakin rancak dah agaknya 15 minit dah. Farah sekali lagi mengangkat kepalanya dan dengan mata tertutup rapat tapi mulut ternganga mengeluh panjang dan belakangnya ternaik kejang. I rasakan konek I macam di genggam kemas dan I pun tak tahan lagi terus memancut sepuasnya di lubuk dara.
Kami terkulai lemah, I tengok air pekat putih dan kemerahan bercampur darah selaput dara melilih keluar dari cipap Farah dan menitis keatas cadar katil?I biarkan aje, tak larat nak buat apa-apa.

Kami selepas peristiwa itu memang pantang ada chan aje terus bersatu?.tapi tu cerita lain.
Tapi cinta kami tak kesampaian kerana Farah mempunyai kekasih lain. Dia minta break macam tu aja. Tapi ini tidak menjadi hal kerana Daranya aku yang rasmi. Kau blah kau yang rugi.

-Mr.D

Tiada ulasan: