Isnin, 25 Mac 2013

Gadis Kampung Part 2

Aku dah tak tahan dah ni. Pelan-pelan aku bukak zip kain dia. Aku tarik sampai bawah. Dah terbukak dah zip dia. TAk melawan pun. Heh!!Memang nak kena main budak ni. Aku pun tariklah kain dia. Tiba-tiba dia tolak aku. aku ingatkan marah. Dia pun, cepat-cepat menolak kain yg dia pakai tu, sampai habis terlondeh and cepat-cepat menanggalkan panties dia yang warna hitam. Boleh tahan jugak budak ni. Tak nak slow-slow, nak laju ye!!! Aku pun ape lagi, tu semua signal tu. Aku pegang konek aku and aku gosok-gosokkan kat bibir pantat dia tu. Semua stoke aku pakai, dari atas ke bawah, pusing-pusing skit. Air jangan cakaplah .....banjir kilat.

And then aku, tenyehkan kepala takuk aku kat bijik dia. Terkena je kulit kepala takuk aku kat bijik dia...terjongket habis badan dia. Uhhhhhhh! suara tu terkeluar dari mulut dia. Aku pun startlah aktitviti mengasah kepala takuk aku kat bijik dia tu. Adelah dekat 2 min, aku tengok badan dia mula bergoncang-goncang, makin lama makin kuat and at last..

Nghhh!Nghhh!Uhhh!Uhhh! Suara meneran sudah keluar da!!.Dia klimaks. Dia punye mase tu, alamak aku tak boleh nak ceritalah, mata dia yg separuh tertutup, mulut dia yg ternganga and dada dia yg kemerah-merahan. Aku pulak yg tak tahan....terus aku benamkan batang aku dalam nonok dia. Baru nak masuk sikit je, kepala takuk aku, minah ni dah tarik pinggang aku, kasi masuk habis. Dia punye grip punyelah kuat.

Masa ni lah aku nak tunjukkan skill aku ye tak!!! Mula-mula, kena kena goyang-goyangkan sikit bontot, ke kiri kana and atas bawah...bagi batang aku touch every inch of her pleasure hole. Lepas tu, startlah dayung..mula-mula aku bagi dia test teknik "masuk cepat keluar lambat" aku. Tak tahan member, baru aku biarkan lame sikit je Awang aku kat bibir pantat dia, dia dah tarik [pinggang aku, suruh masuk. Lepas tu aku.....aku menggilelah.Aku suruh dia kangkang lebar sikit, pacak lutut.... bumping...laju punye. Memang laju....sesak napas minah tu aku buat.

Suara dia..,dah macam orong tak de kawalan. aku pun tak ingat benda ape yang dia merepek. Lubang dia ni memeng sempit lagi, tapi licin...panas lagi. Air dia memang dah banyak sangat keluar. Adelah dlm5 minit aku enjut dia, aku rase satu pancutan air yg panas dalam pantat dia, 1x, 2x tapi yg the 3rd time tu memang power. Melimpah keluar...tersa air tu terpancut kena kat telur aku. First time siol, aku tengok awek klimaks sampai ini macam punye. Aku punyelah stim...sampai rase nak terpancut.

aku peluk dia kuat-kuat, and bite leher dia and benamkan dalam-dalam.Mampuslah, air dah naik atas kepala, apa pedulik. Janji pancut. Memang power aku pancut mase tu.Mana taknye, minah ni tau je aku nak pancut dia pun kemutlah nonok dia.rapat gile siol dia kemut. Bang aku dah kena macam tu, dia punye pancut memang powerlah. Tapi memang best gile siol, perempuan tu buat camtu time aku nak pancut.Adelah seminit aku, high. Lepas tu senyap. Aku still pelok dia lagi. BAtang pun tengah parking lagi. Tiba-tiba dia suruh aku, baring.

Aku pun baringlah. Dia pulak dah tengok aku baring, terus dia naik atas aku...and enjot aku pulak. Seumur hidup aku main ngan perempuan, perempuan nilah yang paling POWER sekali. Cara dia enjut pun lain..siap dengan dia punye kemut sekali.

Batang aku yang tadi ade rasa macam nak tidur..terus bangun,segar balik. Pick-up memang baguslah batang aku ni. Macam-macam style dia enjut aku, Ade dekat 15 min kot aku kena toron. Dia memang dah klimaks dah sekali lagi in between the ride. Last aku tak tahan, aku pegang bahu,mintak berhenti. Aku cakapp aku nak doggy. Terus je dia turun dari aku. Tonggengkan kan bontot dia kat aku. Aku pulak rapatkan aki dia and sumbat. Nilah kelebihan orang-orang yg mempunyai batang yg gila babi keras. Bila dia dah rapatkan kaki dia tu, lubang dia memnag dah jadi sempit, tapi sebab batang aku keras. Selamba je aku redah lubang tu. Aku ingat dia macam menjeritlah bila aku buat macam tu. Aku pulak yg kena sound suruh senyap sikit. Dia memang terror mengemutlah, terangkat-terangkat kaki aku kena kemut dengan nonok dia.

Gile babi jugak aku bagi dia dari belakang....sebab dah 2nd round...tu yg lama tu. Ade dekat 15 minit kot aku KUDAkan dia, aku mula terase nak keluar. Aku pun kayuh lagi laju, laju at last aku benamkan habis batang aku...rams tetek dia.BAnyak lagi air aku. Dia pulak agaknya terasa aku pancut, terus klimaks for the 4th time kot hari tu. Lepas tu, aku memng letih, peluh macam orang mandi, dia pun samalah . Katil tu dah tak macam katil,baru aku sedar, tingkap rumah terbukak..tapi nasib baik tak de orang. Tingkap tu mengadap ke jalan menuju ke kandang lembu.

Fuh!Letih gile. Dia senyum je pandang aku. Lepas tu dia bangun and cakap.."awak tidurlah dulu, saya nak mandi". Aku yang memang dah letih, pakai tangkap angguk and tak lama lepas tu terus berlayar.Bila aku sedar hari dah petang and kenduri pun dah habis.

Aku try gak cari awek tu tak jumpe dah. Aku tak try pulak tanye orang. Bukan ape segan!!!

Tiada ulasan: