Isnin, 25 Mac 2013

Dalam Office Dengan Nik

Nama i Anusha, 24, hometown Kluang but sekarang kerja kat lawyer firm kat JB. I nie boleh dikatakan slim, mempunyai badan solid, belum ada boyfriend. Suka tengok blue filem, sex web site, dan suka baca cerita lucah. I nie masih dara tetapi telah buat oral sex. Kat sini i nak ceritakan kisah kali pertama seorang lelaki mencium pussy I.

I seorang yang pemalu, sejak zaman persekolahan I kurang bergaul dengan lelaki. Sejak hampir 6 bulan I kerja kat JB, I dapat bergaul dengan ramai lelaki. Ini adalah terpaksa kerana ini adalah tugasku kena bergaul dengan klien kami.

Lama kelamaan i dah biasa berbual dengan lelaki. Kat office tempat kerja I ada seorang lelaki office boy bernama NIK, dia tu anak mama, boleh katakan hansom kulit yang cerah dan peramah juga. Pada awalnya I masuk kerja I tak suka bergaul dengan dia. Dia suka bercakap macam lawyer buruk, tetapi lama kelamaan kita pun mesra.

Kalau dia tak masuk office kita orang office member semua dah rasa macam boring. Dia begitu pandai ambil hati orang, kadang2 I pergi lunch dengan dia, kalau ikut dia memang asik berbual je, langsung tak ada rasa boring. Cara dia bercakap ada gaya romentic sikit. Kadang2 ada jugak cakap pasal sex tapi I tak kisah cakap lawan je. Dia selalu memuji dan beri komen I dengan fesyan pakaian I.

Pada suatu hari, masa lunch hujan lebat kat luar so I tak keluar makan, tapi semua orang ofice I dah keluar makan, jadi i seorang je. So masa tu NIK baru masuk office, dia kata dah makan, kebetulan kami berdua je masa tu. Sambil berborak borak dengan dia, I suruh dia belikan roti untuk I, dia kata malas, I merayu dengan manja. Akhirnya dia kata "OKEY". Kalau i beli apa u nak bagi i" , i kata apa u nak? u beli 2 roti 1 untuk i lagi satu untuk u. Sambil sengeh dia cakap i dah makan kat luar, kalau i belikan untuk u, u mesti bagi 1 kiss kat i.... OKEY... i terus pukul manja kat peha dia, i tak marah lah, i tahu dia main main je cakap beromentic.

Then i lalu cakap OKEY LAH I BAGI U KISS... dia pun terus pergi beli roti kat kedai sebelah dan masuk letak roti atas meja i dan dia tanya balik mana kiss engkau? I terpucat sikit. I ingat dia main main je pada hal serious dia tanya I. I pun kata tak boleh. Dia pun cakap lawan bagi dengan senyum dan ejek i, dah lah dia tu lawyer buruk i tak boleh lah lawan menang cakap dengan dia dan akhirnya i pun tersetuju.

Dalam hati memang nak bagi kiss kat dia tapi rasa takut, i kat sini i tak boleh bagi takut orang masuk office, dia suruh kita pergi kat belakang office. I ikut je... inilah kali pertama i mula melakukan perkara yang buruk ini. Masa tu hati i berdebar debar. Dia diri depan i, i terus tutup mata i, dia suruh i bagi kis kat dia. I tutup mata diri diam je, then dia pegang peha i, dia cium kat dahi i, dia tarik tangan i suruh peluk i peluk dia. I peluk dia, then dia bagi kiss kat mulut i.

Hati i berdebar debar macam nak meletup i pun dah macam lain stim agaknya. I pun ikut cara dia, sambil peluk dia main raba kat tetek masukan tangan dalam bra terkena pada puting i, hampir 10 minite kita bermesra. Tiba-tiba i terdengar pintu office depan buka dan i terus pergi kat toilet terus kemaskan pakaian i. Then kita orang buat dono je.

Lepas kejadian itu, hati i tak tenteram, asik teringat peristiwa itu je. Nak katakan salah siapa pun tak tahulah tapi dalam hati i ada feeling jugak (biasalah dah umur24 tak pernah bersetubuh dengan lelakikan). Lepas balik rumah, dia sms i, dia cakap terimakasih kat i, dan dia puji i pandai cium katanya. i pun teringin nak cuba lagi sekali tapi takut nak tanya. I sms dia balik.. "u yang ajar i, u lagi pandai kiss" then dia reply "tadi tak cukup masa orang dah masuk office kalau tak i akan bagi u kiss yg lagi istimewa" i tanya " apa kiss istimewa tu" pada mulanya dia kata melalui sms i tak boleh explain, esok i boleh ajar u macam mana. i kata tanak kis istimewa itu... so kita pun main sms dah sampai pukul 12 ~ 1 malam. akhir u pun explain sms i tentang kiss istimewa itu. I pun terperanjat dengan kiss tersebut.

Tahu tak apa dia maksud kan, kiss istimewa itu adalah dia nak bagi kiss kat pussy i... oh... so i pun sambung reply sms dia. Dengan cara dia reply beromentic, akhir i say OKEY kat dia. Dan dia suruh i pakai mini skirt. i tanya y? Dia kata senanglah, so i pun pahamlah.

Keesoknya walaupun rasa takut dan malu I terasa macam teringin ingin sesuatu untuk memuaskan ini sikit. Pagi I mandi I tengok bulu kemaluan I agak lebat dan ramas sekali so I pun trimkan biar nampak kemas. Then I pilih pakaian yang agak seksi sikit dengan mini skirt, panties warna putih.

I masuk office duduk kat tempat I, dia pun tegur kat I tanya.. "u seksi dengan mini skirt" I terseyum je dan cubit tangan dia. Sepanjang hari itu I langsung tak boleh buat kerja, nasih baik kebetulan hari tu boss tak ada, kalau tak memang tak boleh concentret kerja yang boss bagi.

Tiba2 dia sms I. "nanti u lunch keluar ke? " i tanya " dono, u?" dia "kita keluar lambat sikit biar org lain keluar dulu" i " OK" waktu hampir 1pm, hati I takut gila, rasa macam nak demam, tangan I pun dah bermula giger, pegang pen pun tak larat. Waktu 1pm ready, seperti biasa kawan semua office dah keluar, yang tingal I dgn NIK je. I tunduk kepala atas meja, malu nak tengaok muka dia. Dia datang sebelah.

Jum mari I panas kan u. I senyum sambil tunduk bawah. Dia tarik I keluar kat bilik boss aku, suruh I duduk atas sofa. Bagi kiss kat pipi then mulut, dia cium dengan geram. I pun melawan, then dia turun cium kat leher, raba tetek I, dia masukkan tangan dia kedalam bra raba dan cubit putin i. Masa tu I tak tahu nak buat apa tutup muka i dengan pillow dan sandar kat sofa. Dia buka button baju dan naikkan bra I, masa tu i dah steam.

I cuma menunggu untuk cium istimewa tu. Hampir 10 minit main kat tetek dan pusat I, akhirnya dia dah mula ke arah kemaluan I yang I teringin sekali. Oleh kerana I pakai mini skirt, dia mudahlah masukan tangan dia kedalam panties. I masih tutup muka I dengan pillow sofa tu. I biarkan apa NIK akan buat kemudian. Dia gosok luar paties. Dia katanya spender dah basah kena buka. I angguk je, I angkatkan punggung I keatas so dia mudah lurut keluar.

Masa tu kemanalah perasaan malu I pergi, bagaimana aku dah terlalu berani tunjukkan alat sulit I kepada mamat ini. Lepas tu dia sentuh pussy i. Saat tulah kali pertama seorang lelaki sentuh kemaluan I. Sungguh enak sekali, setiap kali disentuh dengan jari dia, i terlalu merangsang tak tahu nak jelaskan feeling aku masa tu. Dia cuba masukan jari dia kedalam lubang I tapi I tolak, I kata I nie dara. So dia pun undertanding main luar je. Dia tanya kiss istimewa tak, i diam je. Dia terus masukkan kepala dia kat skirt I dan main dengan lidah.

Aiyooooooooooohhhh... sungguh enak sekali. Sampai sekarang I boleh rasakan felling itu. Dia tu memang experiance dengan menjilatan tersebut. Agak lama jugak dia menjilat pussy aku. I pun dah rasa steam gila. Banyak air yang keluar dari lubang I dia lalu menelannya, dia tak langsung rasa geli. Semakin lama penjilatan dia agak ganas masukkan lidah dia kedalam.

I tengok jam lunch time nak habis takut orang masuk office. I pakai semula pakaian I dan kemaskan diri dan pergi tempat duduk I balik. So inilah kisah I pertama berlaku di tempat kerja aku, selepas kejadian itu kami pernah buat beberapa kali, selepas kerja habis (ovetime konon), sekali kat rumah I, kat kereta dia. I memang respec dengan dia kerana walaupun dah beberapa kali kami main dengan aksi yang romentic, kasar, ganas tapi dia tidak akan melebihi batas kerana dia tidak rosakkan dara I.

Tiada ulasan: