Isnin, 20 Mei 2013

Lecturer Yang Hot

Nama aku Faiz, seorang pelajar di salah sebuah kolej swasta di ibu kota.  Aku meyambung pelajaran di peringkat ijazah pengurusan. Cerita ini berlaku ketika semester ketiga aku di kolej tersebut ...dengan tidak dirancang. Dalam ramai-ramai pensyarah di kolej, aku memang dah lama memerhatikan seorang pensyarah ni. Dia mengajar bahasa inggeris.

 Aku telah lama memerhatikan Madam D, sebelum dia berkahwin lagi. Mukanya memang sangat comel, bahkan sangat cantik. Walaupun (aku agak) usianya lewat dua puluhan, tapi kecantikan Madam D mengalahkan kesemua pelajar perempuan di kolej ku. Badannya yang mantap dengan dada yang kadang2 aku rasa macam nak terkam, dengan bontot yang cantik terbentuk, raut wajah yang comel, suara yang lunak semuanya pakej lengkap seorang wanita.  Terus terang kau katakan, memang madam modal masturbate rata-rata pelajar lelaki. Tubuhnya genit tapi padat. Walaupun bertudung, kami sering membayangkan saiz breast madam. Aku rasa, pensyarah lelaki lain pun geram dengan madam. Madam macam ada aura tersendiri. Bukan pelajar lelaki je, pelajar perempuan pun suka dia.

Aku sebenarnya jeles dengan suami madam. Beruntung betul dapat kahwin dengan perempuan persis bidadari. Kalau aku dapat, tiga bulan aku tak bagi dia keluar bilik. Madam D ni seorang pensyarah yang baik hati, suka membantu, lemah lembut tapi tegas. Kalau pelajar tak faham, baik lelaki atau perempuan memang dia akan duduk sebelah dan ajar sampai faham. Kami memang selalu ambik kesempatan atas ketulusan madam. Kadang2 grammar yang simple pun kami kata tak faham, just sebab nak madam datang ajar dekat. Bolehlah kami hidu bau wangi madam dan tengok muka dia puas2. Lagi best dapat tengok tetek dia dari tepi. Boleh cair dan mmg buat stim wooo..

Setiap kali madam datang, batang aku mesti keras. Lebih keras dari tengok porn. Kadang2 time dia mengajar aku bayangkan aku fuck dia dalam kelas. Kalau dah tak tahan sangat, aku gi toilet melancap. Aku memang tak tahan sangat. Aku tak tau kenapa dengan madam aku rasa macam ni. Padahal dengan awek aku tak pernah pulak aku rasa nak buat macam2. Malah aku tak pernah pegang tangan pun dengan awek aku.

Aku ingat aku sorang yang rasa macam ni. Sampailah satu hari tu, aku tengok buku kawan serumah aku secara tak sengaja. Haris memang suka lukis kartun..kadang2 masa lecturer ngajar ke, masa lapang ke, buku dia akan penuh dengan lukisan kartun. Aku boring2 kat rumah, aku nampak buku haris atas meja...aku belek2 la. Belek punya belek, skali terjumpa kartun madam tengan blow job beberapa student lelaki kat dalam kelas. Tengok dari bentuk badan dan lukisan muka, terus aku dapat agak Haris pun bayangkan madam. Selain tu, ada beberapa siri lagi kartun madam yang haris lukis. Aku tengok kartun tu je konek aku terus tegang. Apa lagi, melancap la sambil aku bayangkan madam in action.

Bila haris balik, aku tanya pasal kartun tu. Mula2 haris macam bengang..last2 bila ku cakap aku pun syok kat madam sampai air penuh tangki, terus dia mengaku. Kami borak2 pasal madam, sampai kami rancang nak rasa jugak badan madam. Haris ni agak advance sikit otak dia, maklumla anak orang kaya. Bincang punya bincang, kami nekad. Kami nak rasa gak pussy madam. Haris ada plan best. Walaupun aku kecut perut, tapi bayangkan dapat pussy dengan hisap breast madam..aku tak pikir panjang dah. Apa nak jadi jadilah.

Haris intip madam sepanjang minggu. Haris kata madam selalu balik on time. Jadi haritu,  memandangkan kelas madam kelas terakhir kami pada hari tu, Haris mnta izin keluar kelas. Aku tau haris g pancitkan tayar kereta madam. Habis je kelas, kami saja keluar lambat2. Kami buat2 baik konon tolong kemaskan assignment, tutup air cond, padam whiteboard seme. Jantung aku punyalah laju membayangkan apa yang kami nak buat.

Kami offer diri nak tolong bawak barang2 turun ke bawah. Madam senyum dan puji kami baik hati. Madam tak tau konek kami lagi senyum riang dengan plan kami. Aku tengok madam nak masuk office. Kau lepak kat parking depan kolej dengan haris sambil isap rokok. Kami borak2 sambil senyum penuh makna. Tak lama lepas tu madam keluar nak balik. Kami angkat tangan tanda hormat. Kami nampak madam g ke kereta dia. Masa tu semua lecturer dengan staff dah balik. Tinggal sorang lecturer lelaki je baru nak ke kereta. Kami cuak jugak takut plan kami tak jadi. Skali lega tengok Encik Edi terus masuk kereta dan blah.

Madam tak sedar lagi kereta dia pancit. Dia start dan jalan sikit je then dia stop. Agaknya baru sedar la tu. Kami nampak dia keluar kereta dan terbongkok2 kat tayar. Mesti gelabah sebab masa tu dah pukul 6 lebih. Bengkel pun dah tutup. Kami tak nak la ├╝pandang madam karang obvious sangat. Kami teruskan borak2 sampaila madam panggil. Kami pun berlakon la jadi hero. Kami tanya, abes macamana madam nak balik? Madam pun muka dah risau. Comel pulak aku tengok dia macam tu. Itulah.husband saya pulak outstation. Yesssss...pucuk dicita ulam mendatang.

Haris offer nak hantar madam balik sebab haris memang ada Sylphy.  Madam agak keberatan tapi lepas pujuk2, dah nak malam semua last2 dia setuju gak. Masuk je kereta, madam bagitau rumah dia kat mana. Aku senyum je sebab kami dah lama tau kat mana rumah madam sebenarnya. We have been spending the last week tailing everything about her actually. On the way tu, aku buat2 sakit perut gastric. Madam terus kelam kabut, minta haris hantar aku g klinik dulu. Aku kata tak apa, Cuma kene makan je. Madam minta haris stop kat mana2 restaurant. Memandangkan ke arah Subang tu ada banyak kedai, haris stop kat McD je. Senang katanya. Kami pun stop la makan dengan kau buat muka sakit. Masa madam g tandas, memang perfect timing sebab memudahkan keje kami. Haris keluarkan sex drop yang dia belik online. Haris titik dalam air madam dan aku kacau. Nak meletup dada aku cuak bcampur excited. Adalah dalam 25 titik, haris titik, katanya nak bagi cepat effect. Lupa aku nak gtau., sex drop tu macam ubat perangsang.

Madam datang balik, duduk tanya aku ok ke tak. Aku kata ok, getting better. Smbil borak2 madam minum air dia. Aku plak makan slow2. Aku tengok air madam dah nak habis. Borak punya borak, madam dah berpeluh2 resah semacam. Aku angkat kening kat haris.  Madam dah tak senang duduk. Cara dia duduk macam grinding pussy dia kat kerusi sambil tahan kencing. Muka dia pun dah berkerut2 macam tahan perasaan. Haris bagi isyarat nak blah kat aku. Aku tak habis makan ├╝un bubur, terus aku ajak madam balik. Dia pulak, dengar nak balik je terus laju ke kereta. Aku rasa sex drop tu dah working.

Masuk kereta je, madam tak banyak cakap. Bila kami tanya je suara dia dah lain macam. Aku tengok madam dah ketap bibir. Haris minta izin nak singgah kat apartment dia kejap, nak ambil barang sebab malam ni kami ada discussion. Kebetulan apartment haris tu tengah jalan heading ke rumah madam. Actually kami dah rancang nak kesitu sebab Haris memang tinggal sorang. Dahla kawasan elite tak de sapa nak kacau. Senang projek nak jalan. Dengan berat hati madam setuju. Tapi kami tau madam dah tak tentu arah tu. Masuk parking je, haris kata tempat tu sunyi sikit. Nanti banyak awang hitam bkeliaran. Bahaya tunggu kat dalam kereta. Aku pulak kata nak kencing. Jadi nak tak nak, madam kene ikut kitorang. Masuk lift je aku tengok muka madam dah merah semacam. Glowing dan peluh2 manja jelas kelihatan. Kami tak berani nak buat apa2 sebab ada cctv. Karang tak psal masuk youtube.
Sampai depan rumah haris je, kami guna tektik paksa rela jugak sampai last2 madam mengalah and masuk. Tutup je pintu, aku konon ke toilet padahal aku sembunyi balik tiang. Nampak aku tak ada je Haris terus pegang pinggang madam. Mula2 aku tengok madam terkejut. Bulat mata comel dia kene peluk. Masa dia buka mulut nak marah, Haris ambik kesempatan untuk cium mulut dia. Aku tengok madam terkial2 cuba balancekan diri sambl tolak2 haris. Tapi sebab badan haris agak tegap dan tinggi, rontaan madam semakin lama semakin lemah. Ataupun mungkin sebab effect ubat perangsang tadi tu. Aku rasa madam actually dah lama ghairah Cuma mungkin kewarasan dia yang kontrol diri dia. Tapi dah kene cium dan peluk dengan Haris, madam nampaknya makin menyerah kalah. Haris tak buang masa terus usap dada madam dari luar baju. Konek aku berdri tegak macam tiang bendera. Tapi aku dah plan dengan haris nak slow2 sebab takut plan tak jadi. Aku sambil tengok aksi haris sambil aku usap2 konek aku.

Masa madam tengah khayal kene cium tu, Haris terus tanggalkan tudung madam. Haris aku akui memang lelaki romantik. Cara dia seduce madam memang macam first night husband and wife, penuh sabar, step by step but man in control. Tanggallah tudung yang selama ni menjadi benteng pemandangan kecantikan madam. Rupanya tanpa tudung, madam lagi cantik. Kulitnya kuning langsat. Haris sambil cium terus tanggalkan getah rmabut madam. Raambut madam memang panjang cecah ke pinggang. Haris usap2 leher sambil tanggalkan butang blouse madam. Aku rasa madam dah memang stim tahap maksima sebab tu dia biarkn je apa yang haris buat. Haris terus main sup lidah dengan madam. Aku tengok badan madam yang kecik molek tu dah tak keruan. Lutut dah lemah. Dadanya beromnak kencang. Haris slow, bawak madam sambil kissing ke sofa besar. Aku pun slow gerak ke tempat yang aku boleh nampak jelas. Sambil baringkan madam, tangan haris terus usap dada madam, sambil bukak bra peach madam. Tercabut je bra, he suddenly stop, take a step back and admiring her body.

“Do you know that you are a goddess, madam? You are really beautiful that I wish to just kiss you all night long”

Aku yang tengok pun geram. Memang betul sangkaan aku, tetek madam memang besar dan tegang bukan sebab push up bra. Her boobs are really big dan pejal. Maklumlah belum ada anak, baru kawin pulak tu.

 Aku tengok mata madam dah kuyu. She just smiles and pull Haris down, clings to his neck while kissing him deep. Haris keeps on kissing her sambil main2 kat putng madam. Macam ada electric shock, madam terus mengeluh kesedapan.
 Ahhhhhh...mhhhmmmmmppphhhhh please...harissss....ssss..... uhhhh....not there...

Haris terus hisap puting madam sambil sebelah tangan lagi main kat puting belah kiri. Madam terus mengeliat2 kesedapan. Madam dah tak tentu hala aku tengok. Kepala dia dah geleng2 ke kiri dan kanan sambil kaki dia tendang2 sofa. Aku dah tak tahan. I have to join them. Apa lagi, aku terus ke sofa dan usap2 perut madam. Flat dan cantik terbentuk. Kulit madam memang halus dan lembut. Lagi aku geram. Smbil aku usap2 perut madam, aku gosok2 pussy madam dari luar skirt dia. Haris yang perasan aku datang terus bagi ruang untuk aku kerjakan bahagian bawah.

Aku tengok haris pun dah bukak seluar. Masa mana dia bukak aku pun tak sedar. Tau2 je konek dia terjongoi. Besar jugak la konen dia ni. Lagi panjang dan thicker, bentuk macam pedang. Madam mula2 agak tersentak bila dia rasa ada orang sentuh pussy dia. She tries to protest tapi Haris mmg pandai kontrol keadaan. Cepat2 dia cium madam sambil uli2 puting madam. Aku pulak, terus gosok2 kat alur pussy madam sambil cium dari luar skirt. Walau pada mulanya kaki madam macam tak nak bagi, lama2 aku rasa bantahannya makin hilang. Dapat je lampu hijau, aku terus bukak zip dan bukak skirt madam. Wow, you are wearing a matching g-string!

Haris stop main breast madam, pandang pussy madam dan senyum. “You really are amazing creature, dear”

Belum sempat madam say something, haris sumbat mulut madam dengan konek dia. Aku pulak terus selak g-string madam. Dah basah lencun pepek dia ni. Tembam betul ppek dia sampai line g-string depan tu tenggelam kat dalam pepek. Aku bukak kelopak pussy madam, cari kelentit madam sambil kuis2. Ini first time aku nampak pepek perempuan live. Aku hidu, wangi. A smell from heaven. Aku curious rasa dia macamana. Aku jelirkan lidah dan jilat air yayang keluar. Manis, masin...tapi rasanya sedap. Aku geram, terus aku hisap semua air sambil aku sedut2. Macam tak percaya perempuan ynag aku idam2kan ada kat depan mata. Walaupun bukan jadi hak milik aku sorang malam ni tapi aku puas. Aku jilat kelentit madam sambil masukkan satu jari dalam lubang. Pehh...boleh rasa lubang dia ni ketat sebab aku masuk dua jari je dah rasa padat. Aku cuba nak cucuk tiga jari tapi tak dapat. Madam dah mula meracau2 kesedapan sebab haris hisap, ramas, gentel puting breasts madam kiri kanan bganti ganti dan aku pulak tengah jolok dari dalam pepek madam smbil hisap kelentit dia.

Hahhhh...huhhh.... uhhhmmphhhh.... keep going... yeah..... please.....faster.....huhhhhhmmmphjhhhh

Haris ambik tangan madam letak kat batang dia. Madam pulak terus stroke batang haris tanpa disuruh. Aku sambil finger fuck madam, buka seluar aku. Aku buang spender aku jauh2. Aku lajukan gesekan kat kelentit madam sambil jilat dan isap air yang keluar sampai...

Aahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh........yahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....Im coming...................................................................................................ahhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh hahh hahhhh......

Badan madam terus kejang. Tengok madam dah klimaks, haris minta kau tukar position. Aku naik atas dah sumbat konek aku kat mulut madam. Tanpa banyak soal madam terus hisap konek aku sambil stroke dengan tangan dia. Uii aku rasa macam nak kencing la tu jugak. Punyalah sedap konek aku kene hisap. Aku pejam mata menghayati perasaan yg aku tak pernah rasa sebelum ni. Konek aku takdelah panjang macam haris tapi still longer then average. Aku rasa konek aku lagi besar ukur lilit dari konek haris. Tiba2 aku tengok muka madam berkerut. Aku stop and tengok haris.

Rupanya Haris dah mula gosok2kan konek dia kat pintu masuk pepek madam. walaupun air madam dah banyak, aku tengok haris susah nak tembus masuk. Sama ada konek husband madam kecik atau diorang ni tak selalu bersama sebab tu susah nak masuk. Aku stok aktiviti aku sebab nak bagi haris masuk dulu dengan selesa. Aku berdiri kat tepi sambil stroke konek aku. Haris pulak sambil cium mulut madam, sambil gentel puting kanan madam, gosok2 konek dia kat pintu pepek madam. Haris tekan kepala konek dia slow2.... badan madam dah bergetar dan cuba tolak badan haris. Haris pandang aku. Aku terus hisap puting madam sambil gentel2. Masa madam tengah khayal kesedapan Haris cepat2 zupppp terjah masuk pussy madam. Maka ternodalah lubang pepek yang selama ni jadi habuan laki madam je.

mhhaaaaAAAAAAAAAHhhhhhhh don#t aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHHHHHHH......

“dammit you are fucking tight!! Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhfhhfhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh” Haris dah rasa kesedapan forbidden land.

Mula2 madam macam sakit tapi lama2 lepas a few stroke in and out, her pussy is stretching, adjusting tu batang konek asing Haris yang dah mula keluar masuk.

 Madam dah mula meracau2 kesedapan. Sesekali aku tengok kaki dan badan madam menggeletar kesedapan. Aku pulak terus cium bibir madam sambil ramas2 tetek pejal madam dengan lembut. Lidah aku dah meneroka masuk mulut madam. Madam pun bukan main ganas lagi french kiss dia.
Tetiba haris melajukan hentakan konek dia .

Ahhhh I#m gonna come........sambil Haris tujah konek dia dalam pepek madam sedalam2nya. Madam pun aku tengok makin menjepit pinggang haris dengan kaki dia. Before pancut Haris sempat keluarkan konek dia dan Fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.......... he cried sebelum pancut kat perut dan breast madam. Banyak jugakla cum Haris.. Aku pun tak tau berapa lama dia simpan smpai banyak macam tu. Or might be sbb dia dah stim sedap sgt kongkek madam. Haris lap sperm dia kat badan madam dengan baju yg dia pakai. Madam senyumkat haris sambil membetullkan duduk baring dia kat sofa. Haris rebahkan badan kat carpet sambil kuatkan aircond.. your turn, man. Trust me, she#s fucking tight.

Aku tak buang masa, french kiss madam sambil gentel2 putng dia. Dan aku cium leher dia, turun ke dada. Aku ggit2 kecil putng madam yang lagi besar dri kacang peas tu. Aku cium dan turun ke pepek madam. Nasib baik haris tak pancut dalam. Aku bukak kelopak bibir pepek madam sambil aku jilat ikut alur belahan pepek dia. Madam dah berdesit2 kesedapan.

Aku pun main2kan lidah kat kelentit madam. Aku hisap2 kelentit madam sambil masukkan jari tengah kat ppek madam.  Madam makin kuat mengerang dan meracau. Madam dah nak klimaks dan aku cepatkan jilatan dan hisapan sampai badan madam menggeletar and she cried out really loud.
First time aku tengok perempuan orgasm depan mata. Dah la mmg perempuan idaman aku. Muka madam dah kemerah2han selepas orgasm.

Aku cium madam, bagi dia rilex kejap. Then perlahan-lahan aku letak konek aku kat muka pintu pepek mada. Kepala konek aku mmg besar. So agak bersusah payah jugakla nak tembut pepek madam- Aku buat slow2 in and out. Bila dah dapat masuk sekali, terus aku buat deep thrust.
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....Please.......Fuck it#s good. Terbenam batang aku dalam pepek madam.

Madam pun dah mula rasa sedap. Aku sorong tarik dan aku mmg dapat rasa pepek madam seolah2 sedut konek aku. Best gila rasa dia sampai aku dapat rasa isi pepek madam keluar masuk seiring keluar mausk konek aku dalam pepek madam. Punyalah ketat pepek perempuan nih. Aku henjut madam adalah dalam 10minit. Sedap sampai aku rasa nak cum dan2 tu jugak. So untuk elakkan aku cum cepat, aku fingered pussy dia selama satu minit.Lepas tu aku benamkan lagi batang aku kat pepek madam...

oh, best gila!! Aku stop kejap and aku dudukkan madam pulak kat sofa. Madam terus hisap batang aku! Tak kusangka madam ni mmg  advance in sex jugak walaupun muka dia yang ala comel innocent tu. Madam stroke batang aku dengan lembut, letak konek kat tetek dia dan mula titfuck aku. Best tak terkata. Ttek yang besar macam urut2 batang konek aku.

 Lepas aku hisap pepek madam lagi, aku tengok madam dah menarik nafas dan naikkan kaki dia ke atas lututnya. Apa lagi....aku fuck madam laju2.

Ynag best fuck madam ni sebab dia tak pejam mata. Sound effect dia mmg lembut, tak kuat mostly dan kemut kuat. Mungkin sebab ppek dia pun ketat lagi. Sambil aku fuck, aku cium dahi, mulut, hidug madam. Madam pula pandang muka aku dengan wajah yang sangat sexy. Konek aku makinn mengembang kesedapan. Air pun dah sampai ke hujung and I really have to let go. aku tengok madam pun dah menggeliat dan badannya kejang. Aku tak sempat tarik dan arghhhhhhhhhhh..............berdas das air mani terpancut kat dalam pepek madam. Aku tak sempat tarik sbb the fuck is tooooo good.

Aku cium dahi madam dan aku peluk dia kuat2. Aku penat..actually nak baring kat sebelah madam tapi suddenly Haris cuit lengan aku. Aku pandang je Haris tengaj sengih sambil stroke konek dia. Pahamlah aku dia dah ready for the second round. Aku bangun and lepak kat the other couch. Berpeluh gila badan aku sampai air cond pun aku tak rasa sejuk.

Haris pula terus tekan konek dia yang dah keras tu. Aku tengok madam macam sedikit meronta. Panik jugak aku.....ubat seks tu dah habis kesan dia ke? Takut jugak kalau madam dah mula sedar. Ini kes rogol, damn! Dalam madam nak meronta tu..Haris terus push his dick harder and fuck her really hard. Madam cuba nak jerit tapi Haris cepat2 kiss her deep and push her hands up. Rontaan madam lama kelamaan semakin lemah. Aku tengok dia dah tak meronta but more to giving Haris cooperation. Well takdelah sebagus bila dia tgh high dengan ubat seks tadi but I guess, okay lah selagi dia tak menjerit bagai.

Aku dengar Haris cakap ‘I want you to stop fighting and enjoy this....like we enjoy your class. Trust me, this is best experience in your life’

Aku tengok muka madam macam takut campur blurr..tgh pening2 lagi kot dia. Tak lama lepas tu aku nampak madam dah makin enjoy the fuck. Instead of fighting she moans softly. Madam siap paut kat bahu Haris dan start balas his hump in a synchronize rhythm. Aku pulak yang syok tengok diorang fuck. Dengan konek yang probably lagi besar dari husband madam (sbb pepek dia ketat giler walapupn dah kahwin), muka yang  handsome dan badan Haris yang tegap dan sasa tu agaknya buat madam lagi mengalah. Madam dan mula rasa sedap dan seronok dan aku nampak madam semakin membalas tujahan konek Haris. Haris semakin mempercepatkan tujahan in and out konek dia sambil tangan dia gentel kelentit madam. Madam terus meraung kesedapan..aku pun terkejut aku ingat dia pemalu sekaliiiii………konek haris berjaya buat madam betul2 hilang kawalan. Tapi aku rasa dia sangat2 sexy time tu. Dan….

Arhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh………..I am cumming….
Faster…OH GOD I am gonna cummmmmmmmmmmmmmmmmmm ohhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh tskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk…. Hahh hahhhhhh…..

And they cum together.
Haris tak berhenti there. He keeps on kissing her face, eyes, cheeks, and lips. He plays softly with her breasts and hugs her. Haris belai2 rambut madam yang panjang sambil hushing, calming her. Baru aku tau Haris ni memang a very romantic guy and he really knows how to handle woman. Aku nekad nak belajar dengan dia pas ni.

Haris peluk dan angkat madam ke bedroom. She needs to rest, katanya sambil pandang muka madam yang dah tertidur kepenatan. Dari cara haris pandang dan treat madam, hati aku terdetik yang mamat ni betul2 tangkap cintan dengan madam. If the feeling I had for her is merely and solely lust, his is definitely love. Tapi aku malas nak fikir jadi aku tidur kepuasan…sebab dapat rasa apa yang aku idamkan.