Khamis, 6 November 2008

Swee Lin

I nie memang pantang jika ade gadis Cina yang approach I. Tapi pada suatu hari, I terpaksa kerja overtime kat opis I untuk boss I. Mana tau seketari die masih kerje overtime. Die nie gadis Cina dan selalunye, die pakai pendek jer. Skirt pendek dan blouse pun pendek. Kadangkalanye, kat kafeteria, die duduk meja bertentangan I dan die kadang kadang buka kakinye dan, ish, nampak indah kat dalam.

So suatu hari, masa I kena kerje overtime, gadis Cina tu (nama die Swee Lin) terus masuk ke dapur opis untuk buat Milo. Pendekkan cerite, I pun masuk untuk dapatkan segelas air. Masa die bongkokkan badan untul mengambil Milo kat kabinet bawah, skirtnye terangkat dan masa tu, adik I pun terangkat jugak.

I pun takleh tahan lalu terus meraba punggung amoi cantik tu. Masa meraba, adik I digosok kat punggungnye. Surprisingly, gadis tu merota sikit dan I terus bogelkan diri I.

'Mat, jangan ler, I ade boyfriend dah...'

'Ala, ade boyfriend, takan tak boleh enjoy...'

'Tapi...'

'Apa tapi? Sakit sekejap jer, lepas tu syiok ler tu...'

Swee Lin tergamam seketika tapi I terus pujuk die.

'Kena cuba baru tahu...'

Kemudian Swee Lin mengangguk. I terus usapkan kepala die dan kiss die. Slowly I terus bogelkan die dan angkat die ke meja dapur. Slowly, I raba buah dada die yang kecik dan molek. I pun hisap dada die sepenuhnye. Die macam tahan sakit so I terus turun ke lubang die.

I masukkan adik I yang tengah kuat bergoyang. Masa adik i setengah jalan, ade selaput yang keras menutupinye. Ish, masih dara lagi. Takpe, malam nie I akan pecahkan daranye malam nie. Terus I lagi tolak. Muka die nampak macam tahan sakit.

'Takpe le, sekejap sakit jer. Lepas tu, you akan enjoy...'

Tolak punya tolak akhirnya adikku terus masuk sedalamnye. Masa tu I pun start bertarung. Ish, amoi nie mengerang sakit tapi I tak kisah. Lepas beberapa minit, I rasa benih ku nak keluar terus I cabutkan dari faraj Swee Lin lalu arahkan ke teteknye. I massage adikku sikit lalu terasa nikmatnya yang tidak terasa.

Air mani yang terdapat ditetek Swee Lin disapukan perlahan oleh adikku. Kemudian, bila adikku dapat tenaga balik, I terus tukar posisi 69. Buat punya buat akhirnya benih I nak keluar kali kedua. Memandangkan Swee Lin tengah syiok I tengah fuck die, I terus lepas kat dalam. Ish, tak pernah dalam hidup I dapat buat dengan gadis Cina sebegini.

Malam tu memang tak pernah dilupakan. Lepas seminggu I terpaksa blah company nie atas sebab I dapat kerja offer yang lebih baik. Tapi I masih ada contact dengan budak budak die opis tu and menurut die orang, Swee Lin kahwin lepas I quit atas alasan die telah mengandung. Ish, masa tu I wonder ade ke die mengandungkan anak I atau anak husband die?


Nukilan
"Unknown"

Tiada ulasan: