Rabu, 7 November 2012

ILA 11 Tahun

Hai sume...firsly aku nak introduce about myself...aku ni baru 24 tahun n skrg keje kat sebuah firma kewangan di ibu negara sebagai eksekutif sumber manusia...nasib aku agak baik la walaupun keputusan pengajian aku di universiti x berapa cemelang mcm org lain tapi aku ttp dapat keje kat ctu...gaji aku xde la besar sangat cukup la nak tampung kehidupan bandar di KL ni..lagipun aku slalu wat part time jual burger malam kat tepi jalan dekat dengan umah flat yang aku duduk.
Ok la geng meleret panjang sangat plak nati korg bosan...sebenarnya aku nak cerita yang aku ni suka pada budak pompuan yang bawah umur ni coz aku mmg suka yang jenis badan kecik2 ni..pelik kan aku nie???? terus terang la aku gtau korang aku nie lain ckitt dengan orang lain coz aku suka pompuan yang kopek kecik bak kata orang yang jenis baru nak tumbuh tu lagi aku suka....tiap kali melancap mesti aku akan bayangkan budak2 mcm ni...lagi satu yang aku suka dorg ni bukan ape coz aku fikir senang ckit coz risiko budak tu mengandung rendah...if org dah besar silap hari bln mengandung kan naya....so if budak bleh la nak pancut dalam kan....lagi satu cipap budak ni kan org kata manis so mesti sedap bila jilat...perghhhhh sedap siot....
pengalaman aku main dengan budak nie bermula masa aku tgh jual burger dkt dgn umah aku..masa aku tgh lepak kat kedai aku tggu customer tbe2 datang sorg budak pompuan ni..aku ingt die nak bli burger rupe2nyer die nak jual barang...katanyer die ni dari umah ank2 yatim...aku x pecaya sangat sebenarnyer coz aku tahu kat bandar ni mcm2 jenis manusia ade..ntah2 budak ni anak sape ntah yang digunakan utk dptkan keuntungan...aku pun terus cakap kat die yg aku xnak beli barang yang die jual tp die merayu jgk minta aku kasihan kat die...aku dah agak mmg sah budak ni kena paksa jual brg nie coz beriye2 benar die...ye la if brg x untung mesti die kena marah sbb tu die merayu2 dengan aku...( Aku teka je la )
"boleh la bang, beli la...kesiankan la saya lagipun dah jauh jln nie"
"xpe la dik lagipun abg x minat la barang2 yang adik jual nie"
" Beli la bang....pleaseeeeeee"
bila aku dengan je budak merayu macam u batang aku terus je mula mengembang...ye la dah la mmg aku suka dengan budak kan...aku perhati muka budak tu..dlm hati aku kata bleh tahan jugak comel budak nie...tengok mulut die aku terus tebayang if batang aku duk dalam mulut die...aku mmg dah mula naik geram...tapi aku xnak gelojoh...aku nak wat slow2 biar umpan ditarik ckit2 baru suspen...hehe...bla aku dah habis fikir aku pun ckp kat budak tu xpe la aku ambik la barang yang die jual tapi satu je la coz aku x minat barang2 lain...x clap aku aku beli masa tu kalendar harga di dalam 10 ringgit..iktkan hati mmg mahal gler la tp xpe nak dpt yang lebih mahal biar la melabur ckit..kata aku dlm hati..
budak tu bla aku bayar je terus die senyum n ckap time kasih dengan aku...aku bla tengok budak tu senyum makin kembang la batang kote nie...aku pun tanya la nama dia sape n dia ckp nama dia Ila baru darjah 5...oh sekolah lagi rupanyerr....sebelum die blah dari ctu aku pesan pada budak tu aku nak tengok barang lain yang dia ada jual...dia ckp ada tapi x bawak tapi dia janji dengan aku if aku nak tengok dia akan bawakkan...aku punye la seronok mcm umpan dah nak masuk ni...aku mula main peranan...aku cakap kat die if die nak datang aku suh die datang n bawak barang tu ke rumah aku....
" tp mcm mana Ila nak pg umah abg? bkn Ila tahu pun umah abg.." ye x ye jgk kan...." Em if mcm tu apa kata Ila iku abg ke rumah dlu so pasni bla Ila dtg lagi bleh Ila terus ke sana...." Aku bagi cdgn..." Emm ok la asalkan pasni abg nak beli barang yang Ila jual Ila x ksh la"
Aku dah seronok bla tgk budak Ila nie mmg lurus betul...aku pun bawak la Ila pg umah aku...Umah aku kat tgkt 21 ingkat aas sekali...akupun duk sorg je kat umah tu coz bukan ape mmg ku x suka duk ramai2 nie...wat sepah umah je....sampai kat umah je aku pun tny Ila boleh igt x camna nak daang umah aku...die ckp boleh jerrrr....aku pun lega la n dlm hati mmg syok gler la....mulanyer pas je die tahu umah aku die pun terus nak balik...tp aku cakap kat die yang die xnak masuk dlu ke...saja je aku nak try test....tanpa aku duga die terus cakap "boleh jugak bang apa salahnyer lagipun sekarang baru kul 9 malam biasa ayah amik Ila dlm kul 2 pagi sebab ayah pg amik akak2 yang lain dulu, Ila pun dah penat ni bang..." dia cakap pada aku sambil die masuk ke dalam rumah....aku dalam hati gembira bukan kepalang lagi tambah plak kote aku nie bukan main lagi kembangnya....
masa dlm umah aku pun mula la siasat budak ni dengan lebih terperinci...baru la aku tahu yang budak nie jual brg2 u bapak tiri dia yang suruh....akak2 die pun kena jual sekali....em x ksh la aku yang penting budak nie dah ade dpn aku.....aku tgk muka Ila nie mcm penat je so aku pun ckp dengan die "Ila kalu nak hilangkan penat pegi la mandi dlu...pas mandi nati bleh la kita borak2 lagi yer...." Ila x jwb die senyum je pastu die just tanya dengan aku bilik air mana...akupun gtau je la pada die....tanpa ckp pape die pun terus belalu n masuk ke bilik air, lama jgk die dlm tu, tp aku x kisah pun sebb tujuan aku suh die g mandi tu pun supaya die bleh cuci cipap die mana la tahu aku dpt pluang mlm tu..Hehe....mklm la budak kan msti cipap berbau....lgpn sambil die g mandi bleh aku tgk blue kan....hehe....sambil aku tgk blue tu aku x perasan plak yang msa u si budak Ila nie kuar dari bilik air....sedar2 dak nie dah ada kat blkg aku pakaian yang die pakai td...tekeju beruk aku ms tu....takut jgk aku mana la tahu tembelang aku pecah plak nt...rasa takut aku mula reda bla budak ni senyum n ckp " emmm segar rasa dah dpt mandi".... die terus duduk kat ats kerusi dpn TV tp jauh la dari aku...ms tu video tu aku x ttp lg...kote aku ms tu mmg tgh tegang lg....
" abg tgk cite ape nie?"
"takde ape Ila sj je seronok2"
" Eiiiiii tak malu ke dorg tak pakai pape mcm tu bang?" tak geli ke bang pompuan tu wat mcm tu?" Ila tny aku bla die gk pompuan dlm video tu hisap kote laki tu...
aku tak jawab masa tu nafsu aku dah menggelegak dah..aku terus pg dekat die n pegang tgn die, aku cium pipi die n peluk sambil usap2 belakang badan die....die masa tu aku tgk mcm tekejut tp still senyum...dalam ht aku rasa ada can nak wat lebih lagi nie...masa tu aku terus dirikan die n peluk die sambil tgn sial aku nie usap2 punggung die...fuhhhhh seddap betul ramas bontot budak nie....Ila ms tu aku tgk dah mula kuyu mata...stim kot...aku tgk jam dah kul 1030 so lama lagi fikirku....aku baringkan die kat lantai n cium bibir die masa tu aku tgk die dah bernafas macam org dah gersang sgt...aku tny die " Ila nak wat x mcm yang Ila tgk tu" sambil aku kuarkan batang kote aku...batang aku xde la besar sangat diameter dlm 3 1/2 cm je...pnjg ada la dlm 61/2 inci..Ila x jwb masa tu cuma mulut die je yg tebuka..aku apa lagi terus masukkan kepala kote aku kat mulut die n sorong tarik....perghhhhhh sedap siot....Ila masa tu aku tgk dah mula pandai main lidah die kat kepala kote aku...
"uuuuuu...ahhhhhh....sedappppnyer Ila syg" aku mmg dah syok glerrrr....aku sorong tarik bg aku dlm mulut die lebih kurang 10 minit jgk...pastu aku dah mula naik tanduk....aku suh Ila buka baju die....dia x bantah terus buka...mgkn sebbb dah stim....
aku jilat seluruh tubuh Ila n aku buka seluar die...budak Ila ni x pakai suar dlm rupanyer....bla seluar ebuka aku tgk cipap dia yang x bebulu tu dengan penuh bernafsu...aku jilat balik seluruh tubuh dia dari leher ke bwah...akhirnya aku sampai kat kangkang die...
"emmm cantik cipap Ila.."puji aku...
"abg jilat ye sayangggg" Illa x jwb just mengangguk...aku pun apa lg aku buka kangkang dia n main2kan jari aku kat burit n biji kelentit die...
"urmmmm....urmmmm...ahhhhh.." Ila merengek bila biji kelentit die aku main..
aku dah hlg akal masa tu burit die yang masih dara tu aku jilat...cecair dari buritnyer kuar membuak2 aku jilat sampai habis...mmg sedap la air cipap budak nie....
"aaaaabang.....seeeedappppp bangggg..." Ila merengek...rengekan Ila wat aku betambah geram.....masa u aku dah x sabar nak benamkan kote aku kat cipat dia....aku pun bangun n kangkangkan dia...
"tahan ckit ye sayang abg nak masuk kote abg dalam cipap syg ni"
aku pun talakan btg kote aku kat cipap die....aku tekan ckit....masa tu Ila dah mula meraung...."sakitttttt banggggg" aku x peduli aku dengan sepenuh kekuatan terus tekan n masa tu aku dapat rasa kote aku dah menembusi lubang dara ILa....Aku terus sorong tarik..."ahhhhh..ahhhhh...ahhhhh" Ila masa tu dah mula kesedapan aku palak xyah ckp la mmg sedap gler dapa cipap budak kecik nie...mmmg sempit gler la...lama jugak aku henjut n bila aku rasa aku dah sampai kemuncak tersu aku lajukan henjutan n benamkamkan kote aku sedalam2nya sambil.....Critttt...critttt aku pancutkan air mani aku dlm lubang burit budak nie,,,,aku x ksh sbb aku tahu xkan mengandung punya....lama aku biar bg aku dikemut Ila bila dah puas memancut baru aku kuarkan batang aku...aku tgk bawah lantai umah dah basah dengan air Ila,darah n air mani aku....Ila aku tgk dah lembik aku kerjakan...akupun dukung die dlm bilik air n mandikan die masa aku mandikan die Ila ckp pada aku yang die rasa betul2 sedap malam nie n mintak nak wat lagi lain kali....sebelum balik Ila sekali lagi kulum kote aku sampai aku tepancut dalam mulut die.....mmg nikmat betulllll
tu la pengalaman aku dengan Ila...skrg nie pun aku masih behubung dengan die n bukan die saja coz sekarang aku dah ada 3 aweks boleh dikategorikan sebagai budak sbb sumenye umo dlm 10, 11 n 9 tahun.....ms aku tls nie pun baru je pas aku kongkek anak jiran aku yang darjah 4...seeedappppp glerrrr....

Tiada ulasan: