Rilex@Zello

hi all, demi seiring dgn dunia digital ni, abg dah createkan satu channel di Zello untuk kita semua berkomunikasi secara realtime melalui voice chat melalui semua henpon (Android, Iphone, Blackberry dll) tanpa memberi nombor henpon pada strangers. Harap semua dapat memanfaatkan servis ini. Perkakasan yg perlu = Smartphone spt diatas. Software yg perlu didownload = "ZELLO", cari je kat Market/AppStore (Free aje). bila dah register, cari channel = "Abgh3nsem". Masukkan password channel = "ABGH3NSEM" (semua huruf besar). so siaran 24 jam tanpa henti. sambil baring pon boleh chat. tak percaya??? sbb abg dah try. hahahahaha. bagi yang kurang kebernian dan kemachowan, korang chat kat web dah le.. wahahahaha. selamat bersembang.

Pengikut

Password = AbgH3nsem (All Caps)

Ahad, 4 Mac 2012

Kisah Aku Dan Isteri Part 1

Cerita ini berlaku pada 3tahun lepas kira-kira bulan November kalau tak salah aku. Dimana aku telah diarah oleh syarikat aku untuk membuat kerja luar (oustation) selama 1minggu di sebuah pulau diutara.Aku sudah kahwin hampir 7 tahun setengah. Isteriku namanya Sharifah Haniem,Sudah mempunyai 2orang anak berumur 4tahun dan 2 tahun setengah. Tapi biniku tetap cun melecun. Kulitnya putih kuning, teteknya saiz 34 (boleh tahanlan), body boleh buat air liur sesiapa tengok meleleh.kalau bab2 sex ni jangan cerita la kami ni open minded sikit.kebetulan pula cuti semester sekolah jadi, berkesempatan la aku ngan wife aku ni nk pegi holymoon dipulau,anak2 aku telah menhantarnya dikampung kerana sudah lama atok and nenek diorg tak jumpa.

Sabtu
Kami check in pada pukul 2.00ptg kerana telah penat perjalanan selama 4jam.semasa kami menaiki lift ingin menuju ke kebilik hotel.,ada sepasang mungkin suami/isteri si lakinya bebangsa negro sipompuan pula nampak macam melayu pun ader cina pun ader xsure la...si negro ni badan nya boleh tahan la besar,pompuan ni kecik je tinggi lebih kurang 140 sama paras biniku.tapi teteknya kecik sikit dari bini aku,mungkin lepas mandi agaknya.,aku lihat bini aku terkebil2 melihat negro yg berada disebelahnya."lalu aku cuit bontot bini aku'tengok apa?tanya ku."cuba abg tengok bonjol dia besarnya. "kata biniku..kenapa nak ker?kataku seloroh' ishhh kalau besar ni tentu koyak pepek yang nanti..."tengok wife dia lebih kurang yang bodynya.. steady je"kataku mencelah.. kemudian kami berdua ketawa... Tiba-tiba negro tu mencelah "no problem kalau U nak try .."terpinga2 aku ngan bini ,rupa-rupanya negro ni boleh berbahasa melayu.So u faham la apa yg kami bual td ?"tanya biniku.YUP selamba negro tu kata..kami berempat pun ketawa.

Dari peristiwa itu kami berempat telah menjadi kawan rapat ...lunch bersama.,dinner bersama,dr hal2 kerja bercerita, hingga la hal2 sex.kami dah tak segan silu lagi.Mereka datang untuk bercuti selama 1bulan di malaysia. Tiba la pd satu malam tu,sedang kami berbual2 dan makan malam., Lucy bertanya kepada wife aku tentang perhubungan sex kami..,apakah cara yg paling nikmat sekali bila melakukan sex?"tersipu2 biniku nk bercakap.,"ala2 malu2 kucing pulak'"kataku bergurau..bukan malu tak biasa jer.."kata wife ku".biasanya kami berdua kalau bab2 sex ni no hal bercerita mungkin wifeku ni segan..tambah2 lagi org yg bertanya kami tak kenal sangat."ermmm ok la,paling I minat posisi tonggeng(doggy style)..owwhhh I pun sama i like "kata Lucy.Tp paling I suka bila 2guy kerjakan I sorang...Richard hanya tersenyum je bila Lucy kata begitu..mungkin diorg ni dah biasa kehidupan mereka.Aku pula terkedu bila ayat Lucy keluar.Aku ngan wife hanya menonton video film je kalau watak2 begitu.Ada juga isteriku bertanya "apa rasanya 2org sekali kerjakn 1 wanita.,semasa sedang kami menonton video lucah yg aku pinjamkan pada ramly 3minggu lepas.,"tak tahu la tengok pompuan tu relaks je."kataku."Apakata kita berempat buat sex bersama.. bertukar2 pasangan nak tak "kata Lucy lagi."orait kataku."tiba-tiba saje mulutku keluar perkataan itu.Lalu wife aku mencubit peha aku.Richard memerhati saje gelagat isteriku "don't worry kata Richard".ermmm I tak biasa la kata'isteriku."i dulu pun macam U jugak "kata Lucy kepada wifeku". Pasti U happy bila U kena Richard punya.."nanti la I bincang ngan Husband I."lalu isteriku menarik tangan aku ke Balkoni tempat kami makan.biniku terus bertanya "kenapa abg kata orait je?..xnak la saya.."kote dia mesti besar abg punya pun saya dah senak ni kan dia punya.Diorg mesti ader skill kot pujukku".pujuk punya pujuk last2 bini aku setuju..Janji dia kata kalau best wifeku nak lagi ngan Richard abg jangan marah" ok kataku"
Akhirnya kami buat satu perancangan iaitu pada malam besok malam selasa.kebetulan hari isnin aku tak jadi meeting kerana bos dr Korea tak dapat hadir Fligt yang dinaikinya ader masaalah.Jadi boleh la kami pergi shopping untuk membeli pakaian yang seksi untuk wifeku pembiayaannya ditanggung oleh Richard.

MALAM.
Malam yang ditunggu sudah tiba tepat jam pukul 9.00mlm .,pintu tempat penghinapan kami berbunyi.. Tokkk.. tokk.... tokkkkkk.. isteriku dr pukul 8.00 td sudah siap dengan bra, panties pink dan minyak wangi yg dibeli oleh Richard petang td hanya duduk diatas katil.Bulu ari2nya pun dah aku trim mengikut citarasa Richard iaitu Richard menyuruhku membuat bentuk LOVE diatas tundun nya.Petang itu juga aku telah mengerjakan isteriku kerana tak tahan dengan keadaan dia berbogel dan bau wagian yg dipakainya.Isteriku telah klimaks 2x jugak petang itu.Lalu ku menyuruh isteriku membuka pintu kerana aku nak ketoilet untuk persiapan terakhirku untuk mengomoli si Lucy nanti.Tanpa membantah isteriku membuka pintu..tercegat dua susuk tubuh yg berlainan kulit dimuka pintu.Isteriku menjemput mereka berdua masuk."ermm wangi kata Richard pd isteriku."isteriku menjawab thanks for U jugak malam ni..mereka bertiga ketawa,kemudian aku keluar dr toilet ku lihat Lucy begitu seksi."Apalagi jom kita mulakan aku yg tak sabar berkata"rileks kata Richard first round Aniem jadi pemerhati dan pembantu Lucy je dulu ok.." kita berdua kerjakan Lucy dulu orait sebab nak bagi Lucy puas dulu dan nak bagi Aniem lihat bagaimana kita berdua kerjakan Lucy nanti. ketawa besar Richard.Lalu Richard mengarahakan aku untuk memulakan adegan mencium bibir Lucy,Lucy membalas dengan gahirah sekali.,kemudian Richard mencium belakang Lucy.,lalu Richard menanggal cangkut bra merah yg dipakai oleh Lucy tersembul la 2 gunung pejal lalu kuhisap puting kemerah-merahan milik Lucy.dr diatas turun kebawah Richard mencium hingga la kelurah bontot Lucy,kudengar suara manja Lucy sudah mengeluh.bila Richard menjilat lurah bontot disebalik panties merah yg dipakai Lucy.Kulihat Aniem hanya memerhatikan saja dr bucu katil.

Aku dah tak sabar lagi melihat Lucy diperlakukan begitu kusuruh Lucy menaggalkan seluar dalamku Lucy tanpa membantah menanggalkan seluar dalamku terjojol la konekku 6inci setengah, lalu dihisap kepala konek aku dan sambil Lucy mencangkung.Richard kuperhatikan sedang mengusap2 bontot Lucy dari belakang,dlm 10minit Lucy menghisap konekku lalu Richard mengangkat Lucy berdiri ditautnya bibir Lucy ke bibirnya,.

Richard memimpin tangan Lucy kebucu katil tempat dimana Aniem duduk dan menyuruh Lucy mengadap Aniem sambil menonggeng dan sebelah kakinya berada diatas katil,dan kulihat Richard menanggalkan seluar pendeknya,terbeliak mata Aniem pabila melihat secara live didepan matanya seekor ular tedung berwarna hitam pekat dengan kepalanya ditutupi oleh selaput yg belom bersunat. kemudian Richard mengarahkan aku sekali lagi supaya berbaring diatas katil meghalakan konekku kemuka Lucy sambil koneknya yg panjang 9inch lebih itu menghala kelurah puki Lucy yg telah berair dr td..sikt demi sedikit lubang puki Lucy menerima dengan tenang sambil mulut lucy menghisap konekku yg jauh beza dgn konek Richard.Akhirnya berdecap-decup bunyi lubang puki Lucy dikerjakan oleh Richard,Richard memandang Aniem lalu berkata "bagaimana U boleh main mcm ni?"isteriku menjawab I akan try.."ok sekarang U bangun dan buka pakaian U arah Richard.Lalu Richard menarik tangan biniku lalu mencium bibir Aniem yang licin dek pakai lipstik jenama silky yg dibeli ptg td,sambil koneknya tenggelam timbul dalam puki Lucy.

Kemudian Richard bisik sesuatu ketelinga Aniem,Aniem hanya mengagguk tanda faham,kulihat aniem berbaring disebelahku yg mana pukinya menghala ke muka aku.dan dia mengadap Lucy yg sedang asyik menghisap konekku,ku mula la adengan menjilat pantat Aniem yg telah basah,mengeliat Aniem menahan geli yg amat sangat bila lidah ku bersentuh dengan bibir pukinya,itu la cara yg paling Aniem suka sebelum aku menutuh lubang pukinya,kemudian Lucy memaut leher Aniem diciumnya mulut Aniem,Aniem membalas dengan ghairah sekali. kulihat Aniem boleh menerima dengan cara begitu.

Terus Richard mencabut koneknya dr lubang puki Lucy,lalu mengangkat Aniem yg sedang aku asyik menjilat puki Aniem,kemudian dicium mulut Aniem bertalu2 Aniem membalas,aku menarik Lucy supaya berada diatas ku,mudah sekali konekku masuk kedalam lubang puki Lucy.,Lucy telah klimak 2x masa Richard hentaknya masih bertenaga,kulihat Aniem telah mengadap aku dengan posisi (doggy style)berkata "abg best la macm ni,kalau tahu dh lama I nak main mcm ni.."aku senyum sambil aku kata"layan Richard tu abg nak rasa pantat cina kacukan ni "Aniem mengagnguk.,mungkin dlm hatinya berkata aku dpt pantat cina kacukan dia dpt konek negro.Kulihat Richard telah sambung tugas ku td iaitu menjilat kelentit melayu,merengek-rengek suara Aniem dan Lucy memecah suasana bilik hotel kami hinap,yes....yes...yes...i cumming... i cumming..suara Lucy membangkitkan ghairah aku,..aku menghentak dengan laju.,Lucy kelemahan lalu terdampar kedadaku kerana keletihan..terasa berdenyut-denyut konekku bila puki Lucy mengemut..aku lihat Richard sudah berdiri membelakangi biniku lalu aku berkata pada biniku "yang Richard dh sedia nk masuk kalau sakit kiss me ok..angguk biniku..sikt demi sedikit konek 9inch setengah menerjah kelubang sempit Aniem.,kulihat muka Aniem dh jd merah kemerahan menahan mugkin sakit atau mungkin sedap., Arghhhhhh.... uuuuhhhhhhh.... yesssssssss ermmmmmmm bang besar bang koyak pantat I tp sedapppp... sayang tahan ok aku memujuk,Lucy bagun dr keletihan pabila mendengar dengusan Aniem lalu mencium mulut Aniem bg keredaan yg dialami oleh Aniem...,,,uhhhhhhh i like it pantat melayu, firsttime I dapat pantat melayu... nice.... "kata Richard dlm nada keenakan.,ada la dlam 5minit mereka keadaan begitu,macm itu, rengekan diantara Lucy dan Aniem membuatkan aku dan Richard bertambah ghairah lagi untuk melakukan dayungan dengan pantas. Aku masih lg boleh bertahan gara-gara ubat tahan lama yg dibekalkan oleh Richard.Aniem telah mencapai klimak yg pertama,lalu dia rebah ke dadaku,Lucy makin rancak lagi dengan ayunannya,sekali-sekala bibirnya bertaut ke bibir Richard yg sedang kerjakn biniku.Kini kami bertukar pasangan,biniku bersamaku Lucy bersama Richard,aku ambil alih kedudukan Richard(doggy style),Richard pula dlm kedudukan berbaring Lucy diatas.

Aku lihat Richard masih lagi bertahan mungkin dia nak pancut sama2 aku dan mungkin ada cara baru aku mempelajari drnya.Kemudian Richard cabut koneknya lalu dihalakn kemuka Aniem,Aniem menyambut dengan rakusnya dan menghisap konek Richard penuh dengan air mazi n air mani Lucy,kulihat Aniem seronok melakukannya,kemudian Richard menarik Aniem dan memangkul Aniem dlm keadaan berdiri dan memasukan koneknya dlm posisi berdiri aku dengan pantas menarik Lucy...kulihat dengan jelas sekali isi lubang puki Aniem keluar masuk dikerjakan oleh negro.sambil Lucy menghisap konekku.

Berdecap-decup lubang sempit Aniem dikerjakan oleh Richard,mungkin ini 1 pengalaman baru bg Aniem (lebih kurang 10min) dlm posisi berdiri.,kerana aku pun tak pernah melakukan begini..Richard telah menyuruh Lucy ketepi yg sedang menghisap konekku untuk memberi laluan kepadaku untuk memantat Aniem...,dengan muka Aniem mengadap aku(dlm posisi aku berbaring,Aniem diatas),kulihat Richard membelakangi Aniem sedang main-main lubang jubur Aniem.dengan jarinya,Aniem yg dr td sudah 2-3x klimax hanya membiarkan sahaja perlakuan Richard,tersedar Aniem kerana ada sesuatu benda keras yg sedang bermain di lubang juburnya.ooohhh no..no..no.. kata Aniem,ku tarik badan Aniem kedadaku.,untuk memudahkan kerja Richard,air puki Aniem telah banyak keluar memudahkan konek Richard keluar masuk kedalam juburnya.

Sekarang Aniem ibarat sandwich yg mane dia ditengah2,aku dibawah Richard pula membelakangi Aniem yg sedang ingin menyetubuhi dr pintu belakang,Lucy yg dr tadi sedang asyik mengosok-gosok pantatnya.,hanya memerhatikan kerja kami berdua.

lebihkurang 1jam setengah kami bertukar-tuakr pasangan dan bermacam-macam style kami lakukan dan ada yg diajar oleh Richard dan ada juga diajar oleh Lucy.Akhirnya aku nak terpancut, Richard lalu berkata"bertahan dulu,..aku pun cabut konek ku dr lubang puki Aniem yg dh mula membesar kerana ditujah oleh batang besar Richard.

Akhirnya aku dan Richard masing2 nak terpancut lalu Lucy dan Aniem duduk ditepi katil sedang kami berdiri untuk sedia menerima air mani aku dan Richard yg mana konekku kuhalakan kemuka Lucy konek Richard pula menghala ke muka Aniem ,Lucy pandai mengambil tugas lalu dilancapnya konekku sambil mulutnya terngaga sedia untuk menerima air maniku,kulihat Aniem hanya memandang konek Richard yg telah sedia untuk keluar,Richard menyuruh Aniem nganga seluas mungkin Aniem menurut perintah ..... cruittttt.... cruittttt cruittttt.... air maniku keluar menuju keanak tekak Lucy ,Lucy mencapai konekku lalu dihisap semahu-mahunya hingga air maniku yg terakhir.Aniem masih lgi ternganga menunggu kehadiran air pekat negro yg akan ditelannya nanti.,,yesssssssssssss urghhhh...urghhhhhh air pekat Richard menyembur ke mulut Aniem dan ada yg terkena kemukanya urghhhhhh...terketar-ketar kaki Richard menahan kesedapan,lalu ku tolak kepala Aniem menyuruh Aniem masukan konek negro kedalam mulutnya.,kemudian Richard mengarahkan air maniku dan air maninya disatukan kemulut Aniem dan mulut Lucy,Lucy menjilat sia-sia dibadan Aniem,Aniem pun turut sama apa yg Lucy lakukan..Akhinya kami berempat tidur bogel diatas katil Richard,Aniem,Lucy dan aku kami melakukan perkara yg sama pd keesokan paginya,selama seminggu kami lakukan perkara begitu,hingga lemah lutut aku,aku lihat Aniem steady kadang2 dalam bilik air Aniem dan Richard lakukan.

Sebelum kami berangkat untuk balik ke KL,sempat Richard mengomoli Aniem yg sudah bersiap dengan seluar jeans ketat,dan body fit serta bertudung,kerana kata Richard dia tak boleh tahan tengok perempuan melayu bertudung dan memakai pakaian ketat,aku hanya melihat gelagat mereka,Lucy pula kusuruh menghisap konekku sepuas-puasnya.

Didalam kereta kami bercerita tentang kepuasan kami,dan sekali sekala kami berhenti berehat untuk melepaskan nafsu masing2.,dan aku rasa lubang puki Aniem begitu amat besar sekali,tetapi dia amat puas sekali,Aniem kata pdku yang dia amat seronok dilakukan begitu dan aku berdua akan merancang lagi membuat sex beramai-ramai...ikuti kisah akan datang akan kuceritakan wife aku main ngan 2 mat salleh.bye.....

1 ulasan:

Ghost berkata...

tak rasa macam bodoh ke bagi bini kena rasa dgn mat salleh?
kalau aq orang tgk bini aq pon aq marah,lagi share2..