Khamis, 1 Ogos 2013

KALI PERTAMA

couple dengan zul, aku jadi betul2 liar... aku dah berani lawan cakap mak dan abah... sebab aku ada back up.. dari situ aku start merajuk keluar umah... sebab ada zul yang akan temankan aku kalo aku tak balik umah.  dia pun macam suka kalo aku tak balik...

malam tu, aku merajuk taknak balik.. kitorang santai tepi pantai kat satu kawasan perumahan elit... memang tenang kat situ... takde orang tepi pantai...

zul buka suar dia, dia suruh aku pegang batang kotey dia.  dia ajar aku macamana cara nak melancap.  sambil aku pegang, aku ukur dengan jari aku, sejengkal... hah, sejengkal? panjangnya.... :)

lepas tu dia baringkan aku atas pasir pantai... dia tujah cipap aku dengan kepala kotey.. kesakitan yang sama aku rasakan masa abang tujah kotey dia malam tuuu... tapi kali ni disebabkan kerelaan aku, jadi aku cuba tuk bertahan.  memang aku nekad nak kasi dara aku kat dia.  sebab aku percaya dia bersungguh2 dengan aku....

kesakitan tu buat kepala aku berpinar... aku menjerit, kepala pening rasa macam nak pitam... tiba2 zul berhenti.. dia cium dahi aku... "cukuplah malam ni takat ni dulu"

aku tak paham kenapa dia tiba2 berhenti.. tapi aku ikutkan ajer... aku pun rasa macam nak pitam dah.  dia pakaikan seluar aku.  cipap dan punggung aku dah bercampur dengan pasir pantai dalam seluar dalam aku...

kami lepak2 kat tepi pantai tu sampai pagi... bila dah cerah, aku telefon kawan aku, pergi umah dia... kebetulan ari tu ari minggu, memang tak sekolah.. dan aku malas nak balik umah lagi...

aku mandi dan salin baju di rumah kawan aku tu... waktu nak kencing, aku rasa sakit yang teramat sangat kat cipap aku... nak basuh kencing pun sakit, aku tahu, itulah rasanya sakit first time... tapi aku heran, zul tak masukkan kotey dia 100% pun lagi, aku rasa baru lepas kepala kotey ajer... kenapa sakit sampai macam tu sekali...?

Tiada ulasan: