Ahad, 27 Januari 2013

Mieza

Aku telah berkahwin dengan miza hampir 2 tahun tidak mempunyai anaklagi.kami memang open in sex .miizza berumur 25 tahun dan body yang cantikbagi i...34-35-45...dia suka have sex dan kuat nafsu.i memang puas denganlayanan dia tapi sebagai lelaki naluri hendak rasa perempuan lain ader ..somemang i selalu main dengan lain perempuan.mizza tau pergerakan i tu ...sodsatu hari dia bilang abang ..marah tak kalau mizza nak taste batang oranglain.i buat terkejut tapi nak juga tegok mizza kena fuck orang lain...ikata betul ker ni....mizza jawab kalau abang tak marah mizza nak....i kataok tapi syarat mizza main depan abang ...dia diam jer .....jiran kami adasaorang duda yang selalu datang bertandang keumah kami...dan i perasan diaselalu jeling mizza kalau bagi munumna dan duduk sama tengok tv.i merancangnak suruh dia fuck mizza ..dia ni umur 38 dan duda.....so suatu hari diadatang makan malam rumah kami..miza pulah malam tu pakai t.dan kain batiktak pakai bra ..so masa ser!ve tu lelaki ni asyik jeling kat miza jer i buat tak faham....so lepasmakan kami tengok tv than mizza hantar kopi masa dia tunduk tu i nampakMutthu tengok tetek mizza dan menelan air lior ..syo agak nyer ..i perhatiseluar dia membonggol.munkin stim ..so i tanyer dia dia suka sex ker ..diateragak menjawab....i kata ok ...ak per i open minded..dia kata suka ..itanyer dia selama menduda ni dia tak sex ker ker dia kata ader ...main luardengan budak india dan cina. i tanyer dengan melayu ..dia kata penah sekalisabelun kawin dulu...masa tu kami duduk atas sette muat untuk 2 orang mizzapula duduk kan sette 1 orang sambil menonton tv ..mutthu agak gusar bilamizza duduk sama ..i kata ok lah muthhu wife tak per ..kita talk ni ...itanya dia apa pandangan u ..dia kata dengan melayu memang best walau pundia dah kawin sabelum isteri india ...dan penah dengan melayu sekali sahajamena gmelayu yang best kata dia....dan dia kata kawan dia pun suka carimelayu ...i tanya ngape cari!luar tak cari melayu dia kata susah dapat..so i pun tanyer kalau ader u nak ker ..dia terperanjat dan tnaya mana dansapa ...i tersenym je jerat dah nak kena ... so i kata kalau u fuck mizzamacam maner ...miza pun terkejut i terdengar suara mizza haaaaa dan mutthupun kata gila ker u ni ..... i senyum jer dan bangun ..menarik miza bangundan mizza tanyer nak buat bang ...i kata u ikut jer ..than i suruh mizzaduduk sabelah mutthu ...n ufck dia lah sebab dah stim tapi masa tu rasa tak sedap sebab dah lahlicin dan merongga rasa nyer lobang mizza ...tapi sebab dah stim i hayunjuga .... sebab pantat mizza masa tu belum back to normal lagi.....bila idah climax mizza gigit leher i sebab dia pun cum sama ..than sambil tumizza minta izin i ..bang malam ni mizza nak tidur sama mutthu yer...ikatakalau u puas ok syarat bila abang nak iza mesti bagi ..dia setuju dan katasuruh i tidur luar ..dan bila nak masok jer ..mizza nak main dengan lebihselesa atas katil kita dengan mutthu..i kata ok...so bila mutthu keluar dari mebersih dir ..mizza masok bilik air i tanyermutthu macam maner ..dia kata memang best pantat bini u ....i tayer u nakker lagi ..dia jaab msti lah mana boleh cari macam tu punya main kemut danstim sama....so i acah dia ok lah malam ni i bagi mizza jadi bini u ...tapiu bagi lah i sikit belanja ...i kata bukan nak jual bini tapi ni antarakita berdua jer ..dia agree i bagi u 300 ok ker ...ok lah dapat i buatbelanja ...so malam ni mizza jadi bini u...so u main dalam bilik atas katil..u buat lah aper yang sukaso dia balik umah dulu tukar pakaian dan mizza mandi membersih diri ..danbersedia menjadi bini mutthu untuk malam ni.....sekian dulu citer bini kudengan mutthu..ajenda sabelah malam memang menakjub kan ...nanti i citerdilain masa ..dan akyir nyer bini i megandung anak permainan dia denganmutthu.. dan dia lari dan kawin akyir nyer dengan mutthu

Tiada ulasan: