Khamis, 20 September 2012

PENGKID

hah..aku bace kat sini sumer cite2 sex laki ngan pompuan..kalu ade pong les nyer cite sket jek...tapi takper..utk menambah koleksi cite les..aku pong tulih la kat sini.. sejak lahir aku rase title pengkid tuh mmg la dah ade kat aku..malaih la nak eksen tapi sememangnyer aku handsome seyy..bukan aku kate la..org...awek..4 sure ade..aku start ade awek mase form 3,mase tuh bodoh lagi..aper pong aku tatau..biler dah beso sket pengetahuan pasal sex pong dah luas giler..mule la aku jalankan projek..kebetulan aku baru jek couple ngan ade sorang awek nih..dier kiut jek.el..sumer barang kat dier buleh dikatekan comel la.. malam aku couple aku ngan dier tuh..aku ajak la dier tido kat umah aku..aku carik la alasan nak wat folio utk keje khusus PMR sesamer..otak mesti jalan beb..lagipong pantat aku sejak 2-3 hari nih gatal jek..so nak menghepikan dier aku kene la carik kawan dier..petang tuh aku act biasa2 jek..tak la heavy2...tapi pantat aku kat dalam cargo aku nih dah ngamuk sakan dah...mlm tuh lepas dinner .. aku start slow talk ngan dier..mula2 cakap2 kosong jek..pastuh tangan aku pegang muke dier..dier diam jek..pastu tuh aku kiss bibir comel dier..mule2 dier menolak..yer la first time..pastuh dier kate aku la first kisser dier..aku cakap same la kiter..then aku continue kiss ..dan jeng.!! jeng!! tgn aku pong merayau la kat tetek dier yg comel jugak..as usual..dier menolak..tapi lepas aku french kiss yg heavy giler ,dier merelakan...satu2 kain yg melekat kat badan dier dan aku tanggal..maka nilah folio pmr kitorang...sambil berdiri aku french kiss dier ..awek aku nih dah pandai menjalankan tugas walaupun first time..tangan dier meramas2 tetek aku yg kecik tak berbukit tuh..agaknyer tak puas hati dier pegi hisap puting aku...sampai part tuh..aku dah tak tahan..aku tolak dier atas katil slowly..aku kiss dahi dier then bibir dier ..aku turun ke leher dier part yg dier paling sensitif..aku buat love bite banyak2 kat situ..pastuh aku kerjakan dier punyer tetek yg dah lama aku idam2kan...love bite kat situ lagi banyak berbanding kat leher dier tadi..merah2 macam kene gigit semut api..dier mula pejam mata..menikmati kucupan kasih dr aku..part palin best ..aku turun ker pantat dier..licin tak berbulu..dier shave maa..aku suker sangat..berbekalkan web blue2 ,mag,cd blue..aku buat la aper yg tergerak di hati mule2 aku gigit2 kelentit dier...dier mengelinjang tak tentu pasal...aku jilat pelan2 sekeliling pantat dier..pastu aku suruh dier tukar posisi 69 aku,aku teruskan aper yg aku wat tadi..lubang dier aku jilat puas2..aku cube masukkan lidah aku kat lubang dier..tapi susah sebab dier asyik mengelinjang2 sambil menghisap pantat aku..aku gunakan jari aku..ketat la pulak..last2 boleh jugak ..biler aku masukkan jek..dier pun "aaahhhhh...aaahh aaahhh..awak lagi dalam awak ..sedap nyerr...aaahhhh" aku wat la aper yg dier nak..tiba2 aku terasa sedap yg amat sangat..jari dier ade dlm lubang aku..dier buat aper yg aku wat..jolok punyer jolok..tibe2 aku ngan dier kejang serentak..she cum..so do i..aku continue jilat pussy dier..tapi dier dah terkulai dalam kegelapan malam..aku betulkan posisi aku..aku peluk dier dari belakang...dier bisik kat telinga aku.." u are the best thing i've had..lainkali saya nak lagi macam ni boleh??" aku cume angguk dlm senyuman..aku kiss dier dan kami tertidur dalam pelukan.. sampai seminggu folio pmr kitorang..tak siap2 jugak sebab wat folio edisi lain..takper..sekarang aku ngan dier dah form 4..alhamdulillah..pmr aku lulus cemerlang..demi awek aku aku tolak sume tawaran s.b.p. ...nanti lame2 berjauhan gersang la aku..heheheh..

Tiada ulasan: