Sabtu, 22 Jun 2013

NURUL BINI ORANG

citer ni bermula bergini...pertemuan aku dan nurul...nurul adalah nama singkatan bg name penuh die..tak nak la aku letak name penuh die...malu die nanti...die sekarang bekerja di JB.di pejabat area jb.umur die same baya dgn aku.die adalah seorang isteri dan mempunyai seorang cahaya mata.die boleh dikatakan cute la jugak.sebab die ni dulu adalah awek lame aku mase sekolah.kisah terjadi pada tahun lepas.bulan oktober 2009.pada hari tu suami die tiada di rumah kerana kerja luar.kami tak pernah lagi jumpe sejak putus dulu.hari2 kami sms.pada hari tu die ajak aku jumpe.tapi aku tak berani nak jumpe kat luar.takut ade org kenal2 nampak kami.so aku ajak die datang lepak rumah aku dan suruh die bawak anak die sekali.tapi die tak nak.die kata lebih elok datang rumah die.die takut nanti laki die call tanye kat mane.so baik lepak kat rumah die je.die datang amek aku kat rumah.mase nak datang rumah die aku masuk rumah die macam pencuri je..takut org sebelah nampak..fuhhh..nasib baik clear..kat dalam rumah kiteorang lepak2 je...die bg aku minum..tgk tv..bual2..disamping anak die ade main2...tak nangis...bagus anak die tu...die duduk sebelah aku..die pegang tgn aku..kata rindu n syg aku lg...aku pun tak semena2 aku cium dahi die n pipi die...lame2 kelamaan kami bercium mulut... lidah kami bertaut...uummppp...kesedapan kluar dari mulut die...die mengerang...sedap pa... sedap pa..aku pun merayap la...meraba breast die...aku seluk dalam baju die...terasa hangat.. puting die aku gentel...aku bukak baju die...bra die aku tanggalkan.maka ternampak la tetek die.besar gak la.. puting die hitam..kene isap je kot..aku meneruskan lagi adegan aku..aku bukak kain die... fuhhhh... nampak spender die...dah basah...aku bukak...nampak la pepek die...berbulu..banyak la gak...tak shave..aku dah tak tahan...aku bukak bj n seluar aku...kote aku pun dah keras giler...aku letak kote aku kat tetek die...aku gosok2..die tak tahan...hai nurul...stim sgt...heheheh...aku pun gosok2 plak kat biji kelentit die...die mengerang sedap...saje nak bg die stim...aku gosok2 lagi...tibe2 air die kluar...klimax agaknye...aku pun dah ready aku masukkan batang aku dalam pepek die... ffuhhhhh... ketat lagi rupenye...memang pandai die jaga..aku terus sorong tarik...makin lame makin.. .aahhhh...sedap...nurul mengerang...laju lagi pa...aku pun laju2 lagi...mase tu dah tak hirau anak die ade kat sebelah...kiteorang dah terlanjang bulat...tgh main...kemudian kiteorang tukar posisi..die menonggeng...aku pun masukkan kote aku....henjut laju2...sedap giler...dah dalam 10 min tonggeng. aku baringkan die...kiteorang main lagi...rasenye lebih kurang dalam 5 min aku tgk die dah tak tahan... die cum...terkemut2 pepek die sedut kote aku...aku pun dah tak tahan...aku dah nak pancut.. aku tanya nak pancut mana...die tak kesah...aku pun cum inside je la...ffuhhhhh...sedap beb..ni la pengalaman aku main dgn bini org..nurul aku masih syg kat ko...

Tiada ulasan: