Rilex@Zello

hi all, demi seiring dgn dunia digital ni, abg dah createkan satu channel di Zello untuk kita semua berkomunikasi secara realtime melalui voice chat melalui semua henpon (Android, Iphone, Blackberry dll) tanpa memberi nombor henpon pada strangers. Harap semua dapat memanfaatkan servis ini. Perkakasan yg perlu = Smartphone spt diatas. Software yg perlu didownload = "ZELLO", cari je kat Market/AppStore (Free aje). bila dah register, cari channel = "Abgh3nsem". Masukkan password channel = "ABGH3NSEM" (semua huruf besar). so siaran 24 jam tanpa henti. sambil baring pon boleh chat. tak percaya??? sbb abg dah try. hahahahaha. bagi yang kurang kebernian dan kemachowan, korang chat kat web dah le.. wahahahaha. selamat bersembang.

Pengikut

Password = AbgH3nsem (All Caps)

Jumaat, 29 Julai 2011

Seks dengan Jiran

Setelah tamat belajar di sebuah IPTA di Johor aku bekerja di sektor swasta di JB. Seronok rasanya bekerja dikelilingi lelaki.. kalau lelaki selalu cakap perempuan dijadikan modal masturbate, aku pun boleh cakap diorang ni selalu jadi mangsa masturbate aku :). Tapi tak best la office scandal, lagipun aku tak nak diorang tahu siapa aku sebenarnya. cukuplah hidden inside the closet.

Oh, lupa nak cerita. Aku berbadan agak sederhana dengan tinggi 158cm, berat badan 47kg..tapi mempunyai boobs yang boleh tahan. 34C. Kalau B kadang2 ada cutting bra yang boleh muat, tapi nampak mcm nak melimpah keluar. Seks bukanlah satu perkara baru bagi aku. In fact, aku rasa aku agak kuat seks. tapi bukan dengan lelaki. cuma BOB menemaniku. (battery operated boyfriend, tau?) Sejak zaman belajar dulu di IPTA, aku lose my virgin to my BOB.. kalau nak cerita pasal how it started, lain kali lah aku cerita. Now aku nak cerita pasal skandal seks aku dengan jiran aku, S.

It started after a year aku stay kat condominium tu.. biasa lah..orang bandar mana nak amik tau pasal jiran sekeliling unless kalau orang tu tak kira lah lelaki atau perempuan, mempunyai aura menonjol. eheh. Sampailah satu malam, aku terserempak dengan lelaki ni kat 7E dekat dgn condo aku. Kacak. dalam hati la.. Kami sama-sama pandang and balas senyuman. Aku nampak dia menoleh beberapa kali (tapi dalam cover2) tapi aku saja buat-buat tak perasan. Macam jual mahal.. Tapi tak tahu kenapa aku rasa mcm ada aura dekat dengan dia..

Dah masuk parking, masuk lift tiba-tiba aku terpampan sebab si dia menghalang pintu lift dari tertutup. Sebab ramai orang kami cuma sempat berbalas senyuman je. Dia stop kat tingkat 7, aku terus ke tingkat 9. Baru aku tau dia pun tinggal kat condominium sama. Sejak hari tu aku asyik teringat dia..dah aku cuba tahan tapi tak taulah...susah nak cakap.

Sampaila satu hari, aku terserempak lagi dengan dia. kami sama-sama baru balik kerja. Tuah badan, kami bertukar kad nama dan sempat borak-borak kejap. Hurray! Ada respond means ada chance. Selang satu minggu, aku dapat call. Si dia ajak aku keluar minum. Menang prinsip aku, aku takkan mula contact lelaki..kalau diorang nak, diorang la contact. Sebab aku nak kenal dia more, aku setuju. After work, aku terus ke Secret Recipe yang dijanjikan. Terus terang aku cakap, aku tak pernah serius dengan lelaki. tapi dia...betul2 buat aku tak keruan.

Kami cerita pasal diri masing-masing, and borak punya borak..sambil dinner and all, dia mula tanya soalan berunsur-unsur peribadi. aku dah agak soalan ni, aku ketawa je lah. and he said he loves the way i laugh..and actually confessed that, he likes me the first time he saw me. Peh...aku tak bertepuk sebelah tangan. Aku bukan tak tau tu ayat mengayat lelaki, tapi sebab aku tak kesah aku layan kan je lah. Tetiba dia dapat call yang dia nak kena gi Singapore, outstation. Aiseh melepas.. rupanya dia mmg jarang ada kat Malaysia. that explains why aku jarang nampak dia. before balik, dia tarik and bagi soft kiss kat dahi. comel kan?

Satu hari, aku bosan..aku cuti sebenarnya so aku lepak jelah kat rumah. Tetiba S text aku. Aku cakap aku kat rumah, bosan. So he said, want me to come over? Nak tersedak aku. Seriously? and he said, if you want me. Macam nak melompat and aku cuma reply :)Fly here and warm me. Aku tak tau how but in half and hour, the doorbell rang. Aku dari menanti tadi terus quick bath (dah mandi pun sebenarnya tadi), berwangi-wangian dan aku pilih, dress merah pendek tanpa lengan, with matching g-string..bra-less. Kalau dah datang tu..sendiri pun boleh faham, kan? Pussy pun dah dicuci wangi-wangi.

Aku bukak pintu. S mcm telan air liur terkejut tengok aku. Aku senyum and ajak dia duduk kat sofa..sambil aku hidangkan dia fresh orange and tiramisu. Kami makan sambil borak-borak. aku duduk sebelah dia. aku nampak dia pun dah mcam tak senang duduk. mata dia syik pandang puting aku yang mmg dah lama menegang and paha aku. aku tanya, panas ke..sambil turunkan temperature aircond. Dia betulkan tie..Aku saja je lean back kat sofa sambil pandang dia. Jantung aku dah mula beat kencang. Aku rasa dia pun sama. Tetiba remote tv jatuh masa aku nak ambik, so I bend to pick it up; Teaser! lol. and entah mcm mana masa nak duduk balik tu aku tersadung kaki cofee table and jatuh atas dia..kami sama-sama terdiam. Muka kami rapat..nafas and jantung tak boleh nak cakap. Aku pejam mata..and aku rasa panas. S kissed me. Dia pegang aku, badan dia dah sangat2 menggeletar and kissed me deep. Agak lama kami kissing and lidah dia dah mula meneroka mulut aku. Rasa tiramisu. Seronok. Dia rebahkan aku kat sofa merah, and kissed me back. Tangan dia usap2 dada aku..sambil gentel2 puting aku dari luar baju.

Aaaahhh..ummphh....tsskkkk... aku mula mengerang.

Dia nampaknya geram dengan tetek aku..lalu turunkan tali baju seductively and take a deep breath, bila baju aku separas bawah dada. He just look and sigh...menikmati keindahan di depan mata. Dia mengelus-ngelus breasts ku serentak, tangan dia main2 kat puting2 aku..tetiba corak permainan berubah. Geram..he said. dia mula menyedut2 ganas dan menggigit2 manja puting2 ku sambil meramas2 kedua breasts. Aku dah tak keruan. Sedap tak terkata..aku cuma mampu mengerang2 halus..yang kemudiannya jadi makin kuat sebab tak tahan sedap sangat. Pussy aku tak payah cerita lah banjirnya. Rasa panas satu badan. inilah nikmat yang pertama kali aku rasa. Macam ni rasanya bila breasts digomol..baru aku tahu.

Selepas breasts attack, mulut dia kembali cium aku. Kami berciuman ganas sambil tangan dia mula menjalar ke bawah, mencari pussy yang basah. Dia jilat dan hisap seluruh bahagian pussy. Bila dia mula jilat clit aku.....Aku mengeluh.. ahhhhhhhhh....S......uuuuuuuuuuhhhhh.... Setiap gerakan lidah buat aku melayang. and I need more..I want more. Lidah S gerak atas dan bawah bibir pussy dan seluruh kelentit aku, dia nibbled perlahan-lahan dengan gigi like an expert tanpa belas kasihan. sebaik sahaja jari dia menggentel2 clit. Mata aku dah sangat2 kuyu..air pussy makin banyak. dia terus buat gerakan butterfly kat clit aku.. sambil sebelah tangan lagi main2 kat breast aku. sedapnya......sangat sedap. dan aku terus klimaks. bergetar satu badan..and dia kiss untuk tenteramkan aku. lepas tu dia attack balik pussy dan clit aku dengan mulut dan lidah dia. serious aku mcm nak pengsan kesedapan. vibrator aku pun tak boleh buat aku rasa mcm ni..cara dia..lain. setiap sentuhan dia mmg attack g-spot aku. dia gigit-gigit clit aku manja sambil sedut2...sambil middle finger dia masukkan dalam pussy aku dan menolak2 g-spot aku.. urghhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh..sayang....fuck me harder..ahsssshhhhhsssss mmmphhmmm....... and dia melajukan lagi kesemua gerakan dan akhirnya aku tolak mulut dan jari dia lalu.........................................................aku mengalami mind-blowing orgasm. Badan aku bergetar..baju dia pun dah basah.

Wow! you are beautiful..really beautiful. I am in heaven.

aku suma senyum...seductively walopun dah tak larat rasanya effect klimaks tadi.

If this is a dream..i don't want to wake up. This is the best dream ever. he said sambil mengusap2 pipi aku, cium dahi ..and kissed me back.. a very passionate kiss..a very loving one.

dah rasa nafas aku stabil balik, aku hug him tight. and kiss him deep. aku ramas2 bulge kat seluar dia. aku bukak tie and butang kemeja dia one by one, each with a kiss on his chest. nafas dia plak makin laju. sampai butang ketiga aku naik balik..kiss him and said.. let me return the favour. just enjoy it. dia pejamkan mata..

aku sambung balik kerja tertangguh. sampai butang last, aku bukak baju dia. usap2 dada dia.. and kissed him dari leher, bahu, dada turun ke bawah..inch by inch..sampai ke belt. and aku slowly bukak belt and zip..sambil usap2 batang yang mmg dah sangat2 keras tu. WOWW! agak panjang dan berdiemeter besar. walau aku tak pernah nampak batang lelaki secara live..i bet this one is really big, hard and strong.

aku nampak dia dah macam tak keruan. servis bertukar tangan. aku bukak boxer dia.. and aku kiss2 paha and bahagian2 bawah pusat ke paha tanpa sentuh that part. saja.. tadi torture aku tanpa belas kasihan sangat. nafas dia dah lebih dari watson nyambek lari 5km. aku biarkan jari jemari aku glide along shaft dia, and aku cupped balls dia dengan lembut. dia dah keras tahap jula juli. aku usap2..kiss2 and gigit2..dah dalam 5 minit, aku lick bawah takuk slow2. turun ke pangkal..and naik atas balik. aku jilat kepala..sambil tangan aku usap2 batang keras tu sambil dekatkan mulut kat kepala atas..sambil jilat keliling kepala sambil stroke atas bawah. aku tengok muka dia dah merah padam. S mengeluh dan mengerang2 halus. aku nampak pre-cum mula keluar. aku slowly bent forward, keluarkan lidah dan jilat cairan yang keluar, dia moaned lagi kuat..lagi banyak cairan keluar bila aku terus stroke dia. Masin, payau tapi sedap.

Aku teruskan stroke dia atas dan bawah..in jerking rhythm sambil sedut kepala batang perlahan-lahan. Aku jilat kepala, batang sampai ke bawah, naik ke atas balik berulang-ulang sampai dia pun dah moan lagi kuat..dan S tolak hips dia ke depan, menolak batang dia ke dalam mulut aku. aku slide batang tu in and out, mouth fucked him dan cuba untuk masukkan keseluruhan batang ke dalam mulut.

Bila aku stroke balls dia sambil suck batang dia, S mengeluh dengan kuat. Aku cuma dapat masukkan lebih dari separuh batang before aku rasa kepala batang sentuh anak tekak aku. aku cuba rilex..dan tekan batang dia sampai habis sambil tahan nafas. S really moaned out very loud bila batang dia masuk habis dalam mulut aku. Dia pegang kepala aku dan.... OOOOOOOOOHHHH HONEY!!!!!!..... tetibe aku rasa batang dia mula twitching dalam mulut aku.. and aku rasa cairan panas mengalir dalam anak tekak aku.

nyaris nak tercekik. nak termuntah pun ada. aku mana pernah rasa sperm lelaki..tapi sebab dah tertelan nak buat mcmana. nasib baik aku tak mudah panik. sedap gak lah rasanya. this is the best experience." Honey you looked sooo sexy with my dick in your mouth... ". S cium aku and tarik aku baring kat sbelah dia. kami terdampar kepenatan. tapi tak sampai lima minit dia mula kiss aku balik. aku pun dah kembali high. lepas foreplay dalam 15 minit, aku pandang dia dengan mata kuyu. dia pun faham apa yang aku nak. kami b2 pun dah telanjang bulat. dia kiss aku.. sambil gentel2 clit aku.. dan aku rasa batang dia dah kat pintu lubang aku. aku pandang dia..dia pandang aku.. dan dia mula tekan masuk kepala batang ke dalam. aku cakap..deep thrust. dia tekan laju.. tapi aku rasa yang masuk cuma 1-2 inci je...muka dia bkerut dan aku nampak dia geleng2 kepala. dia tahan nafas. aku pun pelik kenapa. dia pandang aku...kiss aku lagi dan cuba masukkan lagi. pun sama. padahal air aku dah cukup banyak. tiga kali S cuba masukkan..and finally dapat masuk half. nikmatnya tak terkata but then he stopped again. and narik nafas panjang. S usap pipi aku, cium mulut aku, and said "Baby..you are damn tight!"

Baru aku tahu bila dia tahan nafas and tarik tadi tu sebab nak keluar agaknya. Betul la ketat kot itu yang susah nak masuk. Aku tak pernah have seks with lelaki2 lain..kalau nampak mcm expert tu sebab aku selalu tengok bf. blajo yop blajo. aku selalu tiru aksi2 perempuan dlm bf bila aku dengan BOB aku. aku tak pnah jolok ke dalam pun BOB tu..cuma aku main2 kat kelentit je. sambil bayangkan aku fuck the dream guys. sedap..tapi rupanya real fuck lagi sedap.

Aku dah tak tahan sangat nak merasa batang sampai ke hujung. "S..Fuck me hard!"
Aku tahan nafas menunggu tusukan masuk. Batang S terus menekan keras masuk, merempuh ke dalam. aku dapat merasakan tekanan batang S menolak sedikit demi sedikit ke dalam pussy aku beberapa inci..3 inci, 4, dan banyak lagi, dan banyak lagi. S kemudiannya menggunakan sepenuh tenaga kelakiannya merempuh pussy aku hingga ke dasar lubuk dengan bantuan cairan dan tenaga redbull.

"Honey, Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhggggggggggggghhhh!"

Aku rasa sgt padat. I felt fucking wet and really tight. pussy aku pun dah mula stretch around the cockhead, membiasakan diri dengan kehadiran benda asing buat pertama kali. Jari jemari runcingku terus menekan ke bahu S, pelvis aku pun terangkat dengan tusukan dalam batang S. Aku kepit badan S kuat2 kesedapan dalam nikmat yang baru aku tempuhi and screamed and begged for more.
"Fuck me S, fuck me deep!"

S mula menarik keluar masuk dengan bersusah payah. Aku rasa mcam isi pussy aku pun ikut setiap gerakan tusukan batang S. Aku merasa tekanan yang mendalam dalam pussy aku, dengan setiap gerakan menyentuh G-spot aku. Aku rasa clit aku macam nak meletup, dengan bulu-bulu halus S bergesel ke badanku setiap tujahan S. Pinggul S menolak kembali pahanya keras. S mendengus dan mengerang.. berpeluh peluh dia bekerja keras untuk main pussy ketat aku dengan batang besarnya. Aku rasa macam batang S makin membesar. "Ouuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh hssttttttttttttttttttttttttttt ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh" itu je luahan nikmat klimaks yang mampu aku ucapkan. Aku jepit dengan kuat. Aku penat..tapi aku nak lagi.

"Fuck my cunt, honey. Give me more" aku dah mula meracau racau. S makin melajukan tusukan dia. Pussy aku pun dah makin menyesuaikan diri dengan saiz batang S. aku rasa gerakan S makin laju. aku nak sangat rasa simbahan sperm dalam pussy aku.

"Fill me with your seed. fuck me hard and cum inside my cunt"
"Oh fuck!" jerit S sambil melajukan lagi tusukan keluar masuk batangnya. Mukanya mcm floating. S terus menusuk keras dan membenamkan batang besarnya sedalam-dalamnya. Aku pun angkat naik hips ke atas, sambil meracau..mengeluh..menjerit kesedapan.

S pumped aku beberapa kali lagi.. screwing pussy aku hard and deep, with my back arching from the deep pressure. Panted and grunted and worked to pull him inside, aku dapat rasanya yang pussy aku clenched tightly around batang S yang besar dan sedap tu. S fucked me one more time with a long, deep thrust, dan muka S macam udang kena bakar, dia cium aku dan hisap lidah aku semahunya. kemudian dia lepaskan and.... "Fuckkkkkkkkkkkkkkk!" badan dia menegang..aku pun sama. aku rasa sedapppppppppppp sangat, pussy aku mengemut lagi sekuat-kuatnya dan air mula mengalir membanjiri lubang pussy ke lubang punggung aku. kami klimaks bersama..dan aku dapat rasa batang S berdenyut-denyut dalam pussy aku.aku dapat rasakan setiap denyutan bila dia shoot dalam pussy aku.

walaupun penat, S cium aku dan usap2 breasts aku dengan penuh kasih sayang. nikmat persetubuhan yang aku tak pernah rasa sebelum ni..really beyond my imagination.

well..bende ni jadi 3 tahun lepas. AKu pun dah say bubye to BOB aku..dan melayari bahtera rumahtangga dengan S, yang kini bukan lagi Skandal tapi Suami aku. and kami ade sorag cahaya mata yang comel.

Tiada ulasan: