Khamis, 15 September 2011

Kak Lin

Ni citer lama masa aku dah kawin skrg nie dah jadiduda..biasa la perangai ntah aper2x bini mesti lari punyer..hu3x..x kisah laaadah x der jodoh.. trimer je ler…

Kisah bermula bila wife aku kena tahan kat wad pasal nakbersalin so akak ipar aku yang baru kawin dalam 2 bulan dok stay kat umahaku..dia tak kerje so kitorang suh la ea jaga wife aku.At least dapat la kamibantu dia ringankan beban suami dia yang kejer driver lori balik 3hari sekali.Malam tu aku balik dari spital lepas tgk bini aku. Smpai umah jer aku ketukpintu ,kunci aku tertinggal kat spital masa tgk bini aku tadi la kot . So taklama pas tu kak lin bukak la pintu, dia baru nak masuk tido dgn pakaian tido ea, baju satin kala merah.. ahhhh gilaa cun sungguh wangi plak tu.Eh kak linwanginya abang Amran nak dating ke malam ni..dia jawab x der la..dah nak tidomstila pakai baju tido ..ea laa wangi sangat. Ea pun terus menuju ke bilik easebelah ngan bilik dapur . Aku yg memang sentiasa sangap trus jer peluk ea daribelakang .ahhh apa nie ..aku terus hisap telinga ea. Menggelinjang tubuhnyameronta lepaskan diri dari aku .aku tak peduli terus jer meramas tetek nya.Kaklin ..jgn lawan..nnt kalau ipul toreh muka kak lin atau rosakkan muka kak lintak pasal2x kak lin kena cerai.baik ikut jer lagipun x der sapa akan tau ,rontaan jadi lemah dan akhirnya aku dapat kawal kak lin . aku bawak kak linmasuk billik dan terus jer mengerjakan kak lin,aku setubuh kak lin dgn rakus. Merembesair matanya . Kak Lin minum air nie, utk tenangkan ati kak lin , segelas airsoya bercampur eremin & ubat perangsang aku adunkan sekali, yang kak lintau itu air soya, dan yang aku tau kak lin jadi experimen aku. Aku tambahkanlagi smpai 2 gelas. Aku biarkan kak lin melayan perasaan , setengah jam pas tuaku dah rasa gian balik, aku rapatkan badan aku ngan kak lin yg masihmengelamun tapi resah dan aku tau ea terangsang dek kerana ubat tu. Aku ciummulut kak lin , dengusan nafas kak lin laju , aku ramas dada kak lin akujelajah tubuh kak lin dengan lidah aku, kak lin pasrah merelakan dirinyadijelajah dengan nafsuku. Kali ini aku buat kak lin dengan penuh sopan dantertib , Air mazi kak lin melimpah byk. Dan akhirnya batang aku masuk dalampantat kak lin. Arhhhhh….ipulll…sedapnya….ahhhh…kak lin x tahan… dan aku terusmenikmati tubuh kak lin . sejak aritu kak lin terus merelakan dirinya di jamahdgn aku….asal ada kesempatan kak linakan terus mengangkang…


Nukilan
ipul

Tiada ulasan: