Rilex@Zello

hi all, demi seiring dgn dunia digital ni, abg dah createkan satu channel di Zello untuk kita semua berkomunikasi secara realtime melalui voice chat melalui semua henpon (Android, Iphone, Blackberry dll) tanpa memberi nombor henpon pada strangers. Harap semua dapat memanfaatkan servis ini. Perkakasan yg perlu = Smartphone spt diatas. Software yg perlu didownload = "ZELLO", cari je kat Market/AppStore (Free aje). bila dah register, cari channel = "Abgh3nsem". Masukkan password channel = "ABGH3NSEM" (semua huruf besar). so siaran 24 jam tanpa henti. sambil baring pon boleh chat. tak percaya??? sbb abg dah try. hahahahaha. bagi yang kurang kebernian dan kemachowan, korang chat kat web dah le.. wahahahaha. selamat bersembang.

Pengikut

Password = AbgH3nsem (All Caps)

Ahad, 4 Mac 2012

Kisah Aku Dan Isteri Part 2

Hai kawan2 ingat lagi tak cerita tentang wife aku main dengan Richard dan aku dulu,pasti korang tertunggu-tunggu cerita selanjutnya dimana aku nak ceritakan pada korang semua,ok disini aku nak cerita bagaimana wife aku Sharifah Aniem panggilan manjanya Aniem main dengan 2 orang mat salleh,…Selepas terjadinya peristiwa diantara Aniem dengan Richard lelaki negro dulu,isteriku Aniem sudah mula ketagih dengan konek warga asing yg tak bersunat.Dia kata konek yg tak bersunat lagi enak dari yg bersunat bila bersetubuh.

Sebagaimana korang tahu wife aku ni Guru disebuah sekolah dipinggir ibukota Kuala Lumpur dan aku seorang kakitangan sebuah syarikat swasta. Pihak sekolah telah menghantar isteri aku berkursus selama 1minggu di PD untuk program sekolahnya,dengan beberapa kawan perempuannya yg lain,Isteriku telah menceritakan semula apa yang berlaku selama dia berkursus.

Ceritanya begini,perkenalan diantara isteriku dan 2 orang mat salleh secara kebetulan,dimana isteriku hampir2 lemas semasa mandi dilaut.,nasib baik ada mat salleh tersebut yang telah menyelamatkannya,dari situ terjalin lah ikatan persahabatan diantara 2orang mat salleh dengan wife aku dan akhirnya mereka bertukar2 no phone.Mereka berada diMalaysia selama 2 bulan atas urusan kerja.Setiap malam selepas habis kelas wife aku dan seorang kawannya Nadia menghabiskan masa bersama Adams dan Don,mereka berborak sehingga larut malam,aku bertanya pada Aniem semasa kami sedang berehat sambil minum kopi O diluar rumah “ada awak main ngan diorang tak?”tak., takut la sebab resort yang diorang menginap share2 bilik ‘”jawab Aniem. ”Habis awak tak dapat la rasa konek Mat salleh?”tanyaku lagi.”ermmmm nak buat macamner.”jawap Aniem lagi.”kalau abang arrangekan nak tak.?”soalanku bertali arus menanya.”boleh jugak bila?”tak sabar2 Aniem menunggu jawapan dari mulut aku”.’’Begini,awak je la yang contact mereka sebab abang tak kenal mereka.”’issshhh tak nak la,macamaner nak mulakan tak kan terus2 ajak main je”,gelak kecil bini aku..”ok la nanti abang fikirkan.”jelasku.”jangan lama2 sangat bang cuti sekolah tak lama lagi ada seminggu je lagi,.lagipun saya lepas kering dari period”.”amboiii tak sabar2 sayang abang ni,”aku cubit pipi gebu biniku…

Selepas siap mandi,aku terus turun kebawah menuju ke meja makan,sarapan pagi telah tersedia diatas meja,.kami makan bersama.Cuti pada hari ini kami tidak kemana2 hanya bersantai saje dirumah.Anak-anak aku mula dengan aktiviti mereka bermain dengan PSP mereka.,itu yang membuat aku dengan bini aku boleh menjalankan aktiviti ranjang hehehehe,”ok saya dah ada idea ni’”sampuk aku semasa Aniem asyik mencuci pinggan di sink.”macamner bang?”tanya Aniem padaku.”begini awak call mereka cakap awak nak jumpa mereka,untuk minum2 dan untuk memperkenal abang kepada mereka,dan dari situ abang boleh la kenal lebih lanjut dengan diorang,.”macamner idea abang ok tak?”ermmm ok saya try call mereka esok.

Selepas pulang dari kerja biniku meluru padaku,dia kata mereka tak dapat datang pada hujung minggu ni,disebabkan mereka kena selesaikan kerja mereka dulu,mungkin minggu depan itu pun kalau kerja mereka cepat selesai “kata biniku.”ok lagipun minggu depan cuti sekolah 2 minggukan”?yupp”jawap ringkas dari mulut Aniem.Aku lihat raut wajahnya sangat gembira ,mungkin nak dapat konek Mat Salleh.Minggu yang ditunggu semakin hampir kami telah membuat persediaan awal iaitu menghantar anak-anak ke kampung,kami bermalam dirumah orang tuanya,dan selepas makan tengahari kami bertolak ke Kuala Lumpur.”sabtu depan Mama dan Papa ambil ye kata biniku pada abang dan adik.”ok jawab anak-anak kami.Kami sampai rumah pukul 6 petang,malam ni kami berehat secukup-cukupnya kerana esok pagi kami akan bertemu dengan Adams dan Don.Malam tu kami berborak sambil menonton video Blue yang kami beli 2 hari lepas,.ceritanya mengisahkan 2 orang lelaki kulit putih mengerjakan seorang perempuan Melayu Singapore.yang mana perempuan tu bodynya kecil sahaja sedangkan 2 orang lelaki kulit putih itu berbadan tegap.Aku lihat dari tadi Aniem tak berkelip-kelip menontonnya,mungkin dia tengah terbayang lakonan perempuan itu adalah dia…,hai sayang khusyuk je dari tadi?”hehehehehe gelak kecil bini aku”saya tengah bayangkan bagaimana saya main dengan Adams dan Don nanti ni nak cari skill la ni.” hahahahahhaaha kami gelak memecah kesunyian didalam bilik. ”Jom kita buat macam dalam video tu” ajak aku,”lagi sorang siapa?”tanya biniku,dalam nada gurau,”ini kutunjukan jari hantu aku padanya”hahahahaha kami ketawa “itu tak best celah biniku”,biniku turun dari katil,lalu dilucutkan satu persatu blose yang dipakainya,.tersembul la dua bukit pejal yang putih dan gebu,.

Panties krim yang dipakainya masih lagi terlekat dipinggangnya,biniku menghulurkan tangannya kearahku dan kusambut dengan manja,lalu dibukakan boxer yang masih terlekat dibadanku,sambil itu kuusap-usap dibelakang hingga kelurah bontot ditutupi pantiesnya.Tercacak la konek ku dari tadi sudah keras lalu diusap-usap kepala konekku yang panjang 6inci,aku kegelian bila diperlakukan begitu,sedar-sedar konekku telah berada didalam mulut Aniem berdecap-decup bunyi percikan air liurnya,..Arghhh…Arghhhh…lagi sayang suaraku mengeletar..kurasa air maziku dh keluar Aniem menjilat sisa air maziku.Tanpa berlengah ku tolak Aniem kebucu katil untuk aku memulakan tugasku,.Aniem sudah tahu apa kehendak aku,lantas dikangkang pehanya, kulihat air jernihnya sudah terlekat pada panties yang dipakainya.

Kuselakkan pantiesnya sedikit lalu kujilat sakibaki air yang terlekat pada bibir faraj yang agak merah dan kehitaman itu.”cepat abang ayang tak tahan dah ni…masukakn lidah kedalam pepek ayang”rintih Aniem,aku tahu kegemaran Aniem,dia suka diperlakukan begitu dan cepat klimaks.Lebihkurang 15minit aku lakukan aksi menjilat,kami bertukar posisi 69 salah satu kegemaran biniku dan dalam masa itu jugalah dia telah klimaks 2x.Arghhh…Arghhhh…. Arghhhh… sedap abang suara Aniem mengerang aku rasa kalau korang duduk berjiran dengan kami mungkin korang dengar jeritan wife aku.

Sekarang Aniem berada diatas bontotnya mengadapku kedua-dua tangannya pegang peha aku sambil melihat lakonan dalam video yg masih terpasang,dia mengalunkan mengikut rentak cerita didalam video itu.Sedang asyik kami melayar bahtera telifon bimbit biniku berbunyi kringggg….kringgg…kringgg..,kucapai dan kuhulurkan kepada biniku kulihat tertera nama Adams,.Aniem memperlahankan rentak dayunganya,”hai kudengar dari mulut Aniem menjawab panggilan Adams.,”what are doing baby??”nothing jawab spontan Aniem”.. where we want to see tomorrow?”ermmm coffee house bukit bintang..aku menjalankan tugas yang lama terhenti,berdecap-decup bunyinya sesekali terdengar suara Aniem mengeluh kesedapan,Adams macam tak puas hati apa yang sedang Aniem lakukan,tanpa rasa malu dan mungkin nafsu sedang menguasai dirinya “Aniem menjawab I was having sex with my husband.”Wooww it’s great.,”your husband was not angry when I want to hear?”don’t worry my husband spotting,”you want make love with me?”tanya Aniem tanpa rasa malu kepada Adams.”If you had said that I do not rule.”when?jawab Adams lagi?” aku terangsang dengan perbualan mereka,semakin laju aku henjut Aniem,. tersekat-sekat suara Aniem bila bercakap dengan Adams.if…if a..any time we can do”,…Arghhh… Arghhhh yessss…yessss.. I cumming,. Arghhhhhhhhhhhhhhh………………. aku rasa konek Mat Salleh pasti keras… bila mendengar Aniem menjerit tanda klimaks kali ke 3.”ok baby I want to hear your voice please don’t off your phone.”ok ,jawab Aniem.,Aniem mula dengan aksinya dihenjut-henjutnya bontot turun naik sambil telefon dihalakan dimulutnya,bagi laluan Adams mendengarnya.,Aniem bangun dari atas badanku ,kemudian dicapai konekku yang masih berlendir dek kena air pepeknya lalu dihisap celupppp…celupppp Aniem mengulum konekku,”now what are you doing baby?”tanya Adam”,I was sucking..jawab Aniem dalam nada sumbang,..i would like that”kata Adams,”yesss….yesss…yesss….i cumming sayang kataku pada biniku,cruittt…cruiiittt…cruitttt air pekat aku meluncur jauh keanak tekak Aniem.,Aniem menyambut dengan tenang kehadiran air maniku,tidak setitik pun jatuh keatas cadar katil,ditelannya hingga ketitisan terakhir,..terketar-ketar kaki aku bila Aniem menyedut kepala konekku…”Adams i’m finish,”kata Aniem pada Adams yang masih menunggu apa adegan seterusnya.”baby can I fuck you tonight?”relaxx,, tomorrow we find ok”,biniku memujuk Adams,”I want you and Don.”your husband??tanya Adams lagi”,I said don’worry my husband spotting.,ok bye..see you tomrrow ,”kata Adams,”ok bye see you later.

Tepat pukul 9.00 pagi kami sudah siap,Aniem mengenakan seluar jeans Levi’s ketat,baju body fit dan bertudung,aku yang telah siap dari hanya menunggu didalam kereta.Aniem memakai minyak wangi yang harum membuat lelaki terangsang yang dibeli di Lot 10 tempoh hari.tepat jam 9.30 minit kami sampai tempat yg dituju iaitu diJalan Bukit Bintang,aku turunkan Aniem betul2 di hadapan Coffe House yang dijanjikan sementara aku mencari parking,kenderaan pagi ni tidak la banyak sangat,biasalah pagi cuti hari minggu tidaklah ramai sangat orang,nanti petang sedikit pasti ramai orang,aku lihat Aniem masih keseorangan lagi di luar Coffe house,”tak datang lagi ke Mat Salleh ni”tanyaku”entah takde pun “,jawab Aniem.,”maybe ontherway kot aku cuba memujuk”,’cuba call aku bagi idea”,baru hendak dicapai phonenya berbunyi ,kringgg…kringgg….”,hai baby you have arrived?” tanya Adams,”yup 5minit ago”,jawab Aniem.,”ok give me 2 minit,I want park my car’,”ok no problem”,jawab Aniem.Sambil itu kami memesan minuman dan sarapan.”hai sory I’m late,how are you??disapa oleh Adams dan Don,”it,s ok “fine,please sit aku pelawa mereka berdua,kami berjabat tangan perkenalkan diri masing-masing.aku tengok Adams handsome sikit dari Don,Don nampak macam dah berumur sedikit tetapi berbadan sasa”how about you last night?”tanya aku pada Adams,”hahahahaha gelak besar Adams,mungkin Don tak tahu apa yang berlaku semalam,dia terpingga-pingga mendengar perbualan kami.Adams menjelling kearah Aniem,”dan berkata,”This morning you would enjoy”,”of course ,”gelak kecil Aniem.,”what you all talking about?,”kata Don,”oohh maybe you do not know what we planning today,”ermmmm ok we plan have a sex,.”WHAT??terkejut beruk Don,”with whom??,”tanya Don lagi,dengan serentak aku dan Adams menjawab “this girl Aniem,.”Aniem tunduk malu,. ”GREAT”,are you sure ?’,dengan semangat Don menanya pada Aniem,” ermmmm yuuup.,now”?tanya Don lagi,RELAX jawab Adams,we drinks first and we asked what style she like??’,’what style you like baby?”tanya Adams,aku hanya berdiam diri sahaja bagi peluang pada Aniem menjawab.,”first,I like big boy and guy must lick my pussy,”aku hanya senyum bila mendengar jawapan dari mulut Aniem.,”what size do you like?”tanya Don pula,”within 9inch long and large in 1.5inch,”woooowww great,,”how to a threesome??’”tanya Don lagi,”I can try because the first ever attempt.”,with whom?Richard a black man,,”so you have no problem for threesome.,”I can try…,how much time do you like for this activities?’”tanya Adams lagi,as long as posible,”jawab Aniem.,”are you sure tanya Adams lagi,”yup I can try”jawab Aniem lagi,”what style do you like?Don menyampuk,DOGGY and one man is having sex with me and more one man I will suck his dick.,ok let,s go”kata Adams.”wait a minute, where we want to do??”tanya aku,,”your home,.”jawab Don.,”no..no I think a hotel.”right ok jawab Adams dan Don.,”before that I want to take Aniem go to shooping,”kata Don,semangat betul aku tengok si Don ni,lembik aniem dikerjakan oleh Don nanti,.”ok we wait in the car jawab Adams.,”you will not regret it for your wife to us?,”tanya Adams padaku.,it,s ok no problem, you do what you like on her..,” ok thanks.dalam 20minit baru muncul mereka berdua.,kami berempat naik satu kereta,aku tinggalkan kereta aku diBukit Bintang menuju ke Hotel,”what if we went to our hotel stay,kata Don “ok no problem jawab Aniem. ”apa yang dibelikan oleh Don pada sayang?” tanyaku, abang tengok ni bini aku menunjukan minyak wangi, bra& panties berwarna biru, lipstik berwarna pink stokin paras pinggang dan kasut tumit tinggi warna biru,.”mesti nampak seksi sayang nantikan gurau aku,..hehehehe gelak kecil Aniem,”sempat jugak Don cium saya kat dalam Fitting room tadi kata biniku,”uisssh tak sabar jantan ni,sayang tukar depan dia ke tadi, ”a,ah,” patut la mungkin dia tak tahan tengok body sayang,..”biniku hanya tersenyum”, dia kata apa bila dia nampak tundun dan tetek sayang,.,”dia kata perempuan melayu dia tak pernah rasa lagi,pastu dia kata body saya cantik macam orang belum kahwin.,pepek saya pun dia kata cantik,tak bergedut lagi,sempat jugak dikorek pepek saya,..ermmm patut la dr tadi aku lihat jarinya kat hidung dia je.

Ok let’s go “bila Adams memberhentikan kereta diparking.,kami terus menuju ke tingkat 10,.didalam lif hanya kami berempat sahaja”can I kiss your wife?” pinta Adams padaku,awak camner ok tak tanya aku pada Aniem,”ermmm clear ke?”tanya Aniem pada Adams”,ok this hotel has no problem,”aku pasti mesti tempat golongan VVIP hotel ni patut la berani semacam je Mat Salleh ni,”’Aniem mengangkat sedikit mukanya keatas dan Adams sambut dengan lembut bibir Aniem..,Aniem,Adams dan Don saling berpelukan,bertukar2 ciuman,aku hanya jadi pemerhati sahaja seluar jeans yg Aniem pakai kulihat separuh terbukak,tangan Don yg besar telah berada didalam seluarnya,manakala tangan kanan Adams berada disebalik coli yg dipakai,sambil mulut Aniem dan Adam masih terlekat.Kudengar Aniem mengeluh kesedapan,tudung yg dipakai terselak sedikit dibahunya.Tingggg…………bunyi loceng lif menandakan kami berada tingkat 10,cepat2 Aniem membetulkan tudungnya yg terselak sedikt keatas. Aniem ingin membetulakan zipnya dihalang oleh Don,Don dengan selamba mendukung Aniem sampai kemuka pintu bilik mereka, sambil itu Don mengulum lidah Aniem yg sedang berbaring diatas dukungan Don,kulihat tiada orang lalulalang di hotel itu.Adams hanya senyum dengan perlakuan Don yg tak sabar2 nak merasa cipap melayu.Pintu bilik dibuka oleh Adams,accon automatic terpasang kemudian mereka sambung semula apa yg terhenti didalam lif tadi.”,ok guy I want a shower first with Aniem kataku pada Adams dan Don, I follow kata Don yg tak sabar melihat cipap melayu,let’s go kata Aniem.,”kami berempat ketawa…,Don yg terlebih dulu menanggal pakaiannya hanya seluar dlam yg masih terlekat dibadannya.Aku dapat rasakan konek Don sudah keras dan begitu besar sekali lebih kurang 9inch panjang lilitan dlam 1.5inch.Don menyuruh Aniem menanggalkan pakaiannya,Aniem mengelingkan kepalanya dia mahu Adams yg menanggalkanya,tanpa berlengah Adams menghampiri Aniem yg sedang berdiri ditepi tingkap yg mengadap sebelah lagi hotel,langsir yg menutupi tingkap sengaja diselak oleh Adams,bagi memudahkan penghuni sebelah melihat kami semua.,seluar Aniem yg dari tadi sudah sedikit terbuka memudahkan kerja Adams untuk melurutkan kebawah. kulihat panties yg dipakai oleh Aniem sudah jelas basah kerana air mazinya yg keluar digomol oleh Adams dan Don didalam lif tadi.Kini giliran baju pula jadi sasaran oleh Adam,tanpa membuka tudung Aniem tahu apa kemahuan Adams dia ingin melihat wanita melayu bertudung berbogel didepan matanya. Don hanya jadi pemerhati sambil tangannya mengosok-gosok koneknya.Adams membuka cangkut bra yg dipakai oleh Aniem,terjojol la dua bukit pejal yg pernah diisap oleh Richard dulu, kini giliran 2 orang mat Salleh pula akan jadi santapan,terbeliak biji mata Don.Sempat Adams menggentel-gentel puting susu milik Aniem,”wahh very beautiful your nipple,”thank’s jawab Aniem. Kemudian Don menuju kearah mereka berdua,Don mencangkung menghadap cipap Aniem yg sudah lembab disebalik panties yg dipakai.Don merapatkan hidungnya pada cipap Aniem,wahh fragrance of your pussy….kemudian Don melucutkan panties Aniem,terserlah cipap yg sudah dicukur rapi berbentuk LOVE ditundunnya. Sekarang aku melihat dengan jelas sekali dimana Adams sedang menghisap bukit pejal Aniem,siDon pula sedang mengerjakan cipap Aniem dijilat semahu-mahunya,mengeliat Aniem aku melihatnya.Kemudian aku bersuara ok STOP,let’s go to shower.Mereka menurut perintah,aku ibarat director sebuah film BLUE.Sekarang tinggal aku dan Adams saje yg belum menanggal pakaian.Aniem menghampiri aku,kemudian dia membuka satu persatu pakaian aku.Kami berempat mandi bogel didalam tab,seorang demi sorang kami membasuh Aniem,Aniem ibarat permaisuri yg baru turun dari kayangan.Konek aku jauh berbeza dengan Adams dan Don,konek Adams lebih kurang sama dengan Don panjangnya Cuma kepalanya saje kecil.Sekarang aku lihat Don berada dicelah kangkang Aniem,aku dan Adams membiarkan saje perlakuan Don,Don meletakan kaki kanan Aniem dibahunya bagi memudahkannya dia menjilat dalam posisi berdiri,Aniem merengek bagai budak kecil sedang kehausan susu Arghhhhhhhhh….uusshhhhhhhhh ermmmmm…..i cummminggg….i cummming menjerit Aniem serentak itu Adams mencium bibir manis milik Aniem,buat kali pertama Aniem klimax dalam bilik air,

Don mengeringkan badan Aniem dengan towel yg sediaada,kami bertiga hanya duduk ditepi katil,sambil Aniem mengenakan pakaian dan wangian yg dibeli oleh Don tadi.Kemudian Adams bangun lalu dicapai CAMCORDER yg teletak didalam almari.DiOnkan suis lalu diberikan pada aku,dia kata tolong record untuk tujuan kenang-kenangan katanya.Sambil itu Don menuangkan separuh air BEER dalam 3 gelas kecil ,lalu diberikan pada Adams dan Aniem,Aniem menolak ,”sorry I do not drink”please for me pujuk Don,Aniem memandang aku,aku kata sory we not drink,Don akur,Adams dan Don meneguk air setan itu sekali teguk air melucur laju ketekak mereka. Aniem sudah siap dengan pakaian dan wangiannya,lalu Adams dan Don mulakan adengan cium bibir Aniem,Aniem menyambut dengan manja air liur mereka bercampur menjadi satu.Aku menjadi jurukamera merakam apa saje aksi mereka bertiga,Don menjilat cuping telinga kanan manakala bibir Aniem dan Adams masih telekat,sambil itu Don membuka ikatan bra yg betali dibelakang,tersergam dua bukit yg sudah lama keras dengan puting yang berwarana coklat,rambut hanya diparas bahu diikat rapi.Dengan rakusnya mereka berdua menghisap tetek Aniem,aku lihat tetek Aniem menjadi kemerah-merahan dikerjakn oleh Adams dan Don,mata hitam Aniem sudah tidak kelihatan lagi,mulut sedikit ternganga menahan kesedapan,”sayang ok”,tanya aku Aniem mengangguk lemah, aku membiarkan saje bagi memberi ruang untuk Aniem menikmati sex yg luar biasa.Sekarang giliran cipap pula jadi santapan mereka,Aniem mereka sandarkan pada cermin menghadap banggunan sebelah,lalu kaki kiri diletakan pada bahu Don dan kaki kanan dibahu Adams,tangan kiri dan kanan memegang kepala Adam dan Don,sekarang dengan jelas ternganga luas cipap Aniem yg kemerah-merahan untuk jadi bahan jilatan mereka,Aniem sudah mengeluarkan kata-kata yg tidak difahami,keluar dari mulutnya,seorang demi seorang menghirup air cipap Aniem yg keluar tanpa henti-henti.Kulihat jam menunjukkan pukul 12.00 tengahari,ini bermakna sudah 20minit dan Aniem telah mencapai klimax yg kedua, mereka kerjakan Aniem tanpa balas kasihan,mereka meletakkan Aniem dalam kedudukan asal iaitu berdiri,sambil tangan mereka melancap konek masing-masing,mereka menangalkan panties yg dipakai oleh Anniem,tangan kiri Don membuka ikatan dipinggang kanan Aniem manakala tangan kiri Adams membuka tali ikatan dipinggang kirinya,sekali lurut panties yg dipakai oleh Aniem jatuh kebawah kini hanya stokin paras peha dan kasut tumit tinggi biru saja yg menutupi susuk tubuh badannya,Aniem tahu apa tugas seterusnya,lalu dia mencangkung,ternganga luas cipapnya yg masih basah bercampur denga air liur Don dan Adams,dicapainya konek mereka berdua tangan kiri dikonek Adams dan tangan kanan dikonek Don,lalu dilancapnya,tersembul keluar masuk selaput konek yg tak bersunat apabila dilurutkan keatas dan kebawah,”you like some experience “kata Don,”my husband taught,”balas Aniem,Aku,Don dan Adams ketawa,”can you kiss my boy?”Adams pula meminta,Aniem melakukan apa kemahuan Adams,untuk tidak menghampakan Don Aniem pun menghisap bergilir-gilir konek mereka berdua.,ternganga-nganga mulut mereka bila Aniem mengulum, mungkin mulut Aniem lebih kecil berbanding dengan konek mereka yg besar, hanya kepala sahaja yg dapat dimasukan kedalam mulut biniku.Bila sampai giliran Adams untuk dihisap Adams memberi arahan pada Aniem supaya membuka mulut luas yang mampu,Aniem mengikut apa permintaannya,perlahan-lahan konek Adams memasuki kini separuh koneknya sudah melepasi kedalam mulut Aniem,kulihat muka Aniem menjadi kemerah-merahan menahan pernafasan. Dengan pantas Aniem mengeluarkannya mungkin tak tahan dengan saiz konek Adams yg besar itu.,jika konek aku Aniem begitu mudah untuk melakukannya. Melilih air liur Aniem bercampur dengan air mazi Adams.,”try again ‘kata Adams, Aniem cuba kali kedua,masih juga sebagaimana kali pertama tadi, dicuba kali 3 baru Aniem boleh melakukannya,celapp… celuppp.. celappp…celuppp bunyi yg keluar dari mulut Aniem., tangan kanannya memegang konek Adams mengikut rentak hisapannya.Lebih kurang 5minit,Don menarik Aniem ke katil,lalu dicium mulut Aniem yg berwarna pink yg masih lembab dengan air liur dan air mazi Adams.Aniem mengikut saje kemana Don membawa,Don mengarahkan Aniem dalam posisi menonggeng(doggy),kedua-dua pehanya diletakan diatas katil,Don berdiri membelakangi Aniem,sambil konek yg besar 9inchi itu bermain-main dilurah bontot sehinggalah lurah cipap milik Aniem,Aniem sedia apa saja serangan yg akan dihadapinya nanti.Badan Aniem sedikit melentik membuat aku ghairah,sambil aku mengurut-ngurut konek aku yg dari tadi sudah terpacak.Don kulihat sedang menyapu cipap Aniem menggunakan air liurnya,supaya senang koneknya menujah kedalam cipap Aniem.Sedikit demi sedikit konek besar Don sedang tenggelam kelubuk cipap Aniem,tangan Aniem sudah menggengam cadar menahan kesakitan atau kesedapan, ARGGHHHHHH….. ARGGHHHHH….. ERMMMM… ERRMMMMMM… Aniem mengerang,separuh koneknya sudah tenggelam,separuh lagi masih diluar,Don memberhentikan dayungannya,bagi memberi ruang untuk Aniem menerima koneknya,Don menjerit kecil apabila Aniem mengemut koneknya Kemutannya saja boleh buatkan lelaki lupakan masalah dunia.UUUSSHHHH…great girl.”kata Don.”Adams come”panggil Aniem.Nampaknya Aniem lebih suka pada Adams.,Adams meluru kepada Aniems, dipegangnya konek Adams dihisap semahu-mahunya,sambil Don mula mengerakan dayungannya semula…Argghhhh…Arghhhhh…ermmmm…ermmmmm suara Aniem mula kedengaran.Bila Don cuba untuk memasuk baki lebihan koneknya yg masih diluar badan Aniem meluru kehadapan,mungkin terlalu panjang dan senak bila Don cuba masukkanya.Kurang dlm setengah jam dlm posisi itu.,Aniem menarik keluar konek Don yg penuh dengan air cipapanya dan berpusing menghadapap Don lalu dihisap,Don mengeluh panjang…sambil itu sebelah tangannya sedang membetulkan konek Adams menghala lubang cipapnya,sama seperti konek Don,Aniem tidak dapat menenggelam semua konek Adams, kini giliran Adams pula merasai cipap melayu.,Aniem meniru aksi seperti dalam cerita Blue yg kami tonton bersama malam tadi.Adams hanya berdiam diri sahaja,sedangkan Aniem yg membuat dayungan sambil konek Don didalam mulutnya.Sudah sejam permainan ini berlangsung membuat aku ghairah melihat Aniem dikerjakan oleh 2 Mat Salleh ini.Kini Aniem memusingkan badanya menghala kepada Adams tanpa konek Adams masih tenggelam dalam lubuk cipap Aniem.Aniem mengemut-ngemut konek Adams,dapat melihat dengan jelas pergerakan lubang bontot Aniem pabila dia mengemut.Aniem merapatkan bibirnya ke bibir Adams, Adams menyambut sambil pergerakan bontot Aniem makin laju,Don memegang bontot gebu Aniem untuk memberhentikan pergerakan Aniem,Aniem menoleh kebelakang dan membiarkan saja apa yg dlakukan oleh Don,Don sedang menghalakan lidahnya ke lubang bontot Aniem,Aniem kegelian,sambil Adams menggerakan koneknya perlahan-lahan,kini Aniem tahu apa yg dimahu oleh Don”,are you ready baby?,”tanya Adams,,ok I ready,”jawab Aniem manja.Don menghalakan koneknya kelubang jubur Aniem,pelincir yg sediaada memudahkan konek Don menakluki jubur Aniem,.mata Aniem tertutup rapat pabila separuh konek Don tenggelam didalam juburnya,pergerakan mereka perlahan bagi memberi laluan kepada Aniem boleh menerimanya.Aniem masih ingat skill yg diajar oleh Richard dulu,memudahkan dia cepat menerima.Aniem ibarat sandwich,dua lubangnya diterokai serentak oleh Don dan Adams.Sudah kali ke empat Aniem klimax,mereka berdua masih gagah lagi,mungkin penangan air setan tadi. Kulihat Aniem sudah tak bermaya,lalu Don dan Adams mengeluarkan koneknya dr jubur dan cipap Aniem,kulihat dengan jelas isi lubang juburnya keluar semasa Don menarik koneknya.Mereka membiarkan sementara Aniem terlentang diatas katil,sambil Adams menghisap tetek Aniem,terjaga dari keletihan Aniem bagai dirasuk dan menyuruh Don mendukungkungnya bermain sambil berdiri,dengan mudah konek Don tenggelam dalam cipap Aniem,Don membawa aniem ke tingkap,aku lihat ada sepasang lakibini berkulit putih sedang memerhatikan diluar jendala,mereka senyum dan menunjuk isyarat tangan bagus pada kami.Aniem tidak peduli semua itu,yg penting dia puas.Adams meluru kearah Don dan Aniem yg sedang asyik dibuai nafsu masing2 lalu dihalakan koneknya ke lubang jubur Aniem,Don memberhentikan pergerakannya,ingin memberi Adams laluan menyetubuhi kelubang jubur Aniem.Mereka semakin ganas melakukannya,Aniem mengikut saja rentak mereka,sesekali Aniem menjerit kuat kerana hentakkan oleh mereka berdua,sekarang sudah lebih satu jam setengah permainan mereka,Don melepaskan Aniem dan Adams meneruskan permainannya, Adams melekapkan Aniem pada tingkap kedua-dua kakinya dipegang oleh Adams, dihenjut-henjut Aniem hingga klimax kali 5.Sempat juga Aniem melihat 2orang yg sedang memerhatinya diluar tingkap,Aniem menjerit menahan kesedapan. Adams mengangkat dan membawa Aniem kepada Don yg sedang berbaring diatas katil,koneknya masih tercacak,diletakannya betul2 kelubang cipap,Aniem diatas Don,Aniem melajukan pergerakan,Don mengikut rentak Aniem sambil tangannya memegang pinggang Aniem.Adams naik keatas katil dan menghalakan koneknya kemuka,Aniem sambut lalu dihisap konek Adams yg penuh dengan air juburnya.Argghhhh…..argghhhhh….yesss…yessss Adams bersuara.Don mengangkat kepalanya menghisap puting Aniem yg sedang menegang itu.,”abang sssssedap bang,’sayang tak tahan dah ni’’sayang nak terpancutttt……

abanggggggggggggg…. arghhhhhhhhhhhh… mengeluh panjang Aniem,aku lihat air jernih terpancut dr lubang kencingnya,aku pn kurang pasti air apa yg keluar dari cipap Aniem,abis basah muka Don, wahhhh great…. great… great, your wife,”kata Adams padaku.mengeliat Aniem,sambil dia menarik-narik rambutnya, mungkin inilah orang kata air nikmat yg jarang-jarang berlaku semasa persetubuhan., aku PAUSEkan suis camcorder,aku pergi menghampiri pada biniku,”,sa..sa..sayang tak pernah rasa klimax macamni,se…se..sedap sangattttt…,” jelas biniku.aku paut bibirnya laluku cium,aku dapat rasa bau air cipap,air jubur dan air liur Adams dan Don masih melekat lagi dibibirnya., Adams terus menarik Aniem tanpa mempedulikan Don sedang mengalun rentaknya,menuju kepenjuru katil ditelentangkan Aniem,lalu koneknya terus terbenam kelubang cipap,Aniem meletakan kedua-dua tangannya keperut Adams menahan hentakannya,Adams mengentel biji yg terjojol keluar,Aniem kegelian dan menjerit dengan kuat

Argggghhhhhhhhhhhh…..arghhhhhhhhhhhhhhhhhh, cruiiittttt……cruiiittttttt…cruiiitttt air jernihnya keluar lagi,Adams menekap mulutnya kelubang dimana air itu keluar.,Aniem mengeliat lagi,kali ni pergerakannya lagi kuat.Dengan pantas Don menyumbat koneknya kemulut Aniem,Aniem dengan rakus menghisap. Aku lihat biniku tenaganya luar biasa,masih boleh bertahan walaupun entah berapa kali klimax.,hisapannya Aniem memang power. Nafsunya ternyata kuat. Don pun dah tak upaya bertahan lagi. Melihatkan keadaan Don yang semakin menghampiri kemuncak,Aniem melajukan kulumannya Aniem sedia menerima kehadiran air pekat Don,sambil Adams masih lagi berdayung, cruittt…cruitttt…. cruittt,.. cruitttt air pekat Don menujah laju ke anak tekak Aniem,Aniem tidak mahu setitik pun jatuh ke cadar,dia mahu telan petua merampingkan badan katanya padaku semasa malam pertama dulu.Arghhhhh……arghhhh……yesssssssssssss great girl Don menjerit.Aniem menghirup saki baki yg masih terlekat dihujung konek Don.Mengeletar badan Don.Aniem menelan kesemua air pekat milik Don,Don terbaring disebelah Aniem lalu dicium bibir merkah Aniem,Aniem menyambut dengan ganas.kini giliran Adams pula mahu membuang kedalam mulut Aniem,Adams menarik tangan Aniem,lalu Aniem mencangkung menghadap konek Adams yg sudah tersedia untuk memuntahkan air pekatnya,Aniem mengambil tugas terakhir dilancap konek Adams,separuh konek Adams terbenam dimulutnya,..Ahhhhhhhh…..ahhhhhhh…I cumming…I cumming baby suara Adams terketar-ketar,…Aniem melajukan tangan dan kepalanya,serentak itu Aniem terbeliak menahan air pekat dan hangat Adams,yg laju menusuk kekerongkongnya yeahhhhhhhh…Adams menjerit lagi mungkin itu air terakhir yg keluar,Aniem memperlahankan ayunan tangan dan kepalanya,dihisap sepuas-puasnya air pekat Adams,Adams mengangkat Aniem supaya berbaring sebelah Don yg telah keletihan.Dikangkangnya peha Aniem lalu di suruh aku zoomkan kelubang cipap dan lubang jubur milik Aniem,aku rakamkan kedua-dua lubang Aniem yg telah luas dikerjakan oleh mereka berdua, dengan jelas lubang jubur dan lubang cipap Aniem yg kemerah-merahan tidak seperti mula-mula tadi.Sempat Aniem senyum padaku dan mengucapkan ribuan terima kasih padaku, kerana sudi memberi ruang padanya untuk melakukan persetubuhan begini.Aku senyum dan berkata “janji sayang puas”.,.Adams berbaring dikanan Aniem, Aniem bangun lalu mengucup bibir Adams dan Don yg sedang keletihan,lalu dia pergi menuju kearahku,,”sayang dah puaskan mereka berdua,kini giliran abang pula,kata Aniem lagi’,Aniem membetulkan rambutnya yang sudah terlerai dr ikatan,diikat dengan rapi,sambil tangannya melambai kearah jiran sebelah yg dr tadi masih tidak berganjak.”mari sayang puaskan abang pula,”katanya padaku. kami melakukan didepan tingkap.Aniem sudah tiada perasaan malu,yg penting kepuasan.Aniem mengusap-usap konekku yg dari tadi masih gagah terpacak, Aniem mengulum konekku yg jauh berbeza dengan Adams dan Don, dikulum sehingga kebulu ari-ari aku,aku menahan kegelian,Aniem melajukan kulumannya dan dia bangun kedua-dua tangannya ditekap ketingkap bontotnya tertonggek sedikit supaya senang aku masuk dari belakang,kakinya diangkat keatas lalu kupegang,nafsunya memang kuat baru sahaja dia melayan 2 orang dengan serentak,kemudian melayan aku pulak,.”abang nak masuk lubang mana-mana pun takpe,sayang tak rasa sakit,”kata Aniem padaku,aku mengangguk,aku cuba masuk kedalam lubang cipapnya,ternyata memang besar lubangnya,tetapi kemutan masih power,Aniem merengek manja,sambil kepalanya menoleh kearahku, yang pasti konekku rasa bagai dalam terowong yg luas.Aku cuba keluarkan koneku, lalu ku try masuk kedalam juburnya,ketat sedikit dari lubang cipapnya,. aku henjut laju2 sambil tangan kiri Aniem menggentel bijiknya.,, Abang… abang sayang rasa air tadi nak keluar lagi…arghhhh… arghhhh… jerit Aniem,dengan pantas aku pusingkan badan biniku lalu ku mencangkung mengadap cipapnya,ya betul airnya keluar lagi aku menghirup semahu-mahunya,yesssss…yesssssss jerit Aniem mengejutkan Adams dan Don dari terlena,.”wah your wife is still mightier,I had never see this women.,”kata Adams pada aku yg sedang menghirup air jernihnya.rasanya masin-masin dan pekat sedikit.’,aku hanya senyum.Aku bangun dan peluk isteriku tanda kasih dan sayang,aku mencium cuping telinga sehingga ke lehernya,bau kedua2 Mat Salleh masih terlekat pada tubuh Aniem.Aku menyambung semula permainan kami,,celuppp…celappp…celupppp,….celapppp bunyi dari lubang cipap Aniem yg sudah luas ditebuk oleh mereka tadi,.Aku mengangkat Aniem menuju kearah mereka berbaring,kubaringkan Aniem ditengah2 mereka,kemudian Don mengusap-usap bibir Aniem manakala Adams mengentel puting susu Aniem,Aniem mengerang kesedapan,aku letak kakinya keatas bahuku,lalu kujunamkan konekku kedalam lubang jubur Aniem,dengan jelas kulihat cipapnya mengikut rentak keluar masuk pabila konekku tenggelam timbul dipermukaan juburnya.Arghhh…arghhh…arghhh…arghhhh suara Aniem menahan tusukanku,Aku melajukan hayunan,badan biniku bergerak pantas aku sudah nak sampai kemuncak,Aniem sudah biasa dengan permainan aku lantas dia bangun mencangkung menghadap konekku yg sedia untuk menyembur benih pekat kedalam mulutnya,dia menolak tanganku dan mengambil alih,dia lancapkan konekku,”aku katakan padanya aku nak keluar dah.,cepat2 dia masukan kedalam mulutnya,cruitttttttt……cruittttttttttttttt……cruittttttt……air maniku masuk kedalam tekaknya,dia menjilat hingga titisan air yg terakhir.,mengeletar kakiku,kemudian dia mencium kepala konekku, sedap abang punya,”katanya padaku.thank,s sayang,aku melihat jam ditanganku menunjukan pukul 3.30petang ini bermakna kami melakukan hampir 4jam,aku kagum dengan biniku cukup hebat,kami tidur berpelukan.,konek Don kembali tegang,kemudian Don menarik tangan Aniem supaya melakukan sekali lagi,Aniem dengan manja memujuk Don supaya bagi ruang dia berehat sebentar,Don akur, untuk tidak mengahampakan Don Aniem tidur diatas badannya,sementara Aniem memasukan konek Don kedalam cipapnya,kami tidur berempat dalam keadaan telanjang bulat.

Tersedar dari tidur kulihat jam menunjukan pukul 6ptang,perut aku pun sudah mengeluarkan bunyi. Adams,Aniem dan Don nyenyak dibuai mimpi sementara konek dan cipapnya Aniem dan Don masih bersatu.,kubangun menuju kebilik mandi,selesai mandi kulihat mereka masih lagi tidur,kulit lebihan Adams sudah menutupi kepala konek merahnya.selepas siap berpakaian aku turun kebawah meninjau2 apa yg perlu mengalaskan perut untuk kami berempat nanti, aku berjalan mencari restoran,sesampai saja disebuah restoran mamak aku order 3 nasi bungkus berlauk ayam goreng kuah kari dan sedikit sayur untuk mereka bertiga diatas sana.Sambil bungkusan siap aku makan dulu direstoran tak tahan perut lapar lepas main,aku terfikir apa yg diorang buat diatas sana tu,entah2 Aniem tengah makan konek Adams dan Don agaknya.Bungkusan pun dah siap aku pun dah selesai makan,aku ke kaunter membuat bayaran.sambil berjalan aku sempat menghabiskan rokok sebatang.

Tinggg….sudah sampai tingkat 10,bukak saja pintu bilik aku terkejut Aniem sedang digomoli oleh mereka berdua lagi.,kulihat kedua2 konek Adams dan Don berada didalam cipap Aniem,menjerit2 Aniem menahan perlakuan mereka.,,”ok guy eat first.,kataku,”Abang sayang dapat pengalaman baru,jerit Aniem mengadu padaku,”apa dia?,’jawabku,tengok ni konek diorang masukan kedalam cipap sayang,.”ok tak,?tanyaku lagi,ermmm ok tadi mula2 sakit pastu sedap ”,aku membiarkan saja mereka sehingga mereka selesai,”Aniem berbisik pada mereka,lalu mereka cabut konek masing2,Aniem mengeringkan konek mereka berdua dengan mulutnya,kemudian mereka menuju ke meja makan untuk menjamu selera yg sudah tersedia diatas meja makan.Aniem dipimpim oleh Don kemudian Don duduk diatas kerusi,Don menarik tangan Aniem menyuruh Aniem duduk diatasnya mengahadap dia sambil koneknya tenggelam dalam cipap biniku Aniem rebahkan sedikit badannya ke tepi meja .Adams dan aku hanya tersenyum dengan gelagat Don,Don menyuap nasi kemulut Aniem, sementara Don mahu menyuap nasi kedalam mulutnya,Aniem kemut konek Don,tersembur nasi keluar dari mulutnya,you are very naughty,”kata Don.kami gelak besar HAHAHAHAHAHAHA…., dengan kenakalan biniku.Selesai saja makan Don mengangkat Aniem ke sink membasuh tangan tanpa melepaskan konek dari cipap Aniem.Don cakap dia dan Aniem mahu mandi dulu kerana badan mereka kena kari mamak, Aniem menyuruh aku membuka stokin dan kasut yg dipakainya,aku membuka sempat aku lihat konek Don tenggelam dalam lubang cipap Aniem yg masih lagi berair.Don masih lagi belum melepaskan koneknya dari lubang cipap Aniem, Adams kulihat masih lagi boleh control,aku berborak dengan Adams,Adams tak habis-habis memuji kehebatan Aniem dan tak sangka seorang suami macam aku begitu spotting,.aku cakap nafsu isteriku lebih hebat selepas dia main dengan Richard dulu,dia cakap konek yg tak potong lebih sedap ., Arghhh.. arghhhh… arghhhh …..arghhhh… ushhhhh… ushhhhhh… suara Aniem menjerit dari dalam bilik air.”what are doing on her Don?”jerit Adams.,”nothing jawab Don,”it,s ok don,t worry suara Aniem menyampuk.,Aniem sudah boleh menerima permainan ganas Don. Arghhhh…arghhhh….arghhhh….arghhhh…yess…yesss I cummiing baby suara Don kedengaran,..ermmmmm yeahhhhh I like…suara Aniem pula menyambung.,Aniem keluar dari bilik air dengan badan masih basah sambil dia mengepit cipap dengan tangannya menuju kearah kami berdua dan mencangkung diatas meja diruang tamu tempat kami bersembang, dan mengeluarkan air pekat keputihan diatas meja,”Don pancut dalam ke sayang?” tanyaku ‘yup’ jawab ringkas Aniem,banyak jugak air Don ni bisik hatiku,.aku dan Adams melihat cipap Aniem mengemut-ngemut mengeluarkan sisa-sisa air mani Don.kemudian Aniem turun dr meja lalu di hirup air yg dia keluarkan dari cipapnya,untuk memberi kami lebih bernafsu lagi.Adams menghampiri Aniem ,”you are very nice girl,baby,” Adams mencium bibir Aniem yg masih terlekat dengan air mani Don,mereka berjalan beriringan tangan menuju ke katil,Adams terlentangkan Aniem diatas tilam empuk,lampu dibuka jam menunjukan pukul 7.00 malam,Adams kangkangkan kaki Aniem dia lihat masih ada baki air mani Don terselit dicelah lubang cipapnya,Adams menghalakan koneknya ke arah lubang cipap Aniem,,”Aniem memujuk Adams,”Adams,”please lick my pussy,”ok,baby for you I do anything.,”thank,s darling”jawab Aniem.,abang come here”panggil biniku,.”kenapa sayang,”tanyaku.,joint kitaorang ajak biniku,”aku menanggalkan pakaianku sementara itu Adams sedang menjilat cipapnya yg masih ada air mani Don,aku menuju kekatil dimana Aniem sedang berbaring.Aku dan Adams melayan nafsu serakahnya,konek Adams telah terbenam dalam dasar lubuk kegelapan.Konek aku masih lagi dihisap oleh Aniem,Adams mengentel biji dihujung cipapnya,kedengaran Aniem merengek-rengek menahan kesedapan,lalu dia kejang bagai kena arus elektrik, kemudian Aniem menjerit….Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, air dr lubang kencingnya terpancut,aku dengan pantas menolak Adams ketepi dan menekap mulutku kelubangnya,aku suruh Adams masukan semula,dihenjut2kannya biniku semahu-mahunya,Adams mengangkat Aniem lalu diberikan padaku,untukku menyetubuhinya pula,Aniem sedikit tertonggeng,kemudian Adams menghalakan koneknya kelubang cipap Aniem yg sedang aku terokai,aku memperlahankan ayunanku memberi ruang kepada Adams,Aniem menahan tusukan demi tusukan yg diberi oleh Adams,aku dapat rasakan konek Adams bila bersentuh dengan konekku.,aku dengan rentak perlahan manakala Adams melajukan dayungannya, sesekali konek Adams terkeluar kerana lubang sempit Aniem tidak boleh menerima 2 batang sekaligus,Adams cuba masukan semula dan melajukan rentakan lebih kurang 20minit kami dalam posisi begitu,aku dan Adams sudah merasakan untuk sampai kepuncak,Aniem pun begitu dia menyuruh kitaorang bersabar,dia mahu sampai kedestinasi bersama,.aku memberhentikan pergerakan, Cuma Adams saja yg masih mampu mengayunkan dayungan,Aniem berbisik padaku dan pada Adams dia mahu aku dan Adams pancut sama-sama dlam cipapnya,kami menganggukkan kepala tanda setuju.,tidak lama kemudian kami serentak bersuara Arghhh…yessss..yessss..arghhh…yesssss..yesss arghhhhh…ermmmmmm…ermmmmm……,yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Aniem menjerit memecah kesunyian didalam bilik cruittttt….. cruiiittttttt…… cruitttttt….. cruittttt…cruittttt air mani kami bersatu didlam cipap Aniem, Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh mengeluh panjang Aniem,.Aniem mengemut-ngemut konek kami berdua.,kami terdampar keletihan sepanjang setengah hari kami melakukan sex yg tak pernah kami rasai.Adams menarik keluar koneknya terasa air pekatku dan dia jatuh kepeha aku,kemudian Aniem bangun bercangkung diatas badanku lalu dia keluarkan air maniku dan Adams yg bersatu dalam cipapnya diatas badanku,lalu dihirup dan dijilatnya,kulihat Aniem betul2 bernafsu Malam itu kami berempat tidur di hotel tempat dimana Adams dan Don menginap.Senyum lebar Don bila kami mengatakan kami ingin tidur disini.Kami baring keletihan,kemudian kami bersiap untuk makan malam diDinner Room yg terletak ditinggkat 1,.aku lihat Aniem macam tak selesa bila berjalan, mungkin terasa ngilu cipapnya bila bersentuhan dengan seluar yg dpakai, Aniem mengenakan pakaian yg dipakainya pada pagi tadi,panties yg dipakai disimpan oleh Don,untuk kenang-kenangan katanya,jadi Aniem turun ke Dinner Room tidak memakai panties,patut la jalan sedikit kengkang,sedang asyik kami nikmati makanan kami disapa oleh pasangan berkulit putih yg melihat aksi kami didalam bilik tengahari tadi.mereka memuji2 kehebatan Aniem sanggup melayan 3 guy sekali gus.Malam itu selepas makan kami berehat kerana keletihan,aku tak dapat lelapkan mata,kerana Don asyik mengomoli isteriku,meraung-raung biniku dibuatnya,.hampir jam 5pagi baru mereka selesai melakukannya,Aniem dan Don tidur dlam keadaan terlanjang bulat.
Keesokanya paginya kami melakukannya lagi,dan petang itu Aniem kena melayan 4orang sekaligus secara bergilir-gilir bersama Merian isteri Thomas,kami melakukan 3hari berturut-turut aku boleh kira berapa banyak Don dan Thomas kerjakan keatas Aniem dan Merian,terlalu kerap Aniem,yg banyak dikerjakan oleh mereka berdua,mereka macam tak puas dengan cipap melayu.Aniem kulihat betul2 puas akhirnya tercapai juga impiannya untuk bersetubuh dengan lelaki kulit putih.Sekian bye ikuti sambungannya bagaimana,biniku Aniem dan Merian melayan nafsu sex kami berempat pula .

Tiada ulasan: