Jumaat, 5 Oktober 2012

Rogol

Kisah nie adalah kisah pengalaman yang tidak akan aku lupakan dalam sejarah hidup pahit dan titik hitam hidup ku....

kisah nie berlaku kira² enam tahun lepas (1994), masa tu aku tengah study kat kolej swasta...,

so memandangkan aku nie anak orang kaya dan anak tunggal, aku selalu tinggal seorang kat rumah sbb parents aku pergi ke oversea kerana urusan kerja. so pembantu rumah aku pulak dia jenis tak kisah... sbb orang indon katakan...

well.., pendekkan cerita.. aku berkenalan dengan seorang lelaki yang aku anggap sebagai abg angkat ku...

suatu hari, komputer dirumahku rosak, so aku call dia , untuk repair komputer aku sbb aku nak siapkan assignment aku ...., masa tu malam dalam pukul 9.30 mlm... dia datang ke rumah..., lama juga dia repair komputer aku...

semasa abg angkat repair komputer aku, aku tgk CD Blue yang aku pinjam dari kawan kolej aku..! aku tgk cd tu seorang aje... hatiku rasa nak ajak abg angkat aku tgk sekali, tapi aku rasa malu..., aku masih ingat lagi semasa kawan aku berikan cd tu pada aku, dia kata kalau aku tengok seorang tak syok, baik tengok dengan guys.., semasa aku tengok cd tu, aku rasa macam nak cuba aje.., aku rasa pussy aku basah... masa tu aku pakai t-shirt dan short aje.. lagi pun aku nie jarang pakai bra dan
panties kat rumah..

bile aku dah naik syok.... aku panggil abg angkat aku, dia pun datang.. aku cakap kat dia bule tak aku nak having a fun with him...! abg angkat aku diam aje...! aku pun merajuk lalu abg angkat aku pujuk dan dia kata ok... aku pun ajak dia kat bilik aku...!

mula² tu dia kiss kat lips aku... then aku membalas... dia hisap lidah aku.... lalu aku pun ramas batang dia.. aku terus buka baju aku dan baju abg angkat aku... then dia kiss breast aku (36C) , dia jilat breast aku ..., dia lick puting dan hisap puting aku... aku pun terasa syok... lalu aku buka short aku dan tanggalkan jean abg angkat aku tu.. apalagi aku terus buka spender dia...

fullamak .. besarnya..., tegang abis...!! aku main² batang dia kat lubang pussy aku...! sama² basah.. aku teruskan main² batang dia kat lubang aku... rasa nyilu dan geli tu ada sbb kat pussy aku nie hutan lebat..... abg angkat aku cuba masukkan batang dia dalam pussy aku.. lama juga nak masuk sbb aku masih dara masa tu... akhirnya masuk juga.. fuhhhhh.... sedapnya... aku rasa darah mengalir dicelar-celar lubang aku...

abg angkat aku teruskan menjilat breast aku.... puting aku bertambah keras setelah dihisap dan dijilat.... aku menyuruh abg angkat aku fk aku... mula² .. dia fk aku slow... makin lama makin laju... aku terasa kemut sikit aku rasa tak tahan lalu aku suruh abg angkat aku keluarkan batang dia .. lalu aku pancut kat tilam aku...! aku tengok batang abg angkat masih tegang lalu aku aku pun goncang
batang abg angkat aku tu... aku cuba try kulum batang dia errmmmmmm.... sedapnya.....!! aku jilat kat kepala batang abg angkat aku.... !! lama juga aku jilat...! aku kulum lagi... akhirnya abg angkat aku terasa nak pancut lalu aku suruh pancut dalam mulut aku aje...!! errrmmm... panas suam rasanya...!!

fuhhhh.... lama juga aku berasmara dengan abg angkat aku...

Tiada ulasan: