Rilex@Zello

hi all, demi seiring dgn dunia digital ni, abg dah createkan satu channel di Zello untuk kita semua berkomunikasi secara realtime melalui voice chat melalui semua henpon (Android, Iphone, Blackberry dll) tanpa memberi nombor henpon pada strangers. Harap semua dapat memanfaatkan servis ini. Perkakasan yg perlu = Smartphone spt diatas. Software yg perlu didownload = "ZELLO", cari je kat Market/AppStore (Free aje). bila dah register, cari channel = "Abgh3nsem". Masukkan password channel = "ABGH3NSEM" (semua huruf besar). so siaran 24 jam tanpa henti. sambil baring pon boleh chat. tak percaya??? sbb abg dah try. hahahahaha. bagi yang kurang kebernian dan kemachowan, korang chat kat web dah le.. wahahahaha. selamat bersembang.

Pengikut

Password = AbgH3nsem (All Caps)

Ahad, 25 Disember 2011

Romeo yg buatku 'Squirt'

Romeo bkn nama sebenarnya. Dia muda dari i 4tahun. I kenal dia di dlm internet satu hari....

Satu malam kita sama sama boring sgt..dan cadang untuk jumpa...
Dia.dtg dekat area rumah i dlm kul 12midnite. Kami lepak kat mamak dan berbual... Dia nmpk mcm serious jer...so i pun x kisah...

Then kita janji jumpa lagi...second time kita jumpa kat Sunway. Masa jumpa mungkin i pakai.low cut..masa tuh kawan romeo ada jugak.i dgr.dia.sakat kata breast i besar...
I.senyum aje..
Then kami pi makan and then dia ajak lepak rumah dia. Dia ada beli whisky sekali. I ok jer.

Masa sampai rumah dia. Kita minum dan lepak.. best kami berbual. Then tiba tiba kami tercium...wow bestnya..feeling tuh..
Kami dah paham apa yg kita feel...

Dia tarik tgn i dan kami menuju ker bilik dia...
Tapi sampai.bilik i.ckp ngan dia i period ada ..dia.kata x per..so dia.buka.seluar dia...bila.buka.jer..i terkejut...panjangnya...
I kulum btg besar dia...mmmm

Dia buka bra dan baju i.dan hisap tetek i ...dia.suka sgt tetek i yg gebu besar. I gesel puting i kat btg ..mmmmm romeo bestnya btg u...
Kami mula sex sbb i lama x dpt sangap sgt. Dia buka kangkang I
Dan masuk slow kat dlm pepek i.
Makkkk aiiiii senak perut i....
Panjang nk mampus btg romeo..

First time i.jumpa jantan kote pjg mcm ular sawah. Sedap..
Bg i , i suka pjg dari besar..sbb kalo pjg dia kena g-spot i....
First time kami main sekejap sbb period..lepas itu ...kami jd kekasih dia.kepala best sgt....

Kami pergi tgk wayang...kami pi nyanyi karaoke...memang selesa sgt...
Kami selalu main dan kali ini masa main tiba tiba masa kami nk mula adegan berdayung....tetiba dia kangkang kaki i dan hala atas dan dia masukkan btg dia ...i rasa bagai syurga ...kemas dan rapat...mcm geli sgt ...kami ada amik drug sebelum main jgk dan omg kita semakin ganas sbb sambil main kita boleh bergerak kat lantai ..

Tetiba i rasa mcm ada air jernih keluar dari pepek i..senak sgt pepek.masa tuh kaki i kat atas dan i tgh baring ..kat bawah...
I igt apa tuh bukan air.kencing pun.Air jernih ...ohhhhhh rupanya i sqiurt.....

You tau x selama ini selama i dengan my ex..i x.pernah squirt tau. Dia lelaki pertama yg buat i squirt......goshhhhhhh

Macam x percaaya...dia.masukkan btg dia.lagi ...henjut henjut henjut
Slurppp pap pap pap sambil i.terlerai dalam kepuasan bak dalam mimpi....
Setiap minggu mesti.i sangap btg dia... Kami akan hisap mandi jilat dan ooihhhhh x perlu apa pun hanya btg dia dah cukup dah.
Memang air bertakung dlm pepek i semua kuar habis...perrrrr
Memang gilerrrr sex kami....

Tetapi i sedar dia ada curang belakang i so kami hanya kawan ajer...selepas lama x jumpa kami anggap sebagai kawan tetapi kami ada jumpa kalau i sangap sgt dan perlu btg panjang dia......

Tiada ulasan: