Ahad, 30 Disember 2012

AKU DICABUL ABANG

perkara ni berlaku sewaktu umor aku 17 tahun lebih kurang 3 tahun lalu...badan aku memang KAAWWW giler,bergetah dengan bontot pejal dan tetek beso...aku rasa memang aku sorang yang seksi dan aku suka pakai baju yang tak cukup kain dan terdedah...aku perasan yang tiap kali aku dressup yang ketat2,abang aku(2 taun tua dari aku)akan buat satu muka yang semacam...satu hari bila mak bapak aku takde uma pergi melawat nenek aku..aku dengan abang buat keputusan untuk tak nak ikot dan habiskan masa kat swimming pool blakang uma...aku masa 2 yang sememangnya sempoi pakai bikini dengan thong je,kaler merah tuuu...kecik je,,cukup2 cover tetek aku yang melimpah ruah...tiba2,masa aku berenang,aku rasa macam ada tangan yang cuba bukak bikini aku,sebab aku rasa bikini aku makin longgar...sial,abang aku rupenye...terus aku tolak die,naik swimming pool dan lari masok bilik...die kejar aku...die sempat pulak 2 masuk bilik...terus kunci pintu bilik aku dan datang dekat aku...dengan pantas dibukaknye bikini aku...aku terkedu kaku...tak sampai seminit,aku dan abang aku dah telanjang bulat...die tolak aku jatuh ke atas katil...terus die isap tetek aku dua2 belah..."nyot,nyot,nyot"...makin lama makin kuat isapannye...die cabul aku...sejak kejadian,die akan cuba menggomol dan mencabul aku setiap chance yang ada...tak kira kat mana...dapor,stor,ruang tamu...sampai ke hari ini,aku masih menjadi barang "pergomolan" abang aku...

Tiada ulasan: