Isnin, 25 Mac 2013

First Love

Kisah ni terjadi lame dah kira² 1 tahun lepas masa aku tunggu result spm aku. Aku mase tu keje part time kat satu fastfood outlet area kl dan tempat aku keje tu ade sorang awek yg cun(modal urut aku dulu lar!.....hahahha). Punya laaa cun! masa aku mula keje tu aku asyik pandang busut dia jer!! hahahahah layan tetek dia maaa........bila dia tonggeng nak amik benda kat bawah counter aku layan bumper dia lak! cam bumper satria waaa cakap lu!!

Oklar nak jadi citer aku pun introduce ler diri aku kat dia & dia pun same introduce diri dia kat aku name dia Anne, ceh! aku ingatkan melayu rupanye rojak! mak dia pompuan bapak dia laki!..... hahhahaa acah jer mak dia cina bapak dia india.

Dah 3 bulan aku keje ngan dia, mana bole tahan lancap jer maaaa..... aku bertekad yg aku mesti dapat cipap dia. Aku pun kate kat dia "Anne selama 3 bulan I keje kat sini I rase I dah jatuh cinta ngan U lar" ayat aku ni berterabur sket tapi takkesah ler asal cuba( usaha tangga kejayaan) dia jawab "betul ke?" aku pun kontrol hensem & jawab "betul Anne!" rasa nak meletup seluruh anggota tubuh aku mengontrol diri!. Dia kata lak "I pun minat kat u gak tapi I buat taktau jer!". Yess........ hahhahahhah pancing dah kene!

 Haaaaaa lepas ari tuh ape lagi aku pun macam couple² yg lain makan sama, semua sama lar kecuali plan aku yg nak cipap dia yg satu nih! cehh!!!.... cam main game starcraft lak nak strategi² nih!. Dia ni anakload rupanya! untung aku cam gigolo pun ade rasanya! mane² aku gi dia support!...... hahahhaha syok! Dia ada janji ngan aku kalau result aku lagi gempak dari dia, dia nak bagi aku hadiah! nak jadi citer result aku memang gempak dari dia & dia mesti tunaikan janji dia. Haaa korang meti tak tau ape hadiahnye! dia nak aku rase masakan dia!......alahai!!! lemahnya adek aku yg satu nih!

Hari penyampaian hadiah pun tiba dia jemput aku ke rumah dia! aku apalagi pakai semat² & drive kete buruk aku pegi rumah dia. Aku pun picit loceng rumah dia dgn lemahnya. Hi! baru sampai? dia tanya aku "a'ah " jawab aku sepatah! masuk laa dia kata, aku masuk & terus duduk kat sofa perrrgghhhh rumah dia kalah rumah mahathir tuh! punyalaa besar! aku kontrol kejakunan diri ku ni! hahahahaha Aku tanye "parents U mane?" "pegi oversea I tinggal maid I jer" kata anne. haaaaaaaa makan cipap ler aku hari nih!

Dia masak sphaghetti utk aku, aku yg tengah kebuluran dari rumah tadi melantak jer laaaa sedap tak sedap pun!. Lepas selesai aku melantak dia kate kat aku" U dah tengok indecent proposal tak" citer biasa jer & aku dah tengok sket² & citer tu adelar blue² sket! "Errrr blum" aku kate!. "Jom tengok kat bilik I" dan aku dgn kelajuan cahaya menjawab "jom" aku pun belah ke bilik dia kat tingkat atas meninggalkan maid dia kemas pinggan kat bawah.

Haaaaaaaaaa citer tu pun dah sampai part² yg panas aku telan liur je laaa tengok bende² tu. Adek aku ni dah terangguk² dari tadi! tak senang aku duduk! Aku tengok dia bernafas cam tak betul jer! Heh! nilah masanya!. Aku pun cium bibir Anne, dia layan! lama gak laa kitorang french! haaaaaaa tangan aku pun menjadi Internet Explorer hahhahahah merayau kat dada dia!. Aku pun selak ler t-shirt dia & bukak kancing bra dia dari mulut aku alihkan bibir aku kat puting² tetek dia yg suam² kuku tu!(betul ke peribahasa aku haaaa???)Heeehhh kali ni akan lengkap segala teori yg aku blaja dari tape blue dgn amali ni!....hahahhaha!

"yessss lick me there zal..........emmmmmmmmmmmmmm!!" dia merengek! tangan aku yg lagi sebelah ni cuba mengorek cipap dia yg tembam tu! tapi dia tepis aku cuba lagi (usaha tangga kejayaan cikgu aku cakap)"plzzz zal not there I'm still virgin" dia merayu. Aku pun apa lagi spekang ler! "I'll be responsible, anne".

Dia dengar jer aku cakap tu dia biar jer tangan aku merayap kat cipap dia yg dah basah. Wow! tak bersunat, terkeluar jer lapisan ape bende tah kat cipap dia. Aku pun selakkan skirt dia & start kerje² mengepam & menarik lapisan cipap si anne nih! dia kepit² kepala aku, aku layan pam cipap dia. Hisssssssssss.................emmmmmmmmmmmmm anne mendesis, sedap kot? aku rasa lar! Dia punya cum sampai ke lurah bontot dan aku jilat semua cum dia! nak gak rasa, asyik tengok jer! sedap gak masin² sket! Masa aku pam cipap anne, anne tanggalkan shirt, pants & boxer aku dan pam adek aku kitorang 69 maaaaa........ Aku dah rase tak betul sket! Adek aku dah pening & nak muntah aku cakap kat anne tapi anne bolayan! sampai adek aku muntah kat dlm mulut dia! hahahahahah.......syok!

Adek ingat adek aku dah krem, tapi dia naik mencanak²(petua) ahhaahah aku pun bangun & turun dari katil berdiri disisi katil & aku tarik anne dekat ngan aku dengan kaki anne kat bahu aku & cipap dia kat depan adek aku, apalagi kasi picah laaaa kate hati aku! adek aku asyik terannguk² dari tadi(dia paham kot??) Aku pun cuba try testing masukkan naga aku kat dlm gua si anne ni! "Eeeeeeeeeerrrrrhhhhhhhh its hurting me!" anne merayu dan aku kate "believe me dear not for long" biasalar virgin lagi!! Aku try lagi masukkan lagi & ade bunyi "plop" lar.....& naga aku dah parking penuh kat dlm cipap anne ni dia kemut² maaaaaa...........

Aku tengok Anne ni dah nangis! alaaaa kesian lak aku tengok! sambil adek aku parking kat dlm gua si anne ni!. Aku cium bibir anne & sedut² lidah dia to comfort her a bit! & then aku jilat air mata dia sampai kering & dia kepit aku kuat² dgn kaki dia(alllaaa cam filem james bond tu!). Aku tengok dia dah layan balik so aku tarik naga aku keluar & masuk² dia asyik hissssssssss........ errrrrmmmmmmmmmmmmmm jer dari tadi. Aku pun suruh dia buat style doggy lak waaarrrrffff.......waaarrrfff masa doggy tu aku suruh dia rapatkan kaki dia & aku jolok larrr & aku plak mengerang arrrrgggghhhhhhhh.........aku rase kan kalau korang tengok muka aku masa mengerang tu mesti korang bantai gelak punya! "ermmmmmmmmm.....hissssssssssss" desis anne sambil memejamkan mata dia.

Kesian gak aku tengok Anne ni kena tala ngan adek aku yg tak seberapa ni(cehhhhh) termengah² dia aku tengok. Lepas doggy aku pulak baring & dia kat atas aku!(Aku memang suka part ni!) anne menghenjut² badan dia kat adek aku ni! aku pun ramas² lar tetek dia yg berayun² tuh! hhahahaa jgn membazir!...... Adek aku rasa pening lagi & nak muntah Aku cakap "anne i'm cumming" dia buat tak port jer (degil budak ni!) last² aku pancut dlm haaaaaaarrrgggggg....aku luahkan perasaan( adaka?) & peluk anne erat² berapa lama aku main dgn anne ptg tu pun aku tak tau, yg aku ingat aku dgt rumah dia pukul 1.15 aku balik pukul 6.45ptg. Masa aku drive balik rumah brapa byk kali kaki aku krem nak tekan clutch tak boleh! hahhahahaha!! sampai rumah aku terus tido letih maaaaa......

 Sampai sekarang aku & Anne masih couple lagi & kitorang main lar kalau ade masa, aku memang suka cipap dia yg tak bersunat & terkeluar tu! hhahahhhaa.......

Kesimpulannya, aku memang berpegang pada janji! hahahahhahahahahah!

Dedicated to Anne Kesavan I love U r pussy!!!!

Tiada ulasan: