Ahad, 25 Disember 2011

Monggo Part 1

Monggo ialah boyfriend i masa i form3. Mcm mana kita kenal? Begini...
Masa i form 3...i memang sudah.nakal sudah. Masa itu lepas abis.skool dan i nk call kawan i May Jan. Tetapi bila i call dia...ada suara laki angkat. I kata boleh saya.ckp ngan May Jan. Org disebelah line ckp ini rumah bujang dan melayu. Saya minta maaf dan letak. I terpikir mcm mana number ni boleh salah ni? Saya.cuba sekali.lagi... Mmm..hello ? org yg sama menjawab, nampk nya.number itu.memang salah...saya dgr suara.dia.memang sedap ..so i pun mula.flirt ngannya.

Jadi semakin hari.kami asyik bersembang aje...sehingga satu hari..kami janji.utk berjumpa. I memang berani turun kl..kami janji jumpa.kul.9pm kat ou uda dkt petaling street. Kami pakat pakai all white. Mlm tuh lepas papa i turun i kat uda..i nampk dia tapi dia.x hensem. Mcm muka penagih dan gelap.

I terus.balik. mlm tuh itu dia.page i. Tapi i.rasa bersalah so i contact dia balik..so i.minta maaf dan sebab.kami selesa.bersama ...i janji jumpa sekali lagi

Tempat sama dan waktu sama. Kami dah jumpa lik..dia.ok lah. Kami mkn mlm di central market.mamak..sembang.sampai tgh mlm best.jgk...

Hari.dah.lewat.i.kol mama ckp i tido umah.kawan. then kami check in hotel kat petaling street. Kami beli beer dan kami mula adegan.berchumbu kami...
Bila.kami sudah.mabuk..dia.buka.baju i..i buka baju dia.bdn tough.jgk suka i...i jilat.tetek dia...dia.suka sgt....dia.pun bukak bra dan panties i.dan hisap puting i....i mengerang kesedapan...arghhhh mmmmmm yeah baby....nyoyot puting i yer...pandainya syg....sambil hisap dia.main kelentit.i ...aduh sedap dari i.melancap.sendiri...ni kali pertama i betul2 ngan a guy berseorg dan kami bogel sama

Kami chumbu lama..kami.69 lama ..i.suka.hisap.btg.dia...sambil dia.layan pepek kelentit I

Kami puas sama sama...i hisap sampai.pancut.dan i.pun cum mengigil...kami.x sex sbb.kita sama sama teruna.dara....

Tiada ulasan: