Rabu, 28 September 2011

Apick Part 1

Ini cerita benar benar berlaku pada saya kira beberapa tahun lepas.Ada this guy nak add i kat Ym. I add lah ntah macam mana dia cakap dia teruna lagi baru umur 18tahun macam tuh i rasa. Then selang berapa bulan, dah beberapa kali chat and through phone kami pun cadang jumpa lah. Suara dia memang manja kat phone. Macam budak manja.. dah anak bongsu kan..

Kami jumpa kat kelana jaya. Area mamak kami lepak. Masa jumpa i pakai pink blouse yang seksi dan terpegun dia.masa jumpa i. Kami lepak dan bercerita pasal masing masing .Dia x lah tinggi mana, budak lagi kan. I dah berkerja dan dah beberapa tahun tua darinya. Tapi dia memang cute lah. I ni suka cute boy. X suka yg tua tua.. taste i memang kat boys esspecially cute one... Hehehe

Masa berbual2 ngan dia tetiba dia tanya boleh dia kiss i x? I kata why not. Then terus depan mamak dia kiss bibir i. Tergamam i dan teruja rasanya....pandai budak ni ayat ehh..

Tapi masa tuh dia ada krisis ngan awek dia lah. i pun x kisah lah sebab i pun free thinker kan. Then pastuh i konon nak lepak rumah dia.. so i ikut motor dia ke rumah sewa dia.

Memang niat i nak amik teruna dia. Sampai aje dia..kata rumah dia x ada elektrik ..i kata i x kisah...mulalah adegan oral sex kita...i kata u bagi ke i amik teruna you ? Dia kata yeah u cantik memang berbaloi hilang kat you....so we undress and cium ...sampai sex aje...i dah buka semua baju dia dan baju i...dia pun mula hisap tetek i mmmmm sedap jugak budak ni layan i sampai dah basah pepek i.. so i naik atas dia ...dan i tanya dia 'are you ready?' Dia kata yeah ...i pun masuk lah dalm pepek dan lanyak dia kuat kuat..

I memang jenis kuat suara punya so dia macam syok lagi lahh...btg dia x lah besar tapi boleh lah...i x kisah sgt..penting oral sex pandai dan kuat sex dan byk round....

You tau lah rumah tuh no letrik so berpeluh peluh kita main. Tapi puas sgt. Kita jumpa jugak lepas tuh tapi ada lost contact jap...but dia dah hilang teruna dkt i dan dia.akan ingat i selalu. Memang dia x lupakan i pun.
Lps tu dia pindah ke area ampang .kami main kat ruang tamu... Main berdiri ...main giler punya...main kat taman...jugak...kiss dia memang feel giler....

I tatau lah tapi i rasa i syg dia sgt ...sampai kita gi romantik dinner n movie jugak....tapi pastuh x jumpa lagi....nanti i sambung lagi yerrrr

Tiada ulasan: