Isnin, 12 November 2012

Liza

aku nak cite 1 cite macamana sorang budak pompuan ni lastnya berjaya dikorek aku. korek je la. nak fuck tak dapat. namanya liza. aku berkawan dengan dia masa kitaorang keje 1 tempat keje. orangnya boleh tahan jugak la. comel, original sexy. punggung dia yang aku paling syok dok usha. dia ni budak kampung. datang keje ikut akak sedara dia kat k.l. masa aku mula-mula kenal dia, dia dah keje kat tempat keje tu dalam 6 bulan macamtu. kira aku ni freshie dia la. tapi dia muda dari aku 4 tahun. so, bermula aku start keje kat situ, dia slalu usha aku. banyak kali aku terperasan. tapi aku malas nak layan lebih-lebih masa mula-mula tu. makin hari aku ngan dia makin rapat pulak. sampai time makan pun dia akan order benda yang sama ngan aku. nafsu jahat aku mula nak pasang perangkap bila aku tau budak ni mesti boleh tewas kat tangan aku. so, 1 ari aku ajak dia jalan-jalan. kebetulan, semua housemate dia balik bercuti raya haji. aku layan dia dari pagi sampai la malam kul 9 macamtu. kitaorang gi tengok wayang, makan-makan, macam-macamla. sepanjang masa tu aku sengaja wat manja pegang-pegang dia. dia happy je. so, malam masa nak anta balik umah dia, aku cakap aku nak singgah. dia ok je. sampai je umah, aku dok depan tv, dia mandi. kuar-kuar, dia dah ngan baju kelawar. aku tanya kat umah ni takde cd blue ke. dia cakap housemate dia ada. cari la sendiri kalau nak. aku cari-cari, aku jumpa. aku pun pasang vcd tu. liza tu segan, terus masuk bilik. aku panggil dia bape kali. dia senyap je. aku terus off tv, ketuk pintu bilik dia. dia bukak tanya nak apa. aku cakap nak borak-borak. dia bagi masuk bilik. dia sandar kat ujung katil. aku duduk sebelah dia. borak punya borak, aku terus rangkul dia, cium mulut dia. dia melawan. aku ramas tetek dia, dia melawan. aku talakan kote aku (pakai suar lagi time tu) kat punggung dia dari luar baju kelawar dia, dia melawan. last dia gigit lengan aku. marah aku. aku jadi tersedar, terus kuar bilik. aku dok kejap kat ruang tamu. aku risau dia repot, aku terus balik umah, tinggalkan dia sensorang. seminggu aku tak kontek dia, dia tak kontek aku. lagipun dia balik cuti kat kampung. abis je cuti, kitaorang terpaksa jumpa semula, kata keje 1 tempat keje. mula dari aritu, sikap dia lain macam. macam ada masalah je. sampai kawan-kawan staf pompuan kitaorang dah macam perasan dah. aku naik risau. satu ari, sorang kawan staf pompuan ni datang kat aku tanya apa aku dah buat kat liza. aku pun mengaku tapi aku cakap takde pape yang berlaku. sume sempat diselamatkan. kawan pompuan aku ni suruh aku jumpa liza. aku pun jumpa minta maaf. liza pon ok. kitaorang kawan semula. dalam 5-6 bulan aku dah terlupa cite kitaorang tu, aku terjumpa diari liza masa kitaorang keje kat outstation. aku saje lepak-lepak bilik hotel staf pompuan lepas abis keje. kitaorang sewa sebelah-sebelah. dalam diari tu liza tulis dia syok kat aku sebenarnya. dia bukan marah, cuma dia tengok aku ganas sangat. baru aku tau dia ni budak kampung yang tak tau pape, tapi nak cuba. so start ari tu aku slalu borak benda-benda lucah ngan dia. sampai la kitaorang tuka tempat keje, dah tak keje sama dah... korang yang tengah baca ni kalau kenal lah liza tu, punya lah innocent. ghairah ngan dia ni lain macam. sume benda nak kena ajar. tapi dalam sms je la. mula-mula aku yang sms lucah macam-macam, dia macam malu-malu je nak guna ayat seks yang lucah-lucah. mula mula dia banyak guna kata ganti nama. kelakar betul. tapi aku stim la ngan dia. sampai dah setahun lebih kitaorang berkawan, main-main sms lucah, 1 ari sms dia lain macam. lucah semacam. sampai kata nak rasa air mani aku lah, jilat bontot aku lah. aku pun jadi naik syok. aku pon ajar dia melancap. aku percaya dia ikut cakap aku walaupun aku tak nampak, sms kan?... tapi bila dia kata dia rasa karen 1 badan aku tau la dia tak tipu. hehehe panjang tak intro aku. liza budak kampung yang alim ni makin lama main gila seks pulak. sampai ada masa dia sms time aku tengah keje kata nak kolom konek aku. terus aku dah tak fokus keje. time ni aku dah tak keje ngan dia dah. dia dah balik keje kat kampung, dan aku pun dah tukar keje lain. tapi kitaorang tak penah lost contact. akhirnya aku dtukarkan ke melaka, dekat ngan kampung dia. dalam kepala dah rancang macam-macam, yela, dah dekat kan? kene-kene pulak aku memang dah lama mengidam budak innocent ni. so, 2 kali aku date ngan dia tengok wayang kat mahkota parade, aku tak buat apa-apa lagi. 1 ari aku ajak dia makan malam kat tanjung keling. lepas makan aku lepak kat tepi pantai. sambil borak, aku mula pancing benda-benda lucah yang kitaorang sms tu. dia dah mula tak keruan. so, aku pun ajak dia jalan kat pesisir pantai sambil minta dia peluk pinggang aku. aku tanya taknak try pegang punggung aku ke. aku memang slalu gurau macamtu ngan dia. tapi dalam ati aku terperanjat bila dia tangan dia mula merayap, pegang punggung aku. pergh! dah gatal abih dah budak innocent ni. dah tak innocent dah. aku pun apa lagi, sambil berjalan, aku saje peluk bahu dia. jari aku main-main kat tengkuk dia. dia ramas punggung aku. aku geram terus seluk tangan masuk kat baju dia ikut atas. dia macam biar je. aku terus ajak dia duduk kat tembok. kiri kanan ada couple dok beromen gak. aku tau line clear. aku tanya dia nak tengok konek aku tak. dia geleng. aku tanya dia nak apa, dia jawab dia nak cium. aku pun bagi la dia cium aku. punya lah aku rasa api ghairah dia dah meletop letop, abis lidah aku dia sedut sampai sakit lidah aku. aku marah dia kata tak penah bercium ke, dia kata tak penah. wah, dah 22 tahun pun tak penah bercium. tak penah kata dia. aku pun ajar dia french kiss yang slow motion sikit, baru ada feel. baru la dia tak ganas sangat. aku tengok air liur dia meleleh-leleh kat tepi bibir punya stim sangat bercium ngan aku kot. aku cakap, dah! cium je cukup (saje wat dia potong stim, kali ni aku memang taknak terburu-buru) sebelum antar umah, aku tengok mata dia kuyu je. aku marah kata lap mata ngan muka tu ngan tangan. kang mak tengok, kantoi bila anak dia balik umah mata kuyu stim semacam. malam tu dia sms kata tak puas. aku pun pikir strategi lain... selang 2 minggu, dia ajak aku tengok wayang. aku cakap boleh tapi dengan 1 syarat. aku gurau-gurau kata dia kena pakai suar track kain lembut. dia tanya watpe, aku cakap aku nak lancapkan dia. dia kata dia malu pakai suar track gi M.P, aih, amik serius pulak budak ni. aku pun tanya, skirt ada? dia kata mak dia marah pakai skirt. baju kurung ada? dia cakap ada. haa, pakai baju kurung, senang sikit nak wat projek. dia kata ok dengan syarat gak. aik, nak syarat gak. apa? dia suruh aku jangan pakai boxer, senang nak pegang batang aku. aku senyum je balas sms dia kata ok. tapi aku tak mengharap la kan. saje gurau-gurau je. dan-dan time aku amik dia, pergh! betul-betul la dia pakai baju kurung. memang nak kena dia ni. beli tiket zombi kampung pisang, tunggu 30 minit jalan-jalan window shopping jap. sempat aku raba-raba manja punggung dia time tengok-tengok baju. dia senyum je. best la liza skang, dah tak macam dulu. dah daring dah skang yeh, aku saje-saje puji dia. dia senyum je. masuk je panggung wayang, kitaorang dok seat paling ujung belah blakang. sebelah kitaorang ada couple lain, line clear la kiranya. tak sempat nak tengok intro cite, dia dah mula cium tengkok aku. aku pon apa lagi, balas-balas cium la kitaorang. aku sempat bisik, jangan wat bising, wat slow-slow nanti orang dengar bunyi bercium.dia senyum je. aku bukak zip tepi kain kurung dia. dia macam bersedia je. dia biar je. aku pun masukkan tapak tangan kanan kat dalam kain dia. aku usap cipap dia dari luar panties dia. pergh! mak datuk! punya la tembam. takde bulu macam kena cukur. memang dah bersedia budak ni. aku usap kat kawasan kelentit dia, jari aku kejap-kejap aku alurkan kat alur cipap dia. 5-10 minit macam tu panties dia dah basah. dah basah? aku tanya dia. dia cengkam lengan aku. mulut tah kata apa tah aku tak dengar sangat pasal bunyi suara awie tengah wat lawak. aku dekatkan telinga, sambil jari, tapak tangan masuk usap cipap dia lagi ni. dia kata sedapnya. siap dia sempat gigit telinga aku. aku teruskan lagi usap usap cipap dia sampai aku rasa panties dia dah basah kuar lendir melekit-lekit tembus panties dia. lengan aku toksah cakaplah, dia cengkam bukan main lagi. pastu dia macam tolak tapak tangan aku kuar, aku rasa dia dah kebas sangat kot. aku rehatkan cipap dia kejap. aku tumpu kat skrin wayang untuk 5 minit. belum sempat nak layan wayang, aku rasa jari dia main kat telinga aku, macam tarik tarik nak sambung main geli-geli. aku dekatkan muka, dia kiss aku 3-4 kali kat pipi ngan tengkuk. aku rasa dia dah tak keruan je. tak pasal-pasal dengan laju nya dia bukak zip jeans aku dengan senangnya, terpacak keluar konek aku, kena angin panggung wayang tu. cis, liza sorang ni, dah lebih ni. aku tak suruh pun tau. dalam ati aku, aku tau budak ni dah stim abis sampai brani tak payah suruh bukak zip aku terus genggam konek aku. panas je kena genggaman dia. aku senyap je biar dia nak wat apa. dia bisik, camne nak lancapkan konek awak ni? celaka betul la, wat stim nak pancut je tanya soalan innocent macamtu. aku pun ajar dia. guna jari-jari dia, aku tolong dia urut konek aku turun naik. aku bisik, kang terpancut kang susah. macamna? telan air mani ni nak? dia terus lepaskan konek aku, sambil wat muka marah. taknak la tu. aku senyum je. aku cakap, nanti la lain kali, liza lancapkan saya. kat sini susah. aku pun sambung masukkan tapak dalam kain dia, tapi kali ni aku suruh dia angkat bontot jap, aku nak masuk tapak tangan dari bawah. dia angkat je punggung, aku ada banyak ruang sket. aku terus dengan beraninya selitkan tapak tangan masuk terus dalam panties dia dari arah blakang bawah bontot dia. fuh! nikmat dapat rasa kulit bertemu kulit gak akhirnya. mula-mula dia macam nak tarik tangan aku keluar, tapi aku keraskan tangan, dia terpaksa biarkan, sebab couple kat sebelah dah pandang pandang. slow slow dia turunkan bontot dia. mula mula tapak tangan aku terhempap ngan bontot dia, tak dapat nak gerak langsung, aku bisik, angkat sikit je, saya nak kedepankan tapak tangan. dia angkat, haaa baru tapak tangan aku dapat rasa jumpa sasaran. aku guna jari main-main kat alur dia dalam 1-2 minit camtu. basah dah. kali ni dapat rasa air dia kat jari aku, banyak dan melekit. aku pon dah stim dok usap main kat alur dia, aku terbuat 1 benda paling bodoh dalam dunia. aku guna jari tengah jolok cipap dia. ketat abih. dia dah mula macam tak duduk senang. aku tekan, termasuk dalam dalam! alamak, dia jerit nama aku. tapi tak kuat sangat. dia bisik sakit la. taknak la macamni please, dia macam merayu. aku tarik tangan aku. alamak kawan, ada darah la kat jari aku. tak sempat cite wayang tu abih, kitaorang pon kuar. senyap tak suara pape. aku dah tak sedap ati. terus antar dia balik. dalam kete dia senyap je. wat muka macam tahan sakit. aku dah gabra. malam tu dia sms aku kata dia benci kat aku, taknak kawan aku lagi. dia menyesal wat macam tu kat panggung wayang tu. dah la tak puas, tak psal-pasal cipap berdarah. dara dia la tu.... hahaha... endingnya, aku berjaya memecahkan dara pompuan...cuma bodohnya guna jari...kuang kuang kuang

Tiada ulasan: