Isnin, 25 Mac 2013

Cikgu Zainab

Namaku amirul. Aku ni kuat sex la jugak. Masa ni umur aku 13 thun. Di sekolah aku tu ade cikgu name dia Zainab. Badah kurus tetek mantap gebu beb sekali tengok pehhh meleleh beb....

Nak dijadikan ceritalah kan satu hari tu dia mintak aku tolong cat rumah dia kat depan sekolah, aku pun ikut je lah. Ni lah peluang aku nak tengok badan dia puas2. Kita orang cat adalah lebih kurang 1jam setengah. Cikgu ni surah aku mandi, aku cakaplah aku tak bawak baju spare. Dia kata pakai dulu baju dia, aku pon tak kisahlah terus ambil towel yang dia bagi masuk dalam bilik air.

Habis mandi aku keluar aku nampak cikgu tengah berkemban depan mata aku sendiri. Badan power beb meleleh..pastu aku tengok die ketawa kat aku. Aku tanya kenapa cikgu ketawa. Cikgu cakap "macam mane awak mandi cat masih ade kat kepale awak tu".. Dia terus tarik aku masuk bilik air. Dia tarik towel aku telanjang aku depan mata dia. Aku tengok die macam tak kisah jer....

Lepas dia mandikan aku kita terus keluar, tiba-tibe dia tarik towel aku terjojollah konek aku yang 7cm panjang. "Panjang jugak ah awak punye konek, ni mesti kuat main lancapkan" aku pun jawab lah ye.... Dia terus bukak kain dia maka terjojolah tetek die.....konek aku mankin keras...aku tengok bulu cipap dia labat semacam and aku pon suka orang banyak bulu ni...."macam mane cantik tak badan cikgu" awak nak pegang peganglah.

Aku mula pelok badan dia pehhh wangi gile. Aku mule isap tetek dia yang gebu tu. Aku tengok dia makin steam jer bile aku isap tetek dia. Aku mula turun ke perut pastu pusat....last sekali cipap die...pehhh lebat bulu cipap die dah banjir dah....Aku jilat pepek die aku dapat rasekan air dia rasa kelat pun ada...

Lepas itu aku suruh dia jilat konek aku, dia pon terus jilat konek aku pehhh nikmatnya hanya tuhan je yang tahu... Dia lancapkan konek aku adalah dalam 10 minit... Aku cakap dah nak terpancut dia pon teruskan jer...akhir sekali pancut kat dalam mulut dia. Habis dia telan semua air mani aku macam orang kehausan.

Lepas dia habis jilat dia suruh aku masukkan konek aku kat dalam cipap dia...Ketat beb masih daralah katekan. Aku masukkan pelan pelan macam dalam cerita blue yang aku tengok. Cikgu mula mengeran "ahhhhhhhh,ahhhhhhhh,ahhhhhhhhh. Ni yang buatkan aku makin stim.

Aku rase dah senang nak masuk je aku sorong laju laju...... "ammmm.... iiirrr... uuuullll... llaa.. jjuu.. llgg. iiii... ahhhhhhh,ahhhhhhhhh,ahhhhhh" aku dah nak terpancut"cikgu nak terpancut dah ni"cikgu kate pancut je dalam cipap die..."sssssssrrrrrrrrrruuuuuuuuutttttttttt"aku tewas dalam cipap die. Last sekali die cakap terima kasih sebab die rase puas sangat. Lepas itu dia hantar aku balik....

Tiada ulasan: