Rabu, 26 September 2012

Balas Dendam Satu

Su tengah marah dengan boy Su. Dia kata yang Su ni selalu  keluar
dengan  jantan lain dan bermesra dengan dia orang. Well  for your
info Su tak pernah  keluar dengan jantan lain mau  pun bermesra dengan
jantan lain. Tapi sebab Su  marah kat dia,  Su keluar jugak dengan sorang
boy lain. Nama dia Joe. Budak  satu  building dengan Su. Dia selalu ajak
Su keluar, mula Su tak nak,  tapi  sebab nak balas dendam, Su yang ajak
dia keluar.

We  all tengok wayang,  pegi shopping, pegi makan. Tapi yang Su surprise
bila  dia hadiahkan Su satu  barang. Dia kata nanti balik baru bukak.
Sampai  rumah lepas mandi, Su pun  baring atas katil dengan towel. Kemudian
teringat hadiah yang Joe kasi. Su  pun buka cepat-cepat. Kat  luar kotak tu
ada kad.

"Su, Joe dah lama nak  bagi hadiah  ni pada Su. Jangan Marah, tapi enjoy
hadiah yang Joe belikan  ni.  Gunakan kalau kesunyian"
Bila Su buka saja terperanjat  Su tengok, Joe  hadiahkan Su "DILDO" (penis
diperbuat dari  plastik). Mula-mula marah jugak,  tapi bila Su fikirkan
siapa  yang tau. Ukuran dildo tu panjang, dekat 10". Su  cuba masukkan  dalam
mulut I, penuh mulut nak kulum dildo tu. Kemudian Su  baring  atas katil
sambil pegang dildo dalam tangan, fikiran Su melayang  membayangkan lelaki
yang mempunyai penis sebesar ini. Kemudian  pelan-pelan Su  taruh dildo kat
pussy Su. Makin lama makin kuat  nafas Su. Su tak tahan, cuba  masukkan
dildo dalam pussy Su.  Tiba-tiba kawan serumah Su masuk bilik nak  ambil
barang. Terperanjat  Su, lalu terhenti sekejap. Dia pandang Su, Su  pandang
dia.  Tiba-tiba dia kata "Su, boleh I join you". Su mengangguk aja,  sebab
dah  syok main dengan dildo. Kemudian dia tarik towel Su sambil hisap  tetek
Su, kami sama-sama menikmati tubuh masing-masing. Tapi  yang paling Su  suka
position 69. 3 kali Su capai klimax. Kemudian  kawan Su, Nora ambil  dildo
dia masukkan dalam pussy Su, "AAAHhhhh!  sakit Nora, uuuuu...mmm!"
Nora cuba masukkan pelan-pelan.  Tapi Su tak tahan sakit, Su suruh  Nora
keluarkan dildo dari  pussy Su. Nora keluarkan dildo dari pussy  Su.
Sambil Su pegang  pussy Su yang sakit, Nora kata "Tak apa Su, rest  dulu,
nanti  kita try lagi.

Tiada ulasan: