Isnin, 20 Mei 2013

Housemate ku...Bedmate ku


Hi! Just call me Lin. Umurku 27 tahun dan aku telah menjanda selama dua tahun ketika persetubuhan ini berlaku. Well, kami divorce sebab maisng-masing tak sehaluan. Menjanda membuatkan aku sepi, tapi sku sibukkan diri dengan bekerja. Sehinggalah Zulfadli, an event manager di sebuah syarikat terkemuka menyewa di apartmentku. Actually, apartment tu aku sewa lepas divorce dengan laki aku. Aku sewakan bilik tu dua bulan lepas, sebab banyak kejadian pecah masuk rumah dan rompak berlaku kat apartment area aku.. kenapa sewakan pada lelaki? Sebab aku rasa lebih selamat or mungkin sebab aku rindukan kehadiran lelaki. Aku pun tak tau.

Kami jarang jumpa kat rumah sebab sama2 sibuk. Zul seorang lelaki yang agak handome, bagi aku. Mata hitam dia besar, kening lebat, kulit cerah, sasa dan tinggi. Perwatakan dia menarik. Bagi aku Zul seorang gentleman. Bila kami sama2 ada kat rumah, dia tak kisah pun tolong aku kemas rumah atau masak. Pernah sekali dua kami lepak kat ruang tamu tengok movie, but we are more than housemates or friends.

But one accident changed it all and thus came a new name of relationship. I spent the Saturday cleaning the house, reading a few novels, watching Running Man and doing Yoga. It was around 11pm bila aku mula rasa bosan tahap maksima. Aku belek2 blueray dan terjumpa VCD lama aku, koleksi kongkek  Sasha Grey. Aku ingatkan Zul kerja haritu sebab dah 4 hari pun aku tak jumpa dia. It is normal sebab dia memang selalu outstation. Macam2 aksi ka tv, aku pulak rasa horny.

Maklumlah..dah dua tahun tak jumpa batang. Aku angkat baby-t aku ke atas dada. Aku memang tak pakai bra kat rumah. Panties pun kadang-kadang je aku pakai. Aku mula gentel puting aku sambil tarik skirt pendek aku. Pepek aku pun dah mula berair..syok tengok adegan seks kat Tv. Aku mula mendesah2 lembut sambil pejam mata. I was really enjoying the moment sampai tak sedar Zul balik. I was almost reaching my big climax bila aku buka mata nak tengok skrin dan aku nampak Zul tercengang kat tepi meja makan. Shit! Aku malu gila dan gelabah terus aku lari masuk bilik. Stupid! Stupid! Aku sembamkan muka kat bantal and tarik comforter. Malu sampai tak tau nak letak muka kat mana.

He knocked and apologized tapi aku tak jawab. Around 15 minutes he gave up. Then he texted me.
“Sorry. I should have just let you enjoy the private moment but I was shocked. We both were. Anyway, I just want you to know that there is nothing to be ashamed of. It is normal for a person to do that. In fact, I do it too, sometimes... We’ll keep it a secret, alright? :)”
Aku tarik nafas panjang. This is mad. Aku tidur.

The next morning, aku bangun lambat. Lepas mandi, aku keluar bilik. Aku tengok Zul dah siap masak breakfast. Nampak je muka aku terus dia bangun, tarik kerusi untuk aku. Tuangkan aku fresh orange and served me cheese baked beans, omelet and salad. Aku tak bercakap dan terus makan. Zul cuba borak2 as if nothing happened tapi aku diam membisu. Lepas kemas meja makan, aku nak masuk bilik… he stopped me.

“Look! You can’t always run away from me, right? Somehow we need to settle this. Can’t we just be like what we used to be, Lin?”

“Says you!! It is easy since you are not in my shoes. Dammit Zul. You have seen me in the most inappropriate act. You have seen me almost naked”

“Lin. Okay I admit it was my mistake seeing you that way. I came home in silent because I did not want to wake you up. I thought you were asleep."
Then, he came close to me and softly said,
“Lin, you are really beautiful and there is nothing to be ashamed of. If there is anything that I can do to make us be like we used to be then tell me, I will do it”
“Get naked. That will make us even”
“Are you serious, Lin”
“I am. You have seen me and to make us even, I want to see you”
Aku tengok muka Zul dah merah. Muka aku lagi merah. Aku pun tak tau cmana aku boleh jadi seberani tu.
“Fine”. He said.
Zul tarik tangan aku ke living room. He smiled and tap on the music, and started taking of his shirt. Aku terpaku je kat depan dia. Dia gelengkan kepala sambil ketawa kecil. He then took of his pants.
“Are we done?” he asked.
“No, the boxer too!”
“Are you sure?”
“Shut up and just do it!”
Zul ketawa lagi. Dia tarik nafas dalam2 and…took off the last piece.
Toinggg!
“I am impressed!” I said sambil mataku terlekat kat batang besar Zul yang dah menegak macam tiang bendera. Muka aku mula merah. Pepek aku pun rasa panas.
“W-O-W! Can…can I touch it?” Aku bersuara dalam sedar tak sedar. Zul Cuma menangguk dan mengetap gigi.

Aku tak pasti apa yang aku buat ni betul atau tidak. Tapi one thing that I am really sure is I want that thick dick in my pussy. I want it sooo bad.

Aku memberanikan diri mendekati Zul sambil pegang batang dia. Aku pegang dan usap kepala batang dia sambil turun dan stroke batang dia. I really miss doing this to a man.

Berdiri di depan Zul buatkan aku rasa selamat. Dengan ketinggian 5'4 ", aku rasa sangat selesa dan safe bila Zul tarik dan peluk pinggang aku. Tinggi aku paras dada Zul. Zul cium dahi aku dan cium pipi aku kiri dan kanan. Aku rasa terharu, air mataku bergenang sebab aku betul2 rindukan seorang lelaki dalam hidup aku. Zul letakkan kepala aku di dadanya, trying to comfort me. Aku dengar degupan jantung Zul begitu kencang, and so was mine. Aku pandang Zul and he looked back at me. I want him so bad.

Zul mencium bibirku dengan lembut. Kami bercium agak lama dan ciuman kami menjadi semakin ghairah. Zul menggosokkan tangannya ke atas dadaku sambil mengelus ngelus dan mengusap breastku dengan lembut. I am bra-less again. Sesekali jarinya bermain di putingku. Aku mula mengeluh kesedapan dan aku rasa pantiesku semakin basah.

Tanpa sebarang amaran dia mengangkat batang tubuhku ke biliknya. Sampai ke katil kami bercium lagi dengan penuh ghairah. Tanpa amaran, Zul tarik keluar bajuku dalam satu gerakan yang pantas, mendedahkan puting ku yang dah keras untuk muka dan jarinya. Dia menghisap breastku bergilir gilir, kadang2 mengusik perlahan-lahan dengan lidahnya. It drove me wild and crazy. Zul mula menggesek batangnya dari luar pantiesku yang dah lencun. Gerakannya boleh buat aku climax walaupun batangnya tak masuk pepekku lagi. Aku mengeluh dan meracau kesedapan. I kissed him deep, wanting to continue to explore his mouth with my tongue while he made the pressure build in my pussy.

I put his cock in my fingers. I ran my index finger from base to tip of his arc..Zul mula mengeluh dan berpeluh. When I reached the tip of his overly hard erection, badan Zul seakan menggigil. I knew he didn't want to wait much longer

Zul mula attack clitoris aku. Dengan gerakan2 vibration aku mula hilang kawalan.
“Lin, you are so wet! I really need to ask you before we went out of ous sanity. Do you really want this”

“We have crossed the line already so we ought to finish this. Zul, I want you!”
Again we kissed really deep and wild as if there will be no tomorrow.
Zul put himself on top of me, dengan batang kerasnya di pintu pussyku. Dia pandang aku as if wanting to see sama ada aku nak berpatah balik or asking him to stop. Instead, aku ketap bibir dan ramas2 breastku dengan penuh ghairah sambil begging him,
“Uhmmmmm Honey please……make me your …aaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhHHH”
Aku tak sempat habiskan ayatku bila aku rasa perit bercampur sedap. Air yang banyak memudahkan batangnya masuk ke dalam tapi aku tetap rasa perit sebab batangnya keras dan besar. Tambah pula dah lama aku tak difuck.
“God…Linnnnn….”

“Don’t move!” Kataku sebab aku rasa perit.Pepekku rasa berdenyut denyut. Zul seakan memahami perasaanku yg rasa macam first night sejak sekian lama. Dia mula mengentel kelentitku. Bila aku dah comfortable dan ready, Zul mula berdayung. Aku pandang batangnya yang keluar masuk pepekku. Aku rasa padat macam isi pepek nak keluar sebab aku everytime Zul mendayung masuk dan keluar, bibir pepekku ikut sama.

Ahhhh…..
Zul terus mendayung semakin laju. Aku mula hilang arah and ohhh….I want to let go.. Aku rasa batang Zul dah semakin mengembang dan berdenyut-denyut. Gerakan sorong tariknya semakin laju dan kami sama2 mengerang kenikmatan. My climax is coming huge dan badan aku menggeletar kesedapan. Aku cengkam bahu Zul dan badanku melentik ke belakang. It was an amazing orgasm.
Zul mententeramkan aku sambil mengusap2 pipiku. He gave me time before he continued humping me again. He humped and pumped and humped faster and faster sampai aku pun dah mula mengerang kuat kesedapan. Badanku menggigil tanda nak klimax lagi dan aku mula merapatkan kaki kenikmatan disusuli climaxku kali kedua.

“Baby I am gonna cum” hmmpppphhhhhhhhhhhhh……… Zul lepaskan beberapa das air maninya ke rahimku. Aku menadah dengan rahimku yang sememangnya dalam waktu suburku. Peppeku memerah air mani Zul sehingga ke titisan terakhir.

Nafas kami kencang dan badan berpeluh peluh macam lari 1000meter. Zul kissed me deep and roll next to me sambil membelai pipi dan rambutku. Kami tertidur dalam pelukan masing2.
Harini ulang tahun pernikahan kami, selepas Zulfadli melamarku seminggu selepas kejadian tersebut. Aku takut untuk berkahwin kali kedua tapi Zul meyakinkanku that he will always be there for me when I need him. And yes, anak kami Izz Harith, dah berusia dua tahun sekarang…..hasil pertama kali Zul menyetubuhiku.

1 ulasan:

Faizal Hanafi berkata...

Congrate..n zulfadli i salute u man..