Ahad, 8 Disember 2013

My 1st Sex Story

Is bahasakan diri Is aku

Aku mula kenal sex sejak umo 10 tahun lg.

I make my 1st sex ngan cikgu zu.

Mase 2 Is baru darjah 4.

Nak dipendekkan cite, aku mase 2 baru je lepas abis kelas pend. jasmani. Paham2 jela kan baru abis kelas mestila baju kotor n badan bucuk sket. Aritu aku rasa macam malas jek nak mandi n tukar baju. So, aku belasah jela masuk kelas lepas 2 xmandi.

Kebetulan plak yg ajar kelas pastu cikgu zu. Aku rapat ngan cikgu zu coz aku antara best student dia, sllu g jumpe dia tanye soklan. Dia ngaja maths. Aku mmg minat maths dulu so sllula datang bilik guru jmpa ngan ckgu zu.

Ckgu Zu mmg cantik orangnya. Berkulit putih melepak, tinggi lampai, hidung mancung, body mmg cun gler, c.zu merupakan ckgu yg sentiasa menjadi perhatian semua. Aku dengar ramai gak ckgu2 laki nak tackle dia tp xtau dia layan ke x.

Bila cikgu zu tgk badan aku kotor je, dia pun cakap"Is, nape xtukar baju???kotorla...."

"Is xlaratla nak tukar baju...."

"Okla masa rehat nanti jumpe ckgu ye..."ckgu zu soh aku jumpe dia lak...

Time rehat aku pun g la blik guru jumpe ckgu zu. Ckgu zu pun ajak aku g kuar abis skolah nanti, tapi sblm 2 dia ajak Is g makan kat kantin dulu. Aku pun ikut jela....Aku xkisah sangat ngan ckgu zu coz aku anggap dia macam akak sendiri..

Pas makan aku pun balikla ke kelas macam biase ngan xmandinye.

Sllu aku balik sekolah driver daddy yg datang amik. Tp aku dah kol umah bagitau mummy aku nak kuar ngan c. zu. Mummy xkish asalkan xlama sangat.

Balik je dari sekolah, ckgu zu ajak aku temankan dia g bank. Dia cakap nak cucuk duit. Aku mase pun xpaham sangat ape maksud nak cucuk duit. xtaula plak cucuk duit 2 kuarkan duit kat ATM.... ahaks...!!!=0

Tapi c.zu cakap aku kotor sangat. So, dia pun ajak Is g umah dia.

"Is...cikgu tgk Is kotor sgtla, jom balik umah ckgu jap, Is mandi kat sana ye"ujar cikgu zu.

Mula2 mmg aku xnak tp sebab hormat n sayang punya pasal aku pun ikutla cakap ckgu.

"Ok ckgu...tp Is xnak mandi lama2..xsuka"..Is memang malas sket mandi. Masa 2 mmg aku

xbape suka mandi, sllu mandi mummy yang mandikan...hehehe..anak mak la katekan...

"Is malas mandi ke??"...tanya c.zu..

"Ha'ah...kat umah mummy yg sllu mandikan"...Aku masa tu kecik lagi so mmg xpandaila nak menipu kan...huhu

"Nanti ckgu mndikan Is nak???"pelawa c. zu

"Xpela...xnakla..."Is menolak. Biasela mase 2 aku xpenah telanjang depan orang luar. Apatah lagi nak dimandikan org luar. Mummy xpela.

"Alaa..Is, ckgukan ppuan macam mummy Is gak...Same je. Is kan budak baik. Xelok degil2 tau"..ujar cikgu zu memujukku sambil menarik hidungku.

"Ok la"Aku pun terima cz aku xrase papepun yg lain. Lagipun mase kecik lagi. Batang pun xbape leh nak tegang sangat. kalau naik pun sket2 jekk..

Sampai kat umah c. zu, dia pun terus bagi is tuala n soh g masuk bilik air. c. zu soh cepat coz dia nak g cucuk duit cepat. C. zu soh tggu dia kat dalam bilik air.

Aku pun bergegasla siap2 g bilik air. Tak lama pastu c. zu pun datang

Alangkah terkejutnya aku bila c.zu datang ngan hanya berkemban ngan tuala dia je. Pehhhh!!! body c.zu mmg solid la. mengancam. Mase 2 umo dia baru 22 thn. So, bayangkanla umo camtu punye mude, badan mmg mantap giler. Badan c.zu mmg perfect. c.zu tggi macam model, pinggang ramping n yg paling masyukkk skali tetek dia yg besar n tajam. Berderau darah aku. 2 la 1st time Is tgk ppuan berkemban real depan mata. Mummy mandikan aku pun xpenah berkemban.

"Ckgu nak mandi ngan Is sekali ye"ujar c.zu

Aku pun mengangguk2 coz xrase ape2 yg lain pun mandi ngan c.zu. Almaklumla aku mana la tau lagi pasal sex....hehehehe=)

Pastu c. zu soh aku tanggalkan tuala. aku pun telanjang la depan ckgu. Tiba2 c.zu meleraikan tualanya dan telanjang depan aku.

Aku terkejut cz tula 1st time ppuan telanjang depan aku. Aku masih ingt lg sampai skarang masa 2. Body c. zu mmg terlalu indah untk dibayangkan.

Kulit c.zu mmg putih melepak, tetek2 dia bulat n besar. Kalau xsilap saiz 32 D kot. pussy dia kecoklat-coklatan n di alurnya warna pink. Pussy c.zu bersih xda bulu. Mungkin dia baru lepas shave kot masa 2.

Tiba2 aku rasa macam ada perubahan je kat batang aku. Dia macam nak ternaik sket. Tegangla 2. Hehehe...Tapi xnaik sangat. naik 45 darjah je.

C. zu tersenyum bila memandang batang Is dan bertanya "Kenapa ngan burung (masa 2 c. zu panggil batang Is burung) Is 2???"

"Xtau"..ujarku terpinga2 lg cz xtau nape fenomena 2 berlaku.

"Agak2 nape dia tegak ye??"tanya c. zu seolah2 menduga aku.

"Xtau...Pas Is tgk ckgu telanjang tiba2 je naik "jawabku ngan jujurnya.

"Meh sini ckgu betulkan burung kamu, kalau dibiarkan tegap lame2 camtu nanti leh datang

penyakit"-c.zu.

Aku pun panikla jap.Betul ke ni???. Betul kot. Aku pun menganggukla tanda setuju membenarkan batang aku di "rawat" c.zu.

Pastu ape lagi, c.zu pun mula la membelek2 batang aku yg comel 2. Aku merasakan ade kelainan bila c.zu menyentuh batang aku.

Batang aku semakin mencanak2 naik. batang semakin mengeras bila diurut2 c.zu. Tapi, aku merasakan 1 perasaan yang tak pernah digambarkan sblm ni . Rasa macam seronok bila batang ku diurut2 begitu.

Akupun bertanya kepada c.zu "ckgu, nape burung saya makin keras??"

C.zu xmenjawab soklan aku sebaliknye bertanya "Seronok x ckgu urut2 burung kamu???"

"Seronok rasa macam ngilu sket"..aku menjawab dgn jujur sejujur jujurnya.

"Nak ckgu aja yg lbh seronok???"tanya c.zu

"camne??"Aku keliru.

Tanpa aku duga tiba2 c.zu memasukkan batang aku ke dalam mulutnya dan mula

mengulumnya. Aku merasakan kenikmatan yang teramat sangat dan xdapat dibayangkan lagi.

Ngilu rasenye bila2 batangku dikulum sebegitu. Rasa macam nak tercabut je batang aku diperlakukan sebegini. C. zu pulak makin lama makin bernafsu dengan batang aku. Badan aku makin lama kekejangan bila kepala batangku bertembung dengan gigi c.zu. Lama kelamaan aku merasakan ada sesuatu benda yg nak keluar daripada batangku. Aku rasa macam nak kencing je. Makin kuat kuluman c.zu makin aku merasakannya.

"Ckgu, Is nak kencing"ujarku..

Tiba2 c.zu berhenti mengulum batangku dan berkata"Is kencing je kat dlm mulut ckgu, xpayah

tahan2 lg ye...."...dan tanpa banyak cakap c.zu terus menyambung kuluman tersebut.

Keghairahan dan kenikmatan itu tidak dapat dibandung lagi. Aku pada masa tu dah tak tahan lagi dan terus je "kencing" ke dalam mulut c.zu. Semasa kencing 2 ake merasakan nikmat teramat sangat dan kepuasan yang tak terhingga.Tapi aku turut merasakan kepenatan dan kelesuan pada badan.

Setelah itu c.zu terus memandikan aku dan memakaikan aku pakaian sekolah (aku bawa pakaian sekolah tp xnak tukar masa kat skola, malas). kemudian, c.zu memasakkan maggi kari untukku dan air sirap. C.zu pun menerangkan apa sebenarnye yg berlaku tadi. Dari situlah aku mula tau ape sebenarnye sex ni.

"Ape yg kita wat tadi dipanggil sex. Penah dengar x??. Benda ni hubungan antara lelaki dan ppuan. Kalau Is nak tau masa Is nak kencing tadi 2 bukan air kencing tapi air mani. Air mani 2 air benih lelaki, gunakan untuk melahirkan zuriat. Air 2 keluar bila Is rasa seronok sangat pada burung Is. Bila dah kuar 2 makna Is dah besar, dah leh kawin"seloroh ckgu sambil mencubit pipi aku...=)

Begitula penerangan panjang lebar daripada c.zu. Aku mula berminat nak bertanya pelbagai soklan lagi. Aku merasakan tulah pengalaman baru yang sangat menyeronokkan. C.zu pun

menceritakan dengan panjang lebar setiap persoalanku. Walaupun xbape paham tp aku mengangguk2 jela...=)

"Ape yg kite wat td ni rahsia tau, Is xleh cite pada sesiape pun, mummy pun xleh tau...janji tau ngan ckgu??"pinta c.zu.

Aku pun mengangguk2 tanda setuju dan x membantah. Memang rahsia 2 aku xbagitau sesiapa sehingga kini.

Tula pengalaman sex pertama aku dengan C.zu. Dialah insan yang mengajarkan aku ape erti sex yg sebenar. Sejak daripada 2 setiap abis persekolahan aku akan abiskan masa ke rumahnya.

Masa 2 c zu tggl berdua ngan housemate dia. Housemate dia, kak Intan kerja sebagai setiausaha syarikat swasta. So, dia balik kerja lewat petang. So, dia xtaula aku ada skandal ngan c.zu. Dari hari kehari pengetahuan sex aku pun bertambah. c. zu bukan setakat mengajar aku segala2nye tp dia memberikan aku segalanya. Bermula daripada dia kulum batang aku, sampai aku jilat pussy dia, sampai kpd tgk CD blue sama2 sampai aku memantat ngan dia, suma kami penah lakukan sehingga aku f 2. 4 tahun lamanye aku berskandal ngan c.zu. Dia kawin masa aku f 2, masa 2 umo dia 26 thn.

Tu jelas cerite yg aku nak sampaikan dalam ni. Sebenarnya aku ade cerita banyak lagi, tp xsempatla nak cite sumekan.

Tiada ulasan: