Sabtu, 8 Jun 2013

Lan (NAFSU)

Petang itu aku diminta oleh teman pejabat ku, Helmi yang juga merupakan boss ku yang baru untuk datang makan malam dirumahnya sambil membincangkan beberapa strategi pendekatan perniagaan baru yang ingin dia jalankan di pejabat. Helmi juga sebenarnya merupakan rakan sekolah ku dahulu tetapi kami telah lama terputus hubungan. Sewaktu dirumahnya sebaik saja aku diperkenalkan kepada isterinya, aku amat terkejut tetapi dapat mengawal kejutan ku apabila mendapati isterinya merupakan kekasih ku yang tiba-tiba menghilangkan diri setahun yang lalu.

Sebaik makan malam, Helmi yang keputusan bekalan rokok, meminta aku tinggal sebentar dirumahnya sementara dia keluar sebentar membelinya di kedai. Kesempatan itu aku gunakan untuk mendekati isterinya yang juga bekas kekasihku.

Ziela…ehm…kau masih tetap cantik dan menawan seperti dulu…. (aku memeluk dan mencium leher sambil tanganku meramas buah dada dan batang kemaluanku digesekkan di alur punggung Ziela, isteri temanku yang sedang membasuh pinggan mangkuk di dapur.

Ehm…Lan…please…jangan…Ziela dah jadi isteri orang… nanti my husband Nampak habis kita….Lan … please lupakan hubungan kita dulu…ehm.. Aku terus mencium dan menjilat leher Ziela sambil tangan ku meramas dan bermain dengan puting buah dadanya yang bersaiz 34D yang satu ketika dulu sering dihisap oleh ku..kataku pada Ziela;

Ziela… jangan risau your husband keluar sekejap ke kedai depan..Lan tak boleh lupa saat kita dulu waktu bersama bila terpandang Ziela…Lan tak pernah lupakan Ziela…tapi Ziela yang tiba-tiba hilang dan tinggalkan Lan.. Lan….ehm…please Lan…ehm…ohh…Ziela terpaksa lupakan Lan masa tu coz…my mom…dah jodohkan Ziela dengan lelaki lain dan dialah husband Ziela sekarang…ehm…Lan..please…ehm..ohhh…jangan Lan..

Aku terus dengan perlakuanku menjilat dan menggomol Ziela sambil tangan ku menggesek dan menjolok masuk ke dalam pantatnya yang satu ketika dahulu sering ku jilat dan ditujah oleh batang kemaluanku… Ziela… kau masih cinta dan ingin kan aku kan…ehm…ehm…. Lan….ehm… hhm….ohhh… please Lan…I beg U please…jangan…Ziela tak tahan…ehm..nanti susah kita..

Ziela..ehm….I still luv U…ehm..
Lan…please…we have to stop… I’ll call U later….ehm…please…
Ehm….okay Ziela.. promise me…U will call me…
Lan.. Ziela promise..cepat..bunyi kereta my husband dah ada kat luar tu…
Aku kemudian cepat-cepat bergegas ke ruang tamu dan mengambil surat khabar untuk dibaca. Kami kemudian berbual sehingga larut malam sebelum aku pulang ke rumah jam 1:00 pagi. Sesampai saja di rumah..aku mendapati isteri ku sedang nyenyak tidur dan mengetahui yang dia tidur mati..aku kembali turun ke bawah dan pergi menyelinap masuk ke dalam bilik pembantu rumah ku, Mira seorang warga Filipina.

Sir…you have not sleep?

No Mira…I can’t sleep…I wanna talk with you…ehm..Mira..take this …you said that day..your mom in Manila wanted to have some cash..tomorrow you go and remit to her..

Ohh…thank you sir you are so kind…
Ehm…but don’t tell my wife…
No sir..I won’t tell…ehm..how can I repay you sir..
No need Mira..I just wanna help you…that’s all…
Thank you sir… ehm.. sir..can I please you sir..
Ehm..what you wanna do Mira..
Sir..you can do whatever you like with me sir...
Mira…if you don't mind..could you make me cum..
Can sir…no problem…U want anytime sir…U want a blowjob sir..
Yes Mira…I want to cum in your mouth…swallow my cum Mira..
No problem…sir…ehm…let me see….ehm..my God…wow..it is so big sir…I like sir…
Ehm…yes…Mira…suck it…ehm…ohh..yeah…harder…ehm…
Ehm…cum for me sir….ehm…ehm…ehm….ehm….
Oh…..ehm…. ehm…ehm… yes…deeper Mira…ehm…
Toot…toot… tiba-tiba handphone ku berbunyi…aku lihat nombornya…ohh panggilan isteriku…
Mira…syh…we have to stop….thanks…I have to go…my wife calling…next time baby…
Yes sir anytime….

Aku cepat-cepat membetulkan pakaian ku dan bergegas naik ke bilik…
Ehm..abang…dah balik rupanya…maafkan Alin…Alin dah tertidur…
Tak apa lah Alin….ehm..esok kan Alin nak ke sekolah mengajar….
Ehm…abang…Alin..sejuk…ehm..Alin…nakkk bang…
Ehm…okay sayang…kejap ya…abang ke bilik air kejap….
Setelah membersihkan diri..aku memeluk isteri ku dan mengucuo bibirnya bertalu-talu sambil tangan ku meramas buah dadanya yang bersaiz 32B ..isteriku mendesah kenikmatan…. Aku kemudian mencium dan menjilat ke seluruh tubuhnya..dan akhirnya lidahku bermain dan menjilat pantatnya.
Ternyata perlakuanku amat digemari oleh isteri ku…
Ehm…bang…sedapnya bang…ehm….ohh….abang….ehmm…jilat bang…. ehm….sedapnya
….ohhh..abang…. ohhh…. argh…abang…Alin…datangggggg bang…..ehm
….engggg….ohhh…. abang…ehm…masukkan batang abang….ehm…Alin nakkk…
Aku kemudian mencium dan menjilat kedua buah dada Alin sebelum menujah masuk
batang kemaluanu ke dalam pantat Alin..dan kedengaran bunyi bless….
Ohh…abang….ehmm…batang abang….ehmm…sedapnya abang…ehm…
Ohhh… Alin…ehm…sedapnya pantat Alin…kemut sayang…ehm…ehm…yes…ohh.. oh.ohh..
Abang…laju lagi bang…hayun bang….ehm… ehm… ohh…ehm..sedapnya
bang…ehmm..abang…Alin tak tahan..ehm…bang..Alin…..datanggggggg…ehm…ehm…
Oh..oh..oh… Alin…ehm… ohh.oh..abang nak datang….ehm…
Abang…ehm…pancut bang…ehm…ehm…
Ohh…Alin…ehm…abang datanggggg…ehm..ehm… crot..crot…crot…crot. ehm.. ehm…
Oh..ehm..bang…sedapnya bang…ehm..Alin puas bang..abang nak lagi ..ehm..
Alin….ehm…abang nak lagi…tonggeng sayang…ehm….abang nak doggy Alin…
Ehm..okay bang…ehm…
Bles…ehm…ehm…bontot Alin tembamnya…ehm…abang suka…ehm…oh,,,oh…ehm..
Abang…sedap bang..ehm…ehm…ehmm… bestnya bang….ohh..ohh..ohh..
Alin…ehm..oh.oh..oh..oh..ohh..ehm…ehm.. Alin…ehm… ohh…
Abang…ehm…oh…Alin tak tahan…Alin datang lagiiiiii…ehm..ohh
abang….ehm…sedapnya bang…
Alin…ehm…oh…oh..Alin…abang..datanggggg..ehm….crot crot crot..crot..
Ehm..abang..ehm..thanks abang…ehm..
Ehm..sayang Alin…ehm..jom tidur sayang…ehm…esok abang masuk lewat sikit Alin
pergi dulu ya…tapi sebelum Alin pergi kerja…Alin..buat BJ kat abang ya..
Ehmm.mesti la abang…Alin kan buat kat abang tiap pagi…Alin tau abang suka..ehm…kita tidur dulu jom…ehm..biarlah batang abang kat dalam …best rasa dia…
Ehm..okay…
Esok paginya…aku terjaga sewaktu batang kemaluanku di lap dan dibersihkan dengan tuala basah…sebelum dihisap oleh isteriku Alin yang sudah siap bertudung dan berpakaian untuk pergi kerja…..
Ehm…ehm…yes…Alin…hisap batang abang sayang…ehm…ehm…ehm…
Ehm…sedap bang…?
Ehm..sedap sayang….ehm…ehm..ehm…Alin…ehm… ehm…ohh… laju lagi Alin….ehm…
Abang…datangkan abang punya….ehm….pancut aje …kat dalam mulut Alin…ehm…
Alin…ehm..kan Alin…tak suka…
Abang…kali ni Alin nak cuba…ehm…kawan Alin pun selalu buat kat husband dia..dia kata Alin patut cuba…
Betul ke…ehm.
Betul bang….pancut aje ….ehm… abang nak kan…
Ehm…Alin…abang suka…ehm..ohh…jaga Alin….ehm…abang nak datanggg….ehm…ehm…crot..crot.crot..
Ehm..gulp…ehm..gulp…..ehm…gulp…ehm…ehm…ehm..abang…ok gak rasanya…ehm..ehm…dah ya bang…Alin nak gi kerja…
Okay sayang….thanks….ehm….sedap….ehm..best…Alin buat…okay..bang…nanti suruh pembantu kita tukar cadar kita ya bang…bye Alin pergi dulu…
Setelah isteri ku pergi…Mira pembantu ku mengetuk pintu bilik ku..
Hai..Mira…good morning…
Good Morning…sir…ehm…you must have a wonderful night…
Ehm..yeah Mira..ehmm but I still can continue with you..if you want…
I want sir..but..
But what Mira…don’t you want this? Sambil menyelak selimut dan menunjukkan
kepada Mira batangku yang sedang tegak dan tegang…
Ehm…wow …Sir…yes I want sir..please sir…fuck me with your giant cock sir…
Come Mira…I want you on top…I want you to fuck me…while…I play with your big boobs….
Oh sir…ehmm…bless…ehm..ehm..sir your cock so big…ehm…very nice
sir…ehm…oh..sir…ehm.. oh sir…
Ehm…fuck me Mira…ehm..harder…faster..ehmmm…yeah…yeah…ehm…
Ohh..oh..oh..sir...ohh…oh..oh..oh..oh..oh…ehm….sir…ehm…I’m cummingg sir……ehmm…oh…
Yes…Mira….ehm…ehm..ohh..I wanna cum Mira… ehmm…ohh..I’m cumminggggg..
Oh sir…oh sir..just shoot sir…cum inside me sir…I wanna feell your cum sir….ehm…ehmm..ohh. sir..your cum so good…
Ehm…thanks Mira…

Di pejabat aku di waktu tengahari aku menerima panggilan dari Ziela.
Hai..Ziela..
Hai Lan…are you alone?
Yeah..kenapa Ziela…
No…I just wanna share..Ziela tak dapat tidur malam tadi… teringat waktu kita bersama dulu…
Eh…kata..dah tak ada apa-apa…
Lan…can you come over to my office…
Eh..lain macam aje bunyinya… are you horny..
Ehm…Lan… please…I couldn’t stand this..
Okay…dalam masa 20 minit Lan sampai…

Tiada ulasan: