Isnin, 25 Mac 2013

Gadis Manis

Apa yang saya nak ceritakan ialah pekara yang paling dalam manis dalam hidup yang terjadi kira kira dua bulan lepas bersama dengan seorang gadis yang baru saya kenali.

Nak di pendekan cerita adalah satu hari tu saya berkenalaan dengan seorang gadis. Cun juga. Sekali pandang uhh tangkap stim di buatnya. Mana taknya bentuk badannya seksi habis. Breast nya tuu uhh besar. Lepas berkenalaan tu saya pun ajak si gadis ni pergi makan di KFC. Lepas makan I tanya kat dia mana lagi yang you nak pergi dia cakap mana mana pun boleh. Hari pun dah hampir lewat malam kira kira pukul 10.00 malam. Kote I pulak ketika tuu dok stim pasal tengok breast. I pandu kereta I tu terus ke satu tempat yang sunyi dan gelap. I berhenti di situ.

Dia tanya buat ape berhenti sini. I cakap saja nak sembang dengan you. Then dalam sepuluh minit kami sembang I dah tak tahan dengan beraninya I tanya you minat sex. Dia cakap minat.I pun apa lagi naik tocanglah. I tanya you nak fuck tak ngan I. Dia senyum aje lantas dia kiss bibir dan peluk I dengan kuat. I pun main balas kiss. I suck lehernya. Then I bagi love bite kat dia. Lepas tangan I makin ganas. I perlahan lahan buka baju tanpa lengannya. Nampak branya warna hitam. Then I bawa keluar branya. Uhh breastnya besar. I suck breastnya. Dia tidak diam aje. Lantas si gadis gian sex tu main konek I. Konek I dah stim giler. I masih suck breastnya. Si gadis manis tu buka seluar I sampai nampak underware biru I. Di buka underware. Apa lagi terpacaklah konek I. Then I biarkan dia main kote I. I pulak main ramas breast dan seterusnya I raba pahanya sampai kat pantatnya. I dapat rasakan underwarenya basah. I pun apa lagi terus I tarik skirtnya dan buka underware berwarna biru. Wow!! pantatnya boleh tahan juga. Bulunya boleh tahan. Si gadis manis tu dah tak tahan. Then dia terus jilat kote I. I pulak dok stim giler dan seterusnya I main pantatnya dengan jari. I biarkan dia suck kote. Dia suck sampai jilat habis telur. Kami berdua dah berbogel. Dia suck lagi dan lagi. Dia suck laju. I stim sangat. Then I pulak suck pantatnya. Dia kangkang luas. Senang sikit nak suck. I pun apa lagi. I suck habis lubuknya. Dia mengerang gila. I suck biji kelentitnya. Dia mengerang lagi. I jilat habis semua cecair putihnya. I suck sungguh-sungguh pantatnya. Then kami buat 69. Dia suck kote dan I suck pantatnya serentak. Kami suck laju giler.

Then tiba masanya sama sama dah stim. Dia kata I dah tak tahan, jomlah fuck. Dia dengan sendirinya kangkang luas luas. I pun apalagi ambil dick I dan terus tekan masuk dalam pantatnya yang ayu. Ketat juga buritnya. Oh dia masih virgin. Bestnya dapat anak dara. I sorong kote I sampai masuk habis. Ketatnya tapi sedapppp. Then I sorong dan tarik. Dia mengerang ahh ahhh ahhh dan cakap laju sayang laju. Dia memang tak tahan. I pun apalagi sorong dan tarik dengan laju sambil I ramas breastnya. I fuck giler sampai kereta I orang luar tak nampak. Dan I masih teruskan sorongan dan tarikan kote I dengan laju. Then dia nak buat cara doggy. Dia tungging dan I jolok dick. Dia mengerang ahhh ahhh ahhh. Then I bagi sorongan dan tarikan laju sebab daranya dah pecah. I fuck giler ngan si gadis manis ni. Then dia nak dia nak I fuck asshole dia macam dalam filem blue. I pun tekan kotek I dalam asshole dia. I tekan sampai habis. Then I tarik balik. Then I sorong dan tarik laju selaju yang I boleh. Dia cukup suka. I lagi suka best sangat.

Then at last airmani nak pancut dah I cepat cepat bawa keluar dari asshole dia dan suruh dia suck kote I sampai keluar airmani. Dia tidak tunggu lama dan terus suck kote laju sambil goncang. AHHHHHH airmani pancut dalam mulut dia dan terkena sikit kat breast. Dia suck semua air mani tuu dan kote I sekali. I cukup puas dan si gadis manis tuu pun puas. Kami masih berbogel dan dia masih suck sampai kote I kembali kepada keadaan asal. UHHH bestnya.

Selepas itu I ajak dia balik rumahnya dan kami masih berhubung sampai sekarang dan setip hujung kami masih fuck dan fuck. Masing-masing nak rasa.

Tiada ulasan: