Rilex@Zello

hi all, demi seiring dgn dunia digital ni, abg dah createkan satu channel di Zello untuk kita semua berkomunikasi secara realtime melalui voice chat melalui semua henpon (Android, Iphone, Blackberry dll) tanpa memberi nombor henpon pada strangers. Harap semua dapat memanfaatkan servis ini. Perkakasan yg perlu = Smartphone spt diatas. Software yg perlu didownload = "ZELLO", cari je kat Market/AppStore (Free aje). bila dah register, cari channel = "Abgh3nsem". Masukkan password channel = "ABGH3NSEM" (semua huruf besar). so siaran 24 jam tanpa henti. sambil baring pon boleh chat. tak percaya??? sbb abg dah try. hahahahaha. bagi yang kurang kebernian dan kemachowan, korang chat kat web dah le.. wahahahaha. selamat bersembang.

Pengikut

Password = AbgH3nsem (All Caps)

Selasa, 6 November 2012

Along

Namaku Maihidatul Shima, tapi semua orang panggil Along sahaja. Keluarga Along susah. Bapak bekerja sebagai pembantu di kolam ikan milik Pak Cik Ayob. Gajinya sebulan hanyalah sebanyak RM 750.00 sahaja. Dengan gaji itulah bapak terpaksa menanggung Along dan adik-adik yang seramai 7 orang. Sekarang ni pulak Mak sedang mengandung lagi. Ada masanya kami hanya makan sekali sehari, apabila bapak keputusan duit belanja. Banyak duit bapak di belanjakan untuk susu adik-adik. Untuk menambah pendapatan mak turut bekerja mengambil upah menjahit dan menganyam tikar mengkuang. Mujurlah juga rumah yang kami tinggal itu tak perlu disewa kerana milik Pak Ayob. Pagi-pagi lagi bapak sudah pergi ke kolam dan hanya pulang berehat dan makan pada waktu tengahari. Sebelah petang, bapak akan bekerja sehingga senja, Kadang-kadang bapak terpaksa bekerja di waktu malam apabila peraih datang untuk mengambil ikan – ikan peliharaan untuk di jual. Apabila mak sibuk, Alonglah yang akan mengambil alih tugas memasak dan menjaga adik-adik di rumah. Walaupun penat, tapi…Along ..Tak Kesah… Tahun depan ni bila sekolah buka, Along akan masuk tingkatan satu. Tapi bapak cakap mungkin Along kena berhenti sekolah, pasal bapak tak mampu nak bayar yuran dan buku-buku sekolah menengah yang mahal. Itu belum masuk pakaian dan berbagai-bagai peralatan lagi. Memanglah Along sedih, sebab kalau boleh Along nak belajar tinggitinggi sampai masuk universiti macam anak-anak Pak Ayob. Semua anak-anaknya berjaya dan bekerja di bandar. Kawan-kawan Along pun seronok sangat bercerita pasal belajar kat sekolah menengah. Dia orang kata best sebab kat sekolah menengah nanti ada abang-abang senior tingkatan empat ke, lima ke..boleh buat abang angkat. Kalau nasib baik boleh jadi pak we. Bukan macam kat sekolah rendah, budak-budak lelaki semuanya comot-comot belaka. Along cuba juga bagitau mak suruh pujuk bapak supaya Along dapat terus belajar. Tapi mak cakap dia tak boleh buat apa-apa, semuanya terpulanglah kepada bapak. Along faham dengan keaadaan bapak. Kalau nanti bapak kata Along terpaksa juga kena berhenti sekolah, Along ikut saja…Along ..Tak Kesah… Pagi tadi Pak Ayob datang ke rumah. Dia datang pasal nak menziarahi adik Along yang sedang demam. Pak Ayob memang baik dan sangat mengambil berat dengan keadaan kami sekeluarga. Walaupun usianya menjangkau 70 tahun, namun Pak Ayob masih lagi kelihatan segak dan sihat. Kini Pak Ayob tinggal seorang diri selepas kematian isterinya tiga tahun lalu. Kesemua anak-anaknya pula sudah berkeluarga dan tinggal sendiri di bandar. Kebaikan Pak Ayob membuatkan Along menganggapnya seperti atuk Along sendiri. Pak Ayob terkejut apabila di beritahu yang Along mungkin terpaksa berhenti sekolah. Tanpa berfikir panjang, dia menawarkan diri untuk menanggung perbelanjaan sekolah Along. Along sangat seronok. Tapi mak kata, kena bagitau bapak dulu, takut nanti bapak tidak setuju pula. Pak Ayob berjanji akan memberitahu sendiri hal itu kepada bapak. Dan jika bapak setuju, petang nanti dia akan bawa Along ke bandar untuk membeli peralatan dan buku-buku sekolah. Along berharap sangat bapak akan setuju, dan Along dapat terus belajar. Walaupun Pak Ayob bukan keluarga Along… tapi… Along.. Tak Kesah… Tengahari, masa bapak balik makan, terus Along tanyakan tentang tawaran Pak Ayob itu.

Bapak hanya diam tetapi menganggukkan kepalanya tanda bersetuju. Mungkin dalam hatinya, dia berasa sedih kerana terpaksa membiarkan orang lain menanggung perbelanjaan sekolah anaknya sendiri yang sepatutnya menjadi tanggungjawabnya. Along tersenyum lebar kerana sangat seronok dengan berita itu. Tapi bapak terus menasihatkan Along supaya belajar dengan rajin dan tekun, sambil tidak melupakan segala pertolongan dan bantuan Pak Ayob telah berikan. Along berjanji akan mematuhi nasihat bapak itu. Selesai makan dan mengemas rumah, Along terus mandi dan bersiap menanti kedatangan Pak Ayob. Along memakai seluar jean dan t shirt yang bapak beli dua tahun lalu yang sudah pun ketat dan singkat hingga menampakan perut dan pusat Along…tapi..Along.. Tak Kesah… Tepat pukul tiga, Pak Ayob sampai ke rumah Along. Selepas meminta izin dan bersalam dengan mak, Along pun bertolak ke bandar dengan menaiki kereta Toyota Unser Pak Ayob. Pak Ayob tersenyum apabila melihatkan wajah Along yang berseri-seri kerana keseronokan. Dalam perjalanan itu Pak Ayob banyak bercerita tentang arwah isterinya dan kisah-kisah lampaunya. Along pula lebih banyak mendengar dari bercakap Cuma sesekali Along ikut tertawa apabila Pak Ayob membuat jenaka. Pak Ayob mengakui sangat rindu apabila terkenangkan muda bersama arwah isterinya.Apabila sampai di pinggir bandar, Pak Ayob menyuruh Along memakai tali pinggang keledar kerana bimbang di tahan . Tapi Along tak pandai, jadi terpaksalah Pak Ayob memakaikannya untuk Along. Semasa memakaikan tali pinggang itu, beberapa kali tangan Pak Ayob bergesel dengan buah dada Along yang agak membonjol kerana baju yang ketat itu. Memang pun Along tidak memakai baju dalam tadi. Sepanjang perjalanan, Along perasan juga mata Pak Ayob kerap menjeling kearah buah dada Along itu…tapi…Along..Tak Kesah… Pak Ayop membawa Along membeli-belah di sebuah pasaraya yang besar. Dia membelikan dua pasang baju sekolah, dua pasang kasut dan stokin untuk Along. Kemudian Pak Ayob membelikan pula beg sekolah dan alat tulis. Dia juga turut membelikan Along seutas jam tangan berjenama Barbie. Selesai membeli belah, Pak Ayob membawa Along makan di sebuah restoren makanan segera yang besar. Kami makan ayam dan kentang goreng sehingga kenyang. Selepas itu, Pak Ayob mengajak Along bersiar-siar di kawasan rekreasi yang terdapat berhampiran pusat membeli belah itu. Sambil berjalan, Pak Ayob memegang tangan Along dan menyuruh Along memeluk lengannya yang pejal dan banyak bulu itu. Sambil itu Pak Ayob terus menggeselkan lengannya pada bonjolan buah dada Along. Sesekali apabila tiba dikawasan yang tiada orang, Pak Ayob akan menarik Along rapat kepadanya sambil tangannya menggosokgosok lembut punggung Along. Walaupun terasa geli..tapi..Along.. Tak Kesah… Menjelang senja barulah Pak Ayob mengajak Along untuk pulang. Semasa mengenakan tali pinggang keledar ke tubuh Along, sekali lagi Pak Ayop mengambil kesempatan menyentuh dada Along berulang kali. Kali ini dalam perjalanan, Pak Ayob kurang bercakap, tetapi Along perasan ekor matanya semakin kerap menjeling ke arah dada Along. Hinggakan kadang kala Pak Ayob seperti hilang tumpuan ketika memandu. Beberapa kali kereta yang di pandunya itu tergelincir ke bahu jalan. Sesekali dia resah sambil membetulkan sesuatu di celah kelangkangnya. Apabila hampir sampai ke tempat kami, tiba-tiba Pak Ayop membelok keretanya masuk ke dalam kebun kelapa sawit. Setelah agak jauh dari jalanraya, Pak Ayob memberhentikan keretanya. Apabila Along bertanya kenapa dia berhenti di tempat yang sunyi itu, Pak Ayob menjawab, dia masih lagi tak puas berbual dengan Along. Walaupun hati Along agak risau kerana tempat itu sangat sunyi dan malam pula semakin kelam…tapi…Along..Tak Kesah… Pak Ayob mengajak Along berpindah duduk bersamanya di kerusi belakang kereta itu sambil membiarkan injin kereta terus hidup. Sambil memuji wajah Along yang cantik dan tubuh yang lebih dewasa dari usia, tangan Pak Ayob mula merayap lalu menggosokgosok perut Along. Along hanya mendiamkan diri apabila tangan Pak Ayob semakin naik ke atas menuju arah buah dada Along. Tubuh Along sedikit tersentak tatkala pertama kali jemari Pak Ayob bersentuhan dengan puncak buah dada Along tanpa sebarang halangan lagi. Debaran jantung Along semakin kencang apabila perlahan-lahan buah dada Along di usap dan di ramas oleh jemari Pak Ayob.Melihatkan Along tidak membantah perbuatanya itu, Pak Ayob memaut leher lalu mencium pipi Along. Kemudian bibir Along pula menjadi sasaran kucupannya. Ramasan tangan Pak Ayob pada kedua-dua belah buah dada Along semakin kuat sambil sesekali dia mengentel-gentel puting kecil Along. Along membiarkan Pak Ayob mengucup bibir Along sepuas-puasnya walaupun ada kalanya bibir Along terasa sakit terkena gigi Pak Ayob. Along agak terkejut apabila Pak Ayob tiba-tiba sambil berbisik mengajak Along untuk melakukan hubungan seks dengannya…tapi…Along..Tak Kesah… Along menurut sahaja apabila Pak Ayob menyingkap dan seterusnya menanggalkan tshirt yang Along pakai. Kedinginan hawa dari pendingin kereta itu kuat menyapa tubuh Along. Sebaik sahaja baju Along tertanggal, Pak Ayob terus menolak tubuh Along rapat ke kerusi. Dia lalu mencium leher Along. Along terasa geli yang teramat apabila misai kasar Pak Ayob bersentuhan dengan kulit leher Along. Along mula mengeliat kecil. Ciuman Pak Ayob semakin kebawah hingga akhirnya, bibirnya melekap pada puncak buah dada Along. Tubuh Along terasa menggigil menahan rasa geli yang teramat sangat. Semakin kuat tubuh Along menggigil, semakin kuat pula bibir Pak Ayob menyonyot puncak buah dada Along silih berganti.Perlakuan Pak Ayob itu membuatkan Along semakin tak keruan. Tangan Along yang tadi hanya berdiam, mulai memegang dan meramas-ramas rambut Pak Ayob yang sudah hampir botak itu. Sambil itu tangan Pak Ayob mula menggosok gosok peha Along. Along bertambah geli. Tiba-tiba Pak Ayob menghentikan hisapan pada buah dada Along. Dia memandang muka Along sambil tersenyum. Tetapi Along segera menundukan muka dan menekup buah dada Along yang terdedah itu. Pak Ayob menanggalkan bajunya sendiri. Kemudian dia membuka zip seluar lalu mengeluarkan batang butuhnya. Dia mencapai tangan Along sambil menyuruh Along memegang batang butuhnya itu. Walaupun malu…tapi…Along..Tak Kesah… Pak Ayob membiarkan Along memegang batang butuhnya yang besar itu. Panjangnya agak Along, hampir lapan inci. Pangkalnya dipenuhi bulu-bulu yang panjang dan kasar. Sementara batangnya di kelilingi oleh urat-urat yang berselirat. Kepalanya pula kembang seperti ‘kulat tahun’ yang sering Along pungut di atas busut selepas hujan. Inilah first time Along pegang butuh orang lelaki. Along nak sangat tengok rupa batang butuh itu, tapi terasa malu pula. Pak Ayob kembali mengerjakan buah dada Along. Hampir seluruh buah dada Along berada dalam mulutnya, sambil lidahnya bermain-main pada puting. Sesekali dia menggigit puting Along sehingga membuatkan Along semakin kuat menggigil menahan kegelian yang teramat sangat. Along dapat merasakan buah dada Along menjadi keras dengan sendirinya. Pak Ayob menyuruh Along melancapkan batang butuhnya. Dia memegang tangan Along dan menyuruh Along mengurut batang butuh nya dari hujung kepala hingga ke pangkalnya. Along dapat merasakan batang butuh Pak Ayob semakin keras dan berdenyut-denyut. Denyutannya semakin kuat sehingga terhangguk-hangguk apabila Along meramas-ramas batang butuhnya itu. Pak Ayob mengerang sambil terus menghisap dan menyonyot buah dada Along.Kini tangan Pak Ayob berusaha pula untuk membuka butang seluar jean Along. Selepas itu zip seluar Along pula di tariknya ke bawah. Sebaik sahaja zip seluar Along terbuka, Pak Ayob perlahan-lahan meyeluk tangannya ke dalam seluar Along. Along dapat merasakan jari kasar Pak Ayob menyentuh tundun cipap Along. Sebaik tersentuh, Pak Ayob tiba-tiba terhenti seketika. Dia lalu memandang ke bawah. Along rasa dia mungkin terkejut sebab Along tak pakai seluar dalam. Memang punAlong tak suka pakai seluar dalam, kecuali pada masa datang bulan. Pak Ayob tersenyum memandang Along, tapi Along buat selamba aje. Memang malu betul…tapi..Along..Tak Kesah… Pak Ayob meminta untuk menanggalkan terus seluar Along. Along hanya mengangguk. Along mengangkat punggung semasa Pak Ayob melurutkan seluar Along ke bawah. Kini tubuh Along sudah berbogel sepenuhnya. Along mengepit kedua-dua peha Along kerana malu. Belum pernah lagi Along berbogel di depan orang selama ini. Pak Ayob memberitahu Along supaya jangan malu kerana dia pun akan berbogel juga. Tanpa segan, Pak Ayob menanggalkan seluar serta seluar dalamnya sekali. Tubuh gempal Pak Ayob penuh di tumbuhi bulu terutama di bahagian dada dan di bawah pusatnya. Dia mendongakkan kepala Along dan meminta Along melihat ke arah batang butuhnya yang keras terpacak di celah-celah pehanya.Along terpaku seketika kerana pertama kali menyaksikan di depan mata batang butuh seorang lelaki. Kali ini tanpa di suruh, Along memberanikan diri memegang dan mengusap batang butuh Pak Ayob itu. Pak Ayob tersenyum lebar lalu mulutnya kembali menghisap buah dada Along sambil tangannya meramas-ramas tundun cipap Along. Pak Ayob menolak paha Along terbuka sedikit supaya jarinya dapat menyentuh pada belahan cipap Along. Along menurut sahaja…Along..Tak Kesah… Along memejamkan mata apabila merasakan jari tua Pak Ayob bermain main pada alur cipap Along. Terasa jari-jari Pak Ayob bergerak dengan licin kerana Along perasan sejak tadi lagi cipap Along telah mengeluarkan cecair. Kegelian yang Along rasa kali ini lebih berganda dari tadi. Along merapatkan tubuh Along kepada tubuh Pak Ayob. Sambil itu Along mengocok kuat batang butuh Pak Ayob. Sesekali Along sempat menjeling dan melihat separuh dari jari hantu Pak Ayob keluar masuk alur cipap Along yang semakin basah itu. Along membuka kangkangan dengan lebih luas lagi sambil mengeliat menahan kegelian. Along turut membalas sewaktu Pak Ayob mengucup bibir Along. Bagaikan faham perasaan Along ketika itu, Pak Ayob menarik Along naik ke atas pehanya. Kini Along betul-betul terkangkang di atas tubuh Pak Ayob. Pak Ayob melumur batang butuhnya dengan air liur dan mula menggeselkan kepala butuhnya itu betul-betul pada belahan cipap Along. Along kian berdebar menantikan tindakan Pak Ayob seterusnya…Along..Tak Kesah… Along menahan nafas apabila perlahan-lahan Pak Ayob menekan kepala butuhnya masuk kedalam alur cipap Along. Along memeluk Pak Ayob kuat-kuat. Terasa kepala butuh Pak Ayob padat memenuhi alur cipap Along semakin lama semakin dalam. Pak Ayob menyuruh Along mengangkang lebih luas lagi supaya batang butuhnya senang masuk. Pak Ayob memegang pinggang Along sambil menariknya ke bawah. Kini Along dapat merasakan keseluruhan kepala butuh Pak Ayob yang seperti kulat itu sudah masuk ke dalam cipap Along. Pak Ayob memberhenti seketika kemasukan batang butuhnya apabila Along terjerit kecil kesakitan. Ketika itu sudah sesuku batang butuh Pak Ayob terbenam.Tiba-tiba Along merasakan kesakitan seolah-olah cipap Along disiat-siat. Lutut Along menggigil, sambil terasa dahi Along berbintik peluh, walaupun kedingan hawa dari alat pendingin kereta menyapu kuat kulit tubuh. Pak Ayob membiarkan seketika batang butuhnya yang sedang berdenyut-denyut kuat itu di dalam cipap Along. Dia mencium Along sambil berbisik menyatakan Along akan rasa sakit sekejap aje, dan lepas tu Along akan rasa sedap pula…Along..Tak Kesah… Pak Ayob kembali menggerakan batang butuhnya dalam cipap Along. Mula-mula perlahan, tetapi semakin lama semakin laju. Along mula merasa geli kembali. Alur cipap Along juga semakin licin. Sambil memandang wajah Along, Pak Ayob meminta untuk memasukan lagi batang butuhnya. Along mengangguk sahaja. Dan ketika Along mulai asyik dengan tujahan lembut itu, tiba-tiba Pak Ayob menarik pinggang Along dengan kuat, dan serentak itu seluruh batang butuhnya terbenam rapat ke dalam cipap Along.Tanpa rasa malu lagi Along menjerit kesakitan. Pedih dan ngilunya amat terasa sekali. Along cuba untuk bingkas bangun, tetapi Pak Ayob pantas menahan. Dia memeluk erat tubuh Along. Air mata Along mula mengalir membasahi pipi. Pak Ayob segera memujuk Along dengan mangatakan sakit itu hanyalah untuk seketika sahaja. Pak Ayob membiarkan batang butuhnya bersemadi di dalam lubang cipap Along beberapa ketika. Terasa kepala butuhnya berdenyut-denyut dengan lajunya. Along menggigil menahan kesakitan. Saat itu Along pasti bahawa kini Along bukan lagi seorang gadis yang suci…tapi..Along.. Tak Kesah… Melihatkan Along mula menangis, Pak Ayob terus memujuk Along. Katanya janganlah Along bimbang kerana walau apapun yang terjadi selepas ini, dia akan tetap bertanggungjawab dan berjanji akan menjaga Along dengan baik. Katanya dia sanggup untuk menanggung segala perbelanjaan Along. Kata-kata Pak Ayob itu membuatkan Along kembali lega. Pak Ayob memeluk dan mencium Along dengan lembut dan mesra, membuatkan Along selesa semula. Along mengesat airmata dan mula membalas ciuman Pak Ayob. Perlahan-lahan Pak Ayob menggerakan batang butuhnya keluar masuk cipap Along. Rasa ngilu dan perit masih terasa, tetapi Along terus bertahan.Kian lama, tujahan batang butuh Pak Ayob semakin laju, namun temponya tetap tersusun. Along mula merasa geli kembali terutama ketika alur cipap Along bersentuhan dengan bulu-bulu kasar di pangkal batang butuh Pak Ayob. Sedikit-demi sedikit Along dapat melupakan rasa sakit dan perit tadi. Sesekali Along tunduk memerhatikan batang butuh Pak Ayob yang besar itu keluar masuk cipap Along. Along mula asyik…Along Tak Kesah…
Beberapa ketika kemudian, Pak Ayob menyuruh Along bangun dan menonggeng . Dia memasukan batang butuhnya ke dalam cipap Along dari belakang pula. Along dapat merasakan batang butuh Pak Ayob meneroka setiap lorong dan ruang cipap Along. Along mengerang dengan kuat sambil menggerakan punggung mengikut hentakan batang butuh Pak Ayob. Pak Ayob mengerang kuat sambil meramas-ramas buah dada Along yang terbuai-buai itu. Sesekali dia menarik pinggang Along kebelakang supaya batang butuhnya dapat masuk sedalam-dalamnya.Ketika itu Along menjerit-jerit kecil sambil menggigit bibir menahan kesedapan yang kian terasa di segenap urat saraf. Dalam keasyikan itu, Along kian dapat merasakan saat-saat kemuncak semakin hampir. Cipap Along semakin basah. Terasa kegelian yang teramat sangat yang tidak pernah Along rasa selama ini. Melihatkan Along yang kian resah itu, Pak Ayob melajukan tujahan batang butuhnya. Akhirnya, Along mengerang dengan kuat ketika Along tidak lagi dapat menahan cairan yang tiba-tiba terpancut keluar dari dalam cipap Along..Along klimak buat pertama kalinya…Along.. Tak Kesah… Pak Ayob juga semakin kuat mengerang. Dia membalikan tubuh Along dan mambaringkan di atas kerusi kereta itu lalu menyambung tujahan batang butuhnya mengerjakan cipap Along. Along berusaha menahan serangan bertali arus Pak Ayob itu. Pak Ayob menyuruh Along mengemutkan cipap Along kuat-kuat. Pak Ayob semakin tidak keruan. Desahan nafasnya semakin kuat. Semakin kuat Along mengemut, semakin laju tujahan butuh Pak Ayob. Kereta Toyota Unser itu terasa bergoyang-goyang kekiri dan kanan.Denyutan kepala butuhnya juga semakin terasa. Seketika kemudian Pak Ayob pantas menarik keluar batang butuhnya dari cipap Along. Serentak itu beberapa pancutan cecair putih dan pekat terhambur keluar dari kepala butuhnya. Sebahagian bertabur di atas dada dan perut Along, sementara sebahagian lagi terpercik ke atas kerusi. Tubuh Pak Ayob menggigil-gigil menahan kesedapan seperti yang Along rasa tadi. Dengan wajah yang mambayangkan kepuasan, Pak Ayob terduduk di sebelah Along. Along merasa lega kerana perkara itu sudah berakhir. Namun pengalaman sebentar tadi Along merupakan sesuatu yang sangat luarbiasa…Along..Tak Kesah… Pak Ayob mencapai kopiah putih dari atas kerusi dan menghulurkan kepada Along. Dia menyuruh Along mengelap cipap dan badan Along. Sesudah itu Along segera bangun dan mencapai seluar dan baju Along yang bertaburan di atas lantai lalu terus memakainya. Keadaan malam sudah menjadi gelap gelita. Selesai mengenakan pakaian masing-masing Along dan Pak Ayob kembali ke kerusi hadapan kereta. Pak Ayob segera menghidupkan injin dan berlalu dari situ.Dalam perjalanan, Pak Ayob mengucapkan terimakasih kerana Along sudi melayannya. Dia juga memuji - muji Along kerana katanya cipap Along sangat cantik dan tembam. Katanya lagi Along pandai kemut, sampai nak tercabut kepala butuhnya bila Along kemut. Sesiapa yang dapat rasa cipap Along adalah merupakan orang yang sangat bertuah. Katanya dia benar-benar puas kerana sudah beberapa tahun dia tidak merasa kenikmatan melakukan hubungan seks.Along hanya tertunduk dan tersipu-sipu malu. Sambil itu Pak Ayob turut meminta supaya Along tidak menceritakan hal itu kepada sesiapa pun. Itu adalah rahsia antara Along dan dia sahaja. Along mengangguk tanda setuju. Sesampai di rumah , sebelum Along turun dari kereta, Pak Ayob mencium dan meraba buah dada Along serta memberikan wang sebanyak RM 50.00. Sambil itu dia berbisik untuk merasa cipap Along lagi. Along tersenyum tanda setuju. Sejak hari itu, Along sudah lima enam kali di pantat oleh Pak Ayob. Bermacam gaya Pak Ayob ajarkan pada Along. Tiap kali main dengan batang Pak Ayob tiap kali tambah nekmatnya …. Along ...Tak..Kesah.. Ada satu senja, pulang sekolah Along pergi rumah Pak Ayob kerana dah gian. Along punya kunci rumah Pak Ayob supaya senang. Tiba rumah Pak Ayob, Along terus masuk. Dari belahan pintu yang tak ditutup rapat, Along nampak Mak yang sedang sarat 7 bulan di kongkek oleh Pak Ayob di atas katil yang sering Along gunakan semasa mengongkek dengan Pak Ayob...Nampak napsu seks Pak Ayob semakin kuat..tapi.... ALONG..TAK KESAH…

Tiada ulasan: