Jumaat, 14 November 2008

Tusyen

Disini i nak citer kat u all bagai mana i disetubuhi pada kali pertama

Malam isnin bagi i malam yang cukup best pasal i dapat tengok muka balak kat tusyen i. dier ni memang hensem bukan i jer semua budak perempuan kat tusyen tu minat kat dier. i pon pasal minat punya pasal i sanggup balik lambat utk tunggu dier balik sama ngan i,pasal umah dier lebih kurang dekat ngan umah i.

Nama dier mohd danial rudy tapi orang call rudy/danial. i panggil dier rudy pasal senang dan ringkas.nak dijadikan citer satu hari i balik sama ngan dier. masa tu dier kata umah dier takder orang , dier tanya i nak pegi umah dier tak sajer2 temankan dier boring duduk sorang2 kat umah. pucuk dicita ulam mendatang, i pon ikut la.turun jer dari teksi i tengok sebuah banglo depan mata i.baru la i tahu yang dier ni anak orang ternama.dipendekkan citer,lepas masuk umah dier , dier terus online internet,i opn ajar la camna nak tengok gambar2 yang mengghairahkan.lepas tu tiba2 jer i kene peluk dan ditarik ker peha rudy.i dah dapat rasa batang rudy dah naik dah i buat tak tahu jer.pastu rudy pegang tetek i and then dier ramas dan i lemas dalam ramasan dier.bila i sedar i dah tak pakai seurat benang pon. i nampak rudy dah nak menghala kote dier ker lubang mahkota i.i pon dengan rela hati membenarkan rudy buat benda tu kat i pasal i sayang kat dier.aaaaaah aaaaaaah aaaaaaah aaaaaaaah please.....honey harder......harder......harder. yes....i'm comming don't worry aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! itula masanya sperma rudy telah ditembak masuk ker dalam mahkota idaman i.sekarang i telah mengandung anak luar nikah bersama rudy.kami bahagia.kalau rudy gian rudy akan sontot i ikut belakang.

Saper2 yang nak nyontot ngan i mail la i :

katzaireena84@hotmail.com


Nukilan
"katzaireena84@hotmail.com"

Tiada ulasan: