Khamis, 4 Oktober 2012

Cintaku Memasukkan Ku Penjara

Ini Kisah Benar Yang Hangat Patut Disiarkan Semua Patut Enjoy Dan Renung-renungkan,,,, Ehehe,,,,

Kisahnyer begini...
Ade minah cun x meletup mcm Shilla Hamzah tapi sweet pakai tudung biasa menawan hatiku..
Comel... jalan cam puteri, cara ckp lagi manis bukan cam bdk pempuan sekrang mulut celupar...
Walaupun pakai baju tutup aurat tapi seksi bentuk mcm ade S curve...
Tinggi x tinggi sgt... ala kadar tapi mcm model kat majalah yg aq selalu baca(Playboy ahaha....)
Panggil je la Puteri...
Tapi yang pedihnyer die ade BOYFRIEND iaitu KAWAN BAIK aq pulak tu...
aq jeles aje la nak buat camne...
Tapi zaman sekrang semua ade fb kan???
aq add la fb Puteri melalui BF die lar...
harap dpt jadi kwn ok larr...
die terima request aq pada hari berikutnyer...
aq tanye die ingat aq lagi x...
die ingat aq walaupun jumpa sekali...
aq happy la minta no. die..ahaha
die kasi.. ehehe
lagi best die ade Whatsapp...(minah kaya meletop)
aq cube tackle die ...
tengok-tengok...
bf die miskin (xd Whatsapp) dan busy dgn kerja..
die suka pulak aq main mcj whatsapp 24 jam...
aq cuba larr ajar pasal mcj blue..
ingat segalanye dah berakhir..
die enjoy..
bapak best minah nie, aq nak aje die jadi awek aq..
aq pown syorkan website nie kat die, die lagi suka..ehehe
Semakin bermesra dgn aq, Semakin die sedar bf die x sayang kan die
pernah sekali bf die mcj sekali seminggu tu pown mcj die xd kredit seminggu..
minah nie kesian kalo lonely tolong top-pop kan mamat tu... bapak x sedar salah gune awek..ahaha
Puteri sekrang mula panggil aq abg..
aq pulak panggil syg,puteri hatiku,sweetheart..
sweetnyer kiteorg
sweet mcm
chocolate..(aq suka line nie dlm citer SAM..tengok tau...)
ahaha...
kiteorg mcj bermanja tp x jumpa...
apew kes x jumpa..
so ehem2, aq plan arr menggunakan event yg die minat utk kuar dating....
die on.. aq pown on STIM ahaha...
pagi2 jadi gentlemen arr.. gi event tu pastu mkn kat kedai mamat(duit xd cukup bajet nak buat camne),gi karoke...
petang ajak gi suatu tempat untuk ehem2...
rumah bujang membe aq...
sesuai utk buat bende stim...
aq masukkan die dlm bilik kosong...
baringkan die kat katil...
buka semua bajunye..dari T(tudung) to SD (suar dlm die ahaha)
wooaa..woot..woot...
Die punya dada 2x ganda size dari B jadi D bile check raba..rambut die hitam berkilat,panjang sampai bahu memang type aq,
yg penting die punya cipap...ergghh bapak chubby sexy, ade cecair mengalir mcm air liur mcm nak aq punya batang...
aq ajar die jilat batang aq, hisab batang aq camne, kiss manja2 hingga french kiss..
tp paling best masukkan batang aq dlm cipap die ar...ahaha
mula2 die x nak melawan, cube nak elakkan seb nampak batang aq cam besar... awal2 larr...
aq peluk die kuat sambil raba die...
die dlm keadaan baring.. still peluk, aq mula french kiss utk hayal die mcm bagi ubat hilang waras akal..
mula aq masukkan sikit aq punya batang...
aj gentle sekejap, pujuk die...
yg best die x melawan aq, owh bestnyer walaupun sedikit..
pastu mula action lelaki macho aq iaitu menggerakkan batang aq sambil die kuar suara seksi...
ade darah kuar mengalir dari cipapnyer, tp aq buat de ar... ahaha
aq buat cepat2 supaya die lebih suka aq punya batang drpd sakit..ahaha
masa climaks aq pancut luar ahhh... x nak die mengandong
suruh die hisab aq punya susu..ahaha
die ckp sedap...
lepas tu, aq mandikan die dan hanta die balik...
mlm tu masa manja2 aq minta jumpa esok nak buat ehem2 lagi..
die on aq ON stim.. ahhh.. untung dpt awek nie dlm gengaman aq

Keesokkan hari...
tiba2 die x balas mcj whatsapp aq..
die tiba2 xd kat tempat janji nak jumpa...
aq pown hampa...
setelah beberapa jam berlalu.. tibe2
ade org aq x kenal col....
rupa-rupanyer.. mak die col aq...
mula lah soalan mcm kat aq..
tp yg paling pedih "Ape ko dah buat kat anak aq?"
tengok2 dah kantoi,
mak die check phone die time die tido...
Puteri pulak dah beritau segalanyer kat mak die...
aq ckp aq cinta die dan nak kahiwn dgn die tapi..
mak die ckp nak report polis..
aq mula gelabah... lepas haritu,
Puteri contact aq guna no.baru die...
masa tu die kat hospital kat wad kene tahan
seb umur die still 17 walaupun patutnyer die umur 18..
birthday lambat..
birthday die bulan 12...
Puteri dgn suara sayu ckp
kalo umur 17 thn, suke ke x mamat yg kerjakan die kene
20 tahun masuk penjara dgn 12 sebatan
disebabkan sekali aje jumpa die...
mak die buat kes rogol...
seb aq baru kenal die 2 minggu melalui fb pulak tu..
aq dah menggigil...
Lepas aq tenangkan die...
Aq bermanja dgn die buat kali terakhir mlm tu...
janji dgn die jgn cari laki2 lain...
aq buat janji bodoh2 dgn die...
die janji untuk buat company gabungan name kite berdua..
supaya
die janji utk buat rumah banglo warna kelabu utk kite berdua bile aq kuar
bilik kite mesti warna hijau katil warna merah..
kite berdua suka kucing, kalo bela kucing mesti name Tiz (T name puteri IZ name aq)
bermanja lah kite berdua buat kali terakhir..

keesokan malam,
dpt jumpa die buat kali terakhir.....
polis dtg rumah aq dan die dlm kereta polis...
Aq kene tangkap
die menjadi saksi uk check utk pengesahan
suara yg merdu tapi sayu ckp "ya" kuar dari mulut die
die bertudung putih mcm suci aje...hatiku jatuh cinta lagi..
mukanye tetap comel walaupun tgh sayu..]
nak cium aje pipi die..
aq pown melepaskan hartaku iaitu phone,dan dompet pada membe aq yg time tu tengah lepak kat rumah aq..
aq masuk kereta polis...
kedua-dua kereta polis menuju hospital
tengok2 utk masukkan die balik dlm hospital..
dpt jugak la tengok bdn die yg seksi buat kali terakhir..
lepas tu aq menunju ke balai
aq di masukkan ke dalam lokap...
entah aq di masukkkan ke dlm makhamah kowt..entah bagaimana
the end je ahh...
tapi kisah nie harap dapt dinikmati dan renung-renungkan

Sebernanye aq bukannye ade internet kat lokap dpt tulis semua bende nie...
aq suruh membe aq tolong siarkan citer nie...
aq antara peminat setia website nie...
tunggu la 20 tahun
kalo aq masih hidup, aq cube cari Puteri
buat kisah cinta seks lain pulak..ahaha

Tiada ulasan: