Ahad, 20 Oktober 2013

Dua Lelaki

Ini cerita benar i dan harap pembaca akan suka cerita i ini. Ini pengalaman pertama i main ngan dua laki. 2M1F.Bulan june 2013 i ada meeting gov. Lepas meeting i memang x ada kerja . So i called member lama i yg i kenal di sebuah website. Kami x pernah jumpa pun. So malam itu dia datang tapi bukan seorang , dia membawa seorang sedara dia lelaki jugak dan naik hotel i.

Bila dia ketuk bilik hotel i ... I tanya ' eh you bawak kawan ke? ' aha dia kata dia takut kalau i tipu dia ker mcm tuh. I perlawa dia masuk. Pendek jer orgnya nama dia H , and sedara dia i lupa nama dia tapi i memng minat sedara dia lagi dari dia....hensem sedara dia tuh ... Tapi ada gf dah...

Haha ada gf eh ? Dalam hati i ada hati jgk nk goda i. So masih janggal rasa i ajak pi club minum so mereka bawak pi club minum long island , dalam half hour dekat kul 1am kami balik dan mereka nk naik jgk bersama i

Sampai kat bilik i tatau mereka akan nk main ngan i tapi i tido ajer tetiba yg sedara dia yg hensem tuh goda i.... Dia cium i dan peluk i ....i apalagi i pun mabuk kan. French kiss giler babi lah i memang pandai french kiss punya..... Dan pastuh dia mula raba breast i dan sementara itu H dtg dan i hisap konek pendek dia....

Sedara dia mula hisap tetek i dan gentel kelentit i....arghhhhhh sedapnya ... Pastuh dia kangkang pepek i dan jolok masuk aduh ketat dan sedappppp sbb konek dia sedappp stndard lahhh dia mula dayung i pun dayung dan bunyi aaaahhhh ohhh yeahhhh

Pastuh dalam berapa minute dia dah nk pancut dan H dah sedap i hisap dia mula dayung i...... Lama dia dayung.....i x berapa suka dia so i x berapa nk layan dia sbb dia kasar....

Lepas dia pancut kami gelak sbb tandas hotel itu boleh nmpk dari dalam so mereka malu.... Kita ada main lampu mcm budak Kecik hehehehe

Lepas itu kita lepak sembang dan rokok... Dalam setengah jam kita tido nk rehat... Sedara dia  geram ngan i sbb i nie chubby dan breast i besar pepek tembam sedap la mata memandang

I mula hisap btg sedara dia dan duduk atas dia sambil dia hisap tetek besar i puting i sedap tau panjang sikit... Hehehe then tetiba masa main fuck giler sedara dia , H datang hisap tetek i jgk, wow best i x pernah rasa dua laki hisap  tetek i .... Ini pengalaman pertama main dua laki sekali memang best....

I tgh fuck sedara lagi dan mereka dua nyonyot tetek i mcm bayi kehausan susu... I apa lagi mengerang gilerr la.....

Lepas sedara dia pancut , i duduk atas honam dan kami berdayung jgk .... Second round lama sikit tapi besttttt

Sedap tak terhingga .... Lepas tu mereka cium tangan i dan sopannya ehhh dapat pantat happy la mereka nie....

Budak ipoh memang sosial dan mereka memang byk kes cerai daripda apa mereka cerita.....

Sekian nantikan lagi satu cerita dengan kawan H iaitu seorang duda

Tiada ulasan: