Sabtu, 22 Jun 2013

MAS

nama ku mas berumur 38thn.aku mula mengenali Datuk D pada 2006 dlm satu perlawanan bowling antara daerah. selepas mengenali dia beberapa lama dan selepas brhubungan seks berdua,dia ada menyuarakan keinginannya utk bermain 3some.aku pn berkeinginan yg sama.kami dua2 kuat seks.walaupun dia sdh berusia 55thn tp tenaganya masih ampuh.entah kerana viagra ke aper apa aku peduli.janji aku puas. serba sedikit ttg Dtk D ialah dia agak pendek tetapi tdk kurus.butuhnya bersaiz standard melayu tetapi tdk pernah gagal memuaskn nafsuku yg ganas ni.dia juga teramat suka menjilat dan amat suka pada jubur ku. setelah beberapa bulan selepas Dtk D menyuarakan cadangan utk 3some,aku berjaya memujuk sahabat baik ku yg kebetulan kesempitan wang utk have seks bersama.opss...lupa pulak nk bgtau..Dtk D tdk pernah lokek dgn wang.pd hari tersebut kami pn sampai ke hotel di ipoh yg mana Dtk D tlh terlebih dahulu booking.tdk berapa lama berehat Dtk D pn tiba.setelah bersalam dgn selambanya dia french kiss aku dgn rakus di hadapan Anum.aku pn bertindak balas yg sama.ku hisap lidahnya dgn ganas dan dia pn sama.digigit2nya bibir bawah ku.ketika itu kami di ruang tamu suite room.aku menggamit Anum utk turut sama memeluk Datuk D.habis lumat bibir kami dia kerjakan.sambil itu tgnnya x lepas meramas2 tetekku dn tetek Anum.for info:Anum berbadan besar dan belum berkahwin tp aku tau dia penah kongkek dgn bf dia cuma jarang2. aku meminta diri utk mandi kerana dh menjadi tabiat ku membersihkn badan sebelum have seks.aku mendengar Dtk D mengajak Anum ke bilik.selepas 10min mandi bila aku keluar jer aku tgk Dtk D sdh telanjang begitu jg Anum.apalagi,aku pn terus buang tuala di badanku dan joinn the party. ketika Anum dgn rakusnya blow job butuh Dtk D aku pula mengangkang burit ku pada muka Dtk D.tanpa membuang masa dia terus menerkam burit ku.dimainkn lidah di keliling burit ku membuatkn aku mengerang kesedapan.dia menjilat dari lubang juburku hingga ke lubang buritku.

oowwhhhhhh.... so so goooddd...disedut2 biji kelentit ku hingga terangkat punggung ku.aku mencekak rambutnya dan menekan2 kepala dia ke buritku.nikmat sungguh. Anum ketika itu sudah terangsang dgn erangan ku.dia pn mau di jilat begitu.aku mengalah kerana ini pertama kali dia nk merasa lidah berbisa Dtk D.setelah kami bertukar tempat,Dtk D pn menggasak burit Anum pula.dia terpaksa mengoyak kangkangan anum dgn luas kerna burit anum tersepit dgn pehanya kerana dia berbadan besar.disondol2nya burit anum.digigitnya bijik kelentit anum hingga anum meraung keenakkan.sambilku mengulum2 butuh Dtk D,aku meramas2 tetek anum yg besar tu.sebelah tgn pd butuh sebelah lg pd tetek.ku tojoh2 lidah ku pd lubang kencing Dtk D.kujilat dari pangkal butuh hingga kepala.tak tertahan org tua tu dibuatnya.ku lihat Dtk D jolokkan 2 jarinya dlm burit Anum hingga Anum klimaks. time to get fuck!yess!!!aku diminta mengangkang manakala Anum menonggeng di birai katil sebelahku.sebelum butuhnya masuk ke buritku,dia terlebih dahulu memberiku jilatan yg ringan.dengan ganasnya dia membenamkan butuhnya yg keras terpacak ke dlm burit ku.OMG.....its heaven.disorong tarik butuhnya dgn laju hingga aku klimaks. berpindah pula pd burit Anum,dia masuk dgn perlahan krn anum dh pesan jgn kuat2 sgt kerana anum jarang guna. baru separuh butuhnya masuk,anum dh mengerang sakit tp sedap.memula dgn rentak perlahan dia pn merejam butuhnya dgn laju,laju dan laju lg ke dlm burit anum sehingga anum klimaks lg.aku pula mengambil kesempatan menghisap dan menyonyot2 tetek anum.sekali lg dia masukkan butuhnya dlm buritku.kali ini secara doggie.dia menarik2 rambutku yg panjang sambil dgn ganas merejam buthnya dlm buritku.tanpa amaran butuhnya di rejam ke dlm lubang juburku.ouch!!aku terkejut tp aku rela kerana aku pn suka.anum nampaknya terkejut dgn perbuatan kami tp aku tersenyum memandangnya. Dtk D berusaha keras menghentam juburku kerana diapn dh nk pancut.aku merengek pd Dtk D supaya pancutkn dlm mulutku kerana aku pn dh lama x minum protien asli tu.organik wa ckp lu.setelah hampir nak explode Dtk D pn berteriak pd ku...syg cepat tadah mulut abg dh nk keluar..tanpa berlengah lg aku pn menadah mulut ku dn ku tarik Anum bersama.maka penuh la mulut dn muka kami dgn air mani a.k.a protien organik dr Dtk D.tersenyum puas abg syg ku hari tu. sebelum balik dia menghulurkn pd ku RM1000 krn merealisasikan impiannya.Anum pn mendapat bahagiannya.kurang la dari ku kerana aku kn kekasih gelapnya.sekian coretan pegalamanku.

Tiada ulasan: