Rilex@Zello

hi all, demi seiring dgn dunia digital ni, abg dah createkan satu channel di Zello untuk kita semua berkomunikasi secara realtime melalui voice chat melalui semua henpon (Android, Iphone, Blackberry dll) tanpa memberi nombor henpon pada strangers. Harap semua dapat memanfaatkan servis ini. Perkakasan yg perlu = Smartphone spt diatas. Software yg perlu didownload = "ZELLO", cari je kat Market/AppStore (Free aje). bila dah register, cari channel = "Abgh3nsem". Masukkan password channel = "ABGH3NSEM" (semua huruf besar). so siaran 24 jam tanpa henti. sambil baring pon boleh chat. tak percaya??? sbb abg dah try. hahahahaha. bagi yang kurang kebernian dan kemachowan, korang chat kat web dah le.. wahahahaha. selamat bersembang.

Pengikut

Password = AbgH3nsem (All Caps)

Ahad, 4 Mac 2012

Kisah Aku Dan Isteri Part 3

Selepas sarapan dan mandi pada hari itu kami menghabiskan masa didalam bilik hotel mengadakan hubungan sex.Sekarang Aniem sudah boleh melayan kami bertiga,tenaganya lebih hebat dari semalam,dia berada diatas Don,Adams membelakanginya kedua-koneknya bersatu dalam cipap kemerah-merahan miliknya, sementara itu Aniem sedang mengulum konekku.Semasa kami sedang asyik melayan nafsu masing2,pintu bilik kami diketuk oleh seseorang.kami berpandangan diantara satu sama lain,Adams bingkas keluarkan koneknya dari lubang cipap Aniem,suara kecil Aniem menjerit,Adams mencapai towel disofa lalu dililit ketubuhnya,aku mengambil alih posisi Adams dan cuba memasukan konekku ke lubang jubur Aniem,ternyata lubang jubur sempit sedikit. Kami meneruskan permainan,sambil Adams sedang melayan tetamu diluar pintu bilik hotel.Aku dan Don terkejut bila Adams mempelawa Thomas dan Merian yg kami kenal semasa makan malam malam tadi masuk.Merian berskirt pendek dan berbaju singlet tanpa coli,kulihat putingnya sedikit terjojol disebalik singlet putih yg dipakainya,.Kami bertiga memberhentikan permainan.Aku dan Don mengeluarkan konek kami masing2 dari kedua2 lubang cipap dan jubur Anim dan capai towel yg tersangkut di penjuru katil.,lalu mengikat dipinggang, Aniem masih dalam keadaan telanjang bulat.Aku,Aniem dan Don berjabat tangan dengan Thomas dan Merian, “forgive us for disturbing you all are having sex,”kata Thomas,”it,s ok,kami serentak bersuara,” what’s do you come here?,”tanya Don lagi.,”I want joint with you all having sex,”kata Merian pada kami,”REALLY ,”sampuk Adams,.”how about you,baby?,tanya Adams pada Aniem,”no problem jawab Aniem spontan,”kami semua ketawa.,”Thomas dan Merian adalah pasangan suami isteri yg baru berkahwin,pertama kali jejak kaki ke Kuala Lumpur untuk berbulan madu.Mereka kata orang-orang Malaysia semuanya baik-baik dan perempuan2 disini semua cantik-cantik,sambil matanya merenung kearah Aniem,aku bangga bila Thomas berkata begitu.Thomas dan Merian sungguh kagum dengan Aniem,kerana gadis Malaysia macam Aniem pun sama seperti gadis2 diNegara mereka melakukan sex begini.Mungkin mereka sudah biasa dengan cara hidup mereka,tetapi disini mungkin mereka merasa pelik sedikit.Aku katakan pada mereka hidup perlu ada sex,untuk memenuhi nafsu sex yg tinggi dan cara yg berlainan kita kena usahakan.Aniem senyum tanda setuju apa yg kukatakan,dan Thomas meminta izin pada aku yg dia teringin sangat merasa cipap perempuan melayu,sementara matanya tertumpu pada cipap Aniem yg sudah mula kering kerana sudah lama tertangguh dengan permainan kami tadi.

Sekarang Aniem kena layan 4orang lelaki,baginya dia tiada masaalah kerana Merian boleh membantunya nanti.,”are you ready?,tanya Thomas kepada biniku, ”Aniem mengangguk dan meleretkan senyuman kepada Thomas,.lalu Merian merangkak menuju kearah Aniem yg masih duduk diatas katil,aku lihat Merian tidak memakai seluar dalam,mungkin Don dan Adams pun perasan apa yg aku lihat.,dikucup bibir mekar Aniem dan dia membetulkan sedikit rambut perangnya yg panjang mengurai jatuh kemukanya,”soft lips kata,”Merian kepada suaminya Thomas,lalu dibaringkan Aniem supaya badannya terlentang diatas katil,setiap inci badan Aniem dilihatnya,apa yg dicheck pun aku kurang pasti,Merian menghisap puting susu milik Aniem,berdegus suara Aniem bila gigi Merian bersentuh dengan puting susunya,kulihat tetek Aniem mula tegang kembali.,”your nipple erect,”Aniem senyum,sambil matanya tertutup rapat menahan kegelian.Kemudian Merian menuju kearah cipap Aniem yg mula lembab mengeluarkan air jernih dan pekat di celah2 cipapnya,”you are beautiful pussy..”kata Merian lagi,”lastday even more beautiful”,kata Aniem dalam nada bergurau,kami berempat dari tadi menjadi pemerhati,hanya senyum dan ketawa kecil saja.,konek kami kembali menegang semula, Merian mengarahkan Thomas membuka pakaian sambil lidahnya menghala kearah cipap Aniem, ”ermmm delicious.”kata Merian sambil lidahnya menarik keluar air pekat,sambil bermain-main dengan jarinya.,”thank,s jawab Aniem.Thomas sudah bertelanjang dicampakan seluarnya ke muka pintu bilik.,dia berjalan menuju kearah Merian dan Aniem yg sedang terbaring.,Aniem terkejut dengan konek Thomas lebih besar dari Adams dan Don ,tetapi sedikit pendek lebih kurang 6inch setengah,lalu Thomas menjilat air pekat Aniem yg masih tercalit dijari Merian,. ,”ermmm delicious Thomas pula memuji.kami bertiga membiarkan sebentar memberi laluan Thomas dan Merian meratah tubuh Aniem.Merian kembali menundukan kepalanya mengadap cipap Aniem,dijulurkan lidahnya kecipap Aniem yg mula mengeluarkan air jernih yg sudah terlalu banyak,dijilatnya dr lubang jubur hingga ke kebijik yg sudah tersembul besar untuk dihisap,.Aniem mula menarik cadar tilam,menahan kegelian dengan jilatan Merian.terangkat-angkat bontot Aniem bila Merian menyedut bijik kemerahannya.,”GREAT WOMEN,kata Merian pada suaminya.”belum habis Merian berkata-kata,Thomas menarik bibir bininya,mereka berkulum-kuluman air pekat Aniem bersatu didalam mulut mereka.kini giliran Thomas pula mengambilalih tugas bininya.dijilat,disedut dan dimasukan jari jantu dan jari telunjuk kelubang cipap Aniem,Aniem mula menjerit-jerit dan terangkat –angkat bontotnya,Merian mengulum lidah Aniem,skirtnya sedikit terselak dan mula menampakan cipapnya yg putih berbulu perang tersusun rapi.suara Aniem tenggelam dalam ciuman Merian,Thomas dan bininya memang pandai memain peranan.,Aniem menolak kepala Merian ketepi mungkin dia lemas dengan ciuman yg diberi oleh Merian,Thomas meneruskan jilatan dan sedutannya.Aniem mengerang lagi kini lebih kuat ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH………………. mungkin dia sampai klimax pertama untuk Thomas dan Merian.,Aniem sudah mula lemah,pergerakan bontotnya sudah mula perlahan.Merian capai bantal lalu diletakan dikepala Aniem,kepalanya sedikit terangkat,lalu Merian mencangkung menghala cipapnya yg sudah lembab betul2 dimuka Aniem sambil tangan kanannya menyelak sedikit skirt pendeknya yg masih terlekat dipinggang manakala tangan kirinya memegang dinding,Aniem tahu apa kehendak perempuan kulit putih itu,lalu dijulurkan lidahnya menghala kelurah cipap Merian yg sedikt berair,sekarang Thomas dan Aniem menjalankan tugasnya dengan jujur.Merian menggerakan badannya mara kedepan dan kebelakang, sementara Aniem membiarkan saja lidahnya terjulur.,Aniem menarik kedua-dua peha Merian kebawah,bagi memudahkan jilatannya.Sesekali suara Aniem dan Merian mengerang kesedapan.20minit telah berlalu dalam posisi mereka begitu.

Don kulihat sudah gelisah,koneknya diurut-urut kebawah dan keatas,begitu juga Adams dan aku,aku akan dapat merasai cipap putih milik Merian tidak lama lagi…kemudian Merian memusingkan badannya mengadap Thomas yg sedang asyik menjilat cipap Aniem,sementara cipapnya menghala semula kemuka Aniem, Aniem sambut dan kembali dengan tugasnya.Aku menuju ke arah dimana Aniem sedang menjalankan tugasnya sambil tanganku meramas-ramas bontot perempuan kulit putih itu,kuselak sedikit skirt pendeknya keatas,kucium lubang juburnya yg sedikit ternganga,ternyata lubang jubur Merian baunya harum mungkin sebelum kesini mereka mencuci terlebih dahulu,kemudian kutarik bantal dan kepala Aniem menuju ketepi katil,Merian dan Thomas mengikut arah tarikanku mereka tidak mahu seminit pun lidah dan cipapnya terlepas dari jilatan Thomas dan Aniem,sekarang aku dapat lihat bagaimana Aniem menjilat lubang cipap Merian,Aniem merenungku sambil mulutnya meleret senyuman, kudekatkan mukaku kelubang jubur Merian,kujulurkan lidahku menghala kelubang juburnya kujilat setiap sudut lubangnya,sekarang Aniem menjilat lubang cipapnya manakala aku menjilat lubang juburnya.Merian memusingkan kepalanya ingin melihat apa yg sedang aku lakukan.,aku senyum dan dia membalas senyumanku.sekarang 2pasang suamiisteri sedang melakukan sex bertukar2 pasangan.Thomas bangun lalu dihulurkan koneknya yg panjang 6.5inch,dengan lilitannya 2.5inch kearah Merian,dikulum dan dihisap konek suaminya yg besar itu,trnyata mulut Merian tidak seluas dijangkakan., setakat kepala saja yg dapat ditelannya,selebihnya tangannya yg mampu mengambil alih untuk dilancapkan,Thomas mengeluh panjang,Merian mengayunkan mengikut rentak jilatan Aniem,kemudian Thomas menarik keluar koneknya,lalu dia memukul koneknya kepipi gebu Merian,Thomas menyapukan sedikit air liurnya kekepala koneknya Merian sudah tahu apa tindakan seterus suaminya ingin dilakukan,lalu diludah air liurnya kecipap Aniem memberi ruang untuk suaminya menyetubuhi cipap Aniem nanti.,sambil itu dicapainya sebijik lagi bantal lalu dia meletakan dibawah bontot Aniem supaya cipap Aniem sedikit ternaik keatas,Merian memegang dan menghalakan konek suaminya dicelah cipap Aniem,dia mengosok-gosokan kepala konek suaminya dipermukaan lurah cipap Aniem,sesekali Aniem kegelian diperlakukan oleh mereka,kemudian Merian menolak masuk sedikit konek Thomas dan mengeluarkan kembali,mereka tidak mahu Aniem merasai kesakitan apabila konek 2.5 inch besar kepunyaan Thomas itu terus menujah masuk kedalam cipapnya.,Aniem kulihat lebih suka dengan cara begitu,sekurang-kurangnya dia tidak merasa sakit nanti,bila Merian dan Thomas sudah mendapati lubang cipap Aniem ternganga sedia untuk beraksi, terus ditolaknya kedalam,Aniem ternganga luas lalu menjerit Arghhhhhh….. sambil tangannya mencengkam bontot Merian,menahan tujahan Thomas,Thomas memberhentikan asakannya,dia memberi laluan kepada Aniem untuk menerima koneknya itu.Tidak lama kemudian Aniem menyuruh Thomas henjutkan perlahan-lahan,sementara itu dia mula menjilat cipap Merian,aku dapat rasakan Aniem sudah boleh menerima konek Thomas,aku tidak melepaskan peluang aku untuk merasa cipap bini Thomas pula,kutarik kebelakang sedikit bontotnya lalu kusumbat pula konekku,Aniem tidak melepaskan lidahnya dari cipap Merian, sekarang Thomas dengan cipap biniku,manakala bininya dengan koneku.Ternyata kemutan cipap Merian memang berlainan sedikit dengan cipap biniku, kemutannya lagi power.Kini giliran Adams dan Don pula jadi pemerhati,aku dapat lihat air cipap Merian melilih dan terus menuju kedalam mulut Aniem,Aniem menjilat sehingga kering dan tunjuk isyarat bagus pdku, mungkin air cipap Merian sedap.Lebih kurang 15minit kami dengan keadaan begitu, Thomas memberi laluan kepada Don pula untuk beraksi,Don menarik Aniem dia tidak mempedulikan apa yg Aniem sedang lakukan terhadap Merian,sedangkan aku masih lagi beraksi dengan lubang milik bini Thomas.Kemudian dia mendukung Aniem dan memasukan koneknya dalam cipap Aniem dalam posisi berdiri.,Adams pula meluru kearah mereka berdua menghadap kearah belakang biniku dan terus memasukan koneknya ke lubang jubur Aniem yg sedia menanti untuk ditebuk sekali lagi oleh mereka mereka henjut tanpa henti,sambil sebelah tangan biniku memaut leher Adams,mereka berkucupan.Thomas menghampiri bininya dan menghulur koneknya kemulut Merian,kudengar Aniem mengeluh begitu juga Merian, Arghhhhhh… Arghhhhh….. yesssss…. yesssss….. yesssss…. ohhhhhh….. errrmmmmmm fuck me… fuck me jerit Aniem. Kami melakukan sehingga Aniem dan Merian berdengus tanda mereka klimax,kulihat Aniem sedikit longlai,sedangkan Merian masih lagi gagah ,Adams dan Don membaringkan Aniem disebelah Merian,Merian melepaskan konek Thomas dr mulutnya dan aku juga melepaskan konekku dr cengkaman lubang cipapnya kemudian dia merangkak menuju kearah Aniem yg sedang keletihan,kemudian dia meramas-ramas buah dada Aniem yg sedikit turun naik mengikut pergerakan nafasnya,sambil mulutnya merapatkan kemulut biniku,mereka berkucupan,tangan Aniem memaut leher Merian yg penuh dengan air peluh yg membasahi badannya, kami berempat membiarkan mereka berdua dalam keadaan begitu,cipap Merian yg terselah kemerah-merahan ditatap penuh ghairah oleh Adams,sedang mereka berkucupan datang Adams dari arah belakang,sambil memegang koneknya yg keras terhunus kelubang jubur Merian,Thomas hanya memerhati sahaja tingkah laku Adams,kemudian sedikit demi sedikit senjata Adams menujah masuk kelubang jubur Merian,Merian berdengus menahan asakan Adams sementara lidahnya masih bertaut rapat kebibir biniku,Adams melajukan ayunannya, berdecap-decup bunyi dari lubang jubur Merian yg penuh dengan air pekatnya, kemudian Adams menarik Merian kesebelah Aniem yg sedang berbaring,aku datang dan memberi isyarat pada Adams untuk aku berbaring dibawah Merian, Adams menarik Merian semula memberi laluan kepada aku,sempat aku mengucup bibir biniku Aniem,kemudian dia terjaga dari keletihan,Nafsu Aniem kian memuncak semula,dia bangun lalu menghulurkan tangan kearah Don dan Thomas yg sedang berdiri memerhati aku dan Adams sedang menyetubuhi Merian.Aniem menarik Don dan Thomas lalu dia baringkan Thomas disebelah aku,dia naik kebadan Thomas,cipapnya yg mula membanjiri dicelah kangkangnya dihala ke konek Thomas,Don mengambil tugasnya menyetubuhi dari belakang,kami berempat menghayun serentak keatas Aniem dan Merian,mereka merengek-rengek menahan asakan kami.,kini Aniem bersama Thomas dan Don,manakala aku dan Adams bersama isteri Thomas.Merian merapatkan kembali bibirnya kearah bibir Aniem mereka berkucupan.Mereka ibarat kuda yg sedang kami tunggang.

Jam menunjukan pukul 12.00 tengahari,bermakna kami berenam telah beraksi selama 3jam lebih,Merian dan biniku kulihat masih gagah lagi,kami bertukar2 pasangan dengan posisi yg sama,Aniem mahu aku seorang kerjakan Merian, manakala Thomas,Adams dan Don mengerjakan dia,konek Thomas dan Don telah berada didalam cipap Aniem,manakala konek Adams pula berada didalam mulutnya. Adams menarik rambutnya kedepan dan kebelakang untuk melajukan hisapannya.Merian dan aku sudah ingin sampai kedestinasi,dan dia menyuruh aku memuntahkan semua air maniku didalam pangkal rahimnya,menjerit-jerit Merian bila aku menghenjut dengan pantas dan laju, cruitttt…. cruitttt…cruitttt beberapa das tembakanku hingga kepangkal rahimnya,membuatkan aku terdampar diatas badannya,aku menarik keluar konekku,lelehan air maniku ikut sama keluar,Don menarik biniku lalu ditolakan kepalanya kelurah cipap Merian yg dipenuhi air maniku,Aniem menyedut dan menjilat saki baki air maniku dipeha Merian.Kemudian Adams pula mahu memuntahkan air maninya,Aniem dengan pantas menonggeng menyuruh Adams memuntahkan air mani Adams didalam cipapnya,tanpa berlengah Adams menurjah masuk koneknya kedalam cipap Aniem, Aniem dengan rakusnya menghayun bontotnya kedepan kebelakang, membuatkan Adams lebih agresif untuk mengeluarkan semua air maninya, ARGHHHHHHHH……yessss… yessss I cumming baby…Aniem,” bersuara fuck me…. fuck me…. yeahhhhhhhhh… Aniem menjerit lagi tatkala air mani Adams memuntah kedalam lubang cipap Aniem.,dia mengemutkan konek Adams membuatkan Adams mengelupur ibarat ayam kena sembelih,.ohhhh…you are very nice girl”,kata Adams.,Aniem bangun dia berlari kearah meja ruang tamu lalu dia mencangkung keatas meja, kemudian dia mengeluarkan semula sisa-sisa air mani Adams yg masih didalam lubang rahimnya,..pruitttt…pruittt.,,air mani Adams keluar. bila merasakan air mani Adams sudah habis keluar,dia turun dari meja tadi ,lalu diletakkan sebelah kaki diatas meja,ditonggengkan sedikit badannya,Don mara lalu dimasukan koneknya,dihenjut-henjut semula lubang cipap Aniem,yg masih basah bercampur dengan air mani Adams,kini giliran Don pula untuk memuntahkan kedalam pangkal rahim biniku.,Don menarik rambut Aniem kebelakang dipaut bibirnya yg penuh dengan air maniku tadi lalu dikucup bibir Aniem dengan rakusnya,Aniem tiada membantah dia melayan sahaja apa kemahuan Don,sambil tangannya mengentel bijinya yg tersembul keluar,Aniem menjerit-jerit dia mengatakan air jernihnya mahu keluar,Don melajukan asakannya pabila Don menarik keluar koneknya ,air jernih Aniem memancut laju keluar sambil tangannya memeluk bahu Don,Thomas terkejut dengan tindakan Aniem,yg dapat mengeluarkan air nikmatnya,Thomas mengatakan jarang2 berlaku pada perempuan, dan dia kata lagi Aniem adalah wanita melayu yg hebat dia tak sangka bertemu dan dapat main dengan perempuan melayu begini.Don melajukan asakan dan mengeluarkan semua air maninya kedalam cipap Aniem, Aniem terdampar diatas meja sambil tangannya memegang lubang cipapnya supaya air Don tidak melelh keluar,dengan lemah Aniem naik keatas meja lalu dia mencangkung dan mengeluarkan semula air mani Don yg tertanam dalam lubang cipapnya bersama-sama air mani Adams tadi.,Aniem dengan kedudukan asal kembali,sebelah kakinya diatas meja,kini giliran Thomas menyetubuhi Aniem iaitu giliran terakhir,Adams dan Don terdampar disofa,sementara aku berbaring disebelah Merian yg sedang memerhati aksi ranjang Aniem bersama suaminya,Merian berbisik padaku,dia kata padaku isteri aku memang hebat suatuhari nanti dia mahu kami ke NEW YORK membuat filem blue itu pun jika aku dan Aniem setuju ganjarannya cukup lumayan.aku katakan pada Merian nanti aku bincangkan dengan biniku Aniem.kulihat Thomas sedang mendukung Aniem menuju kearah Merian yg sedang berbaring denganku,dihenjutnya Aniem didepan kami,aku dan Merian dapat melihat isi cipap Aniem keluar masuk apabila konek Thomas keluar masuk dari lubang cipapnya,Thomas berdengus tanda klimaxnya sudah sampai,dilajukan hentakkannya membuat Aniem menjerit-jerit menahan kesedapannya,kini air mani Thomas pula menujah laju masuk kedalam lubang cipap Aniem.,Aniem memeluk erat badan sasa lelaki kulit putih,dengan jelas pergerakan cipap Aniem mengemut-ngemut konek Thomas, Thomas membawa Aniem kemeja ruang tamu tadi sambil sebelah tangannya memimpin tangan bininya Merian menuju kemeja itu,aku ikut sama,kemudian Thomas meletakan kedudukan Aniem mencangkung keatas meja itu lalu sekali lagi Aniem mengeluarkan air mani Thomas,yg masih berada didalam lubang cipapnya.Air mani Thomas lebih banyak berbanding dengan air mani kami bertiga.Kemudian Merian duduk menghadap cipap Aniem yg sedang mengemut-ngemut mengeluarkan air mani Thomas,dilihatnya air mani Thomas sudah tidak kelihatan,lalu dijilat setiap sudut lubang cipap Aniem yg ternganga luas,Aniem membiarkan sahaja apa yg Merian lakukan terhadapnya.,sudah habis menjilat Aniem mengangkat kepala Merian lalu dihulurkan lidahnya,mereka berkucupan tanda berterima kasih diatas layanan mereka tadi.Aniem berbisik kepada Merian,Merian hanya mengangkukkan kepala,kemudian mereka berdua menghirup air mani,ketiga-tiga yg telah bercampur menjadi satu diatas meja ruang tamu,.selesai menghabiskan air itu mereka berpelukan dan menuju kearah kami yg sedang duduk beratur diatas sofa.Aniem berada diatas riba Thomas dan Don,kakinya mengahala kearah Adams dan aku manakala Merian berada diatas riba aku dan Adams dan kakinya menghala kearah Don dan Thomas.,pada hari itu kami berborak-borak dan selepas makan dan mandi kami berenam melakukan adegan yg sama hingga kelarut malam. Aku, Aniem, Adams, Merian, Thomas dan Don begitu puas sekali.mereka tidak habis-habis memuji kecantikan dan kehebatan Aniem., Aku dan Aniem pulang dengan wajah ceria,dan kami amat seronok mengadakan sex bertukar-tukar pasangan.jika adamasa lagi kami akan lakukan.dan aku menceritakan pada biniku yg Merian menawarkan ganjaran yg lumayan terhadap aku dan biniku jika dia setuju mengikut mereka pulang ke NEW YORK.Biniku katakan bukan wang ringgit yg dia mahukan tetapi sex untuk memuaskan nafsunya.

Sekian,cerita kisah benarku.

Tiada ulasan: