Rabu, 26 September 2012

Anna Yang Gila Seks


mak aihh hang pa cerita macam betul ...padahal  membuhung lebih ni maih orang  lama nak cerita pulak...real punya..

Masa  tu aku kat KL baru duduk kat situ 3  bulan ... satu hari tu aku  balik dari kampung ..masa dalam bas tu aku ushar  sorang awek tu...pergh  cun gila...pas tu awek tu perasan aku ushar dia...mas  turun dari  bas aku jalan belakang dia....alih alih dia tegur...abang nak ikut  i  ke? ..aku pun apa lagi mula la mengayat..pas tu kami gi dataran  ....lepak  sembang sembang...pas tu aku ajak dia makan kat cm restoran  rasa utara....pas tu  dah lewat dah.. dia kata dia nak balik dah..aku  kata rileks aaa bukan ada laki  pun kalau balik awai...pas tu dia  kata memang tak ada tapi dari jalan jalan baik  balik rumah kalau  nak ikut jom lah...mak aihh aku pun terkejut kejap..apa lagi  naik  bas la aku ngan dia gi rumah dia. sampai kat rumah dia actually  bukan rumah  pun bilik aje..atas rumah kedai somewhere kat jalan  ipoh ...aku pun tengok album  dia ..dia pi mandi . bila dia habih  mandi keluar bilik air berkemban ngan  towel....perghhh ngan titik  titik air kat atas tetek dia ..rambut basah...bau  wangi ...tak  tahan pak cik ...terus aku grab dia buh cemolot dengan  rakusnya...awek  ni aku ingat dah biasa la buat projek ...dia tak tolak  pun..melawan  tarik dan sedut lagi ada...aku bukak towel..bogel la dia...pas tu  aku ramas tetek dia tegang macam getah buku wa cakap lu...pas  tu dia start to be  aggresive...dia bukak baju aku seluar aku dan  underwear aku ...terus dia melutut  depan aku...dan pas tu dia  buh serlom (blow job)....asyikkkkk....ngan telo telo  dia sapu..aku  pun mula la belagak macam pelakun blue...aku hentak batang aku  terus  masuk penuh dalam mulut dia...termuntah air liur awek tu...aku apa  peduli  lantak lah after all bukan awek steady pun dalam kepala  pikir nak one night  stand aje...pas tu aku tolak dia atas lantai...sku  ksngksng ksn kski dis luas  luas..aku pulak menservis dia ..aku  jilat kelentit dia..wangi cipap dia sebab  baru mandi kalau tak...tak  kuasa aku nak jilat aku jolok jari hantu dalam lobang  dia pas  tu tambah jari telunjuk...berair-air cipap awek tu..pas tu aku tengok  bontot dia dah terangkat angkat..tangan tak tentu arah...mulut  bising orghh  arghhh orghh arghh...tau tau dia tarik rammbut aku..kaki  dia kejang....climaxs  dah awek tu rupanya..baru dia tau penangan  lidah aku...aku carry on jilat  lagi..lama gak pas tu dia dah tak  boleh tahan ...dia bangun...baring kan aku  ..terus kangkang kan  kaki dia sambil mencangkung dan ...celup celup terus dia  masukkan  batang aku ....perghh dia duduk kat atas sambil mengayak ayak memang  exprience awek ni. macam macam style aku bikin...doggy la side  by side la macam  macam la....dan seperti biasa dah bersetubuh  tu sure la pancut...aku pun masa  dekat nak pancut...tarik batang  aku sebab aku tak berkondom...aku pancut atas  muka dia...on the  face sebijik macam cerita blue...wa cakap lu....

sejak hari  tu  aku kerap jumpa dia ...aku tau dia ada balak steady..dia yang cerita..balak  dia pilot MAS...tapi selalu tak ada...so apa lagi aku la yang  belasah sapa suruh  tinggal kan awek yang gila seks macam tu .  Sekang ni aku dah kawin..ngan awek  sekampung ngan aku...dah ada  anak dua pun...so aku dah bertobat la dari  melakukan ZINA. Untuk  mamat mamat yang baca cerita ni...satu aku nak  pesan....buat la  jahat bebanyak masa bujang tapi bila dah kawin jadilah suami  mithali  ...bini kena jaga bebaik beb..nanti kang dia makan luar..sapa yang  malu..kau orang jugak.

Tiada ulasan: